Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
pofas kis patch osszefoglalas ITT!

fuck mmo's..i.,

mAilkaEVO3
01:00-07:00 ig 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

olimpiát meg lehet nézni? ha igen mikor?

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Gordis2k
Igen azt hiszem ez a legjobb magyarázat és a privat pvp ugyan az mind az olimpia nem vesztesz xpt nem halsz meg 1 hpig tart!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GamerAdams007
nem, sztem ez inkább egy privát PvP kezdeményezésénél van, vagyis amikor azt akarod, hogy csak ti 2en harcoljatok más ne szóljon bele... sztem csak úgy is megtámadhatod, de duelra is hívhatod, hogyha privát PvP-t akarsz. legalábbis én szerintem ennek itt így lenne értelme

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

FragStaR
-Before PVP starts, one has to invite, and the opponent can refuse or agree to anticipate
most akkor csak akkor lesz pvp ha elfogadom lol

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
a serverunk legerõsebb immár 7xes hero necrojárol van szo 3k+pvp pontal nem tudom béna?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szekijoe
Olimpiai csata volt és mi fel voltunk rá készülve, a necro-nak pedig gyorsan kellett iratkoznia mert tõlünk akart pontot szerezni. HA a necro nem volt teljesen felkészülve lelkileg az az õ baja<#hehe>
De azért még egy ellenséges 78+os (szerintem 79+) necró herot (az 5 top bossékszerével) aki általában ott van minden nagyobb ellenünk irányuló pvp-n akkor sem titulálok bénának ha éppen veszít. Egy tuti, hogy hanyattesett<#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Olimpiai csata volt és mi fel voltunk rá készülve, a necro-nak pedig gyorsan kellett iratkoznia mert tõlünk akart pontot szerezni. HA a necro nem volt teljesen felkészülve lelkileg az az õ baja<#hehe>
De azért még egy ellenséges 78+os (szerintem 79+) necró herot (az 5 top bossékszerével) aki általában ott van minden nagyobb ellenünk irányuló pvp-n akkor sem titulálok bénának ha éppen veszít. Egy tuti, hogy hanyattesett<#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

nem lehet h csak a necró volt béna?😄
ZsuzS
amelyik jobban tudja használni a karakterét 😄 Ol talán jobb de amióta látam hogy egy WC silencben megölt egy necrot azóta ,,bármit,, elhiszek. 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

vaok-e <- hát ez meg mi a faszom szó? XD

TruBy
OL sztem jobb a soul guard miatt 😊
de én tapasztalatlan vaok-e téren

Warcryer vagy overlord a jobb most pvp-re?
ui.: ha már a grindnál tartunk, a koreai PTR screenshotok alapján a lvl 79-80-as skillek 100 millió SP-be kerülnek 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Sanca, nekem nem a Lineage az elsõ MMO-m, és emellett a játékiparban dolgoztam jópár évet és úgy néz ki, 2 év kihagyás után megint visszakerülök, szóval nem a lelkesedésem nagy (mivel minden játékban általánosságban véve nem szeressem a grájndot), hanem tapasztalatból írtam amit írtam😊. Én nem sietek a lineage-ben sem sehova, nekem pont elég annyi amennyit játszom vele, ha majd 3 órát kell nyomnom 1%-ért meg a noblesse skillekért (ha egyáltalán leszek noblesse valaha), akkor majd fél évenkénként lépek egy szintet. Nem érdekel a dolog, hidd el😊.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Akhi
2db = 2 doboz

Akhi
kicsi ijaszkanak soul bow-t ma reggel craftoltam 2 db bagot szivtam el 😊 de sikerult cry-t kene olcson meguszni:S te mikkor josz vissza? kene spoilolni!😊

Ogrus
mijót gyártó ? <#phone>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Mondja a lvl 63-as orc aki meg nem fasult bele az egeszbe, majd ha noblesse leszel, es kihoznak meg ujabb 1-2 szintet skillekkel, es 1%-ert 3-4 orat kell grindelned, na kivancsi leszek h akkoris ekkora lesz-e a lelkesedesed😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Akhi
WTB RED Soul Crystal Stage 12

Minden MMO grindos, tökmindegy milyen címet mondasz nekem😊 Ha nem akarsz grindolni akkor irány a kalandjátékok 😛 Új Runaway pl, meg a Sam and Max 😛

Gordis2k
reggel 5 tol esik

Valley of Saint-ot próbáld be.

nekem mé nem jön a pollen? 30-as karinak és nagykarimnak sem dobott még egyet sem egyik mob sem.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Gordis2k
NEkem mondod? asreverünk 30% a legjava abahagyta a játékot...😞 olyan nevek, hogy sirok.

Akhi
Ejj , naon rendes vagy hogy segitesz ilyen kezdon mint en 😊 de tudod neha nem irjak am ki mit arulnak cselesek ezek a jatekosok😊)) <#taps>

A faszom kivan mar az allando grinddel...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

meszitibi
1-2 jártasabb ember véleményét kérném, hogy hova érdemes mennem 56 Spellhowlerrel? Outlaw Forestet részben kinöttem és uj vadászmeszökre kivánok lépni...

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

MeoH
Itt az uj patch angolul. Van par erdekes dolog<#vigyor4><#vigyor1>

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
minek körbe járni? 😊 alt+c és ott van find private store, bepötyögöd iron, aztán enter, és kizöldíti, hogyha van 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Akhi
187 Sop,2671 Iron ore erdekelne a Sieghardton MOST! 😊 120342534 korbe jartam a piacot es nincs😞

Gordis2k
OMGOMGOMG!!!

Oke 78-80 uj skillek!!
1. Self res vagyis magadat fel tudod eleszteni...
2. Conter atack még nem tudom mi lehet
3. Advenced war skill 380 as kari felbuffol egy 80 as karit aki istenkent osztja az eszt valameddig..

Köpeny

78-80 uj petek a sumonereknek.

3 új zariche fegyó...

És még rengeteg ujdonsás januártól a pts en és februártol C6(tulképen C5+update de legyen C6)

Na és itt lehet mazsolázni😊

Ééés igen már van 5 pollenem 😛

Excal1bur Leader of Sleepers

Akkor visszaszivom az NC bácsirol mondott dolgokat xD

GamerAdams007
Mivel franzon vagy ezért nálad is este 10kor indul, mert mindenhol az ottani idõzani szerinti este 10kor indul, vagy Franz = EU, azaz GMT+1, vagyis itthon a Franzon 10-11 körül kezdõdik... elvileg

Azért köszi! 😄
Ok akkor mostmár értem az egészet (quest seed alatt a polleneket értettem xD )
Mondjuk NC bácsi bekaphatja mert az event este 10kor indul CDT idõzónában amiröl fingom sincs mien gmt ( -6 vagy -7 ? )...
Európai szervereken nem kezdõdik elöbb?

Sámán
ÁÁÁÁÁÁÁ, tényleg... na jó késõ volt már... <#buck><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Sámán, nem tûntetni, hanem ültetni szeretné a magokat <#vigyor4>
Bár nem tudom mi az a quest seed, de a tökös event pollenjeit kell magra beváltani, majd az dupla klikkel elhasználni, utána meg a pollent nyomogatni rá, amíg meg nem nõ a tök. Érdemes egy quickbarra kirakni a magot, a pollent meg egy pick up parancsot 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

_Neo
Milka plz dobj rám egy pm-et hogy ezeket a statokat hogy csinálod 😊 thx

Egyébként meg volt Lineage jelmezbál 😊
remélem nem mindenki látta már a képeket.
Sámán
*papírtekercs na... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nekem a net bénázásain kívül még akkor csinált ilyet amikor kb 1% szabad hely volt a wincsin <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
A character status-nál az egyik fül (papírtekersz) quests, ott az adott küldire katt és alul abort -akkor eltünik a küldi is meg a hozzá tartozó összes külditárgyad. Ha csak az inventoryból törlöd ki, akkor nem mindig tûnik el az egész küldi pl:végtelen gyûjtögetõsök stb<#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

grt😊

Akkor csak nem nálam van (csak) gáz ha nalad is ezt csinalja. Forumokon is mondtak, h volt ilyen es ott driverfrissiteseket ajanlottak, de nekem jooval az utolso driverfrissitgetesi hullam utan jottek ezek. Leszedtem a hamchit is, egy kicsit jobb lett de csak annyival, h mostmar megall a kari az mp-re, azt leszamitva joo.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Taptarap
Köszönet Dettonak a powerlvl-ért.<#worship><#worship><#worship>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nekem detto, ma este 2 buffkört tudtam menni, közben folyamatosan 4-10 secre megállt az egész nálam, aztán kidobott és most vissza se tudok menni.

Nem tudja v.ki, h mitol lehet az,h olyan laggom van, h csak a karakter all meg korulotte minden megy, a mob lazan agyhelyenpufol, de ez a megallas kb. 2-5mp-ig tart. Olyan mintha szakadozna a net. Pingelésre csak azt irja ki, h a server nem valaszolt idoben. Semmi masban nincs laggom csak l2-ben és ott is csak offon. Ezt egy par napja csinalja es eleg idegesítõ cdl kozben.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

GamerAdams007
inventoryba jobb klikk

xt198
kockaméter 😄
egyébként gz 😊
nekem msot ilyen 2300-2500 körül járhat, csak már uninstalálltam, mert csak foglalta a memóriát

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Lenne még 1 kérdésem: ezeket a questseedeket hogy lehet elültetni(gondolom ugy mint a sima seedeket de én azt se tudom xD)?

meszitibi
<#taps>

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse