Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
remélem sokat

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Endaer
Ezt az alábbi válaszomat Hydroceph kollégának címzem<#mf2>, a többieknek viszont õszinte részvétem - sajnálom, hogy ennyien akarják emiatt inkább abbahagyni a játékot. Persze, tökéletesen megértem a döntésük. 😞

Catalystbõl vajon mennyi embert bannoltak? <#banplz>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

xt198
bazeg :/

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Hello Balazs,

This mail is to notify you that your account was confirmed to be violating the User Agreement and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third-party program in conjunction with the Lineage II service.

As a result of this violation of the User Agreement and/or Rules of Conduct, this and all related accounts have been permanently closed. The account(s) will no longer be accessible and can never be reactivated.

Our decision is made in the best interest of the Lineage II service and for the player base. The decision to terminate the account(s) is final and not up for review.

For your convenience, here are the relevant portions of our User Agreement (at http://www.plaync.com/us/help/eula_lineage2.html):

Én vagyok Balázs 😞 sajna bebuktam és valszeg megyek utána

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
és még ma reggel is voltam bent fél10ig. Azért, mert én nem használtam walkert itt officialon. Nem mertem, és lám.... ugye nem kell magyaráznom...? <#awink><#law><#taps>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Sanko
NCsoft is known to ban other accounts that are on the same credit card also.

You could have two accounts, one for botting, one for selling. They catch you botting on one and see that the same credit card is paying for both. They then may proceed to ban your selling account too. This is an easier ban to fight than most but it is still not a situation that you probably want to be in. If you are using multiple accounts that are not on seperate credit cards, get game time cards for them.

a mohának mindig a déli oldala fás

BIGbrothR
Engem és a többieket "valószínûleg" Horgászat miatt bannolták, persze Walkerral horgásztunk. 😞

-- Üdv Nagy Tesó...

Gordis2k
Sajnos a válasz ugyan az soha semilyn körülmények közöt nem álitják hejre.

Hát igen rengeteg munka és igen nevetséges, hogy 0-24 ben botozó klántársaim(nem kivánom nekik természetesen) évek óta megusszák.

Na mindegy nagy eséllyel engem is bannolnak ebben az esetben egyszerûen elfogadom és odébállok olyan isten nincs hogy ujra felhuzzak egy nobleest...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

BIGbrothR
Anti inkább intézd a portokat mert még nem megy.... Husi.

-- Üdv Nagy Tesó...

BIGbrothR
McWolf-ot már rég dádázták. Nihil tegnap még volt.

-- Üdv Nagy Tesó...

Akkora szerencséd nincs. 😊
pls mondjátok h mcwolf es nihil is bannolva 😄

BIGbrothR
Még nem jött ki... de dolgozunk a lineage 2D webesen 😄D

-- Üdv Nagy Tesó...

semo1
en is valami ujra vagyom, de nincs semmi<#rinya>

második próba volt és csak 8 hóig tartott😊köszi,de már kivárok egy uj mmot
semo1
hanyadszorra kezdenéd elörõl?
elekszem + najo-ra a bishop-ra a kezdetek kezdetéröl.
gyere wow-ni

BIGbrothR
Ja csak annyit hogy azonos IP-re, és közös Master Account-ra is vonatkozik.

-- Üdv Nagy Tesó...

Nvm, így már értem mire írtad az unfairt, ebben igazad van😞

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

BIGbrothR
Ja és a könyörgõ üzenetet is elfelejthetitek.. Van n*10000 játékosuk. Nincsnek rászorulva a kedességre.

-- Üdv Nagy Tesó...

azért unfair mert valaki mindig meguszhatja és mert nem mindenkit bannolnak aki használ,hisz akkor szepen kihalna a szerver és maradna 500 vagy 50 ember nagyreszt még sub nélküli aki hisz meg a csodakba😊
BIGbrothR
Sajnos én is csak megerõsíthetem.. Senki se mondja meg milyen accok tartoznak még hozzá ha esetleg bannolják.. Negatív tapasztalat.

