Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Szerintem nincs aktív magas szntû magyar OL Siegen...
Gugger meg Taraka voltak, de abbahagyták <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

lvl ben? 😊

Mini Army Commander

Sieghardton ki a legmagasabb magyar OL?

Mini Army Commander

Nethyrrea
teccõs, tollakat honnanszedted?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Saját készítésû háttér <#vigyor5>

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nethyrrea
hukknye. akkor mennyi lehet egy gladinak O.o

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hindemithen a maj light set:

Maj light: 35-40m
Maj helmet: 60-70m
Maj boots: 15m
Maj gloves: 60m (a recept 30m körül mozog)

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Adj egy +16-os Heaven's Divider-t és ostromon a várfalon is átvágom magam <#crazya>

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

mAilkaEVO3
selfbuffban😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nethyrrea
vajon mennyi a patkja neki....

Nethyrrea
szeretnék ennyire elkeseredni 😄

Az elsõ értelmes válas kössz Gordi már értem...
mAilkaEVO3
én a +13-as set-et adtam el 195M ért kb 1-1,5 hete

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Padidiver
zsííír milka köcce hogy elintézted<3
így most egy kicsit könnyebb lesz a dolgom úgy érzem😛

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

gPROject
"egy ICA-s csinálta a fegyót utolsó elkeseredésében"

nekem teljes elkeseredésemben sokkal durvább dolgok szoktak összejönni az is igaz, hogy pont ellenkezõleg, teljesen negatv irányba 😊

Padidiver
Jah fõleg hogy egy ICA-s csinálta a fegyót utolsó elkeseredésében aztán véglis mégsem hagyta abba a játékot egy darabig....Természetesen amikor abbahagyta szépen eladta egy enemynek 2000~3000 usd-ért ha jól hallottam

gPROject
nézegettem a fegyvereket az off site-on és most vettem észre milyen jó dolog is lehet tõrös hero-nak lenni 😊

Infinity Stinger

Increases MaxMP, MaxCP, Atk. Spd., MP regen rate, and the success rate of Mortal and Deadly Blow from the back of the target. Silences the target when a critical attack occurs and has Vampiric Rage effect. Also enhances damage to target during PvP.

gPROject
szép kis felszerelés

ZsuzS
ezt el se kezdjetek 😄

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

gPROject
+ a sok free szerveres player
azért a wownak sokkal nagyobb reklámja volt, lineage-rõl itthon szinte nem is lehetett olvasni, max valami apróbetûs részben 1-2 sort
renegeteg potenciális játékos még a mai napig nem tudja, hogy létezik ez a játék

laths
számold bele a kóreában élõ tobbmillió l2 játékost és akkor mi nyertünk😛

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

daemonervosa
A wow is jó játék , csak a grafikája egy hoki :/
Ha l2 szerõ grafikája lenne akkor amugy tuti wowoznék 😊

Trolling is a art.

tök kiábrándíttó h sokkal többen WoW-oznak😄
Gordis2k
PFFFF kis vicces😊
Na szoval azért kell ennyi szerver mert tudod nem 200 player van mind a freek 90% án hanem 200000player de amugy 1 millio aktiv account csak nem egyszere játszik mindenki. És érdekes lenne 200k player egy szerveren...

És nem 1x es a rate ez igy nem telyesen igaz.
Pontosan arról van szó ,hogy a szerver az etalon nincs szorzó ami itt az érték azt szorozák a free szervereken 2x 4x 10x 5000x.
Tehát nincs szorzó hanem etalon érték van. Free szerverek viszonylatában 1x rate a drop spoil adena xp sp quest.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
üdv a valóságban. itt nem fogsz egy hét alatt max szintre jutni.

sok magyar meg tudtom szerint a sieghardton van.

Nethyrrea
és ilyet lehet látni manapság DE villageben, egy fostalicska dfkljsghdfklj nevû törpe delevelel az õrökön majd pedig mennek ki spoilolni a denevéreket. az altommal nem is igen tudtam arrafele szintezni a kéttucat klóntörpétõl

és melyiken van sok magyar?
gPROject
vagy mind2-t cserélném unsealed nm helmetre+50m 😊)

gPROject
látam már 40 fölött is, de nemtom miért ilyen drága

pár napja unsealed +4-es nightmare robet/+3nm gloves/+0 nm bootsot vettem 35milláért, de nem tudom jó ár e értük
nekem nem tûnt soknak
pl. dc robet 40m alatt nem lehet kapni és már láttam 30m-ért is unsealed +3-as nm glovest vagy bootsot
nagyon össze-vissza vannak az árak

hamár itt tarunk kis apróhrdetés: wts bloody orchid/focus és clear soul bow vagy cserélém valamelyiket top a-grade one handed mage weapon-ra

Az miert olyan nagy szam? Mennyi sieghardton a maj light amugy? Mert hogy nalunk olyan 30m, de par honapja meg 20m volt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

daemonervosa
a cipot 8 millaert vettem 😊

helm meg kesztyu még vár a nagy kapásra :😊

Trolling is a art.

Nekem miért nincsen sose ilyen mákom?<#fejvakaras>
Eddig csak magamat sikerült 1szer le scaneleni.<#banplz>
Pedig ugy kezdem a napot hogy pia,ugyzárom hogy piac,meg közbe egy kis piac....<#duma>
gPROject
nm helmetet vagy recit vennék óccsón 😊
pm riverdesouza, ha valakinek van eladó

daemonervosa
megyek ss ert giranba erre mit látok ?!

20 milláért Majalightot /unsealed/ 😊

1 ezred másodperc volt mig behuztam es leokéztam :9

Trolling is a art.

mAilkaEVO3
WOOHOO sikerült?😄 GRAATZZ😄DD

JAJA tegnap kb 1 kor keresett Agnate hogy hun a pécsÁ-ba vagy 😄 mondtan neki, hogy hát kb 1 órája alukálsz. asszondja hijjalak fel😄 há' mondom nem ugy megy az holnap suli stb ( RL > L2 ) mondja ok mondjük meg neked dobhacc a Drac ért😄

xt198
aludj rá egyet aztán majd ugyis megváltozik a véleményed... 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

daemonervosa
itt csak a "rácok, nem unjatok f1-f5ig nyomkodni billt orakig szaro par%ér?" kuszobolod ki , egészenmás a helyzet ha van egy jokis party, raid, stb, a levelezés nemcsak abbol all hogy 4 5 db mobot utsz orákon át és várod a szpóóónt 😊

Trolling is a art.

bazze de akkor mi értelme egésznek?
ennyi erovel ebayen veszel egy accountot subos karikkal rengeteg penzel, e sakkor nem fizeted havidijat honapokig h tudj botozni, hanem megveszed, karit atnevezed es tolod vagy mittomen 😄 igy is hulyeseg, mindegy en pk ftw

daemonervosa
Erre van az ingame bot kérlek 😊

Trolling is a art.

srácok, nem unjatok f1-f5ig nyomkodni billt orakig szaro par%ér? minden nap, minden nap ugyanazok a skillek, minden nap ugyanott, kicsit uncsiva valt szamomra...

daemonervosa
Ezesetben én kérek elnézést :=/

Mi alapon sorsolnak?

Trolling is a art.

xt198
?
wtf 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Padidiver
OOMMFFGG!!!!
Imádom ezt a klánt most nyertem egy Drac LEather Armort!!!!
Köszönöm Exp istene!!!!

Padidiver
Figyi egy probléma van veled hogy te ezt kiszámoltad és õk sztem ennyire nem számolják ki pontosan a dolgot csak csinálják ezerrel aztán lesz ami lesz vagy bann avyg nagy zséé nekik ez a lényeg!Nem kell sztem ennyit számolgatni õk sokkal egyszerûbb emberek😄

daemonervosa
csak ugye nem közvetlenül a farmer dja el hanem abbol kb fele vagy mégtöbb lejön mire te megkapod.. :/

Trolling is a art.

phalanx
errõl van szó, ha pl 20 low level törpét futtat egy géprõl az majdnem ezer dolcsi haszon havonta <#vigyor2>

daemonervosa
logikus, de én a low level törpéken vagyok fennakadva.
------
nah nézzünk egy kis számolást hamár ugysincs szerver. 😊

lvl 20 folotti törpe gludio mellett mindig van , tegyük fel hogy ratman warriort ol ami ugye pont megfelelõ.

Ha megöl percenként 4-6 ot ,/mert ugye nincs nála semmi az égvilágon/
tegyük fel hogy percenként 4 bol esik is pénz, mivel a mob 122-208 adenát droppol, nézzünk átlagot, tehát 165 adenát/mob ami ugye 4*165 660 adena percenként , ehhez hozzájön a spoil amiben lényeges talán az animal bone, 1/3 as arányú droppja, mondjuk a 6 bol esik 2 bone , aminek a piaci értéke 900-1200 kozott mozog szoval legyen 1100/db.
Összesítve az 2200+660 = 2860 adena/perc.

Ha 24/7 ben öl akkor ugye az hetenete 168 óra havonta /30nap/ 720 óra, ha beleszámoljuk a delevelt meg a pakolást akkor kb 680-700 oróra jön ki.esetünkben legyen 700 óra!

700 óra = 42000 perc

42000 perc alatt pedig 120,120,000 adena /~120milla/

100 forint az nagyjából 1milla adena tehát 12.000 ft ot azaz ~63$ t keres amibõl ugye 15 $ az account tehát 48$ marad.

Lássuk be ez nem nagy haszon tekintve hogy nagyon a MAXIMUMokkal számoltam , amiben ugye nincs benne a fulldropp, meg a keddi leállás valamint a különkbözõ szirszarok, szoval a cégek miatt elég kevés jut a farmernek.

Összegzés: lehet farmolni low levelen is, csak kisebb a haszon. talán ha több 10 accounttal tudja tolni akkor még szépen nyereséges is lehet 😊

Trolling is a art.

Padidiver
Nemtom velem nár volt olyan hogy ránk loggolt MOS-ban egy bot csapat ami elég érdekes mert oda meg csak 70+ de inkább 75++ jár fõleg ssnélkül.
És sztem nem azért botol hogy az accját be tudja fizetni hanem azért hogy amit elad és kap belõle adenát azt utána szépen eladja jóval drágábbért.

daemonervosa
Pedig nekem mégis az az érzésem hogy nem jaredi volt az elsõ 😊
-------
Nemláttam high levelen botokat amugy kb 1 honapja, aminek gondolom az az oka hogy nem járok olyan helyen 😊
-------
Elkezdtem számolgatni, saccolgatni és nekem mindig ugy jött ki hogy egy 40 alatti törpe nem tudja megkeresni a 15$ t sem , szoval az account árát sem termeli ki , nemhogy a nyereséget... de tuti elb***ok vmit szoval ha valaki aki tudja a választ és végezne egy gyors számolást azt díjaznám.
Mert lowlevelen láttam egy rakás brigandinos törpét akik csapatták,szoval ezért nem értem a dolgot !

sry am a nab , :/!%/!%/

Trolling is a art.

Szekijoe
A botok delvlik magukat. Nekik nem cél a 80 mert akkor csökken a droprate.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep