Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FeketeVipera 77 SS
Aminek semmi értelme 10 emberre klánt építeni! Nagyon sok szerettettel várunk titeket a klánunkban és természetesen ha mégis külön klánban gondolkodtok minden partyban és nagyob buliban amit a klán tervez:) nagyon nagyon örülünk nektek:) légyszi ird már le milyen karik vannak kik és mit terveztek még kivi vagyok?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Eneath: kircsi látom az event kényeztet:)
Sámán: Egész pontosan minden varázslónak van 3 nagy varázslata 68on 70 en és 72 õn. ezeket nem tudja ellõni saját erõbõl az elsö 68as két seed of ... ot követel amibõl egyet magára kasztol és 5secen belül egy másik vele egy faju is rákasztolja majd újjab 5 seccen belül el is lövi! És vannak a nagyoppak ahol mind a három seed kell tehát te akor lösz 500 as powerü speelt ha én egy sorceror és egy spelhovler 5 seccen belül rádteszük a seedunket és te 5 seccen belül el is lövöd!! Egyettelen egyszer lötem el ilyet életembe PTS en amugy raidboszba lottem 3000et de amedig tart sps el 8 at belelövök!! az meg 5k dmg és ugyan anyi manna ezért nem használja senki:) NCsoft lol.
GamerAdams007: Aoe= teruleti partyi Területi varázslatokkal skillekkel ölik a mobokat. Farmolás= droppoltatás egy bizonyos dropp érdekében hoszú ideig ugyan azt a mobt ölöd. (pl: addig farmolod a taik ork supley leadert amig ki nem dobja a REC: vallhalát). célja sokkal inkább a drop mind az XP.
Boxolás= töb kliens kezelése egy géprõl tehát elinditod a lineagét és belépsz a kariddal pl: SPS és mellette ablakban mégegy lineagét elinditasz amin belépsz az SE-del és boxból(második kliensbõl) tápolod magad!
Meoh: NC soft mostanában megérdemelne egy golyót én is megállás nlköl szívok egy accal. Tyrant szerintem király nyugottan válazd azt! De hamár így rákérdeztél a klánnak leginkább SE, SK, DA kell a klánnak esetleg egy Bishop de azt válaszd amit szeritnél minden karakter kiválo tud lenni jó kezekben.
amit tudnod kell: a legjobb tank a Dark Avanger, ha íjász akor HE, ha törös akkor TH, ha nuker akkor mindegy SH a legerösebb PVEben, Necro a legerösebb PVP ben, sorci a legerösebb AOEban, az SPS Maga Chuck Noris:), ha healer akkor EE van pvp támogató és manát tölt magasabb szinten party esély 100%, bishop ha mögötted van te lehetsz chuck noris:), SE magasab szinten 100% a party és a gyors fejlödés hála a magyar klánnak most alacsony sziten is jó healernek lenni, ha ork varázsló akkor WC mert OL van, ha vonz a duálkard gladiator vagy BD, ha rámhalgatsz azt választasz amit akarsz!! Ami nincs a klánban vagy sosem elég: DA EE SE SE EE SE EE DA:) persze én SPS vagyok NEED MANA!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FeketeVipera 77 SS
Egyelõre necroval nyomulok.<#vigyor0>#vigyor0>
neked mia karid neve cuccos?:)belépsz teis aRSba?
Hála az égnek ebbõl megvolt a kezdõtõkénk!:) Viszont akkor elképzelhetõ ugye hogy a "népszerû" és ritka betûk ára megy fölfelé?<#smile>#smile>
Corvinous LvL33 HW
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
Ellenben ha az elsõ accod akkor SZVSZ próbálkozz náluk a PlayNC supportnál!!!
Ez a FRAUD nálunk is a kedvenc üzenet volt!:( Próbáld (ha még nem tetted) saját playncden belül csinálni a második, harmadik accot. Ha ez sem válik be azt tudom tanácsolni ami nálunk végülis eredményre vezetett, hogy a SUPPORTnak irj es várhatoan õk megoldjak hamar mert lehet hogy náluk lesz a gond...:(
fuck mmo's..i.,
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
FeketeVipera 77 SS
fuck mmo's..i.,
jah, meg mire rájöttünk kártyacserénél hogy új kártyát aktiválni kell... <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
fuck mmo's..i.,
the world is mine
Várunk!!! <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Online Game Serial Code
Your card was rejected. The reason given was:
FRAUD SUSPICION
Ami annyit tesz ugyebar, hogy csalas gyanus. Hmm, vkinek vmi 5let?
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Tudod hogy van healer/bufferekbõl sose elég <#smile>#smile>
Tyrant offon is brutális, nekem volt és nagyon tetszett, sk-ról is csak jókat tudok mondani, bár õt annyira nem szeretik tanknak kevés hp miatt, de olyan karit csinálj amivel szivesen játszanál. Bármilyen is lesz, el fog férni a klánban! <#wave>#wave>
Én dombornyomott Mc-vel fizetek, de Viza is teljesen jó -ahogy rákattintasz hogy befizetnéd az accot (gyors visszaigazolás a banktól hogy a kártyával minden ok és) azonnal be is tudsz lépni <#eljen>#eljen>
FeketeVipera 77 SS
fuck mmo's..i.,
Hát a Bishop szerintem az a kari ami direkt partira vagy az ien nagyobb összejövetelekre lett kitalálva. Erössége a gyogyitás bár van néhány hasznlható buffja is, 1edül max undead-eken tud fejlödni. Gyengesége is ez hisz csak undeadek-et tud ölni,csapkodnia mobokat kardal v isemivel azmeg bazinagy hülyeség xD
Arra figyelj hogyha játszol akkor probálj partit keresni, hisz 1 healerrel bárki partizna,szerintem :)
Nem tudja valaki, hogy az elf Spellsinger kasztváltónál kinek kell adni a 3 db Markot, hogy Spellsinger legyek?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB