Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
császtok nemtudnátok megmondani hogy hogy lehet Lineage2-t (Cronicle4) megcsinálni INCO szerverre eddig C3 volt de már az nem jó.( ott 2 mappát kellett felülirni.

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Sámán
Köszi <#smile>

FeketeVipera 77 SS

Minden kasztbol 1 hero lehet, de ahhoz hogy vki hero legyen, a subjanak 75-nek kell lennie, ami az en esetemben nincs meg.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ja, Sail hero lett termeszetesen😊 Skirn 1 nappal keste le azt hogy hero legyen, jol a kepebe is rohogott midnenki😄 Szal igy a szabalyok miatt csak majus 1.-en lehet legkozelebb hero.
Nekem most sajna nincs sok idom jatszani - mint altalaban - tanulni kell, de majd sztem nyaron megnyomom😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pharao
Ahhoz, hogy valaki hero lehessen a main kasztjának level 76-nak kell lennie, a sub-jának meg lvl 75-nek

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

és te nem lettél 1ik?

NEm úgy van hogy minden kasztból 1 lesz hero?

pharao
Ja bocsi, ahogy elnézegettem az L2guru fórumát, megakadt a szemem az újabb hero gyanús emberkébe, aki nem más, mint skirn <#taps><#taps><#taps>! Látom meggyúrta az EE subját <#banplz>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Sanca látom megindult az SPS-ed a magasba, nem tán a hero cim elnyerése a tét?
Jah abbol a 4 klántársból 1 tuti, hogy Sail 😄

Heh, pont 1 magic critial hittel lepted meg a 70-et, grat😊

Erdekes hogy csak ennyi hero lett sieghardt-on, aszittem lesz vagy 30😛 Nalunk 6 db hero lett, ebbol 4 van a klanomba.

Ha deaktivalod, csak annyi van, hogy ha lejar magatol nem vesz le 1bol ujra penz, es nem aktivalja ujra, hanem neked kell ezt megtenned a reaktivalassal. Ez amolyan kenyelmi funkcio. En mindig deaktivalom az accot, mert igy 1-2 napot tudok spotolni(nem jaccom tul sokat).

Sámán
Ha kis fáziskéséssel is, de Vipera után Ceri is 70 végre (igaz hogy Vipera mindjá 71...) <#hehe><#nyes><#taps>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

gyuriii
gyuriii
http://lineage2top.atw.hu

jaja,"Olimpiad heroes round 1" néven
amugy õk lettek:
HBSR - Adventurer (TH)
X2Kvinz - Arch Mage (Sorc)
Noto - Cardinal (Bishop)
Jaredi - Dominator (OL)
Linneva - Dreadnaught (Warlord)
Stormblaze - Maestro (Warsmith)
Liberace - Ghost Sentinel (Phantom ranger)
Rygor - Hell Knight (DA)
Gwyddion - Hierophant (Prophet)
Dylan - Moonlight Sentinel (SR)
Aquarium - Mystic Muse (SPS)
ATN - Sagittarius (Hawkeye)
DrKMaXimus - Spectral Dancer (BD)
Orkor - Titan (Destroyer)
xpaydayx- Wind Rider (Plainswalker)
MeoH
Igen, en is ugy ertelmezem, amit kifizettel az mar vegig megy, csak mikor lejar, akkor nem kapja le a kovetkezo periodust.

fuck mmo's..i.,

GAthersw
Kik lettek még herok? Blahon van topik?

01110000 01110010 00110000

annyi hogy nem számlázzáka kövi hónapot, de ami megvan még nap véve, azt végigmegy még

Hát kb csak a felét értem. Inaktívvá teszik, de nem tudják visszahozni?
vagy miaza purge?

MeoH
What happens to my account and characters if I deactivate my account?

Answer
Deactivating or canceling your account only cancels recurring billing for that game account. You will still be able to access your account until your subscription expires, at which time it will simply move into an 'inactive' status. Your characters and items will remain intact.

We do not currently purge inactive accounts or characters. If this should change in the future it will be announced.

PlayNc szerint ez.

fuck mmo's..i.,

csak pár hero lett,classok tobb mint fele még szabad,tehat még van miert xpelni😊

jah és köszi ramones😊<#wave>
MeoH
Hero a kollegina?

fuck mmo's..i.,

B@lu
Lehet kaparni az XP ert... gyanitom hiaba.....

MeoH
Hat mivel Delf lett a kincsem, 1 darabig nem lesz belole prophet😊 Es hogy mert lesz SE, mert lentebb azt irtak erre lenne szukseg.

fuck mmo's..i.,

B@lu
20 milla???????????????????? BREZ?

