Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
Tudtommal Empik teljesen felhagyott az L2-vel .
Amit lattal a screenshoton,az ingame msn hasznalat kozben.

Mindenkinek, aki eddig segített:
Az újság dvdjérõl végre feltöltöttem a klienst, mégis sikerült, ennek ellenére nem müxik a dolog, a hibaüzi ugyanaz... A feltöltés képernyõn megjelenik egy connection failure felirat, majd rögtön azonnal rajta a windowsos The connection to the update server has been terminated... az nem lehet-e a gond, hogy a netkapcsolatom olyan, hogy dinamikus IP címek vannak, az internetbeállításoknál nincs fix IP beírva, csak amit automatikusan talál a gép.
Nuker az 1ik legjobb grindelõ 10xer gyorsabb mint 1 tank , jobb 1v1 ben

dadas: volt már varim és tudom hogy kihal hamar szörnyektül.. ezért vagyok tank emrt ezt a dolgot utálom
mass pvp be meghal hamar a vari de viszont 1v1 be õ az 1ik legjobb

1 mindig varit huzó ember meg azért kezdene el sírni hogy mien lassan szintel és sebez pvpbe

Excal1bur Leader of Sleepers

MeoH
optionsba game fulnel, kapcsold ki a game padot.

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
húzd ki a kormányt/joystickot/gamepadot, az megoldja

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sámán
Olyasmi mint L2, csak sajna nincs brez <#nemtudom><#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Zizou5
srácok lenne 1 problémám. most kezdtem el a lineage-t, de a kamera, egyfolytába forog, és felölnézetbe megy. akárhogy huzom lefele vagy oldalra a jobklikel, ugyanugy visszamegy, és egyfolytába pörög pörög, és már nagyon szédüök :D vki pls help

GamerAdams007
mijaza mentõset?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sámán
Amúgy betörtem 2 som-ot, most inkább gyûjtögetek Vipi cuccaira és sosenemtöbbet60%<#duhos2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Most ilyen mentõset játszok (kell a kess) meg tanulgatok (végülis vizsgaidõszak van vagy mi a szösz?!) <#vigyor5>
Amúgy xp-zni õszintén? 1-1 buffra ugrom be, de akkor amihez épp kedvem van -egy kis paci, egy kis tõrözés, egy kis nyilazás, egy kis kardozás, kicsi vazsi, netántán egy kicsi spoil -egyik karim sem tép ezerrel a 80felé, de ha kicsit több idõm lesz... <#eplus2>

FeketeVipera 77 SS

daemonervosa
WTS: mana burn, mana storm,clarity,major heal, major group heal, summon cursed bones, SB

ha kell akkor ingame PM meh
da3m0n3rvosa

Trolling is a art.

Szekijoe
Vipííííííííííí
Xp-zni mivel szoktál? régen láttalak<#integet2>
Nekem kellene ES ostrom elõtt 1 orától ostrom végéig, Vagy SE, huh lényegében nekem mindegy meik <#integet2> Csak legyen feliratkozva Dawn-ra. És legyen nála courge scroll<#hehe>
Mikrofont/fejhallgatót mikor szerzel?
Ha partyzni van kedved megtalálsz!<#ravasz1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

MeoH
Gordi felre ertettel, cinikus probaltam lenni. Bar teny, hogy 1 full buff ijjasz(BD,SWS,PPes warlock) kokemeny, de aze 1 full buffos nuker is oszt szepen dmgt, es nem tudsz arrol meggyozni , hogy szegeny nukerek milyen gyengek. Nukerek meg mindig erosek, igen vege mar a C3-C4 kiralysagnak, kicsit balanszalva lett a dolog. Jo pelda erre, MB es EL.Prot.ban X2k 9500dmgvel szakitott darabokra:P Es ne az olimpiat vedd alapul, mert akkor a legerosebb kaszt a jatakben a PP lenne... Avval van bajom, hogy tul overpowered mar mindenki.

