Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FeketeVipera 77 SS
Ez az nc-soft féle nagy becsületes játék, nagy becsületes banokkal... <#pardon1>#pardon1>
Persze aki megszegi a szabályokat viselje a következményeit -de akkor viselje mindenki más is aki szintén elkövette a botozás szörnyûséges vétkét <#buck>#buck><#duma>#duma><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
3 héttel ezelõttig sosem botoztam egy percet sem. rá kellet jönnöm hogy vagy botozok vagy csóró maradok és nem jutok egyrõl-kettõre.
az is bosszantó volt, hogy gyakorlatilag nem láttam olyan karit aki ne 2 bottal a seggében ment volna. a kisértés nagy volt, én csak egy kis pénzt akartam farmolni magamnak, de ncsoft bácsi kalapácsa lesújtott.
szal részemrõl annyi volt az official. sajnálom nagyon, de mégegyszer nem kezdek új karit.
sok sikert, becsületes játékot aki marad vagy újrakezd.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
FeketeVipera 77 SS
10%? leszarnak ezek minket csak épp nem hirdetik 😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
a masik Tuskes -nek: nyugodtan szolhatsz nem fogok azert mas stilusban hozzaszolni egy szutyok forumhoz csak, mert neked nem tetszik
Idyll
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nem akarok senkit visszariasztani a telefon felkapásától, felnõttek vagytok (remélem), el tudjátok dönteni. Én egy ilyen véleményt olvastam, gondoltam, megosztom veletek. Döntsön mindenki legjobb belátása szerint, neki mi éri meg, mi nem.
Idyll
so ya calling is pretty useless although i did manage to get an account unbanned one time that way
you can e-mail em, i doubt they'll unban it i know 100's of ppl who have tried in this recent mass ban"
Ezt innen idéztem: Idézet l2blahról
Magyarul: Telefonálni lehet, bár hivatalosan nincs telefonos szolgálat, és mass ban esetén nem szokásuk errõl tárgyalni. Akitõl idéztem, nem javasolja a módszert, bár neki sikerült már levetetnie telefonálással a bant egy acc-ról.
Idyll
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
The Life is a Game. Yust play it!
FeketeVipera 77 SS
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Sajnálom mindenki bann-ját.. így már én sem fogok visszajönni játszani(pedig van 2 accomlvl 30 körüli karikkal)
Gyertek Dungeons & Dragons Online-t tolni!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Azért miis próbálunk magyarázkodni továbbra is <#crazya>#crazya><#duma>#duma><#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
De azt hiszem én is eladom Shanwayt.
Lvl 77MM/76ST/64WC elég ismert karakter(ez sok elenséget is jelent😊)
mindennel ami ahoz kell hogy jo legyen a játék.
Nem vicc SGn pm ben pls ha érdekel
otherworldly invader elite soldier meg egyen otherworldly mobok hol talalhatok vki help pls., thx