Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hogy majd elmondom ha jobb kedvemben leszek! Köcce............
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Joco: Vannak emberek akik elfelejtik honnan jöttek a ti kicsi csapatotok pontosan ide tartozik.
És esetleg ha nem akarod máshogy privátban közölhetted volna normális hangnemben.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
<#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
(kérnék egy új szmájlit ahol az ember fejbelõheti magát)
Te amugy milyen szerveren játszol? Saját?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
WTS Adena (max 250KK-m van)
WTS Account: Sieghardt-> 67 Overlord
41 Spellhowler
34 Orc monk
35 Dwarf spoilos
7 Human fighter 😊
Teon-> 23 Orc shaman
Franz-> 42 Elf fighter (+1KK+ruci)
Akinek kell, pm itt...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Jah
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Jöhet az archer ellenpélda😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem tudom hányas lehet, de ha a varakáknál simán lekaszabolja a virágokat akkor nem lehet kicsi <#lookaround>#lookaround>
Tény hogy amikor odatelportáltunk, gyakorlatilag mellettünk állt és egybõl gyakni kezdett csak a bsoe segített rajtunk<#buck>#buck>
De mivel muszáj volt odamennünk küldi miatt, sétáltunk egyet és messzirõl már nem volt olyan nagylegény <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
De mondok még durvabbat csak hogy sokoljak😊 ha egy nuker eldonti meg kell halnod nem létezik lineagéban karakter aki odaér mielöt meghal azonos buffok esetén. Buff nélköl meg nem vagyok hajlandó megmozdulni sem!!
Vagy pm errorhunak, mert o vagy vmelyik rokona irt neked😛
fuck mmo's..i.,
valaki fel tudja tenni ezt a file rapidshare-ra vagy elküldi az eamailemre? [email protected]
köszi <#wink>#wink><#smile>#smile>
elöszöris köszi a helpet a nagyonrégi kérdésemre, de még igysem sikerült megoldani.. :S
Jahés proféta freen is nagyon izmos, de eddig csak azt hittem hogy a más serverkonfig miatt..
Viszont akkor ha esetleg 1x elindulok offon érdemes 1 bishopot vagy 1 profétát kezdeni, vagy esetleg van valami extra kivánságotok hisz nekem tök 8 mit tolok...a játék élvezete a cél, akármien áron ^^
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
PLS irjátok le hogy hogyan zajlik (c4-ben) egy spellsinger vs. th
illetve egy spellhowler vs. th
pvp (nem arénában, hanem nyilt területen, akár PK-re menõleg, akár ha már lila a TH) és messzirõl kezdõdik
természetesen egy szinten van mindkettõ, és a legjobb elérhetõ cuccokba.
Szerintem a jo sps nem használ sleepet pvp-be, hanem hydro hydro hydro hydro és halott. oda se ér...
a spellhowler pedig max besleepeli, vagy slowol, aztán lenukolja hurricane-val
de javítsatok ki ha tévedek 😄
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512