Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt mind?<#nyes>

ezzt dobta antharas
VipJoco
Még jó hogy nem nekem ment a kérdés! <#hehe>
A másik, hogy majd elmondom ha jobb kedvemben leszek! Köcce............

MeoH
Nekro sub... Identitászavaros pap... Kisgyerekeket mikor ultetsz az oledbe?😛

fuck mmo's..i.,

FragStaR
Itt egy kép a nOOb dettorol aki persze nem volt online amikor a toi bossokat ölték így nekem kellett bejönnöm vele ^^ De nem számít mert Frag el így is megalázom majd <#crazya>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
Huh hát nem a kérdés volt hülye, hanem úgylátom aki kapta...

Joco: Vannak emberek akik elfelejtik honnan jöttek a ti kicsi csapatotok pontosan ide tartozik.
És esetleg ha nem akarod máshogy privátban közölhetted volna normális hangnemben.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
LOL nem hükye kérdés volt csak eccerüen kivi voltam hoyg mi történt. de nem halok bele ha nem mondod meg😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

BEAST
sosenem =D ... de addig is nekem ott az Eve

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem megy a wow😊l2>wow😄D
BEAST
tul sokat ultel monitor elott xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
hö zenélt az l2 topic:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
<#wow2>

snipeban?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sámán
Kicsit elavult módszerek... De vannak olyan hatásosak mint egy pisztoly
<#nyes>

FeketeVipera 77 SS

VipJoco
Mail plz felejtsük el a hülye kérdéseket! Eladó azt kész! ENNYI<#falbav>
(kérnék egy új szmájlit ahol az ember fejbelõheti magát)

Gordis2k
Milyen range? Nuker 900 archer 900😊

Te amugy milyen szerveren játszol? Saját?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
LoLka mitörpént Frazal?

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

TruBy
Nah emberek, NCsoft no comment...
WTS Adena (max 250KK-m van)
WTS Account: Sieghardt-> 67 Overlord
41 Spellhowler
34 Orc monk
35 Dwarf spoilos
7 Human fighter 😊
Teon-> 23 Orc shaman
Franz-> 42 Elf fighter (+1KK+ruci)

Akinek kell, pm itt...

akkor azt se felejtsük el, hogy az íjásznak minimum egy lövéssel több ideje van a range miatt, fõleg snipeban, amúgy a fennmaradó 3 helyre mehetnek amiket mondtál 😄

xt198
bd buffok msot jók nukernek, eléggé 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Szekijoe
BD és 78as EE buff nélkül nehezebben megy a felbuffolt nuker manájának a pörkölése. Ne felejtsük el hogy nem olimpiárol beszélünk ahol mindenki self buffban van.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

matamm
Eladó account Franz-on lévõ 40es karival. pm me itt

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

elég oda 3 íjász 3 prophet akik szépen elpörkölik a manát 😄

Gordis2k
Jaj én a saját szerverembõl indultam ki itt agy topos nuker groupba már nem fér bele az új nerfelt sps😊 és minden magára valamit adó nukernek ijász vagy necromanta a szubja😊. ha 2 necromanta van az két mass fear!! és ekkora matacal az minimum a fél groupot megfutamitja az meg 10 sec agyatlan futas😊. De amúgy igen sokminden döntene visszont én megszervezem ezt a dolgot mert kiváncsi vagyok😊. Sok a fun kari itt az ICA ban simán benne lesznek több öszeálításban is😊.

Szekijoe
Igen engem is az érdekelne, hogy meik party erõsebb top archer vagy top nekro party HA mindkettõben csak 1 Heró van. Ha valameiknek több herója van main karakteren az már félig eldöntötte a csatát sajnos már az is erõssen befolyásolja a végeredményt, hogy mennyire van egy csoportban a party mert az ijjász grpnek csak úgy van ownoló ereje a necrók ellen ha egy kupacban vannak és egybõl assistolják egymást de így nagyobb az esély hogy beszopják a hero feart, míg a nekrókból elég ha 2 kezd el lõni egy ijjászt. Jah és mondjuk az még eléggé el tudja dönteni a csatát hogy mennyi karakternél van a GCP/QHP on IG.

Jah

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

A mage group az nem feltetlen jelenti a necro groupot. Ha full necro group akkor szerintem is a "mage" group nyerne, de ha mondjuk csak 2 a necro van a groupban akkor mar nem. 1 frapson lattam hogy a hero HE 2-shotolja a hero sps-t, sps a varazslatat sem tudta elkasztolni ennyi ido alatt. Namost csinalja ezt meg az sps a HE-re, talan akkor tudja ha mind2 lovese magic crit(kb 4*4x kisebb esely mint az archer critre), es az archer nem interruptolja, marpedig fogja ha belebasz 3.5k-t, es belebasz a 450+os crit rattel.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Ez biztos? A necromantám top bufban 3870 m atac 1320 c speed 13k+ hp minen varázsalatommal hpt szivok és az idézet petem fulbufban mindõsze 10% kal kisebbet nukol mind én😊 90% os ancor és 700 rangben 80% os mass curse fear és fulbufban ez nem tévedés +700% magic crit esély. Én azt mondom BD+EE+WC+SE+4 ilyen és mindennek vége és akkor még nem külsõ SE és EE van ot és +2 nuker.
Jöhet az archer ellenpélda😊