Szekijoe
Sajna én nagyon elfoglalt voltam és lemaradtam a jelentkezésrõl<#rinya>
De az utolsó Antharasznál ott voltam kb 5-6%om bánta meg kb 20millám<#shakehead>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

B@lu
SE van eleg es altalaban tutter boxolva viszik
prophet is van, de az elo prophetet meg el is viszik pvp re az se t nem

Szekijoe
A kérdés jó én sajna nem tom a választ.

Nah, egy kérdés. Ha az accomat deaktiválom akkor im történik? Nem vesz el a pénzem? Onnan tudom folytatni napjaim számlálását, ahol abbahagytam?

GamerAdams007
Ja ertem, nem vagyok teljesen tisztaba ezekkel, csak azert irtam neki, mert a tobbiek hanyagoljak a forumot.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Az IC nem emgyar klán, csak van benne pr magyar

GamerAdams007
Siegharton vannak 2 magyar klan ha jol tudom, az IC es a RisingSun, Teonrol nem tudok semmit, nem vagyok offos, de azt tom, hogy Sieghardton ez a 2 van, de valaki majd kijavit, ha vmi rosszat mondtam. Bar az utobbi par napba nem igazan irogattak ide az illetekesek...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

A Sieghard-on van egy nagyobb magyar klán, elég jók.
A teonon tudtommal csak 1 magyar egyén játszik. (bár ez nem biztos)
Sztem menj a sieghardera ha magyarok közt kívánsz lenni

HI Mindenki!

Most kezdtem el pár napja a OFFICIAL serveren a játékot. Az lenne a kérdésem melyik serveren találhatok magyar klánt illetve a TEON-on van-e vmi ilyesmi kezdeményezés?
Semmi féle anyagi támogatást nem várok .... pusztán annyi vezérel, hogy honfitársakkal még is nagyobb az élvezett😄DDDDD
GibboRamone
Boldog születésnapot!<#vigyor0>

Dota 2

Gugger
hola,

uj és régi titánok ill. titaniták, van egy eladó off accom ha valakit érdekel pm me pls!

Jelentkeztetek Grand olimpyadra? (szeki, diniz)?

MeoH
MeoH nevu dark mystic megszuletett😊

fuck mmo's..i.,

Szekijoe
Jah Shilien elder mert van overlordotok és az tud adni ww-t, zerket, mdef buffot a többit potionnal ki lehet pótolni.

VipJoco
Szerintem Shillien Elder mert akkor viszlek party-ban <#hehe>

MeoH
Itt van, megjott😊😛 Otp+plync meg beveheti, most siman elfogadta a webkartyat billing infonal... Meg 1 kerdes, mi legyek: Prophet vagy Shillien Elder?

fuck mmo's..i.,

köszi 😄

Gordis2k
chack files fülre klikelj😊

Elhagytuk az allyt mert kinötük:9 és sok volt velük a baj.

és most megyek aludni😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GamerAdams007
Pff szerintem sehogy... automatic update-el mi bajod?

Hello!

Manuálisan hogy tudom updatelni a játékot?
Mert az automatic update nem megy. 😞

GamerAdams007
Koszi, ami leginkabb erdekelt az az volt, hogy duplakard kell vagy kard + pajzs, de mar ezt is tudom 😊. Bar mivel freen vok ezert lehet, hogy solozni is tok majd... 😊

Cobra.
SwS fõleg party, felszerelés sima tank felszerelés (heavy,pajzs,kard, esetleg blunt). PvP-ben õ sem nagy szám egyedül, meg sajnos 49 elõtt nem kap igazán jó énekeket, ezért 40-49 között nehéz a fejlõdés, mert nem nagyon kellesz partyba. Én legalábbis így látom, ha valakinek van vele tapasztalata, akkor javítson ki.
És persze megint más free és official szerveren.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

GamerAdams007
Na mivan emberek, elfelejtettetek, hogy van forum?? Na szoval amit mar kerdeztem, de senki nem valaszolt 2 napja: A SwordSingernek mien felszereles, mien taktikaa jo? Solo/Party? PvP? Meg ami meg eszetekbe jut rola erdekelne. Kosz.

MeoH
Nem kamu papir dolog. A katonasagnal is meg volt szabva hogy mennyinek kell a szimatszatyorba csucsulnie. Ott is hasonlo volt mertek. Persze mindenki tudta, hogy ez hulyeseg es irrealis, dehat a szabalyzat az szabalyzat😊
Hat most erosodtok support karival, mert en is 1 propheten gondolkodom

fuck mmo's..i.,

FragStaR
- I pWn nOObs' - <#vigyor2> Egyébként Bishop lesz belõle. Csak kevés az SS meg a mana. Altnak asszem SH

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)