Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
UT csak 16 óra? <#ejnye1>

Gratu <#wave> amugy mire jo ez az Xfire?

The Life is a Game. Yust play it!

134h a 168-ból? Szép.

Gracie Barra

mAilkaEVO3
hmmmz WEEEEEEEE pzsgõõõt bontuunk 😛 3000hrs played with Lienage2😛 OMFG😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Endaer
Köszönöm 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

GamerAdams007
csak bizonyos területeken lesznek õslények, nem az egész játék lesz ilyen 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k
giran nagy wh torpefönök

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
Tudja valaki, hol van az az NPC, akinel a clan leader kezdemenyezni tudja a vezetovaltast? Csak mero kivancsisag, bar ki tudja, mikor fog kelleni^^

Hát ahogy nézem L3 is ütös lesz nemkicsit..mind1 végülis mert ha kapok uj gépet azmár azért birja majd xD
Viszont c6 nekem ilyen Jurassic Park feeling, lehet csak én vagyok igy vele nameg ezek az uj fegyok..kiváncsi leszek rájuk hogy hogynéznek ki majd élõben éshogy milyen erösek is lesznek 😊
De az uj summonok nagyon jól néznek ki..nálam elsö a warlock macsekja, oan jópofa 😊
De a legjobb ez az uj enchant effect lesz..majd hétvégén keresek nektek róla képet 😊

enchant scrollok, greater amgic ahste poti, soul crys, grtr haste poti, grt swift attack poti etc...

chrono fegyo csak a nagy tokhoz kell, azt idore kell elverni, azert kell tobb tag, asszem 10 pollener kapsz egy chrono fegyot, es nem biztos de asszem 50 pollen kell egy nagy tokhoz vagy mi, azt kell leverni es sokkal tobb cumo hullik mint egy kis tokbol....sry ha nincs 100% igazam =/

Pl. milyen cuccok eshetnek?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

eventes macskánál lehet venni majd.

amugy annyira nem világos nekem a crono fegyveres tökszétverés.
az elõzõ eventnél elmentünk mindig egy eldugott helyre és tucatszámra csaptuk a tököket cronoval.
de én nagyon sok tököt csaptam a piac közepén is, márpedig ott boldog-boldogtalan ütötte azzal a fegyoval ami épp a kezében volt. és ugyanolyan arányban hullottak a cuccok belõle mintha csak cronoval ütötték volna.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Cobra.
Az Event macskától tudod azt is 10 pollenért venni. Egyedül csak az 1 pollenbe kerülõ magot vedd, a 10 polleneshez kell legalább 6 ember, hogy idõben szétverjétek. Viszont a nagy tök sokkal több dolgot dob (ha szerencsétek van).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

és honnan szerzek ien chronot ?

Excal1bur Leader of Sleepers

hoops elfelejtettem frissiteni és látom már najó elmagyarázta az event lényegét köszi

Légyszi mond el hogy mirõl szól (elolvastam angolul de nem nagyon fogtam fel) 😄

Egy tökfun😄DDD
Pollenek fognak esni,pollenbõl kell venni magot,a magra rakell szorni meg 5 pollent,amitõl megnõ nagy vagy kis minöségü tökké,amit szetkell verni(legalabb 5fõnek,hogy sikerüljön) de csak chrono fegyot hasznalva es kifog potyogni csomocsomo hasznos dolog.
Gordis2k
TÖKÖSEEEEVVVEEEENNNNTTTT!!!!!!

MILIÓÓÓÓKKKK!!!! MIIILLLIIÓÓÓÓÓÓKKK!!!!!

Tökös event tökös event tököd event😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hát ez mien rossz én mindig utáltam wowban a pvp rendszert nagyrész azért is hagytam abba 😊
hát az téjnleg nemrossz de a vari a wowban is megáll 😛
viszont rugóval téjnleg nagy poén minden ugrásnál az ellen mögé ugrani és belekritezni egy vidámat 😊
Jah 1ébként elég durva dolog történt velem 😛 : Az imperiumban votam akadémia tag amikor az 1ik klántag felvette a zarichot... az ellenség valahogyan megtudta a srác szintjét és még azokét is akik védték (szerintem walkert használtak)... Még aznap kirugtak engem emg 1 másik akadémia tagot mert azt gondolták hogy kémkedünk az ellenséges klánnak...
ÚRisten ez csak 1 játék !!! ki a halál akarna kémkedni, ez nevetséges. Nyugtassatok emg hogy nincs sok ien ember aki ien baromságot talál ki

Valaki légyszi elmagyarázná hogy mit kell csinlni az új eventbe?
Kösz

L2 be az a jó hogy pvpzhetsz vagy PKhatsz bárhol bármikor
a WoW az inkább PvE a L2 meg PVP
Nem baj hogy a lineage nem olyan kidolgozott mint a wow...
L2vel azok játszanak (szerintem) akik vmi teljesen mást akarnak mint a WoW
Az Ncsoft ott rontotta el hogy Európában nem is reklámozza a játékot pedig szerintem elég sokan nyomnák ha hallanának róla. Asszem Guild wars a 2. mmorpg ami csak annak köszönhetõ hogy reklámozták mert szerintem nem valami csúcs játék
u.i. : L2 FOREVER !!!!!! xD

én arra gondoltam, hogy nem állunk egymással szemben és nyomjuk az F1-et, hanem hogy futkosunk össze vissza, és nyomkodjuk a skilleket. azt a rengeteg skillet, ami élveztesebbé teszi, nem csak, hogy ki lõ elõször criticalt

Lynx_TWL
duel nem pvp
és mivel saját frakcióst nem tudsz megölni csináld azt, hogy levered duelben 10 hpra, akkor megadja magát, de közben az ellenkezõ frakcióból lesben vár egy haveros aki beviszi a halálos ütést aztán mondhatod neki, hogy pwned😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hát a pvp-része a duellel nagyon elvan baxva szerintem....
duel pff és ha leakarom pkzni akkor kihívom duelre? 😄
jó lenne, ha átvennének pár dolgot a WoW-ból, pl a pörgõsebb harcrendszerét 😊 az tuti lenne 😄

L3 hivatalosan bejelentett már?

MeoH
Frag de unatkoztal😛 Na, osztok 1 kis szigort en is. Teny, hogy lesz L3, es U3 motorral, de azok a fas kepek nem L3 SSek. Csak 1 U3 demovideo, de valszeg abban is lehet majd szamolgatni a fuszalakat, mar akinek van vasa... L3 tutyi kicsit mas lesz, a chaotic throne mar ennek az eloszele, mert nehany ex-wow fejleszto is benne van, ami nem biztos hogy hatrany, de majd kiderul (Wowba ugye nincsnek herok...😛). L2 szerverek valszeg L3 utan is lesznek, csak gondolom nem ennyi.
Mailka ezert kivancs lennek, hogy az europai szervereken ez, hogy menne. Sztem a 180-200ping pausalja le a jatekot...

fuck mmo's..i.,

Kiváncsi vagyok hogy mi lesz L3ban : valoszinüleg tök más lesz mint az l2 ami nembiztos hogy jo lesz 😞
Sztem nagyobb különbség lesz mint az L1 és az L2 között

xt198
hát erre nemtudok mást mondani, csak azt hogy: aztakurvaéletbe! 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Endaer
Mailka, termeszetesen nemgond 😊

L3: mivel az L2 jol tejel, megertem, hogy nehez azt mondani, "ennyi, tobb bort nem nyuzunk le a Lineagerol". Annyiszor lathattuk mar, hogy az NCSoft inkabb kereskedokent dont egyes lepeseirol, es nem feltetlenul szigorral, igazsagosan...

Miért ne lenne?

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Gordis2k
Szóval mégis lesz L3 érdekes.

mAilkaEVO3
hehe 😄 remélem nem baj 😄 szoktam nézni a shotokoon a PM-et ha van vmi olyan TOP Secret azt kitakarom 😄<#nevetes2><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Endaer
hehe, Mailka, meglepett hogy a screenshoton ott vilagit a nevem^^<#integet2>

FragStaR
És itt van pár kép a Lineage III ból is csak h teljes legyen a keresztmetszet

