Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gerillaharc rulz, amúgy akit meg zavar catalyst az tojja le õket a fenébe... csak akkor nagyfiúk ha legalább annyi hero van kéznél, mint amennyi 60 as van nálunk <#alien>#alien>
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Nagyon sajnálom!!
Szerettem volna ha tegnap mindenki résztvesz egy hatalmas és élvezetes siegben.
Öszintén 80% ra tettem, hogy veszteni fogunk!
De nem igy lett nem vesztetünk!! Hála a c5 nek esélyünk sem volt bizonyitani tudásunk... Nevetséges szánalmas bohoc játékot csináltak kedvenc l2 bõl ami életem része lassan 1 éve.
De nem adom fel a gerilaharc kell sikerélmény kell és mindenki ujra megkapja a játéktól amire szüksége van! Kérek mindenkit még ne adja fel fizesen be még egy honapot adjon egy esélyt és mindent megteszek , hogy a klán lvl 6 legyen és talán kicsit jobb lesz!!
Fontos mert nélkületek nem akarom! Kérlek titeket maradjatok és még egy kicsit segitsetek és ha végkép nem megy együtt kitalálunk egy új megoldást!
Sajnálom de egyszerüen nevetségesen unballansz lett a játék alacsony vs magas szint területén... kitartás.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Bár gondolom már nem fogsz visszanézni.
Én kérek elnézést....! Köszi szépen a segítséget. Akkor tápolom tovább kiskarimat (lvl 22 elven wizard).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ráértetek volna kötekedni vagy éppen visszaütni, ha eléritek az õ szintjüket
én már könnyen beszélek, elmenekültem 😊
most kb. 1/2 évig nem érzem magam olyan picinek és nyugodtan játszhatok 😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
De mindazok, akik tõlem kaptak könyvet, igazán honorálhatnák ezt 1 db curse fearrel 😊
Dallie: köszi szépen a könyveket!
Ami még kell: DW, Guidiance, Btb, Magic barrier és Greater heal.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Sb-ket amiket azok a farkasok dobnak farmolok Angyalkával -már csak azért is mert marha jó ott a spoil <#nevetes1>#nevetes1> (Már ha nem zavarnak el onnan...)
Ha lesz fölös szólok <#papakacsint>#papakacsint>
FeketeVipera 77 SS
Majd visszahúzzuk úgyis kell neked SP. Relaxálj és peace. Én spec nem tudtam hogy van xp scroll de majd legközelebbre veszünk<#bee1>#bee1>
A cov-odra szükség van minden ostromon!!!!! Mikor elmentél be is írtam hogy a 77re delvl garantált mert ostrom hétvége van<#hehe>#hehe>
De mivel az sps-em meglépte a 61et mostmár bármeik klassommal mehetek xp-zni. Még 2 könyv hiányzik (trance, erase) és akkor minden C5ös könyv megvan sajna nekem már kékek ezek a mobok.
FeketeVipera 77 SS
fuck mmo's..i.,
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
En erre a semmi jatekra mar kezdem sajnalni a penzt.<#nemtudom>#nemtudom>
<#violent>#violent>NCSZAFT<#violent>#violent>
Dota 2
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
mér van az, h egy óra játék után befagy a graf, s a vpu recorver hozzza vissza?
1800Xl catalist 6.8
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Életbe vágó és sorsdöntõ a mai siege!!
Minden RisingSunost megkérek adja tovább az informáciot.
Siegen kis töke beruházással a-grades szinten halalonken 70k nincs XP vesztés!!
Ivoryban az underground shopban tudtok veni scrolt!! Mindenki vegyen ma estére aés ha megvan a vár utána nem lesz gond a klánnak biztositani azt!