Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?p=1733053#post173305

lawl

dvp pwned

Trolling is a art.

FragStaR
te most munkahelyrõl irogatsz? Bereportollak a fõnöködnek slackerkedésért

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Szekijoe
A kedvedért megnéztem az én accom 2004 április 30án lett vásárolva. De az elején mindenki softosan játszott 1-2 óra játék/nap és az SS/besps-t csak hírbõl ismertük. Tehát nekem 2és fél év kellett. Soha nem donateltem, de most éppen van 200m tartozásom és még így sem vagyok topposan felszerelve, de a Sieghardon én vagyok a legjobban felszerelt magyar játékos.

Mostmár ha van rengeteg pénzed amit a játékra akarsz fordítani és elég bevállalós vagy akkor kb 6 hónap a 78/78. (a 6 hónap rengeteg donattel és vásárolt 78as partyn kívül tartott bufferrel hozható össze, jah és ez DD classra vonatkozik supportot tovább tart)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

jenu
WTB 70+-os tõrõs account, esetleges ajánlatokat pm-ben kérném, elõre is köszi!

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

szép, grt
hány hónapig/évig kell egy 78/78-ért kockulni? 😊
Sámán
WAO! 4k küldi item... Ennyiért akármelyik küldibõl jól jössz ki <#crazya>
De mindenféleképpen GRAAAAAT!!!!! <#taps>

FeketeVipera 77 SS

FragStaR
Az elsõ értelmes questem amit érdemes is volt megcsinálni

Szekijoe
mondjuk tegnap betankoltam a gólemet WoA-ban<#hehe> persze csak ud-ben 10 másodpercig de szerencsémre a tank visszahúzta magára<#nevetes2>. néha elderként nagyobb agrót generálok mint az ijjászok.

Szekijoe
ameiket hívják partyzni<#hehe>
Mondjuk az ee esélyesebb mert nehezebben hal meg a hero UD/pr combo miatt<#nevetes2> mondjuk mivel first target vagyok elég jó eséllyel belémszakítják a pr-t<#szomoru1>

Grat! Igen durva a 78/78 😊
Melyik klasszoddal tervezed megutni a 79-et vagy 80-at?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

TruBy
Nézd az elrendezést <#eplus2>

VipJoco
A gyostab fölött van a hp mp xp csík ha azt keresnéd, mert ez a KÉP, nincs levágva a "teteje"!

ZsuzS
grt. de hol a kep teteje? <#hehe>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

mAilkaEVO3
grtz netkek😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

VipJoco

VipJoco
LOL!

Aki elõre szolt az nem lett kibaszva (dolga van)! Jah és aki szarik attol bent lehet játékban! <#eplus2>

Nethyrrea
ez már csak azért is fasságnak minõsül mert mivan ha az a 30 off játékos épp nem abban az idõzónában van, vagy épp elmentek fosni a wcre mert rájükjött, vagy akármi. lol

ez már tisztára a füstszûrõs sapka esete (ha van rajta sapka akkor azért verjük meg, ha nincs akkor azért)

a szigor az kell, de ez már inkább baromság mint szigor. ez kvázi olyan mintha engem icbõl kirúgnának azért mert nem vagyok ostromon vasárnap/hétfõ hajnalban mondjuk mert hatkor kelnem kéne és azért aludni is kell.

pff....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Brave Heart - Dreadnought, Duelist, Grand Khavatari, Titan, Fortune Seeker: recover 1000 of your own CP. Delay 10 seconds.

AHAHAHAHAHAHAHA!!!

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Franz: (akiket én ismerek) majdnem az összes magyar 1 klánba van benne aminek brotherhood a neve és sztem csak magyar van benne, van a Tribunal amibe vipjoco ssky meg tompi( talán több magyar is), én meg a Sleepers be vagyok benne 1edüli magyarként

Excal1bur Leader of Sleepers

FragStaR
Ez egy nagyon bölcs kép Meoh <#nevetes1>

grayfox
Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám a játékot, nem tudom milyen lehetõség van (tört szervert inkább kihagynám, általában origi szerver jobb játékélményt biztosít). Esetleg trial, vagy buddykey van valakinek? 😊

Köszönöm az infot!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

mAilkaEVO3
ehhe akkor sry igaz é nemmostanában voltam ott akkor változott a helyzet😞

Ventel, még egy hét és jöhetsz velünk.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

nekem ott nem nagyn dobalt semmit, meg sok a stun😛 nem szeretem

Mini Army Commander

Sámán
Mondjuk hogy szórtak csak sajna...
Amióta kicsit felújították herbeket (amióta van haste2, acu3 stb) -azóta sok helyet kivettek a herb listáról... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Padidiver
Vazz milka loggolj be party van gyereeee kell aza 78!😛

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Padidiver
Hmm oké milka/szeki ezt elfogadom...
Na de annak télleg nem sok értelme van ha mindig visszavesznekxDD
A másik meg porth jól csinálja csak nem mindig hanem néha elenegedi a népet aztán észbe kap:Sez már annyira nem túl jó😞Anilee-t meg hagyjuk inkább😄

pharao
Hát jelenleg clan nélkül vagyok, mivel eléggé pvp orientált a Franz, ezért hétfõn sikerült beszereznek -8 %-ot 😛 Azóta egy AL party-val sikerült gyógyítanom a sebeket, de a partyzás is végül pvp-be torkolott és sikerült túlélnem, sõt még a party tagok is élve maradtak 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

mAilkaEVO3
fg? falibati, ddom knight, trives ? ök szornak herbeket én ott voltam 70-ig

mAilkaEVO3
nah ja nem mind1 melyik 😛

mAilkaEVO3
söndi nincs szigor? de van és azt kell hoyg mondjam hála az égnek!😄
Porth tegnap mondta ok raid mindenki CHba 10 perc grp forming ha nicns meg a megfelelõ létszám no raid. Elindultunk és Porth az elsp bossnál csinált néhány screenhotot ki online és aki nincs ott raidnél az "noshow"-t kapott gondolom megkérdi mivolt ha árult np szvsz.
És igen sztem is lesznek rostálások ICben kell is ez igy van jól.

ui:
Tegnap kockázhattunk 1-2 dropért sry szeki, frag:/ igy 23 buff slot FTW😄

Szekijoe
Az a szigor hogy van rá esély, hogy kimaradsz a funból ha nem vagy benn az allyban. Mert partyzni jársz velük de ha pvp van és wipe akkor neked 5% vesztés. Az viszont tuti, hogy a support kariknak jobban megbocsájtanak egy ideig. Ha meg túl békés vagy és ezért nem érdekel a pvp és ostrom akkor egy idõ után ugysem vesznek vissza.

64 es en hol lehet feljodni, olyan helyen ahol dobaljak a herbeket?
class:overlord

Mini Army Commander

Hi. Van epidemic a neve.
ingame ben pm ventel
Tobbit ott megbeszeljuk

Mini Army Commander

Sieghardt-on van vmi magyar klán, mert én ott probálkozom😊
GAthersw
protekciója 😊

01110000 01110010 00110000

TruBy
Hát lol, tesóm EE, és azért vették vissza, mert az ally leaderrel sokat partyzot...szóval tesómnak van priusza <#mf1>

sziasztok valakinek megvan battlefield 1942 úgy hogy már nem játszik rajta az megtundná esetleg az eredeti cd-keyt adni pls segitsettek

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

ZsuzS
ez érdekes ,meglepõ és mulatságos.Ebbõl hogy lesz iszonyat szigor? ha úgyis tudom hogy visszavesznek, akkor egy idõ után senkit nem fog érdekelni mit csinál 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Kicsit nyomultam teonon, kaptam pár D-s cuccot, van ott egy 66os necrom. Hát összehasonlíthatatlan... Mindenütt rakás ember, botparti szinte sehol, csak live partik ameddig a szem ellát.
Forsaken plainson néztem körül.
Nagyon jó volt, kár hogy sh nem ilyen <#szomoru1>

TruBy
Gratu szekijoe!!