-- Üdv Nagy Tesó...

uhm, nem vitatkozni akarok, meg ellenvetni nagyon (és amúgy se aludtam este semennyit) de az, hogy évente kibannolnak x embert, azért történik, mert az illetõ walkert / mást használt (esetek 99%-ban). A kínai farmerekre nem érdemes hivatkozni, ilyenkor ha körbenézel láthatod, hogy eltûnik a bot csoportok nagy része, csak annyi a különbség, hogy õket nem érdekli és vesz 5 új accot és felbotolja a botjait botolós szintre 😊. Az utóbbi idõben 2-3 hetente takarítanak ahogy látom, és azt nem vágom, miért mondod, hogy ez unfair. Ahogy elkezdesz walkert használni, akár csak utánfutó buffernek is, elfogadod a ban kockázatát, ennek tudatában használod az összes 3rd party programot. Ez nem csak Lineageben van így, CS-ben, WoW-ban, anyámkínjában mindenhol bannolnak 3rd partyért. Ne érts (etek) félre, tényleg sajnálom fõleg Cerit és Ilut, mert sok év munkája fekszik azokban az accokban, és nekem hozzátok viszonyítva nincs sok tapasztalatom/cuccom/adenám, de még ennyit sem vagyok hajlandó kockáztatni walkerezéssel.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

jaja sablon dumákat nyomják,mostis azjott,illegal progit hasznaltal sose kapod vissza,azért mer olvasd el az EULAT blablabla...
most akkor johet a parhetig elanyazunk resz,legalabb foglalkozniuk kelljen velunk
valszeg ennyi volt,mas ncsoftos jatek(Aion stb) kilöve,mert z hogy évente 2szer kibannolnak x embert,az nálam teljesen unfair és olyan játékká teszi ahol a "haverok" maradnak csak meg,meg aki szerencses.
bb mindenki akivel jovolt😊
Jah, néhány katakomba ilyenkor teljesen kiürül, de a ferdeszemûeket ez nem zavarja, felbotoznak egy másik csapatot és kész.

mazsa
Nem akarok én itt fölösleges idegbajt okozni egyeseknek, de Gurun meg pár botos fórumon többen írták, hogy botoztak, de késõbb lettek banolva. Volt aki 2 hónapra rá. Sajnálom az "áldozatokat", mert nem pár napi munka volt a dologban, bár vállalták és tisztában voltak a botozással járó kockázattal. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a ferdeszemûeket is ilyen szorgosan banolják e...

Facek
Mármint NCsoftos acc-Lineage2õs acc
Facek
Ja éd vigyázat: Ha kiderül hogy azon az accon amin a karidat bannolták botozásért több más account is van azt is bannolják... úgyhogy csak ovatosan a levelekkel...
Facek
Hatástalan 😊 részvétem.
FragStaR
igen ez a sablon szöveg mindenkinek ezt irjak, ha sikerul elerned h el is olvassak a leveled akkor meg van 50% eselyes h visszakapd. De legjobb ha van vmi spanod aki tud beszelni vmi benfentessel van akit mar pl4x bannoltak es meg mindig itt van

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

mazsa
Le van szarva. 😊

mazsa
Még1szer, mert én nem látom. 😊

mazsa
Más még ezzel is megpróbálkozott (Gurun találtam a képet), ez se jött be. 😄D

hat ja az tuti mast hasznalnak mar, mivel az en accom ma 23.an jart le vagyis ma be se leptem vele, reggel nezem is playNC -n de akkor meg nem volt bannolva csak lejarva, az email meg 21:42 kor jott

The Life is a Game. Yust play it!

mazsa
Könyörgõ levelekkel felesleges szenvedni. Az én accomat kb 2 éve bannolták (akkor már más használta), majd tavaly megpróbáltam levetetni a bant 1 ilyen levéllel: 😄

"Customer () 05/11/2005 01:26 PM
Ok, now I see the situation. My laptop was stolen about half a year ago and I haven't been playing Lineage 2 since. Today I wanted to play again on my new computer, but I had to discover that I have been banned. Maybe someone else used my account with my stolen laptop and that's why I'm banned. I think I'm innocent in this situation, if you look into your logs (the ip addresses), you should see that I have not logged into my account for about half a year, so my account have been stolen.
Looking forward seeing your answer."

Majd jött a válasz:
"Response (Jimmy) 05/12/2005 03:37 PM
Thank you for contacting us. The user of the account was found using an illegal 3rd party program to automate actions in the game. Our in-game staff confirms the use of a 3rd party program through a variety of methods including one or more of the following methods:
- Examination of our extensive logs and records of activity and chat in the game
- Attempting to speak with the customer in English and Chinese, through both "tells" and the in-game petition window that indicates a communication from a member of our staff
- Appearing in front of the customer and attempting to get their attention by visual means
- Teleporting the character to another location
We take great care to verify that a third party program was used before taking any action. We understand that some persons may not speak English or may miss some messages that are sent to them, and our procedures are designed to compensate for this and ensure that any person who is actually at the computer playing will not be confused with a "bot" program.
We have thoroughly reviewed this incident and the actions that were taken in this particular case, and after doing so, we maintain absolute confidence in the conclusion that was reached. As a result, the account will remain permanently closed.
If you have any further questions or concerns, please let us know.
"

Úgyhogy részvétem. Amúgy valami új módszerük lehet, mert ahogy olvasom másfelé is, egyszerre lett banolva nagyon sok account. Szerintem most már simán látják ki használ botot, nem kell ráírni az illetõte, odateleportálni mellé, stb.

valaki egy jo "konyorgo uzit" tudna nekem adni, sajnos az en angoltudasom ahhoz igen csekely <#help>

ahh fasza most nezem a bufferem nekem is oda....

ooorrrsss
OHHHMYGOD

BANNED

Sámán
Könyörgõ üzi elküldve, azt írják 1 munkanapon belül válaszolnak addig függõben van az acc... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

>.<

phalanx
de <#bdead><#buck>

FragStaR
Van olyan akit ugy bannoltak h nem volt bent a kritikus idõszakban ? (21:38)

GAthersw
Ez ugye nem Iluvator? 😮

01110000 01110010 00110000

phalanx
Account ********,

The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is Use/Advertise Cheater Program. Please go to PlayNC Support for further information.

<#wilting>

GAthersw
Mi ez a lesújt a bankalapács történet srácok? Részleteket plix...

Valami programmal szûrik? Farmerekkel mi van?

01110000 01110010 00110000

Sámán
Jah, minden botter húzzon ki egyellõre, játék közben simán kibanolják a healert is!
Mi Angyalkával spoilozgattunk (nem botból!!!), Ceri (prophet) botba jött utána -és egyszercsak eltünt... Aztán email hogy blablabla banned...
Angyalka (Vipera stb) accával be lehet lépni...
<#wilting><#ijedt>
Ha esetleg lenne valakinek valami tuti tippje hogy kell visszakunyizni az accot írja le bátran <#help>

FeketeVipera 77 SS

na mond mit irjunk nekik?😊
ha most kibannolnak vegleg,akko en nem veszek tobb ncsoft jatekot az tuti
FragStaR
Meoh pár perce életünk mákját éltük át majd mesélek

Gordis2k
Bárki aki botot használ azonnal hadja abba!!

Banolták az accjainkat!!

Ne lépjetek be!!

MeoH
Hat mivel a 7en szinte csak a munkahelyemen jutok gep es netkozelbe, igy elem ki magam😛
UI: Es mivel ezt a forumot 1ik Vezerem is olvasgatja, neki uzenem, ez persze nem megy a munka rovasara...

fuck mmo's..i.,

mAilkaEVO3
jaj MeoH te menniyte Patchelsz ittenen nekünk^^ 😛P<#hehe><#hehe><#nevetes2><#nevetes2>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!