Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Faszom az NCsoftba😞

Bárkit bannolitak???

Nevetséges lassan nem marad player lineageban😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

xt198
hát igen, ezért is szép teljesítmény, mert tény, hogy használ botot, de õt nem kapták el, ez a szép 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

WTB Maja Light SET!
Illetve a csizma már meg van.<#idiota>
AND Soul Bow (C-S)!
jelige: ÓÓÓÓÓCCSSSSÓÓÓNNNNN<#banplz>
ez igaz hogy mi is hasznalunk walkert, csak minket bannolnak, öt meg nem

The Life is a Game. Yust play it!

Nethyrrea
lol, jaredi az elsõ 75-ösök között volt sieghardton, a legeleje óta játszott(sõt, ha jólemlékszem asszem az elsõ 75-ös volt, ottvoltam a raidján amikor csináltuk golkondát). és ahogy nézem ti se vagytok túl szerényen eleresztve ingame walkerrel meg egyebekkel ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Padidiver
Diniz!!!!
És mit kapok ha szerzek neked zarichét?Mert nekem elég könnyû még 5 szint kb egy hónap és simán leölöm majd a zarichést úgyhogy majd kellene beszélni errõl a MM-es tõrröl!<#eplus2><#eplus2><#banplz><#nyes>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Törölt felhasználó
Köszi Szeki. Az utánam következõ máslista már tovább fogja bírni biztosan.
B@lu
Kiegeszites a szeki hozzaszolasahoz:
Azzonnal hivj fel, uzenj, pmezz,galambposta, msn, uvegbe egypapir es bele az oceanba, drotposta, stbastb NEKEM mert az az en kezembe valo!!! az osszes buff a rendelkezesemre all csak ww poti meg qhp kell es OWNNNNNNN>ALL.

ennyi

xt198
gz! 😊
Kár hogy nem veszített xp-t powerkiller... hogy azt az embert mennyit szopattuk 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Szekijoe
Beírom ide is hogy mindenki tudja$
Ha véletlenül hozzád kerül a zaricse akkor a teendõk:
Szerezz BSOE-t (minimum 1 de nem árt ha több)
Amíg kicsi a zaricse és catalystost látsz BSOE.
Ha Floranban vagy akkor ventrillón vagy ally chaten csõdits minél tõbb havert oda.
Simán le kell gyilkolni mindenkit gondolkodás nélkül mert kb 200-300 halál után lesz elég erõs a kard. Akit a zaricsi öl meg az nem veszít xp-t!!!
Szerezz L2day scrollokat! Szerezz elixirt/qhp-t ha nincs akkor minimum ghp-t.
És lehet menni funnolni.

Ha Egy hero party körbevesz és cicázik veled nincs esélyed inkább bsoe és relogg. A tõrösök legyenek az elsõk akiket megölsz mert 1 szúrással meg tud ölni mivel benyúl a cp-d alá! A Hero 1 skillbõl viszi le a CP-det nullára. Délelõtt és kora délután tudsz funnolni. Este és éjjel a Catalyst könnyen összehoz egy egész hero partyt. Kb ennyi.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gordis2k
Grat hallotam😊
Igen ilyenkor kilog szol minden havernak és 11-16 ig szépen meglép 10-20 szint😊.

Nekem is sikerélmény:

4 avadon robe, 4 doom heavy és 2 leather armor of doom kraftbol sikerült:
MIND!😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Törölt felhasználó

Tegnap este kiskarizás közben megtörtént a csoda<#wow1>
Igaz késõbb Szeki felvilágosított, hogy ki kellett volna logolnom<#falbav>
De azért a köcsög powerkillert megfektettem, pedig még 2- catalystos is rajtam volt, köztük a kis bu... stomblaze is<#mf1><#eplus2>
Nem baj majd legközelebb még ügyesebb leszek<#nyes>
udv!

a necronak a forget skillje mire jo?
Minden játékban vannak bugok és olyan emberek mindig lesznek akik megpróbálják ezt kihasználni, és a képeségük is megvan erre esetleg.
Ezen kár siránkoznod, a wowhoz volt olyan dll amivel gombnyomásra ölted a mobokat offon.
Volt aki meguszta volt aki nem, vállald be de ha megbux ne itt siránkozz.

the world is mine

Cobra.
Azért ez az Ncsoftra nézve eléggé égõ, hogy még mindíg megy a dupe-olás.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Endaer
ez Blah-os info? mert akkor raszokok a blah olvasasara^^

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

24/7 = a hét minden napján, napi 24 órában.
exploit = a játékban felfedezett programhibák kihasználása, saját haszonszerzésre (illegális)
dupe = cucc duplázás

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Sirch
Az ájulást bevállalom veled 😄

valaki megtenne hogy tisztazna szamomra par fogalmat? <#idiota> biztos en vagyok a noob de vannak hozzaszolasok amikbol egy kukkot se ertek pl mi az hogy:
24/7ben botoztak,
exploitoltak,
dupeoltak.

koszi <#smile>

The Life is a Game. Yust play it!

B@lu
inkab bcheaterek
szerinted miert bannoltak a catalistbol napokkal ezelott embereket? mert exploitoltak? igen exploitoltak, asszem dupeoltak is!!!! C5 BEN!!!!!!!
foldre dobtak a fegyot de ne mjott be nekik mert mindenki bannolva lett akin kereasztul ment... vannak erdekes dolgok...tudod mint a matrixban...

Sámán
Inkább full milliomosok <#hehe><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Hunter of Deer
Hát az már egész szép bátor emberek vannak <#wow1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

GamerAdams007
Asszem volt már ide linkelve kép +13as Drac Bow-ról, meg +16-os A-s vagy S-s Dualról.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hunter of Deer
Bot csodákra képes! xD
Egyébként ti hanyasra tudtatok eddig fegyot felnyomni 65%os rate mellett?? mert láttam pár offos szervert ahol már elég jó fegyókkal rohangáltak az emberek offon.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Gordis2k
Pontosan tudom ,hogy miért irtad és gyûlölöm azt az alatomos csaló bandát...már akkor 24/7ben botoztak mikor ncsoft azt sem tudta mi az..

Endaer
ruhellem a Catalystet, es vele minden tagjat, meg barmilyen erdekszovetsegeset... ugyhogy felreertes ne essek, a cikk beidezeset nem a csodalkozassal vegyes tisztelet hanem ugyanaz a megfontolas ihlette, amit Gordi kristalytisztan le is irt; gondoltam, ez teljesen nyilvanvalo mindenkinek, de ha nem, hat elnezest. 😊<#vigyor2>

GamerAdams007
<#idiota><#hehe><#whatever><#nevetes2><#awink><#banplz>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k
MÁRRRR elnézést!!!!

Egy barátom felhívta a figyelmem egy apróságra mai elkerülte a figyelmem!!!TAPS TAPS TAPS!!
NEM SEMMI!!!!

LE A KALAPPAL!!

Azárt Felhúzni egy karit 80/79/xx re botból anélkül, hogy nem bannolnak se téged se a 3-4 buffboxodat.
Hát RESPECT!

Ahogy NCsux fogalmazott:
Szalutálunk nagyságod elõtt Üdvözlettel legjobb báratod és kedvenc GMed
GM Chris
NoCommentsoft

Padidiver
WTB-Proof of motherfuking catching fish!
Ha valakinek van pls pm me vagy L2-ben fontos lenne😊
KTHX

mAilkaEVO3
hehe holnap megyek UPChez mert 2k/s letöltéssel nem igen tok virgonckodni O.o sg betöltési ideje 2-3 perc ICA fórum 5-8 ha nicns idõtúllépés igy nem erõltetem a dolgot.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Endaer
penteken ha hazaertem, megint ajulasig jatszom, aztan ezt teszem szombaton is es vasarnap is - ki tart velem? 😊

Padidiver
Kockaaaa?azt se tudja mi az!
L2 kliens sincs a gépén csak walker z megy 24/7 ben jól beszél milka a kockák õedig mi vagyunk!!

mAilkaEVO3
lófaszt kocka 24/7 Texasi Lotyó (GYK: walker) 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

xt198
õ... kocka.

