Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 3-án küldtem el és azóta SEMMI. Már 4 és fél napja várok... <#violent>#violent>
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Dota 2
"Rossz" hirek:
Asszony pajtas 2nappal elobb erkezet a vartnal pont Eroteljes eltiltas a gep elol pont SEGITSEG felkialtojel felkialtojel felkialtojel
Ui: Na ennyire aze nem szornyu a helyzet, nem komolyan venni...
fuck mmo's..i.,
Hm... kedves ^^
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
First and last name: ENTER FIRST AND LAST NAME HERE
Physical Address: ENTER POSTAL MAILING ADDRESS (not e-mail address) HERE
Date of birth: ENTER DATE OF BIRTH HERE
Serial codes/access keys: ENTER CODES/KEYS HERE
Unique Account ID(s): ENTER UNIQUE ACCOUNT ID(s) HERE
Nomármost ezt kérik tõlem, amennyiben nem tudom a születési dátumot, hm... 4. sorban mi is van? 😊
Egyébként mi a lópikula az a Unique Account ID?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Akinek van alt karaktere 30-40lvl és szintezni is akarja az NE, ismétlem NE csinálja meg a 2. castváltót! Mert ha C5ben csinálja meg úgy hogy benn van a Clánban a Castváltóért sok reputácio pontot kap a klán.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

FeketeVipera 77 SS
valahogy sejtettem, hogy ebbõl is kimaradok
Life Crystals beváltóhelyek😞Adventure Guildsmannal)
Rune:Leather armorok: BW+Doomig
Aden:Egy- ill. kétkezes vari fegyik:SOE ill.Kaim Vanul's Bones, Cipõk:Full plateig)
Giran😮rk fegyók:BC-ig,Pajzsok:Full Plateig
Shuttgart:Heavy armorok:BW,Doomig
Goddard:Ijak:BOPig, Glovesok😄ivine,Full PLate
Heine:Egy- ill. kétkezes kardok😄amascus+Guardian Sword
Dion:Helmetek:Full Plateig
Gludio:Egy ill. kétkezes balták:AOBA ill.Star Buster
Gludin:Török😄emon Swordig
Oren:Robek:BW(!!)Doomig
HV😛olek:Lanceig
Ivoryba,kezdõkbe nincs beváltás
Most már csak egy vár kéne hogy az A-sak is meglegyenek,de gondolom váranként más lesz.
Esetleg reinstall.
Ne l2.exevel inditsd, hanem hagyd upgradelni esetleg
Vagy tötöld ki a gameguardot, es majd upgraddel ujra rakja magat...
most nincs más ötletem
problemad. Ezutan valaszolj a kerdesekre:
PlayNC master account name:
First and last name:
Physical Address:
Date of birth:
Serial codes/access keys:
Unique Account ID(s):
Es sztem meg írd a vegere h te gamecardot hasznalsz.
Ezutan varsz es nezegeted a My Stuff fül alatt az üzeneted "Status"-at.
Eloszor a system generalni fog ra egy ilyen auto valaszt, es olyan linkeket ír be amiken hasonló problemak vannak megfogalmazva es megvalaszolva. Ezzel ne foglalkozz mert az nem segít rajtad!( Bar ilyet lehet nem kapsz mert, nem tom mi alapjan kuldi azokat a szarokat. En kaptam...)
A lenyeg h amikor valodi valaszt kapsz, kulon irnak majd e-mail-t is! Gl! <#nezze>#nezze>
Dota 2
Amikor indítanám a lineage2-t akkor nem csinál semmit, nem tudjátok miért van ez?
Ezeket az infokat adtam meg én is, csak az "Unique Account ID(s)"-t nem töltöttem ki. Nos ekkor írtam nekik:08/03/2006 10:30 AM és ma (08/05/2006 05:01 AM ) válaszoltak. A válaszban a sok blabla után azt írjak h cak akkor tudnak segíteni ha megadom ezt az "Unique Account ID(s)"-t meg, pluss adjam meg a bankkártya számának uccso 4 karakterét amirõl fizetve van az acc.
Dota 2

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
http://support.plaync.com oldalon a Ask a Question fulre kell kattintani.
Amik a level elejen vannak ...-al, azok mind szerepelnek az egyeni plaync oldalon.
Subject: I forgot my PlayNC master account password and I can't reset it using the FORGOT PASSWORD feature.
Here is my account information:
PlayNC master account name: ...
First and last name: ... ...
Physical Address: .............
Date of birth: I dont know this. I typed something random, and I dont remember it now.
Serial codes/access keys: ...
Unique Account ID(s): Ive deleted the email contained this a logn time ago.
Some other information whitch may prove that this account is mine:
My main character on Teon is Aimful, male lvl 76 Moonlight Sentinel with ~X% exp, around Xk adena in his inventory, he has a lvl 73 Spellsinger subclass with ~X% exp. Current place of Aimful is at the XY on the Spellsinger subclass, geared with +X ... yewellery set, +X ... set(the robe is +X), +X ... and a +X ... shield. In the warehouse there are +X ... set(light armor is +X), +X ... with ... SA, and a lot of other items. All of the other characters on Teon are lvl 1 characters - ... (dwarf female), ... (dwarf female, with ~X millions adena on her and a lot of items including Dark Crystal Robe Recipe), ... (elf fighter female), ... (elf fighter female), ... (elf fighter female, dead at XY at X% exp), ... (im not 100% sure about the name, but she is an elf fighter female on Tower of Incolence lvl 10 port spot).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Banatos macskat vissza tehetnek. van 1 lvl75s karim lvl20 skillekkel, cucc nelkul... Jo nagy tetuseg, hogy aki a elso 3 nap nem menfel, az mar ne is menjen felfogas. Ncfosnak 1re f@szabb huzasai vannak...
fuck mmo's..i.,
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf