Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
most akkor csak akkor lesz pvp ha elfogadom lol
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
De azért még egy ellenséges 78+os (szerintem 79+) necró herot (az 5 top bossékszerével) aki általában ott van minden nagyobb ellenünk irányuló pvp-n akkor sem titulálok bénának ha éppen veszít. Egy tuti, hogy hanyattesett<#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
De azért még egy ellenséges 78+os (szerintem 79+) necró herot (az 5 top bossékszerével) aki általában ott van minden nagyobb ellenünk irányuló pvp-n akkor sem titulálok bénának ha éppen veszít. Egy tuti, hogy hanyattesett<#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nekem mé nem jön a pollen? 30-as karinak és nagykarimnak sem dobott még egyet sem egyik mob sem.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
fuck mmo's..i.,
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Oke 78-80 uj skillek!!
1. Self res vagyis magadat fel tudod eleszteni...
2. Conter atack még nem tudom mi lehet
3. Advenced war skill 380 as kari felbuffol egy 80 as karit aki istenkent osztja az eszt valameddig..
Köpeny
78-80 uj petek a sumonereknek.
3 új zariche fegyó...
És még rengeteg ujdonsás januártól a pts en és februártol C6(tulképen C5+update de legyen C6)
Na és itt lehet mazsolázni😊
Excal1bur Leader of Sleepers
Ok akkor mostmár értem az egészet (quest seed alatt a polleneket értettem xD )
Mondjuk NC bácsi bekaphatja mert az event este 10kor indul CDT idõzónában amiröl fingom sincs mien gmt ( -6 vagy -7 ? )...
Európai szervereken nem kezdõdik elöbb?
Bár nem tudom mi az a quest seed, de a tökös event pollenjeit kell magra beváltani, majd az dupla klikkel elhasználni, utána meg a pollent nyomogatni rá, amíg meg nem nõ a tök. Érdemes egy quickbarra kirakni a magot, a pollent meg egy pick up parancsot 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egyébként meg volt Lineage jelmezbál 😊
remélem nem mindenki látta már a képeket.
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Akkor csak nem nálam van (csak) gáz ha nalad is ezt csinalja. Forumokon is mondtak, h volt ilyen es ott driverfrissiteseket ajanlottak, de nekem jooval az utolso driverfrissitgetesi hullam utan jottek ezek. Leszedtem a hamchit is, egy kicsit jobb lett de csak annyival, h mostmar megall a kari az mp-re, azt leszamitva joo.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
egyébként gz 😊
nekem msot ilyen 2300-2500 körül járhat, csak már uninstalálltam, mert csak foglalta a memóriát
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512