Eladó:
Tallum heavy szett (sisakkal)
Infernal Master w/focus
2 db +4 Black Ore gyûrû
1 db +4 Black Ore füles
1 db +3 Black Ore füles
1 db +3 sealed majestic nyaklánc

Pm itt, vagy ingame levélben Pyroskanak.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Endaer
First Level 80s in North America/Europe

Congratulations to Jaredi of Sieghardt and Trystant of the Hindemith server, the first players to reach level 80 in North America/Europe! Jaredi reached level 80 on November 18, 2006, and Trystant reached level 80 on December 13, 2006. We salute you for your dedication and passion for Lineage II.

<#pardon1>

Gordis2k
Ha ez mûködne már rég lenne 40 antqueen ringünk 😞 😞 😞

De sajna c4 ben szartak rá, C5 ben meg ant queen raidboss lett... Igy magas karik nem segithetnek ergo +20-30 ember kell az alapon felül😞

Ezért lett ilyen drága mert kinek van 40-50db 40-43lvl es karija

Talan, he vegereerek a dvd letolteseknek😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
mert azt mindenki alt karival vagy subclassal farmolja amit 43 on tartanak
es van 2-3 magas nuker a csicskak leolesehez

http://sanca.uw.hu/Innadril-Dion%202005-12-11%202000kbps.avi
Innadril-Dion siege, 2005.12.11, 190MB, 13 mins.
You can see in the video a well-organised life-crystal rush, some fierce battle in the courtyard, and in the throne room, a casting-interruption in Dion castle in a 20v1 battle, and a nice micro-pvp in a 5v1 fight.

Sanca hacsak nem nagy teher tudnád ezt a videódat rehostolni? elkezdtem végigmenni a blahos listádon és itt elakadtam <#buck>

Szászke

Talan mert franzon csomo rendes klan farmolta az AQ-nt mig nagy lett, mivel nemreg indult franz. Mikor anno bejott az AQ ring, akkor mar az atlag teonosok sem tudtak farmolni, mert tul nagyok voltak, nem beszelve mas serverekrol.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Eve Online remek stuff!

MeoH
Csaladi vonas, a genek okozak, ne torodj vele...<#nyes><#gonosz2><#idiota><#beka3>

fuck mmo's..i.,

pharao
Értelmes hozzászólás!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TruBy
Oki ^^

BEAST
/off

az elejen nem igazan eri meg farmolgatni mert a sok sok kuldetes nagyobb hasznot hoz , 40 meg 60 korul kell farmolgatni 😊 ... igaz hogy rengeteg szep meg jo dolog van a wowban , de sajnos erosen lehet erezni mar hogy mindegy hogy mit erositenek vagy gyengitenek , a lenyeg hogy megtobb honap befizetesere "kenyszeritsenek" , de kulonosebb logika nem igazan van a valtoztatasok mogott ... ha jol kidolgozott MMO-t szeretnel akkor EVE Online ... csak hat urosos meg, nem mangasos, igy nem mindenkinek jon be ... most hogy munka mellett szinte 0 idom van jatekra EVE online-t fizetem mert szep lassan tudom fejleszteni a karakteremet amig offline vagyok 😄 .... de mindegy is , megyek zuhanyozni es aludni mielott egy veresszaju hcl2plejer leharapja a fejemet 😄

/ON

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hat jha siegharton biztos vettem volna már adenat... Franzon meg nem hiszem hogy fogok 30 dollár 10 millio...

Excal1bur Leader of Sleepers

"wow-ban sokkal jobban ki van dolgozva minden"

Kidolgozottnak tûnik, de ha megismered a fõ csapás irányt rájössz, hogy felületes benne sok minden és kb. semmi értelme, hogy ott van.

Facek
marmint tobb ideje farmoljak a cuccokat ezert tobb mindent meglehet kapni piacon , mig frantzon meg nem olyan regota megy igy kevesebb cucc van , nehez beszerezni, ezert olcsobb minden
Ez aztán igen fontos szempont...