Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Nekem 1-2 kifejezetten tetszik -pl az a piros furcsa kard vagy az a Süsü karom elf lányka kezein <#nyes><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Walker-júzer-csítter-Gugger, büszkélkedhetnél nagyobb zsákmányokkal is ha vissza jönnél hentelni <#vigyor5><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Ezer hala mar uton is van jatek ^^
phalanx
a galaxinetnél nem lehet megrendelni nem teszi a kosárba 😞 ott mégse lehet kapni nálunk meg media markt stb nincsneke 😞
köszi mndenkinek azthiszem megrendelem a galaxinetbol
Facek
jha... a legtöbbje egy másik fegyver koppintása, keverése vagy ha valami új az meg szarul néz ki <#boxer>
Hát egyszerû, a monstani lesz a low S grade és jön majd a .. middle + top S 😊

Mini Army Commander

Hát:
Láttam multkor Tescoban is, ha meg jon a csomaküldõs megoldás is,szerintem jo a kulfoldi is.

Mini Army Commander

daemonervosa
Vmi olyasmit irt hogy lesz uj a grade
például eddig volt carange bow/low A/ meg SB /high A/ és most a soulbow lesz a /middle A/ és jön egy high A ami durvább mint a mostani A, csak az a gond hogy akkor az S grade egy kicsit gagyi lesz, foleg az uj focusos ijj miatt :/

Trolling is a art.

gPROject
media markt, legalábbis a szolnokiban árultak nem olyan régen, de ne az eladókat kérdezd, mert azok csak a wow-ot ismerik 😊

phalanx
Ha van valakinek egy felesleges acc-ja az tudna nekem irni egy mailt
[email protected] elõre is köszi
És ha valaki abba tudna segíteni hogy Magyarországon hol lehet emgvenni a játékot azt is írd meg vagy ide köszi
gPROject
vennék som vagy fds fegyvert magic powerrel, ha esetleg van valakinek eladó, unsealed nm helmetet is, még mindig ^^

Lineage2.com-->My account -->Login -->Store(menu bal odalt) --> Valaszd a lineage2 reszt:
-----Buy the game from various online retailers /kapszdobozt
-----Buy the game instantly (retail code online, download, no box) /nemkapszdobozt

Mini Army Commander

És hol tudnám megrendelni a játékot?Seholse találtam 😞
Vissza olvastam mit irtam, 😊) valahogy nem megy a gépelés a meló helyrõl, sorry.

Mini Army Commander

de OL az debuffol, meg CP tolt, amihz nem kell Cspeed, nem? Inkabb Matak, hogy befogjak az ellent, az atkok.

Mini Army Commander

Szekijoe
Mostanában a Plaync osztogatott ingyen accokat nézd meg nem -e tart még az akció. Vagy esetleg valaki itt rádpmezik hogy van felesleges acca.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Dobozos verzió:
Megrendeled postán leküldenek egy dobozt:
-- Van bent kós, telepitõ lemez, poszer, kisköny,nagykönyv, tengerszag.

Másik:
-- szerzel egy bankkártyát, az ncsfot odalan tudsz igényelni magadnak sierel codet

Mini Army Commander

Megvettem ezt a game cardot és megicsnáltam az accountom de aztmondták elõtte valamit be kéne írnom hogy igazolom megvettem a játékot és utána tudnám beírni azt ami a game cardon van
Dobozos verzió?Ezt nem értem
Castspeed, runspeed, hold/para res, ha nukerre/akármilyen klottgatyásra subolsz, azokra is jó lesz.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

kell a dobozos verzio? vagy eleg ha kapsz 1 kodot, amit be kell irni?

Mini Army Commander

pfff akkor megisk ell vennem az játékot eredetiben?Ha igen hol tudnam megvenni ahol megis bízhatok a forgalmazóban?
Nice😊De miert van minden OL,WC Dc ben?

Mini Army Commander

Szekijoe
Oda a vásárolt játék kódja kell amit a dobozban találsz, vagy ha neten vetted a játékot akkor elküldik neked a regkódot.

Mikor add gamelsz kell egy serial code szerüség, amivel igazolod hogy "megvetted" a játékot, majd utanna kell aktivalni, amihez kell majd a kartyarol a szam,Szerintem, remélem okosat mondtam.Én bankkárytvál csinaltam mindent, uhogy ezen én nem estem át.

Mini Army Commander

kkérlek segítsetek nagyon fontos lenne 😞(
Sziasztok nemtudom feltolteni a kartyaval az accountom megcsinaltam a playNC accountot majd ott az add games-rea mentem es ker egy kódot na en oda beírom azt ami a 60-as napos kártyán van és nem fogagyja el a kódot esetleg valahol be kene jelolni hogy ez az L2-höz van vagy nemtudom segítsetek legyszi 😞
TruBy
Dejóóóó OL a középpontban, Ogri hallod ezt?<#vigyor2>
És itt a kép, aki még nem látta volna <#eplus2><#boxer>

gPROject
Ramone nem OL?

Ha jól emlékszem, Diniz és Tibi is rendelkezett némi felesleges adenával a Sieghardton.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

daemonervosa
Siegahrdton maja cipõ 10-12 milla, gloves 20-25 milla, armor 35- 50milla, helmet, 85-110 milla. :/
-------
Ha a 100$ os keretet tullépem paypalon akkor milyen lehetoseg van a donationre még?/ha van/

Trolling is a art.

Sámán
Na azért 66 körül (OL) Gugger csinált shotot ahogy elátta a baját egy 76+ íjásznak <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
77OL 75sub Noblesz(inaktív)
76OL 65+sub kicsit aktív msn-es kérésre belogol
75OL ~50sub aktív

😊

Mini Army Commander

xt198
biztos van nekik 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

IC hogy áll OL-kel?

Mini Army Commander

Hum.

Akkor megvan az új cél, végre😊
Megyek is és gyorsan felütöm magam.

WTB tömeg pusztitó fegyver(atom,ilyesmi)

Mini Army Commander

xt198
ally CoV o.O
imba

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Interlude-ban magas OL = lvl 79 az ally COV miatt😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Én igen, bár ezt még majestic armorban, Dragon Slayerrel készítettem, azóta áttértem Tallum + Infernal /focus összeállításra, szintezésre jobb az - csak nem ilyen szép 😛

Szekijoe
A magyar OL-ek 68ig bírták ha jól emlékszem akkorra fáradtak bele. Az a gáz hogy az még sajnos elég kicsi. Jah sajnos már a 74+ vagy 77+ a limit ahol magas OL-nek nevezheti magát az OL.

Tollakat egy képen találtam a gyûjteményemben, és kifotoshoppoltam 😊

Jo a hattér, "Te" vagy rajt?

Mini Army Commander

Én a 66 ot tüztem ki célnak 😊

Mini Army Commander

Szerintem OL-nél már 70+ is megteszi 😊

Mi szamít magas szintûnek? 76+?

Mini Army Commander