Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FragStaR
Na most hány magyar játszik akkor franz on ?! És mind 1 klánban van vagy fele itt fele ott? Csak h képben legyek

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Nethyrrea
hát nekem ez nem tûnik valami jó klánnak...legközelebb akkor is repülsz a klánból ha a leadernek épp vicces kedve van vagy menstruál? nemtudom miért akarna valaki egy ennyire önzõ és bizonytalan klánhoz csatlakozni..

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Köszönöm a tippeket Dallie neked is
EV tényleg nem rossz de csak partyval lehetséges( épp most fejeztem be 1et ott) 😛

Excal1bur Leader of Sleepers

Hát syndicate 1 kicsit elõrébb tart mint a szerver többi klánja miután Franz indulása után RM é lett a zarich 😄 (asszem már az elsõ honap végén volt 70es szintü a Russian Maffiaba) De pl ami szerintem elég vicces hogy élvezik hogy leölhetik a szerver maradék részét miután esélyed sincs ellenük(syndin belül van a 3 legnagyob klán) , de amikor már õk a kicsik (subclassal , amit eddig még csak syndi tag ért el) akkor meg kilépnek néhányan a klánbol mert akkor már nem élvezetes miután õk a kicsik és simán leölik õket

A többi klán meg nem összefog hanem 1más ellen harcol...Vannak allianceok akik nyalják a syndi seg*** pl a Freedom

U. I.: 1ébként RM nem rossz klán (szervezettség szintjén) de jol megfogják szivni amikor a szerver utoléri õket

ZsuzS
esetleg EV.jó exp

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

matamm
1sõ 😄 zarichével próbálták megölni de mi odaértünk. Itt úgy megy h allyn beszól a leader h 5perc és itt tali aki nem jön repül a clanból.
ez a buffos témát nem értem söndi h mire akarsz rámutatni. Franz alapból party orientált még a kevés adena miatt meg azééé ittt beír allyfül lfg party 1bõl invite fullos party!! macskás csak sws bd prophet stb...go AL stb és akkor megállás nélkül csak farm. profi szinten tolják 24clannal vagyunk warban...

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

gPROject
második nekifutás a raidnek?

gPROject
ez a lehetõ legjobb duo ami létezik l2ben
én is prophet/he-val tudtam iszonyat haladni
tigrisek után nálam jöttek a doom knightok aztán blazingben denevér/fa/orc, majd death forest(ezek mind questek miatt is)
élõhalottakon valami irgalmatlanul lehet fejlõdni a holyval, 1-2 lövés/mob

Padidiver
Háth hallod tompika igenis van mire nagy arcnak elnni amíg egy akkora clanba amibe te vagy két archernek jut egy azaz egy darab buffer akkor ott már rég gond van sztem ugyanis jelen pillanatban õk a legjobb melee-k l2 ben szal gg
egyébként grat a raidhez meg a lvl-hez is

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

daemonervosa
hehe 😊
Ez a logo valahonnet ismerõs nekem 😊

Trolling is a art.

matamm

nem röhög😄😄

Nethyrrea
ami késik nemmúlik <#hehe>

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

matamm
Gordi nagy az arc de nemtom mire...eljátszod itt a nagy halált havonta 1x h nincs party abbahagyom stb...nállunk pezseg az élet és full jó minden a server összehasonlíthatatlan...és Igen Sub questet csináltuk és me mi menõ má a Franz h nem gyökerekkel van tele

Cobra.
Ilyen szitnen csak a Harit Lizardman Archer van, illetve Devilsen van 50 körül íjász, de gondolom oda nem akarsz menni 😊
Haritoknál nem tudom van-e herb, de SA kristályt tudsz lvl5-ig csinálni rajtuk.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Eh, ott nem esik herb? Nem tudom, amikor én arra jártam, még nem estek ilyen táp dolgok 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

gPROject
szerintem valamilyen archer mobokat keress, azok ellen van ugye a da-d és általában azok jó exp-k
dv-be ne menj szerintem, mindenképp olyan helyett keress ahol kapsz herbet

DV?

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Szerintetek hova érdemes menni lvl 51 en ( tank) szintelni? Bluntom van

Gordis2k
Ne mar megoltétek Golkondát???
De durva ez a Franz.
Mi 5 dik 6diként szoktuk bár már vagy 5 napja nem öltük lusták felmászni.

De baium raid is elég uncsi már.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
Én ugy leptem meg a 20 at anno hogy nem lattam embert,
40 ig csak dionba
de azert 40 folotti helyeken van élet, forest of deadbe tegnap este kb 30-40 emberrel talalkoztam :/

Trolling is a art.

Sieghardt-on mennyien vannak kb., mert alig látok pár embert, vagy mindenki Giran, Adenban van?😊
phalanx
jobb ha hozzászoksz, NCfos szarik a playerekre, pontosan tudják ki a bot és ki nem, de minden bottert sose fognak bannolni mert alig maradni játékos a szervereken, mindig csak kiválasztanak pár 100-at azokat lebannolják és úgy tesznek mintha foggal körömmel harcolnának a botolás ellen, propaganda az egész

daemonervosa
decemberben 9-11 $ volt a 20 milla most meg 12-15 $

szoval látszik a "Banhammer " munkája 😊

Trolling is a art.

Szekijoe
Az utóbbi idõben 1-2hetente bann hullámok voltak és ezért van annyi bottörpe a kezdõ városokban. Mert fejlesztik az új generációt.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

matamm
Gyerekek atom ez a Franz tegnap Golkonda Raid volt majd teszek fel képeket😄😄 hja és végre megvan a lvl60😄😄

Akkor legalabb engednek, hogy lepk-za az ember karma nelkul😊
Ezt nem hiszem el, hogy nem veszik eszre, annyira gaz, most kezdtem a gamet 3 napja, de mindenhol ilyenekbe BOTlok, alig latni normalis nevu jatekost, mondom hova kerultem😊

Jo mondjuk osszeszedtem mar 1-2 lvl mats recit osszeset, de igy 1/300 feletti cuccert azert meg kell izzadni rendesen az biztos, de erre van a spoilos torpe ennyi
semennyire

Udv!

Kezdo varosok mert vannak tele ennyi BOT torpevel meg kinn is tele van, ilyen agfaga meg afasafs nevuek azt olnek mint egy terminator, ez mennyire szabalyos?
K, ty😊

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Sámán
Világoskékeken még nem annyira romlik a kékülés esélye, de sötétkékeken már alig kékülnek tõle -de amúgy mûx <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Hülye kérdés: A Spoil mûxik full kék mobon?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Sámán
L2 ingame msn-n beszélgethetsz az ingame friendlisted tagjaival, és ha be is jelentkezel (email/jelszó) akkor az összes msn-es ismerõsöddel <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Endaer
Empik 3. napja van offon, es ugy nez ki, lesz ra penze, hogy maradjon is - Cuccoskaval megadtuk a kezdeti segitseget, hogy ne legyen gondja... a tobbit majd intezi. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Nethyrrea
akkor ki se tudná csomagolni. de neki a játék INDÍTÁSÁNÁL jelentkezik a hiba, hogy az update serverhez nemakar kapcsolódni.

Padidiver
Ez a második ez Tankoknak lesz kúrva jó ahogy érzem😛

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Looooser
elnéztem egy záró jelet <#zavart1><#idiota><#nyes>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

70*(2*2+2*3)/5 = 140

Tudod, mûveleti sorrend 😊

Looooser
szvl akkor ha jól értelmezem vegyünk kis számokat
p atakod 2
skill powered 3
és a pdefEM 5
akkor 70*2*2+2*3/5= akkor max 57-58 között lessz rajtam nem? legalábbis ha jól értem...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
igen de szerintem nálla is ugyan az a probléma mint ált mindenhát nem officiálos játékosnak... szvl letölti a rar file-t és kicsomagolásnál hiba üzenet...

Úgy néz ki, kicsit módosul a soulshot hatása a skillekre, amik Interlude-ban használni fogják az SS-t:

Interlude Effect of Soulshots
70*(2*(PATK) + 2*(SKILL POWER)) / PDEF = damage

Change from C5: Skill Power is now doubled, and all skills that use soulshots now have a chance to skill critical for double damage.

Szóval úgy fest, a skillek, amik SS-t fognak használni, kritikus sebzésre is képesek lesznek. Gogo 7500-as power Crush of Doom crit (30 000 power <#wow1> ).

A másik infó:

Shield MDEF

At the same rate as a normal shield block occurs, users wearing shields now add their shield rating to their MDEF. Perfect Shield blocks can now occur for magic reducing damage to 1 or causing the spell to automatically fail.

Szóval sikeres shield block esetén a shield rating hozzáadódik az mdef-hez, valamint lehetõség lesz tökéletes shield blockra mágikus sebzés ellen is (1 sebzés, azaz failed).

Cobra.
Milyen tûzfalt használsz, illetve van-e routered?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

c5 kliens leszedés megoldódni látszik, ha úgy sem megy a dolog, visszatérek Hozzátok a szokásos kérdéseimmel, bár remélem, erre nem lesz már szükség...
Nethyrrea
dee, elmondtam hogy a c5-ös klienst a spawnpointról hogy tudod leszedni, 2 kattintás és nem kell regelni sehol 😊

Looooser
aham koszi 😊

mAilkaEVO3
szio!

nem a dinamikus ip nem gond. Az van hogy minden kedden 2 órás karbantartás van és azért nem tudott csatlakozni az update szerverhez olyankor irja ki azt amit irtál. 19-19:30 után próbáld még állnak a serverek.

ui:
asszem én a mai napot kihagyom 😞 golod volt most értem haza és ideJe aludni hamár az elmult 28 órában nem tettem meg 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

A Gamestar decemberi számának melléklete volt egy dvd, azon volt a két hetes trial verzió, arról töltöttem le a klienst.
Kedves Laths! Én letölteném, ha tudnám, hogyan kell... el tudnád magyarázni priviben, milyen programmal és hogyan szedjem le? A DC++ kell hozzá, vagy melyik program? Segítesz?
dartonita
Hmmmm akkor en tudtam rosszul.Par hete nekem ugyanigy nezett ki ha anyammal dumaltam l2 kozben 😊

laths
még mindíg áll az ajánlatom h letöltheted tõlem az updatelt klienst...

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

laths
Az amit látott az ingame friends beszélgetés, ami azt jelenti h online volt az adott ember...

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

Looooser
melyik újságban volt kliens????