fuck mmo's..i.,

Sámán
L2-ben sohasem az egyenlõség volt a cél!<#ejnye1><#crazya>
Az összes healer sírhatna hogy õket meg aztán mindenki más legyakja pvp-ben<#nyes> és nerfet minden más kasztnak!!!! <#duhos2>
(olympia más tészta)
Persze ha lenne recept a "legerõsebb karira" úgyis mindenki azzal tolná -és mégse... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Padidiver
Erre a pvp dologra annyit tudok mondani hogy....Általában vazsik egyedül mennek pvp-zni ha megfigyeled és általában egy nmy kb 30 másodperc persze akkor közbe még egy cigire is rágyújtasz!A másik...
Amíg ICA-nak íjász grp-jai vannak méghozzá minimum 3 darab addig csak õ rájuk kell koncentrálni és én ezt el is ismerem és így van jól ráadásul pvp-ben Melee vel mondjuk egy tõrössel nemtom hogy ölsz meg egy necrot aki simán slow-ol esetleg anchor és akkor jól kiröhög vagy pedig magic critical!szal lehet hogy ez amit leírtál ezt õk is így gondolják de az biztos hogy nem így néz ki játékon belül olympia meg sztem egy kicsit más tészta...

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Ugyan ugy nem fognak skilleket hasznalni az archerek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

En archer utan kezdtem nuker subot, es sokkal, de sokkal gyorsabb a fejlodes, legalabbis az volt, most nem tudom.
Mondjuk unalmasabb class az tuti

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Facek
jah majd többet skilleznek az arcserek meg str-re lesz nyomva minden :)
daemonervosa
archer pwnz, nemvéletelnül kezdtünk fullbuff-archer-uber-power partyt :)

Amugy szerintem is jót fog tenni DW/doF nerf .

Trolling is a art.

egy mindig harcos karit húzó egyén kezdjen el egy varit.
õ fog legjobban sírni amikor 1 gyenge szellõtõl is elfekszik, állandóan meghal ha véletlen 2 mob ráugrik. varázslós mob egy lövésbõl leteriti.
siegen, masspvp-ben az elsõk közt lesz aki meghal.
sps még a mob elõl sem tud elfutni mert a mob gyorsabb nála, ugyhogy ha elfogy a mana akkor becseszett neki. buffer nélkül állandóan üldögel.
gPROject
ehhez képest beszúrtál már pár tucat pvp képet amin kifektettél egyszerre több enemyt

bár nekem lenne 2 subos 75+-os karakterem
nem értem miért vagytok ennyire kiakadva, ha nem tudtok már annyira fejlõdni 200+ lvl-el a karitokban
én még a büdös életbe nem voltam siegen, raiden voltam kb. 5x(legutoljára több, mint 1/2 éve), partyzni meg nem is tudom mikor voltam(mostanában voltam párszor Pyroska-val duozni, de ezt azért nem nevezném partynak)
persze tudom ez mind rajtam múlik, meg kellene talulnom angolul, nyalnom kellene mindenkinek, hogy vigyenek partyzni stb., de nem megy :)
ezzel csak azt akartam mondani Gordi, észre kellene venned, hogy messze a szerencsésebb playerek között vagy
magyarokon kívül is van más akivel játszhatsz, ha elégedetlen vagy esetleg keress másik klánt, neked már semmi veszteni valód sincs

empik is játszik? lol, végre egy tökös csávó
Facek
Nálunk megmondták h siege elõtt 2 órával legyünk itt(bár nem nuker az egész klán de vannak szépen sh,sps ek) és úgy másfél órával kezdet elõtt már összevoltak állva nagyjábol a gruppok, aztán még szervezkedtünk, elmendtünk raidelni, ch aztán siege :D
ZsuzS
Akkor miért beszéltél rá a nuker subra?<#conf><#nevetes2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
azt hiszem ez azt jelenti hogy még tovább nézzük ketra falu egzotikus tájait <#schmoll2><#vigyor2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Szekijoe
uh><

mAilkaEVO3
hehe sirni nekem lenne okom IC gaiters/ gloves craft betört mind2 :8

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Szekijoe
Gordi!
Légyszíves fejezd be a sírást.
HA nuker grp-t akarsz ostromon, akkor csináld és ne rimánkodj érte!
Van 1 trükk, amit úgy látom még nem lestél el tõlem. Nem ostrom elõtt 30 percel kell megépíteni, hanem akár másfél órával és levinni xp-zni bárhova. Vésd az eszedbe: Mindenki CSAK és kizárólag a fõnökség felé rinyál lefelé határozottságot kell mutatni! Ha látják hogy jól csinálod a dolgod követni fognak, ha pedig az derül ki, hogy gyenge vagy, én magam fogom kérni a leváltásod. Köv ostromra szinte csak magyarokból össze tudsz állítani egy erõs nuker grp-t. HA akarsz.

