Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Hat az a tor az SA miatt ilyen draga, mivel c3ban kivettek nem sok ilyen van. Az AQRing meg ennyi... Meg persze a Frantzon 200milla sztem nem kicsi vagyon. Sztem tobb mint itt SHn 700misi😛
VIPJoco: konyebb, mert nincs HPregenje. 2x behaltunk(a puspok aze van a hatterben) es megittunk vagy 150 QHPt, de megerte😛

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
Viszont Sieghardton a legolcsóbb az adena donate!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

A sieghardt piaca ien drága? Franzon 200Millio 1 queen ant ring meg a core ring is ennyi... 😄 a +5 ös top c grades fegyo meg max 30 millio.. de talán kevesebb

Excal1bur Leader of Sleepers

B@lu
WTS +5 crystal dagger might mortal (mortal strike) SA val magyaroknak 300M
WTS +3 Ant queen ring magyaroknak 700M (a vevom lelepett)
pm itt vagy ingame (Diniz)

bocs nem irtam oda hogy az event szörnyekre gondolok...😄

Gunner

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Légysz mondjátok meg hogy kb mien szintu szornyek vannak a városok mellett
(Dion, Giran,Gludio...)

VipJoco
hmmmm?
Ezt meg ilyen könnyi legyakni? azaz az event félét?

MeoH
Tegnap kicsit mokaztunk Fraggel😛 Az utolso masfel perc innen letolheto😛

fuck mmo's..i.,

Sámán
Wowozgatok... De ez a mangásabb L2 grafika nekem akkor is jobban bejön, még ha wow-ban sokkal jobban ki van dolgozva minden. Egyébként wow-ot iszonyatul élvezném ha magyar lenne, de így félóra ácsorgás mire rájövök mi a fenét akarnak, ha elakadok egy küldinél -wowban farmolni meg hülyeség -mondomm ezeket kemény kb 1 hetes tapasztalattal -várok még egy kicsit aztán ha nem is állandóra de 1-1 hónapra befizetgetem L2-t -hacsak addig el nem megy az acc -bár amekkora svunggal áruljuk nem fog... <#buck><#idiota><#crazya><#nemtudom><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Kb hajnal 4 kor jött az infó hogy ösznépi untagged TOI raid van és már a 3.-on vannak mire belogoltam és odaértem már kinyírták a bosst és a láda is eltünt<#szomoru1> De mentünk feljebb kb 1 óra volt az út a noobok miatt páran lemaradtak és hanyattestek és simán kinyírtuk a 8as bosst útána kb fél óra alatt felértünk 11re és nekiestünk a bikának a felénél elfogyott a tank party manája és hanyattesett a tank Baalkain kb a 4. volt aki meghalt Brez utána jött Zippy és gyorsan hanyattestünk. Ez ismétlõdött csak egyre-egyre több cata heroval. A banda 2/3da meghalt a többi kilogolt vagy bsoézott. Catalyst elment és mi felrezeltük magunkat és vissza szummonáltuk a városban lévõ embereket. Ha nem kellett volna a queszt item akkor el sem indultam volna ilyen bandával. Szóval a Toi 3 hiányzik már csak valahogyan majd még azt is összehozzuk.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Akhi
Értem szeki és nem tettetem a hulyet te nem erted mit akkartam kihozni ebbol de majd pm be vagy itt vagy jatekba elmondom, És kosz hogy gondoltal ram ezel a dologal igazan hálás vagyok<#worship>

Szekijoe
Valaki nyugtasson meg, hogy akhi általában nem ilyen és most csak direkt miattam tetteti a hülyét?

Na figyi a helyzet az, hogy kivételesen a következõ két napban ameddig az event tart, HA a catalyst nem nyírja ki a 4sep Raidbosst állandóan elõled, amire aktuálisan 50%-os esélyed van, mert csak az egyik respawn helyet tudják én pedig tudom mindkettõt és az event versike elhangzása után ha elfogytak a normál mobok és még él a boss és én vagy diniz online vagyok akkor van esélyed egy Sgrade weap recire, HA ráveszel hogy megöljük neked a raid bosst. Tegnap 11 karival nyírtuk ki ebbõl 3 én voltam még 4 magyar +2 IC-s +2ismerõs másik klánból. Mindenki a személyes kérésemre jött segíteni és kb 30-60 perc volt mire összeszedtem õket. Az viszont az IC mellett szól hogy elõtte kb 2-3 órát Raidbossoltunk és mindenki elfáradt ezért nem volt nagy lelkesedés az IC részérõl. Azelõtt meg mindenki 1-2 órát event mobokat kergetett. Csak azt akartam ezzel mondani ha nem nyüzsögsz nincs reci ha nyüzsögsz van reci. Lehet neked van igazad és meg kell várni hátha mégolcsóbb lesz a recept.

semmiféle lineage,lineage rossz😛😄
Mi lehet rosszabb mint 78as szinten bukni 4%ot? <#violent>
De azért kössz az itemeket (hova tünt a 2 brezem?) <#zavart2>

Akhi
Ejj ejj mik vanak na de mi ebben nekem a jo hir?😊 oljek meg egy raidet?😄 Ja csak tudod ez kb tok ugyan az a szitu mint anno epp ezert hoztam fel a témat, mind 1 kosz az infot jo tudni hogy egy 80-s raidnel be lehet valtani <#whatever>

Szekijoe
De arra gondolok. Miután én leadtam én 1 sikeres IT riftrõl hallottam és 2 sikertelenrõl amik után nem erõltették mert nem tudták megcsinálni sajnos. Nem tudták a megfelelõ partyt összeállítani. Gordit sem vitték le! Nem azért nem csinálták meg neked mert nem respektáltak téged, hanem mert úgy érezték nem sikerülhet<#szomoru1>utána meg nem volt OL.

Akhi
Ugye nem arrol van szo hogy van egy raid ahol be lehet valtani az 1 k itemet? s-s fegyo recire? mert az tabu... anno emlekszem a nagy szavakra : Ha segitunk az IC nek megolni Baiumot akkor ok segitenek FS-be lejutni bevaltani a questet... en mint hiszekeny elfecske el is hitem hajnalig ott bacctuk a rezet Baium meghal-t fs be nem vittek le... Mikkor meg 400 misi volt a reci, Mindegy mondtam tegnap Gwenek is majd kunyizok egy empowert azt legyakom azt a raidet<#boxer> mit nekem egy 80-s raid pff..<#falbav>

Szekijoe
Tudják, csak azt nem tudják, hogy ez neked is jó<#hehe>

Akhi
Jó hir? olyan nekem soha nem volt... oks meg kerdem a Catalystot hatha tudjak<#phone>

Szekijoe
mert rossz helyen keresgéled a mobokat az a baj! a kissebb városok mellett kissebb mobok vannak és ott te is 2 ütésbõl ölnéd õket!!! És a drop szinte ugyanaz (a legnagyobbak EAB-t a kissebbek EAC-t a nagyonkishelyen lévõk EAD-t dobnak a materiál és reci dropp ugyanaz)

Szekijoe
Eh már megint kimaradt egy alvás, mert a SOA-nak 1 óra kell 1 bosshoz amit az ICA 20perc alatt lerendez >< este majd softosan leszek<#wave>

Szekijoe
Akhiiiii! Neked jó hír van ha rágyúrsz kicsit! Majd valaki oszt észt neked pm-ben ha rákérdezel. Én csak ventrin vagyok hajlandó mondani.<#papakacsint>

Szekijoe
Ogriiiiii merre vagy??????????????? Tényleg kellene OL! Hogyan vigyünk partyizni ha nem vagy sosem ventrin?

Szekijoe
Baalkain!

Én voltam!!!

Beszélni kellene, van pár újság egyenlõre a jó és rosszhírek kb egálban vannak. Gyere ventrire délután vagy este.

Szekijoe
Gyere vissza a summonerrel az ICA-ba kellene 1 nagyon! Én vinnélek mindenhova magammal^^<#szeret>(csak kellene az a fránya ventrilló használnod hogy hald hogy Bsoézni kell)

semo1
ebben igazad van.

ZsuzS
WTT blue12 soulcry -->> red12

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Gunner
<#falbav>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

GibboRamone
Engem nem h eventezni, de meg fejlodni se hagynak. Barmelyik cataba lemegyek, egybol elzavarnak,lePKznak, letrainelnek... nekem ettol megy el a kedvem😞

Dota 2

Ez hihetetlen...........elmegy az ember kedve az egésztõl...végre vért izzadva megtalálunk pár ilyen mocskos dögöt.......
Erre megölünk 3 talán 3mat jó esetbe 4-et,de mire azt is megütöd mit lácc......hát persze hogy az összes 75+-os ott van a picsádba és 2-3 lövésbõl darája befelé azt amire x-ideje vártál már egésznap meg kerested,és megszenvettél vele....
Amibe Gordiék,Fragek Szekiék és a többiek segítettek azt köszönöm szépen,de......hát ez egy vicc sokkal egyszerûbb lenne ha az ilyen tipusú eventek egész egyszerûen 70+-osan lehet jelentkezni.Akkor legalább nem nyomnáfel az ember agyát hogy a kiskaris játékos egész egyszerûn életképtelen....meg nem menne el a kedve az egész mocskos *****-tól.......
Lynx_TWL
cries

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

GamerAdams007
Ohh sorry ^^

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kinek mi jön be, én szivesen játszom mindkettõvel. <#vigyor2>

the world is mine

Tufa

GamerAdams007
az a "gumimacis grafika" az ami szerintem nagyon sz@r benne, egyszerûen elveszi a kedvem a játéktól, és ha a többi része tetszik is, de olyan érzésem van mintha Micimackó legújabb kalandjaival játszanék...

<#idiota>
BEAST
mindketto szar , de nem is errol volt szo 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

xt198
helyes, a wow jó, l2 is, de most wow jobban tetszik mint l2 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GamerAdams007
mind1 akkor is másik topicba való úgyhogy én itt le is szálltam a témáról

BEAST
amennyi offtopic post volt mar itt is , nem hinnem hogy ez a par hozzaszollas lenne a legnagyobb problema

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GamerAdams007
ez nem wow topik, 1-2 üzi elég volt belõle szerintem, haggyuk itt abba

BEAST
nem tehetem =)

Lynx_TWL
na gyere wowozni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
nem lehet mindenki tokeletes <#idiota>

GamerAdams007
Én elkezdtem wow-ozni, és fel se tudtam fogni hogy azt elkezdtem, mentem gyorsan vissza l2-höz.

BEAST
ugyan , elkezdesz wowozni es fel se fog tunni hogy napok ota nem l2ztel xD

Sztem most is remeg a kezed<#nyes>

the world is mine

Sámán
Vajjon én meddig bírom még az L2 megvonást??? <#merges2><#idiota><#confused>
<#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Csak nem hianyoztam?😛 IRLben kicsit elfoglalt voltam, de reszkessetek, meg megeshet, hogy meg ma este visszaterek MUHAHAHA...
Ui: ha ma nem akko holnap...Es n00blest csinalhatok belolom😛

fuck mmo's..i.,