Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah meg sok ajándékot!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Az ephedrát vinnék IC-s partyba ezerrel a partytag summon miatt.
Ha csak magyarokkal szeretnél partyzni akkor tudom ajánlani, hogy rám pm-ezz én álandóan ketráknál vagyok. Ha nuker grp van akkor eldöntheted meik kariddal jössz (ES vagy SE) ha ijjászként vagyok ott akkor SE de ha az ES-akarod húzni az is megoldható. Az IC-s grp-okról meg annyit, most fejeztük be és Santantica(Hun sws) éppen sajnálkozott hogy maradt 700 ss-e a 7kból <#eplus2>#eplus2>
De van elég 70+os nuker akik boldogan vinnének téged.
Hm, van powinded is ergo mindenki szivesen vinne partyzni.
Esetleg akkor feljárnál ventrire is.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Bóóldoog NÉÉVNAPOT VIUUUUU 😉 <#puszi>#puszi><#taps>#taps>
nah jó neked is Trubina 😄 <#taps>#taps>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
az ocsem Adam , orult is neki <#eplus2>#eplus2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ádám = ember, vagy "vörös földbõl való" 😄 ma halottam reggel a rádióban!
<#banplz>#banplz>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FeketeVipera 77 SS
Excal1bur Leader of Sleepers
Karácsonykor mindkettõbõl duplán jár.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK 😊
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
És az én subom véletlenül 51... <#papakacsint>#papakacsint>
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
ui:
WTS: Tallum*DLE ugyanitt tabant eladó 😛
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
És sok sok sok ajándékot 😊
Azért köszike <#puszi>#puszi>
FeketeVipera 77 SS
Sajna még a divine set is Ceri accán volt, nem beszélve a bw meg a major arcana robe set-ekrõl, na meg az összes acumenes fegyirõl, S-s ékszer set-rõl.. <#nemtudom>#nemtudom>
De maradt a 30as ork sámlimon egy elven mithril set... Vagy az túl égõ???

FeketeVipera 77 SS
A Teon-on kockul valaki? Vagy csak én vagyok egyedül magyar ezen a szerveren?
Pénz a mindenem http://www.webdollar.ws/
Az mindegy hogy mekkora a subod buffereket mindenhol szeretik eléggé egyébként lenne egy két ember akivel tudnál a subodon is exp-zni szvsz gondold meg<#integet2>#integet2>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Vipit még fel kell szerelni -de vele szólóban nem nagyon tudok mit kezdeni -õ az esélyes, ha érdeklni ic-t <#nyes>#nyes>
(Bár a szubja még kicsi, 52-es...)
Ephedra marad a farmolós karim, meg amúgyse nõtt fel még mainklassz ügyileg sem a cataírtáshoz <#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊))))
a mohának mindig a déli oldala fás
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Szeretnék egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy síelõs Barbiet,
egy repülõgépes Barbiet, egy motoros Barbiet és egy diszkós Barbiet.
Mást nem. köszi: Kati
Kedves Kati!
Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik?
Javaslom, inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat
elnézve te nem leszel olyan szép, mint Barbie, és akkor cseszheted,
hogy bárki is eltartson.
- A Télapó
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gyere ICA-ba Ephedrával vagy Viperálval mindegy mind a kettõt beveszik mert fonots kari és sztem simán lenne partyd szinte mindig ha másnem mi tuti vinnénk nah lécci lécci lécci.
Ilu ezek szerint akkor semmi esély már?<#rinya>#rinya>
Mindenkinek Boldog Karajcsonyt és jó sok adenat a fa alá<#banplz>#banplz>
Vipi: nincs, õ már a múlté (meg ceri is) <#shakehead>#shakehead>
FeketeVipera 77 SS
Ha esetleg valaki visszaszerezné Cerit igen-igen bõkezû lennék! <#nyes>#nyes><#awink>#awink>
FeketeVipera 77 SS
mondjuk Stinklez tutter fog mert o ismeri a nagy szajarol😊
amugy ezt meg az almomban sem gongoltam az tuti😊))
mindenesetre fatylat a multra , welcome back.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Még legalább másfél hónap, mire ki tudok ülni árulni.
ami van:Tallum heavy set meg egy +8 as dual sls*sls amit majd visszalopok csuzlitól ha neki már nem kell😊