Mint látható Unreal 3 engine ergó a következõ technikai újjításokat hozza magával --> 64 bites procikat kihasznája / dual core (több magos procik) támogatottsága / directX 10 (gef 8800+) + SLI (naná) Eszméletlen über a u3 engine szal gondolom Lineage3 alatt is osztani fogja a szigort bár nyilván kelleni fog alá a megfelelõ vas. Bízom benne h jól lesz optimalizálva (u1 és u2 motor is jól meg volt írva) és a gynegébb gépeken is futni fog Megjelenés 2007 vége korea (2008 eleje akkor EU ban gondolom)

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR
Na itt van pár info amit összelegóztam nektek az új "The Chaotic Throne" -ról Tények :
-A C5 lesz az utolso nagyobb update amit Chronicle-nek fognak hivni
-Ezentúl olyan tartalmakat fogunk hozzaadni a jatekhoz, amik megvaltoztatjak az L2 vilagat. Ezert is keszulunk uj nevet adni ezeknek a boviteseknek.

És az újítások amiket sikerült eddig kideríteni :
Új vadászterületek (vadászat alatt valószínûleg a PVE –t érti..Player VS Environment)
- Harc õsi lényekkel
- A vadászat nem minden az Interlude -ban, rengeteg az õsi teremtményekkel kapcsolatos kaland vár az új területeken.
- Új vadászat elgondolás
- Új vadászterület kerül a játékba – a katakombák és a szabad területek keveréke
- Az új „finomítási rendszer” lehetõvé teszi a játékosok számára, hogy plusz tulajdonságokat adjanak bizonyos eszközeikhez.

Eszköz tulajdonság javítás (Gemstone szükséglet: 940 A grade gemstone)

A képen látható kard a következõ enchantokat kapta:
(balról jobbra a képen)
- Aktivált skill: Blessed Scroll of Escape. Nem lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- Strength +1, Accuracy +2. lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- HP +91, Critical +2,8%, növeli a szörnyek gyûlöletét harcban (~aggro?). lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- Evasion +2, Accuracy +2. Elérhetõvé teszi a sérthetetlenség skillt. lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)

Új ruhadarab: köpeny
- Még nincs tökéletesítve, de lesz

Rang cuccok
-Új cuccok amik kifejezik a rangodat

Új fegyverek
-Valószínûleg A és S grade között lesznek új fegyverek, és egyenlõre még nem egyértelmû, hogy lesz-e S gradenál nagyobb kategória.
Új eszköz helyek
Több eszköznek lesz helye az inventoryban.

Esküvõi terem kerül a játékba a nagyobb események és természetesen az esküvõk számára.

mAilkaEVO3
Bár siege 1024x768 full minimum grafon is körökre osztott srtatégia 😞 azaz jácchatatlan :/

mAilkaEVO3
nyeem akaroook géépet upgadelni 😞<#guluszem1><#guluszem1> igaz nem is tudnek :/<#fejvakaras><#nemtudom>

Cobra.
De csak 100+ ezres videókártyával <#vigyor4>
Ha bejönnek a lebegõ köpenyek, akkor mindenki 1-2 szinttel veheti vissza a grafikai beállításokat. Nekem még az X800GTO2 is szenved néha 1280*1024 medium/high-on C4-en.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Részletesebb textúrákat? Már most is olyan részletesek, hogy azt is meglátod a karin, ha 3 napja nem borotválkozott 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

FragStaR
Hát nem tudom de idáig minden krónikában adtak új effekteket a grafikus motorhoz. c3 ban AA , c4 HDR , c5 idõjárás effektek c6 ban remélem részletesebb textúrákat adnak majd hozzá nézzétek már meg milyen állatul néz ki :

Hali!
Meg van halva az NC server?
Most próbáltam regelni ingyenes accot de még a sajátommal sem tudok belépni... Pedig mostmár nagyon el kéne adnom pár cuccot 😞

Sámán
Olyan szép fehér, csipkés szárnyú unit akarooook!!! <#szeret>
Persze csak majd ha meg lesz a félévem <#shakehead><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Fragnek kb olyan gepe van, mint NASAnak. Sztem neki nem kell upgrade...

fuck mmo's..i.,

Ogrus
freeeg te vak vagy nem piszkáltak ezek semmit max bottal feljebbtúrkálták a textúra minõséget... hajrá lehet gépet uppolni <#hehe>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

FragStaR
elég faszányosan néz ki úgy fest megpiszkálják a grafikus motort is akkor

www.l2wh.com