Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE BAZE A LÁBAMON LANDOLT!!!
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
fuck mmo's..i.,
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Talán bannoltak, vagy lejárt a havidíj, vagy csak rossz accal próbálkozom? a log in-nál azt irja alul, hogy üdvözlünk a Nightfall C4 Szerverén...
Ez is vmi vicc? (vagy csak NF vette át az off helyét, annyira jó lett?<#buck>#buck><#beka2>#beka2><#action>#action><#banplz>#banplz> )
ha újra installom a gamét újra jó lesz vagy meg kell vennem meg1x a játékot?
help please
a mohának mindig a déli oldala fás
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Az gyógyító...
De ugye ez nem komoly?
Egy klánnyit felhúzni? 😄DD
Belogoláshoz meg regisztrálni kell, minden accra külön meg kell venni cd keyt. És õk, személyre szabottan generálják ezt, szóval nem fog menni...
De ez ugye csak tényleg poén?
Szerintem keress egy free servert.
<#conf>#conf>
most szeretnék jönni jaccani iylen ize jatekot, es azt szeretnem kerdezni hogy tud valaki adni egy cd kulcs generatort? uugyanis nem tudok belogolni a jatekba
amugy azt hallottam biashopot kell inditani, mert az a legjobb pvp ben
ui: csak estenkent tudok 1 oirat jaccani, ugye valaki segit felhuzni a karijaimat (1 klan) hetvegere?
http://www.chello.hu/Szorakozas/Jatekok/Arena/Lineage_2/
LOL <#falbav>#falbav>
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Úgy úgysem lenne értelme...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Bár a fistes értékekbõl kiindulva...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Yuup hát sztem +dex tobb hasznos statol emel mint a +str. bár lehet tévedek😛 bááár gondolkodtam +str en is a dex mellett de +4 STR +4 DEX -8CON elegge necces sztem allig birnék el valamit 😞 igy is pont annyit birok el hogy 1 party-ra eleg legyen. soot SS nem is eleg ha kicsit hosszabb a aparty akkor vagy restock vagy a bufferben tartok egy kis dugi SS-t. 8k BSS 5qhp 1 brez,1bsoe és a felszerelés és 49,99%on vagyok most is 😞 hát még -8 con-os dye-al.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Az L2 világában hihetetlen mértékeket öltött a környezetszennyezés!! Vittetek ti már vissza egyetlen poti üveget is??? NEM!!! Persze hogy nem, hiszen minek cipeljed? Úgysem adnak érte semmit! Vezessük be a visszaváltható üveget! Írjunk felszólítást az fejlesztõknek, hogy tegyenek valamit aden világának megóvásáért!
<#nezze>#nezze>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Eloszor is melyik serveren van nagyobb magyar tomeg? Sieghartrol lattam kommenteket, Gustinon van vki?
Illetve meg annyi lenne h alapvetoen low lvlen jobban szerettem solozni, es erre szerintetek mennyire alkalmas az overlord, mert freen nagyon megtetszett ez is.
LADAM - wanna be prophet
<#integet2>#integet2>
Nagyon fontos lenne 😊
<#worship>#worship><#worship>#worship>
rendes tõle hogy feltöltette a c5 pár zenéjét😊szórakozásképp letöltöttem a c5 klienst és a nyitóból ill. a keszitõi lista alatt futó számokból itelve a csakó tud valamit,nagyon
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!