Cobra.
Legújabb WinRarral vagy WinZippel kell kitömöríteni, akkor jó lesz. Ha mégis kérné, akkor add meg azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hali!Valaki segítsen pls!Letöltöttem a játékot és mikor telepíteném akkor kéri az 1es CD-t pedig tudtommal nincs hozzá semilyen CD, meg már több ismerõsöm is feltelepítette.SZval ha vki tudja erre a gyógyírt az legyen szíves és írjon.Köszi!
Hat egy archer "odaer" ha jo buffban van. Top buffos archer grp > top buffos mage grp.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
ha lehet roszul fogalmaztam a tank karakterek talan odaérnek néhány de azok meg minek? A DA is a macskájával tud ölni😊 mondjuk azzal jol😊

Sámán
jaja, nyílt terepen powerkiller a th szubjával nem gyõzte kapkodni a lábait amikor visszalõttünk neki, közben vödörszám vedelte a qhp potit -sajna Cerin nem volt acumen, stb ezért villámgyorsan kirohant a range-bõl mielõtt kinyiffant volna <#hehe>
Nem tudom hányas lehet, de ha a varakáknál simán lekaszabolja a virágokat akkor nem lehet kicsi <#lookaround>
Tény hogy amikor odatelportáltunk, gyakorlatilag mellettünk állt és egybõl gyakni kezdett csak a bsoe segített rajtunk<#buck>
De mivel muszáj volt odamennünk küldi miatt, sétáltunk egyet és messzirõl már nem volt olyan nagylegény <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

TEmple Knight

Gordis2k
Hát azt kel mondjam nyilt terepen ha a th nem melletem ál meghal.

De mondok még durvabbat csak hogy sokoljak😊 ha egy nuker eldonti meg kell halnod nem létezik lineagéban karakter aki odaér mielöt meghal azonos buffok esetén. Buff nélköl meg nem vagyok hajlandó megmozdulni sem!!

amúgy nem írásvédett a fájl és tudtommal hozzáférhetek
amúgy thx a helpet =)<#puszis>
és egy töredezetség mentesítés jó ötlet lenne?
hááát hely az van bõven de lehet hogy valami vírus:S
..!..

MeoH
jaja azt rofogi, hogy nincs eleg helyed, plusz hogy iras vedett a fajl. tutti, hogy teljes jogod van a rendszer felett? Mert akko kiabal ilyeneket.
Vagy pm errorhunak, mert o vagy vmelyik rokona irt neked😛

fuck mmo's..i.,

nekem errol az jut eszembe eloszor van-e eleg hely a vinyodon😊
szerintem ez lehet a probléma a c5-ömmel😞 akkor írja kia mikor a c4-et c5-re patchelem
valaki fel tudja tenni ezt a file rapidshare-ra vagy elküldi az eamailemre? [email protected]
köszi <#wink><#smile>
Hali.
elöszöris köszi a helpet a nagyonrégi kérdésemre, de még igysem sikerült megoldani.. :S
Jahés proféta freen is nagyon izmos, de eddig csak azt hittem hogy a más serverkonfig miatt..
Viszont akkor ha esetleg 1x elindulok offon érdemes 1 bishopot vagy 1 profétát kezdeni, vagy esetleg van valami extra kivánságotok hisz nekem tök 8 mit tolok...a játék élvezete a cél, akármien áron ^^

Ogrus
aura buuuurn?😊 SH-nak nincs olyan az 40alatti spell és az nem sért semmit.. minden lövés fail lenne <#hehe>sleepre meg nem lenne idõd sem mert olyan lassú az SH

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Cobra.
SH-nál esetleg a Death spike - Shadow Flare - Hurricane és utána sleep, ha meg az nem jön be, akkor aura burn és reménykedni, hogy elõbb fogy el az ellen HP-ja, mint a tiéd. Esetleg a Shadow Flare után egy slow, talán az jobban bejön, mint a sleep, bár Dash-sel lehet lassítva is gyorsabb a TH, mint te.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ogrus
bár nekem nem volt sps-em, de azt mondom amit láttam anno. történt ez blazing swampben láttuk az ellent és feltételezem õk is tudták már hogy ott vagyunk tehát nem volt váratlan a dolog . Akhi <#eljen> (77es missmúzsa<#hehe>) összebunyózott egy Adventurerrel(78+TH). Akhi casting Ice wortex, light wortex, hydro, hydro... a TH kb 120 range-vel esett össze! sleepet nem szabad használni pvpben! szinte mindenki mentalshilddel rohangászik már wc-re is. <#eljen>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

xt198
Srácok egy haver nem hisz nekem...
PLS irjátok le hogy hogyan zajlik (c4-ben) egy spellsinger vs. th
illetve egy spellhowler vs. th
pvp (nem arénában, hanem nyilt területen, akár PK-re menõleg, akár ha már lila a TH) és messzirõl kezdõdik
természetesen egy szinten van mindkettõ, és a legjobb elérhetõ cuccokba.
Szerintem a jo sps nem használ sleepet pvp-be, hanem hydro hydro hydro hydro és halott. oda se ér...
a spellhowler pedig max besleepeli, vagy slowol, aztán lenukolja hurricane-val
de javítsatok ki ha tévedek 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Ogrus
sokan elfelejtik de az overkének is van ám manaburn, gloom a neve <#hehe>

TruBy
Looool...<#wow1><#gun><#violent>

phalanx
akárki is küldözget nekem név nélküli pmeket, ha már normális hangvételü levelet nem bír írni legalább a nevét vállalhatná

"Mondtam már hogy a jó k***a anyád?
Csak úgy unatkozásból..."