Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Koszi

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sámán
Akkor ismét pár hasznos skill... <#nevetes1><#csodalk>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szijaaa!!! <#wave><#smile>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
JAJA és a legfontosabb Cuccoska kedvenc krafterem:) fontos megelmlítenem nem fogunk tudni allyba lépni szerintem:( mert mi tervezzük a beépülést az egyik Giga allyba így jó eséllyel lehet várunk és ölhetjük a bossokat antarast annélkül, hogy beleszürküljünk egy nagy szerver nagy világába!

Aminek semmi értelme 10 emberre klánt építeni! Nagyon sok szerettettel várunk titeket a klánunkban és természetesen ha mégis külön klánban gondolkodtok minden partyban és nagyob buliban amit a klán tervez:) nagyon nagyon örülünk nektek:) légyszi ird már le milyen karik vannak kik és mit terveztek még kivi vagyok?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Huhuuuu ezt a hanyagságot nem szabad enyit kihagyni látom:)

Eneath: kircsi látom az event kényeztet:)
Sámán: Egész pontosan minden varázslónak van 3 nagy varázslata 68on 70 en és 72 õn. ezeket nem tudja ellõni saját erõbõl az elsö 68as két seed of ... ot követel amibõl egyet magára kasztol és 5secen belül egy másik vele egy faju is rákasztolja majd újjab 5 seccen belül el is lövi! És vannak a nagyoppak ahol mind a három seed kell tehát te akor lösz 500 as powerü speelt ha én egy sorceror és egy spelhovler 5 seccen belül rádteszük a seedunket és te 5 seccen belül el is lövöd!! Egyettelen egyszer lötem el ilyet életembe PTS en amugy raidboszba lottem 3000et de amedig tart sps el 8 at belelövök!! az meg 5k dmg és ugyan anyi manna ezért nem használja senki:) NCsoft lol.

GamerAdams007: Aoe= teruleti partyi Területi varázslatokkal skillekkel ölik a mobokat. Farmolás= droppoltatás egy bizonyos dropp érdekében hoszú ideig ugyan azt a mobt ölöd. (pl: addig farmolod a taik ork supley leadert amig ki nem dobja a REC: vallhalát). célja sokkal inkább a drop mind az XP.
Boxolás= töb kliens kezelése egy géprõl tehát elinditod a lineagét és belépsz a kariddal pl: SPS és mellette ablakban mégegy lineagét elinditasz amin belépsz az SE-del és boxból(második kliensbõl) tápolod magad!

Meoh: NC soft mostanában megérdemelne egy golyót én is megállás nlköl szívok egy accal. Tyrant szerintem király nyugottan válazd azt! De hamár így rákérdeztél a klánnak leginkább SE, SK, DA kell a klánnak esetleg egy Bishop de azt válaszd amit szeritnél minden karakter kiválo tud lenni jó kezekben.
amit tudnod kell: a legjobb tank a Dark Avanger, ha íjász akor HE, ha törös akkor TH, ha nuker akkor mindegy SH a legerösebb PVEben, Necro a legerösebb PVP ben, sorci a legerösebb AOEban, az SPS Maga Chuck Noris:), ha healer akkor EE van pvp támogató és manát tölt magasabb szinten party esély 100%, bishop ha mögötted van te lehetsz chuck noris:), SE magasab szinten 100% a party és a gyors fejlödés hála a magyar klánnak most alacsony sziten is jó healernek lenni, ha ork varázsló akkor WC mert OL van, ha vonz a duálkard gladiator vagy BD, ha rámhalgatsz azt választasz amit akarsz!! Ami nincs a klánban vagy sosem elég: DA EE SE SE EE SE EE DA:) persze én SPS vagyok NEED MANA!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Szivi <#smile>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Mirage tud lõni, elég nagyot (servitor empower) ezért kevesebb heal kell neki, boxer viszont manát tölt ami kb fedezi a healjeit :)

FeketeVipera 77 SS

Cucclee
Határozott érveid vannak!<#nevetes1> ...de még meglássuk mit hoz a jövõ!<#kacsint>

jaja kár csinálni még egy klánt,ez már mindjá full és baromi eros:)
Cucclee
Hmm köszi az ajánlatot, de egyelõre próbálkozunk saját klánnal<#kacsint>Talpraálni<#vigyor3> (Bár Mail már mióta halotta hogy megyünk fûz!)

