Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
01110000 01110010 00110000
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy valóban az Off mod az illegális, mert ott L2-t játszol és valóban bele is buherálsz a gémbe, míg L2J-nél egy teljesen házilag lekódolt valamit kapsz kézhez, ami nem L2, kb mint a bogár és a trabant. (Mind2 igenis jó autó!!!)
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Mindegy, nem lebeszélni akarlak, próbáld ki ami szimpi, aztán gyere offra!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Gracie Barra
Gracie Barra
NCSOFT sokat köszönhet lagolós, bugos, ilyenolyan csalós free szervereknek <#duma>#duma><#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Gracie Barra
Grat Mail!!
fuck mmo's..i.,
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Gracie Barra
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Gracie Barra
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Én csak roûöviden:
75sps/56Necro
Full drop:
100% valhala recipe
sls, dwaren mail, aquastonic ring, 5-6 d-s pajzs
Sikeres craft:
4 som 17 maja exer 1 fonix <---(ezt ma 5 perce) ja es 1 maja tört be😊tehat 18/17 jujujuj😊
es majaring +4 maja ring +4 earing+4 fonix earing+4 egy earing es egy som sajna betort 😊
Shanway<---------- A szerencse fia.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
kölcsön, bér, lizing, tartós bérlet, ingyen, pénzért, bármilyen megoldás érdekel.
3 napja nem bírok szerezni.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
the world is mine