Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
EV tényleg nem rossz de csak partyval lehetséges( épp most fejeztem be 1et ott) 😛
Excal1bur Leader of Sleepers
A többi klán meg nem összefog hanem 1más ellen harcol...Vannak allianceok akik nyalják a syndi seg*** pl a Freedom
U. I.: 1ébként RM nem rossz klán (szervezettség szintjén) de jol megfogják szivni amikor a szerver utoléri õket
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
ez a buffos témát nem értem söndi h mire akarsz rámutatni. Franz alapból party orientált még a kevés adena miatt meg azééé ittt beír allyfül lfg party 1bõl invite fullos party!! macskás csak sws bd prophet stb...go AL stb és akkor megállás nélkül csak farm. profi szinten tolják 24clannal vagyunk warban...
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
én is prophet/he-val tudtam iszonyat haladni
tigrisek után nálam jöttek a doom knightok aztán blazingben denevér/fa/orc, majd death forest(ezek mind questek miatt is)
élõhalottakon valami irgalmatlanul lehet fejlõdni a holyval, 1-2 lövés/mob
egyébként grat a raidhez meg a lvl-hez is
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Haritoknál nem tudom van-e herb, de SA kristályt tudsz lvl5-ig csinálni rajtuk.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
dv-be ne menj szerintem, mindenképp olyan helyett keress ahol kapsz herbet
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
De durva ez a Franz.
Mi 5 dik 6diként szoktuk bár már vagy 5 napja nem öltük lusták felmászni.
De baium raid is elég uncsi már.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
40 ig csak dionba
de azert 40 folotti helyeken van élet, forest of deadbe tegnap este kb 30-40 emberrel talalkoztam :/
Trolling is a art.
szoval látszik a "Banhammer " munkája 😊
Trolling is a art.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ezt nem hiszem el, hogy nem veszik eszre, annyira gaz, most kezdtem a gamet 3 napja, de mindenhol ilyenekbe BOTlok, alig latni normalis nevu jatekost, mondom hova kerultem😊
Jo mondjuk osszeszedtem mar 1-2 lvl mats recit osszeset, de igy 1/300 feletti cuccert azert meg kell izzadni rendesen az biztos, de erre van a spoilos torpe ennyi
Kezdo varosok mert vannak tele ennyi BOT torpevel meg kinn is tele van, ilyen agfaga meg afasafs nevuek azt olnek mint egy terminator, ez mennyire szabalyos?
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
FeketeVipera 77 SS
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
FeketeVipera 77 SS
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Tudod, mûveleti sorrend 😊
p atakod 2
skill powered 3
és a pdefEM 5
akkor 70*2*2+2*3/5= akkor max 57-58 között lessz rajtam nem? legalábbis ha jól értem...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Interlude Effect of Soulshots
70*(2*(PATK) + 2*(SKILL POWER)) / PDEF = damage
Change from C5: Skill Power is now doubled, and all skills that use soulshots now have a chance to skill critical for double damage.
Szóval úgy fest, a skillek, amik SS-t fognak használni, kritikus sebzésre is képesek lesznek. Gogo 7500-as power Crush of Doom crit (30 000 power <#wow1>#wow1> ).
A másik infó:
Shield MDEF
At the same rate as a normal shield block occurs, users wearing shields now add their shield rating to their MDEF. Perfect Shield blocks can now occur for magic reducing damage to 1 or causing the spell to automatically fail.
Szóval sikeres shield block esetén a shield rating hozzáadódik az mdef-hez, valamint lehetõség lesz tökéletes shield blockra mágikus sebzés ellen is (1 sebzés, azaz failed).
nem a dinamikus ip nem gond. Az van hogy minden kedden 2 órás karbantartás van és azért nem tudott csatlakozni az update szerverhez olyankor irja ki azt amit irtál. 19-19:30 után próbáld még állnak a serverek.
ui:
asszem én a mai napot kihagyom 😞 golod volt most értem haza és ideJe aludni hamár az elmult 28 órában nem tettem meg 😄
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Kedves Laths! Én letölteném, ha tudnám, hogyan kell... el tudnád magyarázni priviben, milyen programmal és hogyan szedjem le? A DC++ kell hozzá, vagy melyik program? Segítesz?
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt