Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
http://img87.imageshack.us/img87/755/lvl78malaria1xt.jpg
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
elõre is köszi ^^
Jah és Sanca, ma délután az allyiban nagy regéket meséltek rólad.
Pl.: ImWithFuzzy nyomta, hogy egyszer belelõttél vmi több milliós criticalt <#wow1>#wow1>...
Gondolkodtam, hogy ImWithFuzzy= ImWithSkirn-el, de mondták hogy nem...
Te biztos ismered...<#vigyor2>#vigyor2>
Kicsi büszkeség töltött el akkor <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Részvétem!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
tudja vki, hogy lehet aktiválni az ingyenes 1 hónapot amit a dvd tartalmaz állítólag, mert simán leszívott egy hónapnyi díjat a kártyáról és csak 1 hónapig jó 2 helyett
Nekem sajna csak ezek a helyek jutottak eszembe -de nem tudom tank karinak van-e egyáltalán jó szóló xp hely- nem gyak túl gyorsan és inkább csak healerrel marad meg bárhol <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Excal1bur Leader of Sleepers
Azért van great swordom mert a cwh ba csak ez volt mivel tegnap voltam olyan hülye hogy 1 köcsög scammernek adtam a baltát meg a full platet... ezután cwhból kaptam 1 great swordot meg bw settet
Frozen labyrintot probáltam de az XP elég pocsék
FeketeVipera 77 SS
Egyébként frozen labyrinth-ba van pár sword weak-es mob -de ha baltát szereznél, akkor balta weak-esek is vannak <#vigyor5>#vigyor5>
Egyébként régebbi helyek közül fp mellett marsh stalkereknél meg lehet maradni akár 61ig is (addig zöldek és herba is potyog belõlük) <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Segitsetek pls
A többi nem rossz <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
ruhatextúra interludeban
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
EZT NÉZZÉTEK
Mizu veletek, megy a happy hunting ? :)
Toljátok még az officialt ? :)
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep