Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Valaki felvette esetleg videóra? Szívesen megnézném.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k
30% esély a maradásra

PM blackmanta nagyon kell a gladi noblee

És még egy dolog:
Tegnap este olympiáztunk: Fragat rábeszélték, hogy mennyen be feedeljuk
Hát gyerekek eszméletlan durván tolta sajna nem volt nála s grades felszerelés és ezért egy hajszállal de kikapot de egy summoner elen!!!

Frag le a kalapal eszméletlen jol nyomtad a mana égetés backfire a fegyok csereberéje. MEsteri volt komolyan ha náad van a drakonik szét alázod😊.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Facek
Nekem már jan 14. óta duplázva van.. ráadásul nem is t onlájn <#idiota>
Sámán
Aha... most akkor már értem <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Ha a zariche öl meg nem vesztesz semmit. Kivéve ha klán warros zarriche mert a repu pontot veszted.
Nem lehet tradelni a zarichét. A "trade" azt jelenti hogy megmondod hol fogsz belogolni és ott gyors halálod lesz eldobod a zarichét EKKOR ha jól tudom 10% esély van rá hogy ott marad a földön (tehát jó eséllyel eltünik) és az veszi akkor fel akit megbeszéltünk.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

_Neo
nem-nem-nem... ha megölöd akkor sem biztos, hogy megkapod... gondolj bele ilyen alapon folyamatosan játékban lenne valakinél a kard, márpedig ha jól tudom nincs. vagy tévedek?
Sámán
Ha valaki kinyír amikor nálad van a Zriche nem droppolsz és xp%ot se vesztesz nem?! Ennek ellenére megpróbáltátok tradbe átadni????!!! <#wow2><#crazya><#vigyor5>
Vagy ez a "nem vesztek semmit, max slattyoghatok vissza" csak azokra vonatkozik akiket Zariches emberke gyak le?<#kerdes>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
yeyyy, megemelt sávszél! alig 12 órát kellett várni hogy az ügyfélszolgálatos megmonnya hogy resetelnem kell a modememet....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Padidiver
Na várj várj várj légyszi
Egy õk már noblessek sõõõt szeki 78+ és gordinak se sok kell ellentétben velem aki nem 78, viszont meg tudja szerezni a zarichét és mindenképp fel kell húznom a mainemet 78 mert ott a legtápabb....
Szal ha kiesik akkor légyszi PM BlackManta in game és köszi szépen bebo a múltkorit😊<#nyes><#banplz><#banplz>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Szekijoe
A strider szerintem haszontalan xp-zés szempontjából. Az én tapasztalatom szerint nagyon könnyen meghal. Ahogy én hallottam minél nagyobb party és minél több strider a partyban elég eredményes. Viszont elég nehéz a party lelkesedését fentartani több napon keresztül, mert ugye aki stridert nevel az nem kap xp-t és figyelni kell nagyon ezért fárasztóbb is.

melyik fajta stridernek a legnagyobb a patakja? es kb mennyi? edemes magammal vinni partyzni?

Mini Army Commander

Szekijoe
Nem vágod látom!!!!!
HA PIROS VAGY HIÁBA NYOMOD A SOET VAGY BSOET!
NEM RAK BE A VÁROSB CSAK FLORANBA AHOL FREE TARGET VAGY!

Ha nálad van a zariche akkor screenshotot csinálsz és kilogolsz! (nem muszály ebben a sorrendben az egybõl kilogolsz jobb) utána belogolsz alt karakterrel és szólsz annak akirõl azt gondolod okosabb nálad és online.

Koszi 😊
8 millamban volt. Es nem tudom, hogy sirjak-e vagy nevessek?
Hiszen a recit is 1 honapig hajtottam.
laths
grat a reci megszerzéséhez😛

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

HI!

Keresek SH-n Guardian Sword Craftert!
Ha valaki ismer, kerem ertesitsen!

Koszonom!

PM or mail Okoska
TruBy
Nah akkor vki le tudná írni a TOI blueprintek árát arányosan?
PLS PLs PLS

Nethyrrea
nemlehet eltûnni elõle nagyon, a térképbe beépített GPS van ami követi. örökké meg nem lovagolhatsz wyrmen mert

a) akkor egy %-ot se fejlõdsz
b) qrvadrága

és amint földetérsz, kettõt se léphetsz és tuti a nyakadon lesz valami catalystos barom.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ez melyik netszolgáltató? ekkora baromságot mint portkorlátozás (fõleg egy ilyen eléggé gyakran használt porté), még nemhallottam. szerintem váltanod kéne ha lehet.

daemonervosa
Akkor ha kiesik a zariche a legjobb ha nyomsz egy kurvagyors soet es pm shaere vagy shanway 😊

Trolling is a art.

Játszottál már priv szerveren?

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
DE csak ugy a szivemhez nõõt😊 ettõl vagyunk egyediek😊 le a trendi fiatalsággal légy egyedi.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GamerAdams007
Jójó nyugi, nem kell megfélemlíteni itt az én kis törékeny lelkem ^^

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

FragStaR
ez a logo már annyira idejétmúlt gordi nem kéne lecserélnünk?^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR
De van wyrm csak kicsit leszûkíti a kört,h klán leader nek kell lenned és várad is kell legyen de egyebkent jo az amit mondassz😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
wyrmje csakk annak lehet akinek van istáloja tehát várurnak.
De nem lehet elbujni... Nem mert noblee port és summoner mindenhol nem lehet..

gPROject
wyrm már nincs a játékban? azzal könnyen el lehetne tûnni az ellenség elõl, fõleg olyan helyen ahol kevés bejárat van és el lehet repülni
talán még huntolni is lehet vele

Gordis2k
Érdekes ötlet egy kis apróság PKS vagy 9999999999+ karmával nem beszél beled az npc kivéve 2tö a mestered(minden mester igy tudsz subot valtani ha van) És a szolgád akinek fizetsz(ClanHall npc) Nem tudsz város soet hasznalni és hidd el ha kiesik én 2 percen belül otvagyok és meghalsz(ha nem te vagy te met ugye az más akkor az elenségem öl meg) 6x öltem meg a zarichét sosem tartott tovább mind 3 perc😊 én mindenhova tudok portálni mert noblee vagyok te sehova, hidd el semmi de semmi esélyed megtartani.

klánhallal simán <#hehe> csak az ilyennel rendelkezõ emberek nem sûrûn adnák el gondolom<#buck>

Szászke

GamerAdams007
Giran Harborból TP Giranba... vagy official ott nincs GK? Vagy ott is van guard? Legutóbb freen voltam giran harborba akkor megoldható lett volna.

Szekijoe
Egy kérdés. Hogyan mész BE a városba?

Szekijoe
Ez bármien hellyel mûködik
HA van clánhallod (és pénzed CH bsoe-t venni)
HA van várad (itt lehet nyugodtan topposra fejleszteni a zarichét)
HA van elég buff scrollod (ez csak pénz kérdés)
utána már csak a megfigyelõ kari és indulhat a buli.
DE amióta van GPRS a zarichében azóta a lagtöbb tõrös meg akarja szerezni magának.
Jah és kell egy erõs ally aki védi a segged<#hehe>

mAilkaEVO3
FoG-val egy baj van mint minden mással Catalyst Hero zerg 😄DDDDD sztem be se jutnál nem hogy le a legaljára😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Cobra.
Nyugodtan mond meg a szolgáltatódnak, hogy ha nem hajlandóak 100%-ban engedélyezni a hálózati forgalmat, akkor vagy fizessék ki neked a játék árát és (ha van lehetõséged más szolgáltatóhoz menni) azonnal bontsák fel a szerzõdést (ÁSZF-ben nem hinném, hogy benne van ilyen korlátozás), vagy mész és feljelented õket a NHH-nál.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

daemonervosa
tudom hogy nem lehet eladni, csak vki kifizeti kimegyek varosbol, leolhet,aztan ha feltudja venni akkor szerencse, ha nem hát az pekk 😊

Trolling is a art.

GamerAdams007
nem lehet eladni

daemonervosa
En kitaláltam több verziót is :

Irany forge of gods, vagy vmi necro legalja és a bejárathoz berakni egy karit hogy nézze jon-e valaki 😊

Vagy eladni giranban 😊

Trolling is a art.

Törölt felhasználó
Hát ez a legjobb megoldás amit tehetsz ha ilyen karihoz esik a Zaiche, amit Szeki írt.
Lásd az elsõ Zarichés élményemet, a Catalyst 5 percen belül agyoncsapott.
De hát sajnos minden nem jöhet össze, sajna dissapear<#falbav>.
De legalább most nem a Catalysté lett<#mf1>
Sziasztok! 😊
Aki nem emlékszik, az alapprobléma:
Eredeti C4 lemezrõl feltéve a játék nem kapcsolódik a szerverhez, hogy frissítsen. Volt már rendszerújratelepítés, tûzfal teljes mértékben kikapcsolva, nincs router, egy gép van, mikrohullámos net, C5 kliens letöltve de mégsem mûxik.
Idõközben annyit sikerült megtudnom, hogy a netszolgáltatóm zárt be valami portokat, azért nem frissül a játékom...
most épp vitában állok velük, erre a rendszergazda közli, hogy nem tudja, mely számú portokat kellene megnyitni, hogy játszhassak.
Most épp a balfék rendszergazdám miatt kérek segítséget: nem tudja valaki, hogy mely portokat használja/használná a Lineage 2?
Szekijoe
Természetesen kilogolt és szólt ventrin. Erre elõkerítettünk olyan karit aki tudna mit kezdeni a Zarichével és szeretne is szaladgálni vele.(Metho nekromantaként Clán hall/kastély nélkül nem sok hasznát veszi) Sajna átadáskor dissapear <#szomoru1>.

daemonervosa
es mit kezdtél vele m ? 😊

CSak kiváncsiságból 😊

Trolling is a art.

Nethyrrea
és figyeld meg, az anti-erõszak szervezetek rögtön rácuppannak a dologra hogy a játék ilyenre gerjeszt..... egy agyilag beteg fazont bármi begerjeszt hogy szétszedje a másikat.

GibboRamone
<#vigyor2>grat<#vigyor2>

Dota 2

Szekijoe
Frag milka !!!
Gratulaaaa!!!

Padidiver
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ Milka GRATULAAAA!<#taps><#taps>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Hehe. Nem emlekszem hogy barkibe is ekkora critet nyomta volna, mondjuk ilyen esetekben mindig a sertett felnek marad meg tovabb a fejeben a dmg😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Törölt felhasználó
http://img.cjb.hu/viewer.php?id=7995Shot00193.jpg

http://img.cjb.hu/viewer.php?id=1941Shot00194.jpg
Törölt felhasználó
Hát a kép nem ment fel<#nemtudom>
Törölt felhasználó
Lehet Pénteken lottóznom kellett volna, egy full dropp és utána játékos pályafutásom során másodszor a Zariche<#vigyor>

ZsuzS
grts <#taps><#worship>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

mAilkaEVO3
hehe már akinek 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!