Jóvan bakker törlöm is a 79-es necromat és indítok egy summonert! <#szomoru1>

Gordis2k
Ja és az a ICA kezdõképe a weboldalon:

A nukerek is ott vannak ám csak nem engedik kijönni öket a CH ból nehogy reput veszitsenek... vagy MM or necro lfg válasz can u log with fragstar or laths? can u log with any archer?

Aki azt mondja nem igaz egyrész elõre kérjen bocsánatot a hazugságáért másrészt akkor irja le miért nem:).

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Mindenkinek aki a vazsik nerfjét hangoztatja:

Erõs a varázsló igen de csak egyszer az éeletben üljetek le a monitor elé tisztitsátok ki a fejetekbõl a "NREFELJÖK A VAZSIKAT! NERFELJÜK A VAZSIKAT!" gondolatokat és nézetek körül.
C5 Raidelés vazsi 0 malee 0,5 archer 1
C5 Grind vazsi 0 malee 0,5 archer 1+1+1+1(mind c4 ben nuker fulbufban csak 1 szaros prpvel..)
C5 PVP(porty) vazsi 1+ malee 1(törös a többi 0,5) archer 1
C5 Mass pvp halotad c5ben egyszeris ezt a mondatot nuker group forming??? nem is fogod amigy a necro 2 a sps 1 az SH meg fél lövés vagy szurás.
C5 Olympia a kedvencem totális udnoritó esélytelenség tudod mi az?
nuker vs daggre olympaid start in 3 2 1 U lose
nuker vs archer olympiad start in 3 2 1 stunshot crit U lose
nuker vs glad distro tyrant olympiad start in 3 2 1 fuuttááás U lose
nuker vs prp,bish,EE olympiad start in 3 2 1 Nuke nuke nuke haha meglesz nuke nuke out of mana 30-60 secel késõb U lose
nuker vs idézõ nuke debuf fut meghal.. U lose
Aki esetleg ugy gondolja ez nem igaz az ok közül akiben megbízok itt az accom sirjatok ti is.

ÉÉÉÉSSSS a nagy kedvencem:
Siege:
Nuker group forming any se lfg? sry archer 1 2 3 4 5 6 7.. 100 need all buffer box 1.
Ok ty np.
Ha mndom HA!!! valami isteni csida fojtán (egyetlen egyszer elõfordult) Full bufban siegere jüt a nuker:
Jobbrol jönnek rush gogoog X hit u for 6k dmg cp hp 0

Aki ugy gondolja nerfelni kéne a nukereket este leszek késõn ventrin és elmondhatja miért is.
Ja és bizonyíthatja igazát a karimmal. Nem vagyok egy kimondott béna sõ ugyérzem igen jól pvp zek mégis C5 ben se partym se siegem se raidem. Egyetlen örömöm felbufolok kifutok ide oda megölni a grindelõ enemyt... de hidjétek el gweny ijjászával vagy söndi daggerjével ugyan úgy meg tudom tenni..
Nerfelni a mágusokat? Hova még azt a 2 is vegyük ki a siege vagy raid groupból?

SZVSZ mindenki bekaphatja aki sir, hugy a nuker milyen erõs. Egy nagy faszt az. Attól mert a legjobb alatomosan hátbatámado party megölö kari még egy nagy rakás szar. Köszöntem.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
Igy van BMelvtars! Le a vazsikkal!! Elvenni toluk a +CONdyet es a BSPSt, lecsokkenteni a pdefuk!!!! Na ez nem fog megtorteni soha... De mit nekunk vazsi nerf, ha vegre haszanlhatunk skillhez sst!!! Gyorsabb henteles es xp!!! Azsia baratainknak ez kell!! Ja, hogy a pvp is gyorsabb lesz? Nem baj 1 ember 1 loves/skill, most mar mindenkinek. Nethy, ezutan mar thangae beléd lo 10k-t, azt chiqo beléd lo 8k-t, upsz chiqo lovese, nem talal, mert thangae mar kirobbantott a gatyadbol. Ez a nagy balansz!!!! A pvp meg 1 nagy rakas szar... Igaz, hogy c1-c3at meg freen toltam, de az legalabb pvp volt.