TruBy
Nah a történet a következõ:
Irtottunk Tompival és sky-al FP-en, amikor az ally leader beírta, hogy aki online, az soe CH-ba, vagy ki lesz rugva a klánból...Bementünk, mindenki CH buff, és teleport TOI. Beírták, hogy felmegyünk 11-re, hogy leverjük az enemy-t, akik épp Golkondát akarták kinyírni. Felszaladtunk, kb 8-dikon voltunk, és ekkor kiírta a játék, hogy zariche logged in TOI 11 😛 Ekkor már selytettük, hogy a zariche is enemy...már majdnem 10-en voltunk, amikor kiírták, hogy kidroppolták a zariche-t, és elveszett...Mire felértünk 11-re, hogy leverlyük az enemy-t, már mindenki elsoe-zott. A boss 3/4 HP-n volt, gondoltuk leverjük, és a történet ennyi...A klán leader meg igen kemény kezû, mert mikor nem sikerült bevenni ADEN-t, sorba kirugta az offline 30 játékost, mert lehet, ha itt lettek volna, sikerül az ostrom...Tesómat már 2* kidobták a klánból 😄 de mindig visszaveszik 😛
Jah és tegnap vettünk be a klánba +2 prophetet, szóval nincs hiány belõlük...Jah és szeretjük a PVP-t 😊

Gordis2k
1. Grat
2. A szigor kell nem kicsit anélkül semmi nem meg erre már én is rájöttem.
3. Tévedsz! Looser szervezés miat nincs rendes groupjuk. Nincs raid cshanel mert fingjunk nics rola. És azért ven keveseb HP -n a mob mert az elenség akarta megölni zarichével de kinyirták.
4. Attol még a party buffban van nem full bufban de valszeg a szerver fejletlensége miat nincs elég speciális buff cov 78 ugye a macskások meg subban nonek föleg. A BD-t SWS-t meg nem érdemelték meg mert csúnyán beszélt velem.^^

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szekijoe
Jah tegnap 78/78 lettem<#integet2><#banplz>

Szekijoe
lol. Manta! Mindíg nézd meg rendesen a screenshotot, ha véleményezed és gondold végig mi miért lehet. Kielemzem neked: a bika nem max hp-s, az allychat-en summonálást intéznek tehát már nekiugrottak de nem sikerült nincs raid channel tehát sokan relogg/bsoe/pr. Ne mond nekem, hogy te még sosem voltál olyan Raid-en ami nem sikerült elsõre. Általában raiden/ostromon szokott lenni maradványgrp tehát 2 archer 1 prophettel már csatasorba állítható.
Az izomszigorhoz csak annyit tennék hozzá: Muszály különben bármeik ally csak egy birkacsorda (az ICA is az még!<#nevetes1> DE ha megindulunk a Catalyst ellen Adennál akkor tuti, hogy õk elvesztik Orent és Godardot ami elég jó cserének tûnik a pár repu ponttért és courge scrollért)
Szerintem az ICA-ban is nagy rostálások lesznek. Csak azok az allyk maradnak életképesek ahol elég erõs a vezetõség, hogy irányítsa. Majd meglátjuk mit szólsz a szigorhoz, ha kihajítanak pár embert mert nem tetszik neki valami.<#eplus2>

Padidiver
Sztem egy clan nem attól kúúrvajó hogy 2x clannal warban van ez csak hülyeség imo.a másik amire utalni akartam az pedig az hogy amíg két archernek egy nyamvadt prophet jut egy raiden akkor ott vmi gáz van a leadereknél ez az izom szigor meg elveszi a játékélményt én nem azért játszom hogy ezt éljem át és szerencsére ez nem így van nálunk, de ha nektek ez jó háth akkor hajrá....

VipJoco
Van az 30 ember is. Mivel 1-2 szét van szorva más clan-okba +1-2 embernek nincs is clan-ja úgyhogy van egy pár ember!

MeoH
NyaSGem...Akkor is beszurom<#mf1><#violent><#gun><#gonosz2><#falbav>

fuck mmo's..i.,

matamm
Sztem nem épp ez az h kell a szigor és és okosan csinálják a leader öszetartják a clanokat és atom szigor van. repül aki botozik stb. Ffag h hány magyar? kb 20... abból mi 5en vagyunk a Syndiben a többiek van 1 pici magyar clan abban meg más clanokban.

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty