Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Padidiver
A Noble questet csak subon lehet elkezdeni lvl 52-es subbal
Wow Catalyst nem kicsit mérges rám<#nyes>Kicsit kikészítettem õket muhaha.
Csak exp-lni nemtok vele<#boxer>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

gPROject
gamecard nélkül is mûködnie kell, minden hivatalos játékhoz jár 1 hónap játék gamecard-tól függetlenül
csináltál accountot a plaync-n és amikor beléptél hozzáadtad a game add opciónál a lineage2 serialod?
amennyiben igen, adj meg egy bankkártya adatai ahol kéri és már játszhatsz is
gamecardot még sose használtam azzal nemtom mi a baj, de még most fölösleges elhasználnod az ingyen hónap mellé, majd ha az lejár

bár lehet tévedek, de akkor remélhetõleg kijavít valaki

killer123
Nos senkinek nincs 5lete??

Jó konfig.

A noblesse questek nagy reszet CSAK a subbal lehet megcsinalni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

xt198
pont ugy ahogy mondod, meglehet csinalni subbal, es mind1ik megkapja

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GamerAdams007
jah

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a lineage2 c4 frissíti-e magát c5-re?

lvl 84 WIZARD/BARD (Alexander)

a sub karival is meg lehet csinálni a noblesse küldit? és utána mindegyik kari megkapja a noblesse skilleket?
killer123
Hali mindenkinek.

Megvettem a l2-öt és akadt egy kis gondom. A game card-ra amit mellékeltek hozzá 15 napos, de sehogy sem sikerül aktiválnom.
Már van accom de ahol be kell irni a 20 betüt mindig azt mondja hogy ez egy beta serial szám vagy már lejárt. Szal akkor most mi van cummi ezerrel????

Jó konfig.

killer123
Hali mindenkinek.

Megvettem a l2-öt és akadt egy kis gondom. A game card-ra amit mellékeltek hozzá 15 napos, de sehogy sem sikerül aktiválnom.
Már van accom de ahol be kell irni a 20 betüt mindig azt mondja hogy ez egy beta serial szám vagy már lejárt. Szal akkor most mi van cummi ezerrel????

Jó konfig.

meszitibi
WTS LVL 52SE /Avadon Set, Cg ékszer szett, Homu Acu /
Ez az acc 13.-ig aktiv, ha valakit érdekelne akkor szóljon és megbeszéljük az árát. Játékba Tibcse vagy msn : [email protected]

Van még kis Adena is eladó (400Mill)
100Mill / 9000HUF

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Nem, de elvileg elég sokan szoktak harcolni érte

Excal1bur Leader of Sleepers

janem dc-t elszámoltam <#szomoru1> bah <#vigyor5>

Szászke

dc szet minden része +3, ékszereknél van ami +4 <#awink>
tényleg csak sieghardton használják az ilyen összevont enchant jelölést?<#fejvakaras>

Szászke

TruBy
Phoenix hallod, nemtod melyik clan clanhall-ja a forest of the death-os villa? 😊

"(+12 dc light, +19 maj exerek,"

hmm?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ok megtaláltam hivatalos oldalon az infot 😛 Ha szintet ugrok 44 re huzok oda de addig is 38as szintü 1/2hpju szörnyek field of silencnél

daemonervosa
50-51 ha jol emlékszem,
aggrok,szocok és varazsol is némelyik, amugy jo xp és jolnéznek ki a mobok xD

Trolling is a art.

hmm köszi! A pavel ruins jol hangzik .. 😛
Remélema best farm clan hallbol lehet oda teleportálni mert sokat segitene ha buff lenen rajtam mindig
Yaksa macem van szoval azok pont jó szörnyek
Kb hanyas szintüek a szörnyek pavel ruins alatt?

pite
SS

Shuttgart-tól délre Pavel Ruins
teleport a városból/ az NPC-nél felveszed a questet (500db quest item kell - B fegyó recit ad)- aztán golemeket irtasz - hand-to-hand weapon weakpoint/blunt weak point - healer jó ha van seggedben, mert szocik

Ha van Coin quested is
Dragon Valley bejárata - Shackle/Cave Servantok - Holy weapon buff jól jön ide
Ivory környéke - Formor/Formor Elder + Bugbearek

SS nélkül
Death Pass és Dragon Valley északi része
- Fettered Soul

Északabbra Plains of the Lizardmen
- Leto Lizardman Overlord

zizi

Néztem a Den of Evilt ami c5ös terület csak nemtudom hogy jo-e az xp és adena + kb mien elrendezében vannak a szörnyek ott(csoportba vagy 1esével)

Szerintetetek hol érdemes szintelni 43as szinten?( Top c m van mindenben )

GamerAdams007
Szerintem nincs jó armorod azért

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

gPROject
nahát errõl ne is beszéljünk..
most lvl53 a sh-m +9-es sowd-om van, de 2-3 fehér mobtól simán behalok
hiába a bsps+greater acumen, sleep nélkül lehetetlen 2 mobnál többet megölni vele
mobok elõl elfutni nem lehet, ha nem ölöm meg õket mire hozzám érnek(egynél több) végem
simán kiütnek a castból és akkor a kevesebb, mint 2k hp-m kb 3mp-ig se tart

Nethyrrea
jókat dropolnak vagy miért? xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Már nem... <#shakehead>
Végzett velük a kergegiatnskór <#buck>
Miért ne lennének? Mostanában megint tünögetnek el? <#wow2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jó, hát aki übertápcsitter <#nyes>
Egyébként meg csak tipp volt, fogalmam sincs Pagani mobokról, még csak az elõszobáig sikerült eljutnom, eddig midnig bsoe lett a vége vagy fekvés <#hehe><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Valaki volt az utóbbi idõben GC legméllyén? Élnek még lenn botok?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Na igen. Vazsikkal ez a sleep nerf iszonyat kicseszés, fõleg hogy se nem kapott trance-t. Azt hiszik ki tudják kényszeríteni hogy nemcsak élõ healerrel menj huntolni, de kapásból kettõt vigyél (empi ugye muszáj, trance meg most már kell) -ami egy nukernek álom, csak éppen iszonyat ritkán jön össze <#idiota><#buck><#vigyor5>
Így is néha marha unalmas volt Cerit felhúzni (meg Vipit), dead forestbe tudtunk egyedül normálisan haladni, sokszor feküdtünk még sleeppel is, na de anélkül... (2-3 távtámadásos mobot nem túl gazdaságos állandóan túlhealelni)
Ettõl függetlenül egy tõrössel bele se kezdenék ilyen helybe, fõleg egyedül.
Magasabb szinten zöldeket ütni talán majd jobban meg fogja érni. Legalábbis mikor zöldek lettek, ékszertõl függetlnül rajtunk rengeteg failedet lõttek, root se igazán jött be rajtunk, pedig ugyanúgy bo-ban szintlépéssel 1-2vel jobb mdeffel gyaktuk õket. <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

xt198
c6 = lvl82? vagy mi 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

daemonervosa
Én tuti idegbajt kapnék ha nem lehetne adenat vanni 😊

Trolling is a art.

GamerAdams007
Azt meg hogy a fenébe csináltad? Donate-eltél, vagy más módon szereztél annyi pénzt?

gPROject
lvl61 aw-m van full ugyanez a cucc(+12 dc light, +19 maj exerek, focus bo) ennek ellenére azért szépen tudnak sebezni a nuker mobok
a leggázabb amikor életszívást használnak az agró mobok és 2-3 támad egyszerre, na akkor gáz van
és ez még csak lvl60 körüli mobok, ezért csodálkozom hogyan lehet életben maradni bo éxer szettel lvl70 környékén

ez ilyen jó game? nem is tudtam 😄
egész barátságos grafika meg minden
daemonervosa
JOhát SR pownz 😊

Laths : Télleg dune elött volt , eszembejutott, de viszont akkor nemtudom hogy mivol az amire eredetileg gondoltam o.O

Trolling is a art.

Nethyrrea
MOS-ra a könyvtárszobára gondoltam konkrétan^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hmm, engem a paganos 9man roomban levo 85+ mobok 99 damagere szivtak le, annyira nem lehet gaz az a 2.5x😊

n ektek miért voltak olyan giga robotjaitok, és az ellenségeknek miért nem ? 😄

Endaer
nekem a felszerelesemmel nincs bajom, lvl61en megvan a dc light szett, a focusos BO, az unsealelt maja ekszerszett... csupan kikoptak mellolem a partizni tudo, szintben hozzam kozeli emberek.

Guys, lvl61 plainswalker LFG <#love12>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Sámán
Jó hát aki Paganba jár -már ha ottaniakra gondolsz <#hehe><#buck>
Vérvörös mobtól meg 2.5x krit is gáz <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Egyébként tudom javasolni még mindig a coinozást! Goddard mellett 68+ 1/2 hp-s mobokat egyedül is lehet írtani, bõven dobálnak herbákat, és dõl belõlük a coin is. (most átlag 4kért veszik õket 5-7kért árulják, de ha tovább szórakozik velük az ember beváltva mégjobban megéri)
Nem egy iszonyat bevétel, de lehet haladni velük és az ss + potik ára is bõven visszajön <#vigyor5>
Mondjuk asszem sem Ic-s sem cata-s logoval nem életbiztosítás egyedül farmolgatni Goddard mellett -elég ha egyszer szúr ki valaki, utána mindig meg fogják nézni ott vagy-e <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
hát ahogy nézem a suicid hajlamú szerzetesek még ígyis elég hamar megfektetnek pár embert ha critelnek (shieva már nemtomhányszor hanyattesett tõle)

Sámán
Hosszú az a grade, de nekünk sem voltak a-s ékszereink, érdemesebb s-setre gyúrni. Amióta m kritek nem 4x hanem "csak" 2.5x sebeznek annyira nem gáz bo 70 felett sem. Amikor a ketrás küldit csináltuk 75-ön még 4x krit volt, ketra sámli max hp-n simán 1 krit lövéssel lefektette Vipit meg Cerit, akire épp ráagrózott -most azért túlélhetõ bo-ban is. <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
mi (mármint a redemption alliance) elõször csak független voltunk, bár tény hogy kezdetek óta az akkori darkstorm oldallal szimpatizáltak fõnökék, émmeg nemnagyon törõdtem vele xD

project, nyugi, nekemis még sokáig BO éxerem lesz, tán még 78-on is 😄 ahogy nézem az avadon szetem is még egy jódarabig maradnifog...

Nethyrrea
úgykezdõdik a recept általában hogy "véééégy párszáz millát".

gPROject
fasza éxereid vannak 😛
beújíthatnál egy elven szetet 😛P

Akkor Franz nincs annyira lemaradva 😄 Van néhány LVL6 és a jobbaknak van Royal guardja (max 6 klán) én abból a 6 klánból az 1ik be vagyok😛

Cobra.
Áhh, kicsit elnéztem <#lama>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mAilkaEVO3
lvl8as 1 van a Catalyst tudtommal lvl7es pedig a mienk is a NovaVita(ICA) de lehet 7es van több de nem biztos ha van is csak egy pár nem sok.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Tufa
de az egy bd