Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pagan temple elején 4*es van(csak egy markot vittem)
monastery of silence elején is 4*esek,habar azok mind fincsin dark attack weakpontosak:)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Noblesse tud magának írni title-t, és kap egy nobless tiara nevû cuccot party mask helyett.
A noblesse kap "nyugdíjas bérletet" 1k adena a teleport mindenhová.
Aki noblesse az mehet olimpiára és van esélye arra, hogy HERO legyen.
ennek ellenére a tyrant elég könnyen lenyomta
láttam egy aw vs. da-t(top a felszerelésben mind2, self buff) is, csak annyi volt, hogy a da stunnolt(10-bõl 9x sikeresen) ütött majd elfutott az újabb stunnig, ennek ellenére meglepõdtem amikor õ feküdt ki, pedig az aw csak simán ütött, egyszer elnyomta a bombát ami állítólag nagyon táp
láttam még egy sh vs. sr-t(top a felszerelésben mind2, self buff) itt is meglpõ volt nekem, hogy az sh simán nyert
én még azt se tudom mi az a n00bless :)
nem arról volt szó, hogy nerfelik a fegyverek acumenjét? csak mert a som-on 15%-os cast speed növekedést ír az sa, én úgy emléxem c4-ben is annyi
és õ miért baron és nem vagabond, mint én?
nem értem ezeket az új dolgokat :(
fuck mmo's..i.,
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mostmár legalább kiírja hogy invalid username/pass tûzfalat már kinyomtam, plaync-nél azt írja account active szóval nem tom mi baja van :(
nem értek én ehhez :(
MÉG NINCS.......<#nyes>#nyes>
már 11 órája csak rosszul irja az oldal!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
account,
születési dátum,
a biztonsági kérdésre válasz,
az utolsó Lineage2 password.
Aki mindegyiket tudja az emilezgetés nélkül be tud lépni utána a játékba.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
"Someone at xxxxxxxxxxxx has reset your PlayNC Master Account password for
account xxxxxxxxxxxx. If you did not make this change, please contact support
immediately at [email protected]."
Természetesen az x-k helyén az IP és az accom szerepel<#mf2>#mf2>
support.plaync.com
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
LOL de mi lett az új Password-m?
Mert azt nem kéri sehol a ,"forgot password"-nél, és akármit irok be nem enged be.
Ráadásul már a régi accal sem enged be<#rinya>#rinya>
Nieleen
Ott nalam egybol szuletesi datumot ker, nem pedig regi jelszot.
Dota 2
Pl me :)
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Ezzel már utána be tudsz logolni a plaync accontodra.
Ott rámész a Lineage 2 "account details" gombra és ott tudod megváltoztatni a pass-t. Ott be kell írni elõször asszem a régit utána az újjat és mégegyszer az újjat. Ennyi.
Ezt dobja ki amikor belogolni szeretnék:
We were unable to verify your login. Either your login information was entered incorrectly, or the account system is currently unavailable. Please check the normal downtime schedule and announcements.
If you have an Lineage II™ account, you may need to change your PlayNC password. Please use the FORGOT PASSWORD button to do so. Click here for additional help
Most mit tegyek? Sajnos nem tanulok angolt es ezt nem tom leforditani.<#szomoru1>#szomoru1> plz help!<#confused>#confused>
Dota 2