Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
hát csak a statokat 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

ez most téllegmi? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sámán
0pvp/0pk <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

mindenhol bannolták a botokat vagy csak a Hindemith-en ?

nem látni lvl40+ bot-ot
server status: light
nincs lag

<#taps>

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

B@lu
ezen most mit kell nezni?

"csak 76"... ezzel mire céloztál?😄
MeoH
Sztem altass meg cancelezz... Bar "csak 76" vagy, me akarsz te pvpezni 1altalan?😛

fuck mmo's..i.,

Nem akartam ketszer irni.
de úgylátom még csak 76 vagy szal nincs ice vortexed =)
õõõõ sztem ice vortex esetleg surrender to water és hidr,hidro,hidro meg ha úgy alakul akkor forst bolt😄 bár nem tom csak gondoltam beleszólok 😛
kérdezd akvárium haverod 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Megtudná nekem valaki mondeni a mystic muse milyen skilleket használjon pvp ben?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TruBy
Hali sracok!
Miujsag? Egy kerdesem lenne,megpedig van-e mar RS-nek clanhallja?
Ki tud errol vmit? 😊

Sámán
150-200a/db

FeketeVipera 77 SS

Hi!

az offfon mennyiért szokták árulni a proof of catching a fisht?

Sámán
Érdekes dolog ez a donate. Teljesen elrontja a játékot, sõt sokak által megvetett csalásig lealacsonyodás. Aztán amikor ezeknek a sokaknak kéne valami azonnal végigrpivizik az összes donatból felszerelt emberkét -mert a többiektõl tudják hogy fityiszt se kapnak, de ez érthetõ... -aztán ha a donatosoktól se, na az mekkora parasztság... A kölcsön cucc különben sem donate -fõleg ha vissza se adja az illetõ, mert ez nem szkem/lopás minek is az a jó cucc annak a mocskosul gazdag donatolónak, úgyis azért vett adenát mert mindene megvan és marhára semmit se tud kezdeni az összekuporgatott Forintocskáival <#crazya><#idiota><#ijedt><#nyes>
Akinek nem inge ne vegye magára <#vigyor2><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

JaSoN HuNTeR
Sziasztok hol tudok sok infot találni a játékról magyarul?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

xt198
http://www.sg.hu/galeria/11304280481160167857.jpg
remélem ez megy.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

xt198
valaki pls segítsen hogyan tudok képet linkelni a forumba thx

Elhiszem Shan😊, én nem üzleteltem accokkal pl, egyrészt nem is vagyok itt annyi ideje, másrészt nem is vagyok annyira nagy fan mint te mester 😊
De biztos megoldható, szerencsére általában elég gyorsan átlátom akármilyen piac mûködését és körülményeit, és látom, mennyi pénz van ebben is 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

ZsuzS
Spec én is eventbõl szereztem a legtöbbet amim van. És forgatni kell a pénzt és néha kockáztatni is megéri :p Pl. szerencsém volt a majestic fülbevaéókkal ,amikor 24millióért vették és a kraft kijött max 6millióból (hasra ütés szerû összeg). igaz betört 2, de 4-5 összejött. szval lehet pénzt szerezni anélkül is hogy vennél.csak lassabb...

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Gordis2k
Fantasztikus story😊^^ simán beloptad magad a szivembe😊😊

Én donáltam meg accot is vettem dögivel😊 ám ügyesen üzleteltem vel igy akár hiszitek akár nem egy fillérembe nem került kivéve a havi 4x 3400-3600ft

És nem ront a játék szépségébõl viszont kerek egy év alat 76/75! ma egy éves az accom😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ui2: ha donációból lenne meg a cucc, valszeg nem linkeltem volna róla büszkén képet, fõleg nem lvl 59-en, mert akkor meg kit érdekelne.

ui3: bocs, de mindig utáltam minden játékban "csalni" és ugrom ha egy mondatba kerülök ilyesmivel.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

ui2: ha donációból lenne meg a cucc, valszeg nem linkeltem volna róla büszkén képet, fõleg nem lvl 59-en, mert akkor meg kit érdekelne.

ui: bocs, de mindig utáltam minden játékban "csalni" és ugrom ha egy mondatba kerülök ilyesmivel.

LOL donációból... ask before you state something please.

Még csak 3 és fél hónapja nyomom az L2-t, de amire a legbüszkébb vagyok (Pyrossal együtt) az az, hogy egy büdös adenát nem vettem, és egy percet sem walkereztem!

Ha néhányan nem csak végigrohannátok a szinteken, hogy gyorsan lvl 75 legyetek, akkor látnátok, hogy a pénz halomban hever az orrotok elõtt, csak venni kell a fáradtságot és lehajolni érte.

Long story short: amikor elkezdtem, Pyrosnál volt 20 milla, amit az akkori bossos eventbõl szerzett. Akkor kezdtem én egy orc warriort a nulláról, Pyros asszem talán lvl 26 lehetett, odáig szólóztam. Namost, ebbõl a 20 millából vett nekem top NG és top D cuccot, a maradékot forgatva pedig elmondom, mit értünk el ennyi idõ alatt: lvl40-re full divine set+homu Pyrosnak, nekem teljes fullplate armor és berserker blade. lvl 52-re full avadon Pyrosnak, nekem a Greatsword - a Blue Wolf armort kölcsön kaptam Shantõl, de ha meg kellett volna vennem, az se lett volna gáz, mert volt ennyi pénzünk. Most vagyunk mindketten lvl 59-ek, és a bankban van kb. 3 C-s szett, vagy 30 millányi eladnivaló, a sisakon kívül full majestic set + dragonslayer, és lassan Pyros A grade-je is alakul (mivel õ bishop, én kaptam prioritást, mert amikor XP-zünk, akkor én vagyok a sûrûjében).
Mindezt úgy, hogy a kezdetektõl fogva elbuktuk a következõket: betörtünk egy +5 brigandine alsó/felsõt, eldobtam egy FP sisakot, betörtem egy FP armort (elbasztam pedig rá jópár blessedet is), betört egy homu +5-re, egy berserker blade +5-re, egy Greatsword +5-re, és volt egy sikertelen Majestic Gloves és boots craftunk, valamint egy Maja nyaklánc craftunk.
Mindezeket figyelembe véve tessék sírni nekem, hogy nincs pénzem erre meg arra, mert csak akkor nincs ha nem akarsz foglalkozni vele.

