Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
A prophetnek mindenre van buffja és gyógyítani is tudja magát (a prophet eddig sem volt gyenge csak a buffolás elvitte a manáját alacsony szinten és emiatt ülnie kellett ha jobban vissza emlékszel régen is egy felbuffolt prophet majdnem olyan jó volt mint bármeik bufftalan DD.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
És zaken/Antharasz earringbõl még akkor is csehül állunk.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ergo célod elérted 😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Na kérlek C5 re sikerült a Mystic Muset a top pvp kariból az alsó közép mezõnybe tenni😞. És sajnos gyenge 1 vs 1 pvp karakter lett. A következõ karik 100% hogy legyõzik: Törösök, gladiátor, ork minden formában és a játék legerõsebb pvp karaktere a proféta is. A többin kell pontokat gyüjteni és gyakorolni sokat. A cancel játékból való kivétele és a sleepjének elvétele a két alapvetõ erejét tete tönkre. Ami biztos a Proféta ölhetetetlen és ezzel az mxg szerintem gyakorlatilag uralkodik... a profétájuk napi 50 pontot gyüjt amit röhögve szét is oszt...
Brutálissan telyesen más mint bármilyen kinti pvp. Azt sem tudotam hova kapjak.
Le is csapot kb. mindenki mind a szart. Pl. az ss kikapcsol ha beteleportálsz az arénába... ami még ennél is rosszabb nem lehet bspst használni ez a durva csak sima spst, rohangáltam mint pók a falon hogy szerezzek. Hát volt ugye amit el kellet vesztenem mert a pont kellet volt amit elcsesztem volt ahol esélytelen voltam és volt ahol nyertem😊.
WELCOME az új ICA-s magyaroknak!!!!!!!!!!!<#wave>#wave>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Ird at akkor alul a cuccost😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
valszeg azért mert nem elfelejtettem átrakni a pénzt a másik számláról és 2x megpróbáltam fizetni úgy, hogy nem volt fedezet. most már van rajta pénzt, de nem emged fizetni. ilyenkkor mi van?
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
unalom üzõ következik annak is aki nem unatkozik!😊
Egy nagy és különleges feladat.
Amire csak együtt vagyunk képesek.
elég sok embernek van most 40es karija repupontok miat
Hát eljött az idõ használni akinek nincs az csináljon kis karit!
ANT QUEEN RAID!! KB. egy hét mulva tessék készülödni lesz még infó😊
Jah nálunk kiadták hogy mindenki állandóan legyen Allyventrin mégha nem beszél akkor is. Én általában elhuzódom valameik üres szobába mert elég hallgatni a magyar ventrit ott is állandóan beszél valaki.<#nevetes1>#nevetes1>Ha más nem akkor én <#hehe>#hehe>De elég jó érzés látni, hogy állandóan 40-50+ ember van fenn allyventrin és ha van valami akkor mindenkit beraknak 1 chanelbe és bemondják hol van találkozó.
C5 elõtt meg lett mondva hogy aki Hero lesz az csak C5ben ha már benn van az új klánban csak akkor legyen hero. A mi allynkban asszem 2en vagyunk Herók ez mindjárt kezdésnek 1-1k rep pont volt.
Mivel régebbi a szerver több karakterkezdemény van az accokon pl az az én accomon is van még pár félkész kari és ha valaki tud 78+os buffert boxolni akkor méggyorsabb a szintlépés. De általában ahogy én hallgatom ventrin inkább spanolják egymást meg együtt nyüzsögnek. Behoznak egymásnak buffert. Jah meg az is táp, hogy így alt kari húzás közben is tudnak lfg-zni Allychaten. Nem vonom kétségbe azt sem, hogy botból húznak fel karikat 1-40re, mert az kicsit érdekes hogy van aki már a 3-4. karit húzza fel viszont a kasztváltó az tényleg még mindíg szívás nekem majdnem 1millámba került.
Amivel mi még sok pontot szereztünk szerintem a RAID-ek. Én nem tudom hogy minden raid boss ad-e vagy csak amik valami quesztben benne vannak de a Clán quesztes bossok tuti darabja 150rep pont. Én 3 Raid touron voltam (de én az utóbbi idõben nem vagyok annyira aktív sokszor elaludtam és nem játszottam a fiam miatt) mindegyik alatt min 4 boss esett hanyatt 4-5 grouppal öltük a bossokat 3 grp az alsó határ amivel még meg lehet ölni. A 3 tourból az egyik végén leraidelt minket az MXG hero grp (hero fear szépen szétszaladtunk) a másik végén szép lassan elfogytunk és az utolsó bosszt nem tudtuk megölni 20 perc alatt. A harmadikon elfogytak az ölhetõ bossok de addigra már 3-4 órája csak bossokat öltünk <#hehe>#hehe>
Mondjuk a Sieghardon éppen szerencsénk volt ebben mert a Fõ raidelõ farmer Allyt C5 elején kibannolták a szerverrõl és ezért az elején lehetett bossolni.
Mondjuk szerintem fõleg a kiskarik felhúzásával szedtük össze. DE pl én 1170 pontot hoztam a klánnak hero az 1k és legraduáltam egy 40es karimmal. Ilu felhúzott 1rõl 40re egy karit és graduált az 400pont. És akkor nekem úgy tûnik mi ketten vagyunk a legkevésbé aktívak<#hehe>#hehe>
Jah és hogy tudd 10k pont a lvl 6 klán és még utána kell 5k pont a Guard unit kiállításához. A klánskilleket amik már vannak, nem tom mennyi pontért kaptuk.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB