Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha mondjuk más néven fut a reggelt név meg a bankkártyán lévõ név az nem baj?
GamerAdams007
Levon 1€-t.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

mAilkaEVO3
fizetni nem kell csak meg kel adni a bankkártya infókat a következõ hónap miatt, hogy nem csak 1 hónapra akarsz beneveszni sztem. de nem von le semmi pénzt csak megnézi van-e rajta.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Értem, és ha mondjuk egy kártyaszámot ad meg 3-4 ember az mûxik vagy sem?
Nekem l2wh alig mutat valamihez árat. Legtöbbnél csak vonal van oszt kész. Mégtöbb meg nem is szerepel a listán... Vki elmondhatná hol kell nézni, ha nem a marketnél.

GamerAdams007
Dehogynem, megadod a bankkártyád számát, de nem vonja le a 15$-t az elsõ hónapért.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hát ez akkor elég gyökérség, semmi mód nincs akkor, hogy fizetés nélkül menjen az elsõ ingyenes hónap, amit állítólag tartalmaz a vett DVD?
gPROject
adenba 11-est 14m-ért, 12-est 12m-ért 5-öst 8m-ért árulták
nekem van vagy 2-3 11-12-bõl meg 4db 5-ös meg a többi, ha megközelítõleg ezeken az árakon elmennének, hát én nagyon boldog lennék 😊

Sajnos nagy átlagban TOI 11 és 12 hátborzongatóan drága, TOI 5 annyira nem vészes de az sem olcsó.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

GamerAdams007
L2WH nagyon is jó árakat mutat. Eddig nekem akármi kellett mindig annyiért kelt el, amit ott írt. Volt amit több volt amit kevesebb idõbe telt piacozni, de amit ott találtam árat, az nekem mindig annyi is volt.

gPROject
Szerinted miért kérdeztem? 😊
Unatkoztam és befizettem az egyik accot. Amíg nem folytatódnak a fasza letölthetõ sorozatok addig biztos játszok. Már nincs olyan film a neten amit ne láttam volna.😊)
A lethalt meg Rivernél vettem észre, de nem láttam semmi különöset amikor bejött.
A Blueprintek ára meg nagyon érdekelne, ha valaki megtudná mondani, mert összes pénzem elbasztam black papyrusra és lett belõle jópár bp. 6-7 hiányzik csak egy szethez, de nem akarom beválltani. A biztos pénz viszont jól jönne. Pár százalék kell 61-hez, azután szeretnék venni egy focusos bloody orchidot, de jelenleg csak egy +3as focus krisem van, szóval kellene a blueprintekbõl hozzá pénz.
L2wh-ban meg nem nagyon bízok, mert ott 14millát is írnak a toi 11-re, 8 millát meg a toi 5-re. Bár eltudnám annyiért adni õket. 😄

Hát a jó felszerelés az a bolti top D bár most a klántárstól kapok full plate armort(csak armort nem szettet 😞 ) fegyot meg majd probálok vkitõl elkérni ha már a többiek A-B gradebe járnak
Ha a panther használ ss t az jobb mintha én használnék( kb 2x annyi p atak és 50be kerül ütésenként nekem meg 36 a/ütés)

Excal1bur Leader of Sleepers

Az a dögség a dologba hogy az 1 hónap ingyen játékot csak akkor kapod meg ha befizeted a következõ 1-2 honapot...vagy add meg a hitelkártya számod és akkor nem tom mit csinálnak (sztem csekkolják hogy igazi e)...
Én vettem 1 gamecardot

laths
Gordinál van egy b-s ékszer settem amit sztem már nem használ,tõle próbáld meg elkérni

