Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McWolfy
Ki aza hülye, aki otthagyná a játékot? Én is sajnálom, hogy nem mentem, de elég lestrapált voltam Való Világbeli dolgok miatt és reggel suli...
Gerillaharc rulz, amúgy akit meg zavar catalyst az tojja le õket a fenébe... csak akkor nagyfiúk ha legalább annyi hero van kéznél, mint amennyi 60 as van nálunk <#alien>

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Ogrus
ez szép volt <#eljen>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Gordis2k
Hazaértem sajna még melo 1000rel de muszály hozáfüznöm valamit.

Nagyon sajnálom!!

Szerettem volna ha tegnap mindenki résztvesz egy hatalmas és élvezetes siegben.
Öszintén 80% ra tettem, hogy veszteni fogunk!

De nem igy lett nem vesztetünk!! Hála a c5 nek esélyünk sem volt bizonyitani tudásunk... Nevetséges szánalmas bohoc játékot csináltak kedvenc l2 bõl ami életem része lassan 1 éve.

De nem adom fel a gerilaharc kell sikerélmény kell és mindenki ujra megkapja a játéktól amire szüksége van! Kérek mindenkit még ne adja fel fizesen be még egy honapot adjon egy esélyt és mindent megteszek , hogy a klán lvl 6 legyen és talán kicsit jobb lesz!!
Fontos mert nélkületek nem akarom! Kérlek titeket maradjatok és még egy kicsit segitsetek és ha végkép nem megy együtt kitalálunk egy új megoldást!
Sajnálom de egyszerüen nevetségesen unballansz lett a játék alacsony vs magas szint területén... kitartás.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

McWolfy
De ha freen játszol akkor írjál pls free fórumba <#falbav>
Bár gondolom már nem fogsz visszanézni.

Megvan a hiba a tûzfal volt a gond, elfelejtettem kikapcsolni.....<#wow1>
Én kérek elnézést....! Köszi szépen a segítséget. Akkor tápolom tovább kiskarimat (lvl 22 elven wizard).

Cobra.
A kapcsolódás akadályozhatja tûzfal, router, valamilyen Windows hiba, illetve ha nem megfelelõ klienssel akarsz felmenni egy szerverre. Pl C5-ös klienssel nem tudsz free szerverre felmenni. Az hogy nem megy fel a C5, az inkább valami Windows hibára utal.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

selfbuffban öltem soat tegnap. ez nem szintkérdés, a meglepetés a lényeg. kicsik vagyunk, így nekünk marad a gerillaharc

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Free serveren pedig a C4 csak addig megy ahol a serverek listája van onnan nem lép tovább a karakteremre....?????....?????

Auto update-nál felsõ sort végig tölti (Download lineage2 new file irva) majd visszalép asztalra és ennyi. Nem értem......<#boxer><#boxer>

Sziasztok felteszem Lineage 2 chronicle 4-et(eredetit), majd auto update. Ez elég kéne hogy legyen ahhoz hogy menjen Oath of blood ugye? Mert én probálkoztam már client letöltéssel is de se így se úgy nem megy. Sõt feltenni sem hajlandó az 5-öt. Nem vágom mi lehet az ok akinek volt ilyen problémája pls help!!!!!

pharao
Nem csak a szintel van a gond, az meg sok lud disznót gyõz alapon még eldöcögne valahogy, de az új hero skill a hero fear, ami egyenessen 100%-os és tömegeket képes futásra kényszeríteni nevetségessé teszi az egész siege-t... Hát ez szánalmas az NCSZAFT részérõl...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

gPROject
nem kell kikezdeni a nagyobbakkal 😊
ráértetek volna kötekedni vagy éppen visszaütni, ha eléritek az õ szintjüket
én már könnyen beszélek, elmenekültem 😊
most kb. 1/2 évig nem érzem magam olyan picinek és nyugodtan játszhatok 😊