Egyelõre necroval nyomulok.<#vigyor0>

elképzelhetõ:)
neked mia karid neve cuccos?:)belépsz teis aRSba?
Cucclee
Köszönöm! ;)
Hála az égnek ebbõl megvolt a kezdõtõkénk!:) Viszont akkor elképzelhetõ ugye hogy a "népszerû" és ritka betûk ára megy fölfelé?<#smile>

igen beváltani mindig tovább lehet,utana kezdõdik a tradelgetés a betükkel,ezt mondjuk jobban is megoldhatnak,mert mindenki tudja hogy a R,S,II-n kivul a tobbi szinte semmitse er,pár extrém felvásárlos esetet kivéve
Cucclee
Az aktuális eventtel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy vajon jól értettem-e, hogy beváltani(!) a betûket ápr. 4.-ig lehet??? Azt írják, hogy az event manager ápr. 4.-ig marad...

SouLTheOne
Tudomásom szerint nincs Lineage2 höz olyan cheat amivel letudnád az agyontápolt karaktereket gyõzni! :P

Corvinous LvL33 HW

a mirage miért jobb minta boxer? ahogy nézem ugyannanyit tudnak ,de a boxer nem eszik 90%ot

MeoH
Ha high raten jatszol ne lepodj meg ilyenen, foleg olyan szerveren ahol meg donacio is van. Ezeknek a fullenchantolt-lvl80 szervereknek kozuk nincs a pvphez, az nyer aki eloszor ut...

fuck mmo's..i.,

hello valaki nem tud trainert vagy cheat-et a lineage 2 c4-hez. mindig legyoznek olyan csíterek, akiknek több mint 2000-es az ütésük, és ezt nem értem hogy ezt hogy csinálják (köszi)

MeoH
Irtam a supprtnak, remelem kisse berozsdasodott angolombol vagjak mi a szitu... es remelem tenyleg naluk van a hiba.

fuck mmo's..i.,

Cucclee
Jah és ugye, mint itt a régi motorosok kiokosítottak /thx Mailka;)/ egy bankkártyára max. 3 acc vehetõ ;)

Cucclee
Úgy értettem hoyg a saját PlayNCden belül :) /Mert mi elõször úgy probaltuk hoyg a kartyatulaj megcsinalta a sajatjat es utana a masodiknal más playNC-re már Fraudot kapott:( /

Ellenben ha az elsõ accod akkor SZVSZ próbálkozz náluk a PlayNC supportnál!!!

MeoH
2dik, 3dik Accot? azt hol?

fuck mmo's..i.,

Cucclee
Szia!

Ez a FRAUD nálunk is a kedvenc üzenet volt!:( Próbáld (ha még nem tetted) saját playncden belül csinálni a második, harmadik accot. Ha ez sem válik be azt tudom tanácsolni ami nálunk végülis eredményre vezetett, hogy a SUPPORTnak irj es várhatoan õk megoldjak hamar mert lehet hogy náluk lesz a gond...:(

MeoH
Tompi bazz kirazott a hideg es elallt a lelegzetem es konnyes lett a szemem.... Szep video. Grat!!! Amugy qrvara csalas gyanus vagyok meg mindiga tetves playNCnek...<#mf3><#boxer><#violent><#szomoru2><#conf><#duhos2><#action><#confused><#mf1>

fuck mmo's..i.,

matamm
a Régi idõk

itt a movie remélem innen már nem törlik :D

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Sámán
Ha már használtad akkor aktiválva van (nálam) csak új kártyánál van hogy fel kell hívni a bankot, aktiváltatni és csak utána tudsz akármit is csinálni vele. Én úgy tudom L2-nél nincs ilyen próbálgatási határ, akárhányszor kisérletezgethetsz a fizetéssel...

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Datum jo, fizetesi limit akkora, hogy annyi lovem az eletben nem lesz....Aktivalas alatt mit ertesz? Sztem el, mert penzt tudtam utalni. Lehet mar sokxor probaltam azert visit? <#falbav><#fejvakaras><#confused><#nemtudom>

fuck mmo's..i.,

Sámán
Lejárati dátumot jól írtad be? Év/hónap nem fordítva? Nálunk ez volt egyszer gond, meg hogy a napi fizetési limit max 5k-ra volt beállítva... <#nemtudom>
jah, meg mire rájöttünk kártyacserénél hogy új kártyát aktiválni kell... <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Hat nalam a kockasag 9-10oranal kezdodik. De ennek orulok, hogy nem talaljatok kevesnek. De a playNC meg mindig szivat... Pedig love van a webkartyan es tutti jo szamokat adok meg. es allando jeleggel csalas gyanus vagyok. PLZ HELP!!

