Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
prophetbõl sose elég, jó választás de nehéz lesz 52-re felhúzni <#shakehead>#shakehead>
utánna szvsz már nem lehet gond partyt találni
pm ment
C5 örömére úgy döntöttem, hogy kipróbálok 1 hónapot, de hagyom a Human Warrioromat (ha jól emlékszem ebben az irányban indultam el vele) és helyette megalkotom az eddig már bevált LucskosPanna nevü Human Mystic karaktert, aki Cleric, majd Prophet lesz, ha az 1 hónap elteltével nem unok bele a játékba, lesz havi felesleges X összegem (nem vagyok tisztában sem a jelenlegi USD árfolyammal, sem a játék havi díjjával) erre a célra, és persze idõm is.
Egy ideje eljutottam arra a szintre, hogy minden MMORPG-ben ezt a játékot keresem és mivel nem találom, mindegyik csak csalódás számomra. Az unofficialokról meg inkább nem is beszélek, biztos sokan próbálgattátok már ezeket, ha csak tesztelés céljából is. Nem az igazi.
Egy kérdés, amire valószínüleg csak legelöbb reggel kapok választ: magyarok többsége (itt leginkább az itteniekre gondolok) még mindig maradt a régi szerveren? Bár a szerver nevét sem tudom már, annyira régen jártam ott, de megfogom találni a létezõ karakterem miatt.
Ja és még egy kérdés: érdemes most karaktert kezdeni? Ez pedig amiatt érdekel, hogy a kezdõfalvakban találnék-e magamnak partyt, vagy mint unofficialokon, kihalt minden kezdõváros?
Köszi mindent!
Ja és persze üdvözlet minden kedves régi bajtársnak!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
The Life is a Game. Yust play it!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
+24 AoB 0.o
fuck mmo's..i.,
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
gratú 😊<#taps>#taps>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
ui.: szívesen, ha törölni kell mindig számíthattok rám <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
01110000 01110010 00110000
Legalábbis Sieghardton -nem tudom ebbõl a szempontból van-e különbség a szerverek között... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Biztos voltam h. c5-be már máshogy van, meg reméltem is, de azért ez is nagy hülyeség szerintem h. az nyer akinek több a heroja de hát ez van 😄
Egyébként a 76os moonlight sentinelemmel következõ képp vagyok buffolva (77 pp, 77sws, 77bd)
: fire, fury, warrior, haste, shield, might, ww, berserker, focus, death whisper, guidance, magic shield, btb, song of- vitality, wind, hunter, water+rapid shot, illetve néha warding is
necro az kap emp3, acu3, zerk, ww2, shield, magic shield, btb, bts, conc+mystic, wind, water, vitality, warding
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Én csak azt írtam amit egy átlagos kocka botternek fel kell húznia hogy összemérhesse az erejét a többiekkel és legyen esetleg esélye is. Itt a Sieghardon kevés a summoner.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Szóval a 4sep rift elég gáz volt C4ben is DE meg lehetett csinálni szerintem C5ben is ugyanaz.
Szóval amikor én csináltam akkor a party összeállítás a következõ volt:
78EE,78WC,78BD,78SWS,78OL,78Bishop,2darab 78HE és én a 76os HEmel. mindenki nagyon durván felszerelve az ijjászok focusos Dracoval. a Rift alatt én asszem 10-20QHP-t ittam de csak ritkán jöttek rám a mobok. Elég sûrûn necces volt a helyzet mert az idõvel is küzdesz. Általában nem látszottunk ki a mobokból. Az egész lényege, hogy minden szobában addig kell ölni a mobokat amíg nem esik a party leadernek a kulcs amivel ki tudja nyitni a következõ ajtót. A szobákat szerintem szinte lehetetlen teljesen kitakarítani a sok mob és a gyors respawn miatt. Amikor van kulcs akkor mindenki közelhúzódik az ajtóhoz a leader kinyitja és mindenki átmenekül a következõ szobába magukkal húzva az elõzõ szoba minimum fele mobját. Akkor rátapadva a következõ ajtóra le kell verni az átjött mobokat ha le vannak verve akkor lehet pihenni amennyit akarsz DE ugye az egészre összesen csak 1 órád van! Nálunk az EE bsps-sel rechargeolta magát ilyenkor +bd concentratio+sws 2manatáp éneke ilyenkor mindíg addig rechargeolt amíg az egész party teljesen fullra nem került. Akkor egybõl indítottuk a mobokat. Nálunk senki nem halt meg. Én legalább 2 olyan esetrõl tudok hogy top party ment be és mégis volt aki meghalt közülük. A végén (5-6. szoba nem emlékszem pontosan) a Raid boss szoba rövid pihenõ után szabad gyorsan nekiesni mert ha lejár az idõ akkor game over.