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

Padidiver
Sza Grpoject azt nemtom hogy a blueprintek milyen árban vannak de a lethal strike az egy törös azt nem mondom hogy skill mert nem az de egy tösö istenség:annyit tesz hogy ha mondjuk mobre nyomsz egy deadly blow-t vagy egy backstabet (ezt most Th esetén mondom mert az a subom nyilván a máik kettõnek a 3.dik szúrással is bejöhet)akkor nagy esély van rá hogy ha szinted beli a mob hogy Lethal Stikeot szúrsz azaz a mobnak leszúrod alapból a fél hp-ját plusz még megeshet hogy mellette a rendes damage is bemegy,pvp-ben meg ha bejön akkor vagy 1hp-1cp je az ellenfélnek vagy csak a cp-jét viszi le 0-ra úgyhogy mindenképp legdúvárbbskill ezért van hogy a törösöktõl félnek a Zarichés emberkék a legjobban nameg a cp alá szúrás miatt is persze
kb ennyit tesz...
De azt ne mond hogy megint elkezdtél l2-zni<#nyes><#nyes><#banplz>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Padidiver
Sza Grpoject azt nemtom hogy a blueprintek milyen árban vannak de a lethal strike az egy törös azt nem mondom hogy skill mert nem az de egy tösö istenség:annyit tesz hogy ha mondjuk mobre nyomsz egy deadly blow-t vagy egy backstabet (ezt most Th esetén mondom mert az a subom nyilván a máik kettõnek a 3.dik szúrással is bejöhet)akkor nagy esély van rá hogy ha szinted beli a mob hogy Lethal Stikeot szúrsz azaz a mobnak leszúrod alapból a fél hp-ját plusz még megeshet hogy mellette a rendes damage is bemegy,pvp-ben meg ha bejön akkor vagy 1hp-1cp je az ellenfélnek vagy csak a cp-jét viszi le 0-ra úgyhogy mindenképp legdúvárbbskill ezért van hogy a törösöktõl félnek a Zarichés emberkék a legjobban nameg a cp alá szúrás miatt is persze
kb ennyit tesz...
De azt ne mond hogy megint elkezdtél l2-zni<#nyes><#nyes><#banplz>

Üdv!

Kéne kis segítség a gamehez😊

Most kaptam meg a játékot eredetiben a DVD-n az van, hogy tartalmaz 1 hónap ingyen játékot is, na már most reggeltem master accountot a NC soft oldlán Lineage II alá.
Mikor bemegyek account management-be akkor látok egy olyat, hogy active
rányomok és ott két lehetõség van vagy fizetsz credit card-dal 1-3-6 hónapra vagy alatta van "game time card" vagy "upgrade my existing account" és kér egy 20 digites kódot, amit be is ütök, de nem fogadja el pedig a játékhoz adták, szval vmit vagy rosszul csinálok vagy nem tom, kéne némi help thx.
phalanx
azért ha nem sajnálja rá az ember a pénzt elég jól lehet xpzni vele, csak 1 buffer kell meg 1 bd <#eplus2>

Gordis2k
Jaj ilu most miért mondod változni fog az elõször 30k/20min majd 300k/20min és végül a csodáltos 10milla/xpparty😊😊 hát vagy legyél gazdag vagy legyél tank😊 DP = PVP

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
van egy buffkönyvem eladó, véletlen kettõt vettem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
Megtudná valaki mondani milyen árban mennek a toi bpk sieghardton?
Jah és mi az a leathel(?) strike?

B@lu

mindenfelekeppen minuszba jossz ki

Cobra.
40-es szinten minek a párduc? Ha kaptál jó felszerelést, akkor szerintem elég jól haladsz nélküle is. Esetleg úgy éri meg, hogy se te se a párduc nem használtok ss-t (még free-n is egy csomó pénzt elvisz, ha a summon is használ ss-t).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mAilkaEVO3
vagy csak szimplán egy EWS drop? O.o 😄DDDDDDDD

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Szekijoe
harvest cobollal+olyan helyen olj ahol van valami queszt (pl: coin quest) talán úgy megérheti

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Hosszas szenvedés után végre megvan a 3. kasztvaltó!
Köszi mindenkinek aki segített az SE-nek!

phalanx
olyan sose lesz <#buck>

Úgy gondoloma nem bukok pénzt: hogy többet szedek össze a szörnyekbõl mint amennyit a pantherre költök

Tufa
Persze, elmegy helyetted dolgozni, és a szerencsejátékokban sem teljesít rosszul.

Remélem magasabb szinten azért tudom használni a pantheremet anélkül hogy 40ezret bukjak 40 percenként 40es szinten... Egy 40es mob jóesetbe 600adenat dob,a Pantherem 15k adenat eszik 20 percenkent +pet ss ami ugyancsak nem olcso <#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
Valaki nyugtasson em,g hogy magasabb szinten(hanyason??? ) tudom-e használni a panthert ugy hogy nem bukok pénzt

ZsuzS
Nincs valakinek BO ekszere amit 9 szint erejéig tudna kölcsönözni? <#vigyor5>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

VipJoco
Sorry az eddigiekért de remélem már jó:

VipJoco

VipJoco
Nincs is Darc a szerver <#wink>

phalanx
már elég rég óta van 76-os a szerveren drak bow-al... szvsz bõven van elég 70+os pár raid boss megöléséhez

Gordis2k
Subos? Nem hiszem hogy van annyi 70+ os ,hogymegöljék a szükséges raidbosszoka😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Padidiver
<#banplz><#nyes><#nyes>
Megértem

Inkabb elhiszem es maradok teonon😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Padidiver
Sanca gyere át sieghardtra és meglátod hogy van lagg nem is pici csak mivel teon euro szerver ezért nektek jobb

Ja még annyit hogy alacsony szintü karit mindenhol szivesen látnak és be is veszik academybe

Ha olyan szerver kell ami EU és nem lagol akkor Franz sztem jo (én azon jatszom és elég ritkán van lag) bár botokbol van néhány és mivel ez új szerver emiatt szenvedni kell a cuccokkal , de van pár jo dolog is 😛 : Nincenek még Herok és talán még subclassok se(de ez nem biztos),ja és az alacsony szintü kariknak is van még beleszólása a dolgokba 😛

Gordis2k
NA Cuki ilyen cuki miközben eladja az 1,3 millio BSSemet.
Boldog Karit😊

Nem hiszem hogy a bothadseregnek barmi koze lenne a laghoz, altalaban nincsen lag a servereken.
Botok mindenhol vannak, aranyosan a server populaciojaval.
Teon tomve van orosz klanokkal😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Boldog kracsonyt mindenkinek!

Kellemes karácsonyt és Üdv ismét mindenkinek!

Gondolkodom, hogy hosszabb távon csatlakoznék az off-os társadalomhoz. Segítsetek, hogy hol látnának szívesen egy kezdõ karit és azon a szerveren telepednék meg.( Nem kell, hogy klánba vegyenek természetesen rögtön, csak uncsi az élet egyedül és nincs akihez szólhatnék, tanácsot kérhetnék.) Elsõ sorban EU-s szerverre gondoltam.
A Teonon már fönt vagyok egy hete, de elég érdekes dolgok vannak az utóbbi napokban, gondolok itt az állandó lagra meg a bothadseregre. Gondolom ez a kettõ, egymásból adódik.
Azért is kérek segítséget és elsõ sorban magyarokat keresek, mert úgymond az angolom eléggé hiányos ( bár a káromkodás jól megy <#action> ), de szeretem ezt a játékot és mívelni szertném az angol hiánya ellenére is. (Nekem még oroszt tanítottak <#falbav> ). Azért is csatlakoznék, mert unom már az állandó karaktertörléseket és az azzal járó nyûgöket, nem megfelelõen mûkõ skill-eket stb. <#mf1>
Elõre is köszi!

Ui.: Ja igen, írjatok nevet akire privizhetek! <#conf><#email>

NF C1 Sorrow-Gladiator lv 52
NF C3 Gorrow-Warshmit lv 66
NF C3 SorrowWarrior-Gladiator lv 61
Paradise C4 Kistoll-Hawkeye lv 62
Paradise C4 Vihar-Spellhowler lv 59 = mind <#bdead>

Pénz a mindenem http://www.webdollar.ws/

B@lu
Az sws tokre elmegy ss nelkul is elvileg senki nem kenyszeritheti mert nem DD class...
kb annyt sebez mint egy buffer jo fegyoval, ergo ha hasznal ss t akkor hasznal, ha nem akkor nem ennyi.

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, es sok boldog nevnapot a Szergejektol kezdve a Hongig befejezve mindenkinek!

MeoH
Mindenkinek gratula ahhoz amihez eppen kell, beleertve ezt a karacsony nevezetu mizeriat is.

fuck mmo's..i.,

Nethyrrea
jaja, boldog karácsonyt, meg névnapot a...

jévazze, ma az én névnapom van ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

xt198
Boldog karácsonyt, névnapot 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Szekijoe
Ah és Boldog névnapot a névnaposoknak.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep