Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lawl
dvp pwned
Trolling is a art.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Mostmár ha van rengeteg pénzed amit a játékra akarsz fordítani és elég bevállalós vagy akkor kb 6 hónap a 78/78. (a 6 hónap rengeteg donattel és vásárolt 78as partyn kívül tartott bufferrel hozható össze, jah és ez DD classra vonatkozik supportot tovább tart)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
hány hónapig/évig kell egy 78/78-ért kockulni? 😊
De mindenféleképpen GRAAAAAT!!!!! <#taps>#taps>
FeketeVipera 77 SS
Mondjuk az ee esélyesebb mert nehezebben hal meg a hero UD/pr combo miatt<#nevetes2>#nevetes2> mondjuk mivel first target vagyok elég jó eséllyel belémszakítják a pr-t<#szomoru1>#szomoru1>
Melyik klasszoddal tervezed megutni a 79-et vagy 80-at?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Aki elõre szolt az nem lett kibaszva (dolga van)! Jah és aki szarik attol bent lehet játékban! <#eplus2>#eplus2>
ez már tisztára a füstszûrõs sapka esete (ha van rajta sapka akkor azért verjük meg, ha nincs akkor azért)
a szigor az kell, de ez már inkább baromság mint szigor. ez kvázi olyan mintha engem icbõl kirúgnának azért mert nem vagyok ostromon vasárnap/hétfõ hajnalban mondjuk mert hatkor kelnem kéne és azért aludni is kell.
pff....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
AHAHAHAHAHAHAHA!!!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Excal1bur Leader of Sleepers
Szívesen kipróbálnám a játékot, nem tudom milyen lehetõség van (tört szervert inkább kihagynám, általában origi szerver jobb játékélményt biztosít). Esetleg trial, vagy buddykey van valakinek? 😊
Köszönöm az infot!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Mini Army Commander
Amióta kicsit felújították herbeket (amióta van haste2, acu3 stb) -azóta sok helyet kivettek a herb listáról... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Na de annak télleg nem sok értelme van ha mindig visszavesznekxDD
A másik meg porth jól csinálja csak nem mindig hanem néha elenegedi a népet aztán észbe kap:Sez már annyira nem túl jó😞Anilee-t meg hagyjuk inkább😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Porth tegnap mondta ok raid mindenki CHba 10 perc grp forming ha nicns meg a megfelelõ létszám no raid. Elindultunk és Porth az elsp bossnál csinált néhány screenhotot ki online és aki nincs ott raidnél az "noshow"-t kapott gondolom megkérdi mivolt ha árult np szvsz.
És igen sztem is lesznek rostálások ICben kell is ez igy van jól.
ui:
Tegnap kockázhattunk 1-2 dropért sry szeki, frag:/ igy 23 buff slot FTW😄
class:overlord
Mini Army Commander
ingame ben pm ventel
Tobbit ott megbeszeljuk
Mini Army Commander
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Forsaken plainson néztem körül.
Nagyon jó volt, kár hogy sh nem ilyen <#szomoru1>#szomoru1>
Irtottunk Tompival és sky-al FP-en, amikor az ally leader beírta, hogy aki online, az soe CH-ba, vagy ki lesz rugva a klánból...Bementünk, mindenki CH buff, és teleport TOI. Beírták, hogy felmegyünk 11-re, hogy leverjük az enemy-t, akik épp Golkondát akarták kinyírni. Felszaladtunk, kb 8-dikon voltunk, és ekkor kiírta a játék, hogy zariche logged in TOI 11 😛 Ekkor már selytettük, hogy a zariche is enemy...már majdnem 10-en voltunk, amikor kiírták, hogy kidroppolták a zariche-t, és elveszett...Mire felértünk 11-re, hogy leverlyük az enemy-t, már mindenki elsoe-zott. A boss 3/4 HP-n volt, gondoltuk leverjük, és a történet ennyi...A klán leader meg igen kemény kezû, mert mikor nem sikerült bevenni ADEN-t, sorba kirugta az offline 30 játékost, mert lehet, ha itt lettek volna, sikerül az ostrom...Tesómat már 2* kidobták a klánból 😄 de mindig visszaveszik 😛
Jah és tegnap vettünk be a klánba +2 prophetet, szóval nincs hiány belõlük...Jah és szeretjük a PVP-t 😊
2. A szigor kell nem kicsit anélkül semmi nem meg erre már én is rájöttem.
3. Tévedsz! Looser szervezés miat nincs rendes groupjuk. Nincs raid cshanel mert fingjunk nics rola. És azért ven keveseb HP -n a mob mert az elenség akarta megölni zarichével de kinyirták.
4. Attol még a party buffban van nem full bufban de valszeg a szerver fejletlensége miat nincs elég speciális buff cov 78 ugye a macskások meg subban nonek föleg. A BD-t SWS-t meg nem érdemelték meg mert csúnyán beszélt velem.^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az izomszigorhoz csak annyit tennék hozzá: Muszály különben bármeik ally csak egy birkacsorda (az ICA is az még!<#nevetes1>#nevetes1> DE ha megindulunk a Catalyst ellen Adennál akkor tuti, hogy õk elvesztik Orent és Godardot ami elég jó cserének tûnik a pár repu ponttért és courge scrollért)
Szerintem az ICA-ban is nagy rostálások lesznek. Csak azok az allyk maradnak életképesek ahol elég erõs a vezetõség, hogy irányítsa. Majd meglátjuk mit szólsz a szigorhoz, ha kihajítanak pár embert mert nem tetszik neki valami.<#eplus2>#eplus2>
fuck mmo's..i.,
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty