Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nevetséges lenne azt feltételezni hogy nincs 80 es BOT farmer a szerveren.
Mégis Jaredi az elsõ 80 as??? nevetséges...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
amint leértem pagansba beloggolt egy summoner egy tiszta részen ahova egybõl le tudta summonálni a 76+++-os tõröst és ez nem csak ott fordult elõ hanem mso-ban is sl õk fel vannak készülve rendesen....
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
01110000 01110010 00110000
Valaki nézen már utána milyen alternatívák vannak parkolási dijjakra. Mert megérkezett egy új törvény által kisámolt díjazás és aztat mondja:
Az ön egyenlege 211.232FT
Ide nekem a kibúvokat:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
én 65-ig húztam Asan-t úgy, hogy a két kezemen meg tudom számolni hányszor voltam partiban. 40 felett egyszer sem!! akárhányszor LFG-ot írtam a chatbe, soha senki nem válaszolt. A városban ott álltak a gk-nál a magyar botbufferek, soha egyetlenegyszer nem kaptam még buffot sem.(talán 1x). siegen kidobtak a partiból mert a havernak kellett a hely. mobozás közben arra jött xy negyedmagával, bufferrel, köszönés nélkül elvágtatott mellettem.
volt jópár ember akiket csíptem, de jópár utálatos egyén is van a magyarok közt.
úgyhogy fel a fejjel, te azt a pofont kaptad most amit én 6 hónapig minden nap, mégsem adtam fel és nyomtam. gyakorlatilag egymagam parti és buff nélkül jutottam el 65-ig.
kicsit nem is bánom, hogy ncsoft bácsi ennek végetvetett.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Bishop, se, pr, he, th, SWS, BD, WC, EE ez csak az aki gyakorlatilag éjjel nappal játszik és emberek party nélkül ülnek.. MERT MoS group 2 emberrel az a jó vagy külsõ bufferes saints group huhu de jó.
Detto Frag aztán nehogy rájjöjetek ez csapatjáték.
vannak a szerencsések akik partyból logolnak ki partyba logolnak be és amikor nincsenek ott akkor is bent van a kariuk és vannak akik számára ez a sajnálatos esemény ami veled is történt mindennapos....1-2 szerencsétlen pillanatért kár lenne ketté oszatani a társaságot.
(lennének még páran akik jogosan nyafoghatnának, csak akkor még kevésbé vinnék õket...)
Remélem 1-2 nap és túl leszünk ezen ezen és nem kell abbahagynom nekem sem a gamét amiatt mert az a kevés magyar is aki van egymásnak esik...elég azt a real "life-ban" nap mint nap megélni...
engem is "csak" a csapat tart itt és ha kell 10 órán át shotolok allyn 10 percenként hogy lfg..ha nincs nincs ennyi addig meg dumcsi a ventrin, mostanában ott is keveset vagy...
a mohának mindig a déli oldala fás
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Excal1bur Leader of Sleepers
a herbeknek köszönhetõen elég jól lehet szólózni bármilyen karival
sajnos énsem sokat partyztam c4 be , de most bezzeg allandoan van , aminek mondjuk örülök is .9
jelenleg 1 BD vel /áll azt néha dancel/ meg 1 PR el /ss nélkül /
partyzok, de ez igy van rendjén :))))
Trolling is a art.
Excal1bur Leader of Sleepers
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
csak amiota acro bannolva....
Mindegy hidd el söndö nem vagyok béna de nincs party. Nuker SE nélkül= bd dual nélkül.
BM~
Ezek utan ha baratok akkor elgondolkoznak es bocsanatot kernek ha nem is a bocsanatot kerek szavakat hasznalva. Emberek vagyunk soxor tevesen itelunk meg dolgokat, rosszul dontunk szamunkra bagatell kerdesekben, de lehet azzal masban varakat rombolunk le.
Mindenki emberbol van. Ez van, ez jutott. Adj nekik eselyt nem szabad elitelni, amikor te hibazol neked is meg fognak bocsajtani, ez biztos.
Menj nezz meg egy filmet a plazaba, kajcsiz zegy jot, beszelgess, es pihenj.
Majd gyere vissza:) Varunk.
Beválaszotak a leader grp-ba amit el is fogadtál :)
Szerintem ezért kéne félre tenned az ilyen konfliktusokat.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
nah no comment. Csupa nagybetûvel: A barátságra és a barátokra mindig oda kellene figyelni. Most megúszátok egy ejnye-bejnyével :)
Gordy egy hónap múlva shanway-jel xp újra :) (hulye vaok, akarom mondani 1 het <#banplz>#banplz>).
Egy szó mint száz, sok SIKERT! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#felkialtas>#felkialtas>
Ugyan nemjátszok már offon, de ez elég szar dolog szal megértelek.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
U.i.: Utólag is köszönöm, amit kaptam tõled segítséget még kezdéskor (1misi TOP NG-re, meg némi DSS, no meg a kölcsön D-s fegyó (vagy azt mAilka adta? :/ ))
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Meg szeretnék osztani veletek pár gondolatot.
A Lineage egy életforma és ami abban vagy az lehetsz az életben de lehetsz telyesen más is.
Arra a döntésre jutottam abbahagyom, el is mondom az okát. Olyan embereket ismertem meg akiket nagyon megkedveltem akikkel barátságot kötöttem a játék jóvoltábol.
Új emberi kapcsolatokkal lettem gazdagabb. Mégis olyan dolgok történnek amiket nem értek.
Vak voltam és igazán most nyilt ki a szemem, most mert tegnap egy olyn fájdalommal kellet szembenéznem amit senkinek nem ajánlok. Mielõt folytatnám röviden ismertetem az én nézõpontomból jelenleg a játékban, hogy élem meg az életem.
2007.01.07. 23:xx
MoS (Monesteri of Silence) party építésén dolgoznak a barátaim miközben én lázasan LFG zek alli chaten. Miután telyesen lemondtam SpS em fejlesztésérõl (erre még kitérek) ezért a 2.dik subom xpztetésével foglalkoztam azzal még néha van esély partyzni(WarCryer). Igy ezen a subon probáltam partyt találni mikor Detto (az életben is pécsi barátom) érdeklõdött esetleg van e buffer aki tudna jönni (WC a legkivállób party buffer õtvözi a proféta, elven elder és shilien elder minden kiválo buffját) igy jeleztem, igen én szeretnék. Ami ezután következik azt senkinek nem kivánom:
Ventrilló:
Detto: Jó akkor minden megvan már csak ezt kell eldönteni Shanwayt vigyük vagy Kaiylint(kb ez a neve).
- ez a kaiyliakárki egy box proféta valakinek a profétája valószínüleg egy vásárolt kari-
Azt hiszem már itt megértitek milyen óriási fájdalom volt szembesülni hogy közel 1,5 éves karakteremnek a barátaim elõtt egy idegen box prpjével kell versenyezni.
BlackManta: Hát csak pár százalék kell neki már behoztam 9x% on van.
(szeretném azt hinni ezzel arra utalt huzuk rajta fel a szintet és utána(UTÁNA!) esetleg megszánjuk azt a szerencsétlent...)
De tulajdon képpen mindegy hissz ezzel le is tudták a dolgot és party nélkül maradtam.
Röviden ez volt az utolsó csepp melyben (barátaim csupa kis betüvel) bizonyithaták elsöprõ erejü emberésgüket.
Amire büszke vagyok:
Shanway az egyék legjobb dolog az életemben egy szerencsés kedves elf varázsló aki késsõb gonosz enjével(subNecro) szintén felhivta magára a figyelmet.
Sok kalandon esett már át velem és nagyon sokan ismerik és úgy gondolom szeretik. Hosszú alvás nélküli napok munkája fexik benne. És igen nem a bot beállytásárol beszélek Shanway közel 77es MM és 67 Necromanta volt mikor elõször a nagy magyar klán Raidjei miatt futattam Sétálóból. De ez mitsem számít nem csak a szintje az ami Shanwayt azá teszi ami. Mind az RS alapító tagja azthiszem oriási munkával és odaadásal kivivta az emberek szeretetét. Nagyon szeretm ezt a karaktert, sok gyönyörû emlék fûz hozzá. Kaland ,háború ,barátség és szerelem. Ezért is gondolom úgy sosem hagynám õt el örökre. Most visszont leállítottam az account fizetését. Nem játszik tovább. Semmi kedve képmutató emberek társaságában létezni. Elege lett és nekem is.
Tudom nagyon sokan nagyon sok dolgot tudnak mondani, hogy miért ne.
Én is. De sajnos nincs kedvem. Nem elõször döntök igy. Akkor maradtam mert nagyon sokan nagyon kedvesen kérték de most ez nem megy.
Nincs kedvem most tovább írni majd lehet befejezem még.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként, sieghardt(offi)
Mini Army Commander
Keresk max lvl 63( min 52) as tankot raid boss kill céljából.
Pm ventel
Mini Army Commander
Gwenhyfall, gratulalok! :)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
itt le van irva mibõl mi lesz.
LVL76EE/75HE