Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Life is a Game. Yust play it!
Gracie Barra

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Viszont c6 nekem ilyen Jurassic Park feeling, lehet csak én vagyok igy vele nameg ezek az uj fegyok..kiváncsi leszek rájuk hogy hogynéznek ki majd élõben éshogy milyen erösek is lesznek 😊
De az uj summonok nagyon jól néznek ki..nálam elsö a warlock macsekja, oan jópofa 😊
De a legjobb ez az uj enchant effect lesz..majd hétvégén keresek nektek róla képet 😊
chrono fegyo csak a nagy tokhoz kell, azt idore kell elverni, azert kell tobb tag, asszem 10 pollener kapsz egy chrono fegyot, es nem biztos de asszem 50 pollen kell egy nagy tokhoz vagy mi, azt kell leverni es sokkal tobb cumo hullik mint egy kis tokbol....sry ha nincs 100% igazam =/
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
amugy annyira nem világos nekem a crono fegyveres tökszétverés.
az elõzõ eventnél elmentünk mindig egy eldugott helyre és tucatszámra csaptuk a tököket cronoval.
de én nagyon sok tököt csaptam a piac közepén is, márpedig ott boldog-boldogtalan ütötte azzal a fegyoval ami épp a kezében volt. és ugyanolyan arányban hullottak a cuccok belõle mintha csak cronoval ütötték volna.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Excal1bur Leader of Sleepers
MILIÓÓÓÓKKKK!!!! MIIILLLIIÓÓÓÓÓÓKKK!!!!!
Tökös event tökös event tököd event😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
viszont rugóval téjnleg nagy poén minden ugrásnál az ellen mögé ugrani és belekritezni egy vidámat 😊
ÚRisten ez csak 1 játék !!! ki a halál akarna kémkedni, ez nevetséges. Nyugtassatok emg hogy nincs sok ien ember aki ien baromságot talál ki
Kösz
a WoW az inkább PvE a L2 meg PVP
Nem baj hogy a lineage nem olyan kidolgozott mint a wow...
L2vel azok játszanak (szerintem) akik vmi teljesen mást akarnak mint a WoW
Az Ncsoft ott rontotta el hogy Európában nem is reklámozza a játékot pedig szerintem elég sokan nyomnák ha hallanának róla. Asszem Guild wars a 2. mmorpg ami csak annak köszönhetõ hogy reklámozták mert szerintem nem valami csúcs játék
u.i. : L2 FOREVER !!!!!! xD
és mivel saját frakcióst nem tudsz megölni csináld azt, hogy levered duelben 10 hpra, akkor megadja magát, de közben az ellenkezõ frakcióból lesben vár egy haveros aki beviszi a halálos ütést aztán mondhatod neki, hogy pwned😄
๏̯͡๏﴿
duel pff és ha leakarom pkzni akkor kihívom duelre? 😄
Mailka ezert kivancs lennek, hogy az europai szervereken ez, hogy menne. Sztem a 180-200ping pausalja le a jatekot...
fuck mmo's..i.,
Sztem nagyobb különbség lesz mint az L1 és az L2 között
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
L3: mivel az L2 jol tejel, megertem, hogy nehez azt mondani, "ennyi, tobb bort nem nyuzunk le a Lineagerol". Annyiszor lathattuk mar, hogy az NCSoft inkabb kereskedokent dont egyes lepeseirol, es nem feltetlenul szigorral, igazsagosan...
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Mint látható Unreal 3 engine ergó a következõ technikai újjításokat hozza magával --> 64 bites procikat kihasznája / dual core (több magos procik) támogatottsága / directX 10 (gef 8800+) + SLI (naná) Eszméletlen über a u3 engine szal gondolom Lineage3 alatt is osztani fogja a szigort bár nyilván kelleni fog alá a megfelelõ vas. Bízom benne h jól lesz optimalizálva (u1 és u2 motor is jól meg volt írva) és a gynegébb gépeken is futni fog Megjelenés 2007 vége korea (2008 eleje akkor EU ban gondolom)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
-A C5 lesz az utolso nagyobb update amit Chronicle-nek fognak hivni
-Ezentúl olyan tartalmakat fogunk hozzaadni a jatekhoz, amik megvaltoztatjak az L2 vilagat. Ezert is keszulunk uj nevet adni ezeknek a boviteseknek.
És az újítások amiket sikerült eddig kideríteni :
Új vadászterületek (vadászat alatt valószínûleg a PVE –t érti..Player VS Environment)
- Harc õsi lényekkel
- A vadászat nem minden az Interlude -ban, rengeteg az õsi teremtményekkel kapcsolatos kaland vár az új területeken.
- Új vadászat elgondolás
- Új vadászterület kerül a játékba – a katakombák és a szabad területek keveréke
- Az új „finomítási rendszer” lehetõvé teszi a játékosok számára, hogy plusz tulajdonságokat adjanak bizonyos eszközeikhez.
Eszköz tulajdonság javítás (Gemstone szükséglet: 940 A grade gemstone)
A képen látható kard a következõ enchantokat kapta:
(balról jobbra a képen)
- Aktivált skill: Blessed Scroll of Escape. Nem lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- Strength +1, Accuracy +2. lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- HP +91, Critical +2,8%, növeli a szörnyek gyûlöletét harcban (~aggro?). lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- Evasion +2, Accuracy +2. Elérhetõvé teszi a sérthetetlenség skillt. lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
Új ruhadarab: köpeny
- Még nincs tökéletesítve, de lesz
Rang cuccok
-Új cuccok amik kifejezik a rangodat
Új fegyverek
-Valószínûleg A és S grade között lesznek új fegyverek, és egyenlõre még nem egyértelmû, hogy lesz-e S gradenál nagyobb kategória.
Új eszköz helyek
Több eszköznek lesz helye az inventoryban.
Esküvõi terem kerül a játékba a nagyobb események és természetesen az esküvõk számára.

Ha bejönnek a lebegõ köpenyek, akkor mindenki 1-2 szinttel veheti vissza a grafikai beállításokat. Nekem még az X800GTO2 is szenved néha 1280*1024 medium/high-on C4-en.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Meg van halva az NC server?
Most próbáltam regelni ingyenes accot de még a sajátommal sem tudok belépni... Pedig mostmár nagyon el kéne adnom pár cuccot 😞
Persze csak majd ha meg lesz a félévem <#shakehead>#shakehead><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)