fuck mmo's..i.,

Sámán
Ezeknél is akciódúsabb képeket ritkán látni! <#crazya>
Ha már shot "verseny" van legalább valami cselekmény is lehetne -vagy max felbontáson már csak ácsorogtok a lagban? <#crazya><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Endaer
cicc, a klienst attol meg tokeletesen mukodik, hogy a free hozzaferest mar lejatszottad! :)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
gratulalok az arus torpe karakter alkotojanak... :P

vizet ugyan nem screenshotoltam, de szerintem HDR-B-vel egyutt a BW robe nagyon szep a hattal allo SEn :)

és ez szinten tetszett:) :

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Sámán
Vazsik minden tanulós szintnél kapnak magic resist passzív skillt, meg ki tudja milyen überenchantolt-ékszer volt rajta <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

volt rajtam 1 haste potion :D de akkor se futhat gyorsabban ha már hamstring is van rajta

Sámán
Nem tudom rajtad milyen buffok/dye-ok voltak, de full buffban mágus/íjász gyors és marha erõs -buff nélkül (vagy mondjuk hogy "csak" egyféle healer buffjaival) esélytelen a pvp, lehetsz akármilyen kaszt... (meg ugye boss ékszerek stb...) <#nemtudom><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Ez most tényleg érdekes: 61+os dark crystalt viselõ necronak adok 120dmget és a lvl ~ 50 nek 80 at
lvl 70+ gladinak meg 65 öt ...
az a lvl 50es mágus gyanus nekem

Ha gondolkozna ncsoft akkor azt csinálná hogy a mágusoknak a pdefensét a felére vagy a negyedére csökkenti és a közelharcosok speedjét növeli hogy utoltudja érni
Azért 80at sebezni 1 alacsonyabb vagy max ugyanolyan szintû varázslónak az elég durva 50es szinten

Nethyrrea
tegnapi siege viczes volt....

thangae belémlõ 5k-t, chiqo belémlõ 4k-t, nethy elfexik...

még azt se tudtam mondani hogy "NI!"

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Visszavonom amit montam : a mágusok megérdemlik hogy gyengítsék õket pvpben
2 szer haltam meg 1 mágustól aki ugyanolyan vagy alacsonyabb szintü mint én : én sebeztem 80 dmget ütésenként míg a mágus 2 ütés alatt nyomota a varázslatokat... 6szor probáltam stunolni és mind1ik sikertelen volt ... A vicc hogy a mágus 2szer olyan gyorsan futott mint én , rányomtam 1 hamstriget és még ugyis gyorsabb volt
szoval mig én sebeztem 2szer 80at addig õ 900at ugy hogy c gardes jewelrelym van + iron will is volt

Padidiver
Héj Héj L2 sose lesz balanced game ezért próbálják ezt csinálni és sztem nem harcosokat kéne tápolni hanem vazsikat TÉNYLEG nerfelni mert ami eddig volt az lószar volt nem nerf sajna egyébként meg dw hatását is csökkenteni fogják de elviekben soulshottal vmit bügyköltek szal ja de ne hidd hogy õk megpróbálják balancálni<#rolleyes>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

a frenzy/rage nagyon kevés p.atk bónuszt ad íj használatakor :( A 10.000 patk-ot most kétkezes karddal lehet megcsinálni, pl.:

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=49093

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nethyrrea
jaja, ezaz. miért nem lehet megcsinálni már?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethy, az régi videó, most már nem lehet megcsinálni sajnos (C5 óta), még Xtreme csinálta, itt megtalálható:

pwning newbs

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Kérdés hogy mennyi idõre

Nethyrrea
nemkell regelni spawn pointon :) a linken amit küldtem, a leírás alatt van 2 gomb, comments, és download now. ha az utóbbira kattintasz feldob egy kis ablakot ahol megint rákattintasz a download now gombra és már süvít is lefele :)

Nethyrrea
volt anno egy videjó, amikor egy destroyer felvett plated leather setet, meg egy +4-es soul bowot a kezébe, és ment ütni rage/frenzyvel. hátöö.....kicccsit ütõs volt :D

Shield of Revenge (lvl79 Hell Knight) Reflects damage of melee physical skill to target for a time.

Az összes új skill, leírással együtt megtalálható itt:
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=61401