pharao
Háááát ez csak részben igaz, amit szeki mond, a HE-k több cuccot birnak el, ennyi náluk a plusz, azaz szinte semmi, viszont a PR-ek enyhén erösebbek lettek az új p.atk, meg stb növelõ selfbuff-jukkal (Razi p.atk-ja p.atk levéllel prophet buffban 3600) és persze az SR-ek atk.speed-je is erössen megnövekedett... Detto elmondása szerint BOP-al 700+ Soul-al 600+. Na ennyit a nagy HE tápságról...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Szekijoe
Az ijjászok maradtak a törösök erõsödtek a nukerek maradtak overtápok.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sayron
Üdv!Úgyhalotam a C5-ben megerõsödnek a Hawkeye karakterek, ha tud valaki errõl valamit légyszives írjon.Az Adventurer-rol is szeretnem tudni ha valakinek van róla információja, hogy gyengül vagy marad ahogy van?

Padidiver
Törpémnél van egy majd oda adom este ok?

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

McWolfy
greater healt tudok egyet adni, kivéve ha már egy van, nem tom, h 4 vagy 5 öt osztogattam már el...
De mindazok, akik tõlem kaptak könyvet, igazán honorálhatnák ezt 1 db curse fearrel 😊

Amit elfelejtettem: kéne Bss és Bbsps reci, valaki már mondta hogy lenne neki csak hülye módon nem csaptam le rá...
Dallie: köszi szépen a könyveket!
Ami még kell: DW, Guidiance, Btb, Magic barrier és Greater heal.

Sziasztok! Végre sikerült regelnem magam és eliskeztem a gamet mig kicsike vagyok de keresné 1 magyar klánt! spoilos leszek és a nevem EMo

Baal, ezek nagy része van nálam/Pyrosnál, pm-elj ránk és adunk.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Kéne nekem 2 btb, 2 bts, 2 guidiance, 1 haste, 1 death whisp, 2 magic barrier, 3 greater heal könyv. Fizetek értük! Lécci help!

lvl 76-os MS noblesse letemre en is 2 loves vagyok 1 nukernek, vagy akar 1 loves 1 PR-nek, szal ez nem csak az SE-kkel van igy😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Amikor találkoztunk és ahol mi farmoltunk(a tigrist meg a gargoylet) azután hely után iszonyat sok farkas grp és watcher van legalább 4-6 farmolóhely

Sziasztok. Lenne pár kérdésem a Boss jewelekkel kapcsolatban. Érdekelne mit adnak,és az is,hogy ki lehet e szedni pl Orfenbõl 70+os karikkal 😊 Vagy esetlek uccsó ütés számít.
Szekijoe
van holy resistant sb-m az SE nek kell majd adom ha neked még nincs

Sámán
Hehe most aztán véged <#hehe>
Sb-ket amiket azok a farkasok dobnak farmolok Angyalkával -már csak azért is mert marha jó ott a spoil <#nevetes1> (Már ha nem zavarnak el onnan...)
Ha lesz fölös szólok <#papakacsint>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Diniz miattam van az xp lost ostromon jól szerepeltél<#wave> Sajna sokan voltak.
Majd visszahúzzuk úgyis kell neked SP. Relaxálj és peace. Én spec nem tudtam hogy van xp scroll de majd legközelebbre veszünk<#bee1>
A cov-odra szükség van minden ostromon!!!!! Mikor elmentél be is írtam hogy a 77re delvl garantált mert ostrom hétvége van<#hehe>
De mivel az sps-em meglépte a 61et mostmár bármeik klassommal mehetek xp-zni. Még 2 könyv hiányzik (trance, erase) és akkor minden C5ös könyv megvan sajna nekem már kékek ezek a mobok.