A végén nem érdekes kinek mennyi gobletje és hogy kinek mennyi broken partja van. A raid boss szerintem 100%os eséllyel jön. Ha sikerül kinyírni a Bosst akkor akinek van 1000broken partja az átválthatja. Nekem 1 gobletem van sõt azt sem tudom mi van akkor ha megvan mind a 4.
Szerintem a mage grpnak kissebb esélye van megcsinálni mert nem tudnak elég manát bevinni. Ha elfogy a manájuk mielõtt meglenne a kulcs és nem tudnak átjutni az ideiglenes safe zónába akkor vége a dalnak. Habár még sosem láttam full 78as nuker grpot xp-zés közben (ostromon igen de akkor is nagyobb ütközetek után a manáért rimánkodás folyt belõlük mindíg)
Mondjuk a Hero fesztivált is elég elképzelhetetlennek gondoltam nuker grpal mégis azzal lehet elérni a legtöbb pontot viszont a festiválnál ha megszakítod akkor kiszámolja mennyi pontot gyûjtöttél és te vagy a király. A 4sep riftnél ha megszakítod akkor nem értél el semmit kezdheted elölrõl az egészet.
Az meg hogy egy Mystic Muse UD! ben kinyir egy 13 fõs vele közel egyszintû csapatot mindent elárul a c5 botrányos hibáirol...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Mellesleg a #55671 kommentemet nem tudnad megszakerteni?
rendesen felbuffolt ijjász = 78prophet+BD+SWS (és nem fér rá több buff)
rendesen felbuffolt nuker = 78EE+SE+BD+SWS+prophet
Habár a vita meddõ mert már C5 van! És itt az nyer akinek több heroja van. Bármien overpower vagy és vagytok vagy 50-100an ha jön pár hero enemy tuti hogy csürheként szaladtok a világ 4 égtálya felé és bármien összehangolt a védelem ha nem tudod irányítani a karidat csak fogcsikorgatva nézed ahogy vigyorogva kivégeznek és nevetve vadásszák le az összes supportot, a logodat visszanézve nem érted miért sebzel ilyen keveset egy healerbe mikor te vagy a healerek rémálma vagyis csak voltál mert az ellenséges herokkal való találkozás bekúszik a rémálmaid közé<#eplus2>#eplus2>
Csak hogy értsd C5ben már van:
UD (+pdef+mdef kb UD erõsség)
fear (területre hat és ha fel vagy buffolva nagyon jó eséllyel bejön szinte mindenkin akin bejön az szalad)
Valor (allyra hat 2 percig tart +++ mindenre ami szerinted kell a nagyobb sebzéshez)
ui: énis 1 évet freeztem csak meguntam a sok bugot wipe-ot ^^ ennyi
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
a hülye online játékra többnyire megkeresik a pénzt és nem tolják a seggük alá.
ha én nem szeretek egy játékot eszembe se jut a fórumát látogatni. olvasgassátok a free fórumokat és ott parasztozhatjátok egymást, itt ne.
Én egyáltalán nem szeretem ezt a játékot de ez a hozzászólásod minösíthetetlenül nagyképû volt.
DaniSun neked megoldodott a probléma, mert a barátnömnek is ugyanez a gáz a játékkal.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Azért azt tegyük hozzá hogy az undoritó hogy minden free-s normális pvp szerveren minden 2. karakter, és minden 3. karakter hawkeye, mind1ik +16os fegyóval, és esélytelen õket megölni 😄
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Meg ezzel kapcsolatban par kerdes:
Kell ugye az 1000 relic, es melle 1 goblet eleg, vagy kell mind a 4?
Hol kell bejelentkezni erre raidboss-olesre (?) ami utan lehet recipet valasztani?
A partybol mindenkinek meg kell hogy legyen a 1000 relice es X(?) goblete hogy bejelentkezhessenek, vagy eleg csak Y embernek, es akkor az az Y ember valaszt majd recipet?
Archer-dagger groupoknak is van eselye, vagy csak mage groupoknak?