fuck mmo's..i.,

Thx Sámán :)) <#worship>

the world is mine

Sámán
"nem vagyok nagy kocka(napi 4-5 óra)" <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#eljen>
Várunk!!! <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jó, de offon játszol??? Fizetõsön??? Csak mert akkor lenne egy tuti kis magyar klán ahol bizti mindig visszaköszönnek, feltéve ha a gépnél van akire ráköszönsz <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Hat ez a webkartyas dolog nem akar osszejonni...Bepottyogom a kartyaszamot, ervenyeseget, meg a cvct, de folyamatosan ezt kopi ki:

Online Game Serial Code
Your card was rejected. The reason given was:
FRAUD SUSPICION

Ami annyit tesz ugyebar, hogy csalas gyanus. Hmm, vkinek vmi 5let?

fuck mmo's..i.,

Eredetin, helyesbítek azért nem írt vissza klánbeli mert fagytam és nem mutadta :S (bocsee) amúgy még nem vagyok benn egy klánban sem minden áron be szeretnék kerülni 1 magyar klánba!
MeoH
Thx, valaszokat. Akko beizzitom a webkartyat. Nem vagyok nagy kocka(napi 4-5ora), de az legalabb legyen restart es laggmentes.... Tyrantot aze kerdeztem mert nem sok videon lattam. Kezdek 1 orc holgyemenyt, azt majd alakul:)

fuck mmo's..i.,

phalanx
van itt olyan akinek van még egy extra hely a bankkártyáján, és hajlandó lenne befizetni engem? <#vigyor5> természetesen rögtön átutalom a pénzt <#vigyor3>

Sámán
Midas kérésére:
~ Ephedra ménese ~
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A webkártyás átfutás: fizetek és utána logolok de ban amikor 1-2 óra.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Várunk! <#taps>
Tudod hogy van healer/bufferekbõl sose elég <#smile>
Tyrant offon is brutális, nekem volt és nagyon tetszett, sk-ról is csak jókat tudok mondani, bár õt annyira nem szeretik tanknak kevés hp miatt, de olyan karit csinálj amivel szivesen játszanál. Bármilyen is lesz, el fog férni a klánban! <#wave>
Én dombornyomott Mc-vel fizetek, de Viza is teljesen jó -ahogy rákattintasz hogy befizetnéd az accot (gyors visszaigazolás a banktól hogy a kártyával minden ok és) azonnal be is tudsz lépni <#eljen>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Raszanom magam, en is megyek offra... Par kerdes: Webkartyanal menni az atfutasi ido, hogy ervenyes legyen az acc.? Es melyikkartyat valaszam(Visa, Mc...)? Tyrant offon milyen? Bar vonz az Sk is... Vagy inkabb bufferre lenne szuksegetek?

fuck mmo's..i.,

Hali!
Hát a Bishop szerintem az a kari ami direkt partira vagy az ien nagyobb összejövetelekre lett kitalálva. Erössége a gyogyitás bár van néhány hasznlható buffja is, 1edül max undead-eken tud fejlödni. Gyengesége is ez hisz csak undeadek-et tud ölni,csapkodnia mobokat kardal v isemivel azmeg bazinagy hülyeség xD
Arra figyelj hogyha játszol akkor probálj partit keresni, hisz 1 healerrel bárki partizna,szerintem :)

Bishopról tud valaki infot? Erõssége, gyengesége. Kinek volt már mire kell figyelni stb. Elõre is köszönöm.
Herold
Köszi!

Sámán
A high pirestnek, pl Giranban :)

FeketeVipera 77 SS

Herold
Hi

Nem tudja valaki, hogy az elf Spellsinger kasztváltónál kinek kell adni a 3 db Markot, hogy Spellsinger legyek?

Te eredetin játszol hogy nem fizettél érte? Biztos klánbeli volt? Benne vagy már valamilyen klánban?

Estét, fszom találkozdtam klánbeliekkel írtam nekik nem írnak vissza :(( mit nem adnék ha taliznék 1 magyarral és írna is vissza :DD
GamerAdams007
Mi az az aoe? Meg a boxolas? Es a farmolas? Bocsi a hulye kerdesekert

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

cobra ha amit írtál nekem jött akkor nem fizedtem érte semmit...:P
Kösszeee, egyépként úgy is megkapod hogy Optciók és ott a legfölsõ csak ott ki írja a játékosok neveit és azokra rá klikkelve megkapod a privit még 1x kössssszz!!