Sámán
Sajna lekéstem az ostromot <#bdead>, után meg aludtam -de akkor sokmindenrõl nem maradtam le <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
na ja de ez nem a ti vagy a catalyst hibája, ncsoft teljesen elbaszta ezt a játékot kb c3 környékén és azóta csak minden chronicle ront rajta

MeoH
Roviden: eselytelenek vagyunk... oszinten megvallva en mar a c4s 78s buffokat, skilleket is durvanak tartottam, amik nagyon eselytelene tettek a kisebbeket. A c5ben ez meg durvabb, ezzel a hero skillel. A szerverunkon levo Catalyst ally olyen szinten overpowered, hogy mas allynek eselye sincs ellene. Gondolok itt a tomenytelen lovera, magas szintu aktiv jatekosokra, akik mind noblessek, a honapban 21 herojuk van. Es egyre tobben allnak at az oldalukra... Harcba kezdtunk, amiben semmi eselyunk. Es ez ma tokeletesen beigazolodott. Jo parunknak el ment a kedve jatektol hirtelen. Mert barmennyire hajtunk, sosem erjuk utol oket. Es attol felek, hogy ha ez tovabbra igy megy jo paran abbahagyuk. Legalabbis a Sieghardton. En imadom ezt a jatekot, de nem igy. Ahol 73as szinten 2 loves vagyok 1 varinek... Szerettem a pvpet, de nem igy. A kasztok kozti balance nulla. Lehet, hogy ezeket a sorokat holnapra megbanom, de ez a nagy budos igazsag. jo8

fuck mmo's..i.,

Video van rola?

Mi volt? o.O

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Én eddig azt hittem, hogy a WoW-ban nevetséges a pvp, de a mainál nagyobb játékdesign hibát még nem láttam 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

GibboRamone
Hat en nagyon el vagyok keseredve a mai siege miatt. Rohadt ncsoft nem tud balancolni. Ez a mocsok Catalyst meg gusztustalanul visszael a helyzettel.
En erre a semmi jatekra mar kezdem sajnalni a penzt.<#nemtudom>

<#violent>NCSZAFT<#violent>

Dota 2

Cobra.
Lehet túlmelegszik a kártya, vagy bugos az új driver.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

GamerAdams007
c4 free-re kéne

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

McWolfy
Dobd ki õket, nem jók már c5 re.

David2
hi
mér van az, h egy óra játék után befagy a graf, s a vpu recorver hozzza vissza?
1800Xl catalist 6.8

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

FragStaR
Azért kicsit bõvebben is kifejthetnéd h mi nem sikerült v honnan nem tudtal tovabblépni.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Kölcsön íjat keresek az esti ostromra, lehetõleg B-set, de ha mondjuk egy Emi, az is több lenne mint a semmi. lvl 55 destroként nem igen tudok még máshogy ártani - feltéve, ha valami csoda folytán be tudom nyomni a frenzyt és utána életben maradok még fél percig, mert akkor tudok takarítani a saját portámon karddal is <#violent><#eplus2>

Illetve még csak elven wizard😊

Egész nap probálkoztam de nem sikerült feltenni chronicle 5-öt! Már windowst is újra telepítettem de semmi. Feladom ennyi ha valakinek kell egy account ami december 7-ig van fedezve szóljon (lvl 22 SPS).

Ha szerveztek kiskaris raid partyt, akkor írjátok ide is be pls!

Gordis2k
MA este fél 11 tõl gyülekezõ és 11-1 ig gyilok!!!!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

vasárnap hajnal 3 és vasárnap este 11

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sámán
Konkrét idõpont<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

FeketeVipera 77 SS

Hanykor is vannak sieghardton a siegek?

GamerAdams007
13as kariként én csak XP-vesztésre lennék jó ha egyáltalán bárki is idõt szakít arra hogy megöljön 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k
Mindenki aki él és mozog kérem ma este legyen onlyne oren várát foglaljuk el a magunk részére!!!

Életbe vágó és sorsdöntõ a mai siege!!

Gordis2k
Sziasztok!

Minden RisingSunost megkérek adja tovább az informáciot.

Siegen kis töke beruházással a-grades szinten halalonken 70k nincs XP vesztés!!

Ivoryban az underground shopban tudtok veni scrolt!! Mindenki vegyen ma estére aés ha megvan a vár utána nem lesz gond a klánnak biztositani azt!