ui: nekem az lesz az utolsó percem a játékkal amikor valódi forintokért virtuális pénzt veszek.

GAthersw
Free-n donáció itt ebayezés-nek/kínai etetésnek hívják inkább 😄

01110000 01110010 00110000

de az úgy szar...😄 😞
laths
valoszínüleg donációból😊

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

Ventri engem is érdekelne 😛 meg, hogy tud-e más is felvenni RSbe, mert szerencsétlen módon Spidert soha nem találom online 😞

más: van valami info arról mik lehetnek az ancients map partok, vagy egyáltalán esnek ezek nektek is? felvett questeknél nem találtam olyat, ami ezt gyûjtené, community srv meg offline, úgyh nem tudom megnézni futo eventeket..

Szászke

honnan a rákból szereztek meg 61 elõtt a-s cuccokat offon?<#wow1><#fejvakaras><#lama><#taps>
A ventri IP-címét szeretném elkérni, vagy irjátok meg légyszi hol találok róla infot...! Ingame-ben is elküldhetitek ha nem publikus. Kocce

Gordis2k
Pls kéne vissza BOPom legyen kedves viszaadni😊 mert nem találom a füzetem amibe írom😞.

Gondoltam mostmar en is beteszek egy kepet arrol hogyan fogok kinezni 80% mulva:
<#hehe><#nyes><#smile>

The Life is a Game. Yust play it!

MeoH
Juzo nemtom milyen forumra vagysz pontosan, de en ezeket szoktam nezegetni:
http://lineage2.stratics.com/
http://l2guru.com/forum/
Az elson minden kvesztnek es cuccnak meg van a leirasa. masodik pedig a nem hivatalos hivatalos oldal.

fuck mmo's..i.,

Nem mondjátok, hogy senki sem ismer rendes L2 fórumot.

Gracie Barra

Szekijoe
A tegnapi Raid ismét király volt!<#eljen><#eljen><#eljen>
Ahogy megláttam az enemyt gyülekezni már készültem hogy pr-lesz a vége<#hehe>
De az állandó támadás alatt is csak kinyírtuk a cabrio-t. Szerencsére csak 2 enemy herot tudtak elõkaparni hirtelen és a 2is csak késõn ért a helyszínre<#eplus2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Ahogy én látom minden apró még a hangyaf@sznyi + is számít.

xt198
szerintem is számít

agyhalál
Ugyan a hivatalos szerverrõl már kb. 1 éve kikoptam, de azért a véleményem: igenis számít.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Gordis2k
Hát igen mikor 1 tizedmásodpercel a spell vége elött ütnek ki a castból tudod menyire kell a 4%😊 és mikor 30 hp val nyer az elenség hát igen matac.

Nem hiszem hogy az a +4% cast speed annyit szamitana, arcana mace +matk talan tobbet szamit.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Diniznek megváltozot a kodja😞 ezt mondom nem tudtunk belogolni sajna.

eh elbaxtam😊

Közel az igazság pillanata😊 (még másfél szint), de a design már alakul<#vigyor2>

http://members.chello.hu/pazar.laszlo/maja_ds.jpg

Szekijoe
Mien új kódot?

Szekijoe
Dinizét tudja és a cuccok Dinizen vannak.<#duma> Huh látom mostmár egyre több dolgot szájbarágósan kell intézni. Nem gáz majd legközelebb.

Gordis2k
mert elaludtál): és ilu nem tudja az uj kódot😞

Valami jófajta fórumot keresek, ahol mindent meg lehet tudni mindenrõl.

A legtöbb külföldi fórum ugyanis még a magyar amnesiánál is gyérebb (pl a warcryer, offical fórum), de kel lennie egy olyannak, ahová mindenki jár.

Gracie Barra

Szekijoe
Mert balek vagy és nem baium ringben + arcana macéval mész. Ezek nélkül csak eladod a pontokat!

Gordis2k
Hmm hát a szerver sieghardt😊

Tegnapi olimpiai mérlegem:
1. MM(ÉN😊) vs TH Betankolásos modszer mert ugye ha hátatforditok meghaltam😊
Th szúr cp alá 2500dmg én cancel és th szúr round end.... hurrá
2. MM(ÉN😊) vs Gladiátor pontosan tudtam egy esélyem van cancel sleep és meszirõl nukolni. Gladiátor üt 2856dmg au cancel bent lasitás bent közben 657 267 278 267 sleep elkasztolva uneffected... sir😞 1450 skill critical sir. Meghal
3. MM(ÉN😊) vs profet cancel nuke nuke nuke nuke nuke nuke... nuke nuke no mana ül meghal...
3 ból 3 megalázó vereség sir😞 na majd holnap😊

Boszuból elvettem 5 repupontot tolük köztük olyan nevektõl, hogy zippy😊, POWERKILLER és és és Soulcaiber😊 meg két fodos 70 körüli bigyó.

De azért az olimpia az fájt. Mind a három esélytelen.