Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
akkor nem tudom mi van, de kétoldalú a war. majd valaki felhomályosít mert kezdem elveszteni a fonalat :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
AZAZ de hogy lehet valaki ennyire hülye... declarálják ránk a wart..
Egyébként FoDban dusatarekat megülni kurva szar... de a háboru az háború

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ezt en is tudtam, de megis mennyien lesznek ott? IC megy rá vagy csak a HUN IC megint?

Mini Army Commander

mAilkaEVO3
Gordi hoyg is szólt a nóta a 2F2F-ban? jah megvan
" ROLLIN ROLLIN ROLLIN ... ":D

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Gordis2k
Az mind mi vagyunk az ICA:))

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
First velünk az ica val van Alliba(megbeszélt béke és segitség).
Az unity nem normális.

Szekijoe
hajnal 3kor lesz.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

FOD siegerol van valakinek valami infója?

Mini Army Commander

Facek
jesszus... http://www.youtube.com/watch?v=--Vaz9jW054
Pont van fenn egy topic errõl az L2gurun:

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=66326

Kb. mindenre wart nyomott a Unity ami él és mozog:)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Sámán
Dc robe és nm light <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
tallum light?

gPROject
tegnapelõtt még azt hallottam, hogy pár first-ös kinyírt egy catalyst altot valamelyik necroban és állt a bál
rosszul tudom, hogy a first unity allis?

Sámán
Nekro is csak 40 alatti buffokat meg heal-t tud, annyiban közös DA-val hogy jórészt a gyakós skilljeinek köze nincs petjeihez -míg a summonerek gyakorlatilag 1 darab mobot se tudnak kinyírni pet nélkül (vagy mondjuk hogy eléggé szenvedõsen) -nekró talán annyiban áll közelebb sumókhoz hogy mindkettõ alapvetõen vazsi kari, magic skillekkel -de kb ennyi <#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Vipi ruhatára kicsit feljavult <#nyes><#crazya>
Már "csak" a fegyiken meg az összes többin kéne kicsit operálni <#buck><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

A nekro az inkább a normál summonerekhez tartozik.. DA nem tudja buffolni a panther , nem tudja healelni, a panthernek nincs semmi skillje és szarabb statja

Excal1bur Leader of Sleepers

phalanx
szó sincs róla.. 100%-ig biztos vagyok benne hogy a unity nem akart war-t az IC-vel... a másik két klán felõl nem tudok nyilatkozni

Nethyrrea
szerintem unity csak azért játszik ellenünk mert tõlünk kevésbé tartanak mint catalysttól, és gondolják ha az õ oldalukra állnak akkor kevésbé járnak rosszul mintha velünk tartanának :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
De játszok és nagyon élvezem :)

Lol 14 pvp pont a szokásos egy orás körutam alatt...
Unity waoban és SoL ban
pod soa fodban es vosban
noblehouse fodban és saintsben
catalyst BS ben és IT tetején AFKban:)

Érdekes lesz ez így...

Tipre Unity vagy egyesül POD SOAval vagy szetoszlanak mert nagyun legyakjuk õket.

daemonervosa
Gyakorlatilag minden életképes klánnal warban vagytok :)

Ezt most pozitivan értékeljem :)

Trolling is a art.

Hogyhogy már a Unity is?? Nem lesz ez így egy kicsit sok?

gPROject
csak nem játszol?<#smile>

Gordis2k
Lol az miatt irtam be erre kihagytam a listából:)

Nethyrrea
unityvel is warban vagyunk

Gordis2k
Na most van jo vilag aki pvpt szeret.

ICA warlist:
SOA
POD
Catalyst
Noblehouse

Aztakurva 14pvp pont 1 ora alatt. Abaj csak hogy a barataimat ölöm...sajna lönek..

GAthersw
Nekem keriom van és nem akad vele :P

01110000 01110010 00110000

Szerintem pedig összeakad a Kerio tûzfallal, azt uninstalláld és menni fog.

:D

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

L2Goku
koff a tipet, Okos ez a Cromac :) Megoldotuk , Osszeakadt a Tuzfalamal , Probaltam pedig leloni a tuzfalat etc etc .. De mondta cromac hogy uninstalajam a Kerio Firewallom mer osszeakad vele a c5 . Mostmar eztis tugyuk: )

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Hi.

A kékhalál a microsoftos operációs rendszerekben általában memória hibára utal. -> nezegesd meg a ramokat, lehet valamelyik már haldokilk.

Üdv.

Mini Army Commander

L2Goku
Kosz neti a tipet :DD na valaki mas? WIndows , Cliens reinstal mar volt.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Nethyrrea
mert ilyen szépeket mondasz neki :)

L2Goku
Valaki mongya meg plz hogy a Tetves , Retkes , Roman , Geci , Lineage2 C5 Miert Kekhalalal indul ell ? : /

phalanx
L2 portok:
TCP: 80, 2106, 2009, 7777
UDP: 53

Sámán
ES party unija: -egyik buffja a spell recovery idõt szinte lefelezi az összes partytagnál -gakorlatilag folyamatosan nyomhatják vazsik a skilleket, másik buffja manát regel (azért nem kifejezetten recharge, de érezhetõ)szintén az összes partytagnál, (persze a 2 buff csak külön-külön lehet fent, egyik kiüti a másikat), harmadik ilyen party purify szerûség -leszedi a poison-t bleed-et stb az összes partytagról egyszerre <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Csak a kocka? Az a nightshade vagy mi se??? Mindegy a kocka se rossz<#vigyor5>
Es-nek pl nem sok használható kockája van, az egyik elméletileg healel, de olyan ritkán és olyan keveset hogy semmi értelme, mert ennyiért sok krisó, a másik ill harmadik valami villámlásszerû támadást csinál arra amit éppen gyaksz, de szólóba (egyik kocka) ahol megmaradsz elõbb legyakod a mobot minthogy rávazsizna, partyban (másik féle aqua kocka minden partytag feje felett megjelenik)látványos, de szintén marha keveset sebez, talán esetleg bossolásnál van értelme, ahol végülis összegzõdik a bosson az összes sebzése, de akkor sem olyan jelentõs és sok c-krisóba kerül <#crazya><#vigyor5>
Jah, nekró kb annyira summoner mint DA <#hehe>
(na jó, van neki transfer pain meg ilyesmik, de inkább vazsi) <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Ohh a nekro csak ilyen alsummonervazsicsitter:P Jo summoner a warlock is, ot inkabb a harcosok szeretik, az ES pedig a vazsi kedvenc. Szegeny phantom summoner mostohagyerek, de ez biztos megint a szinunk miatt van...

fuck mmo's..i.,

Tufa
a cubic stunol meg a necro summonja.

Sámán
Nem tudom, én ES-re esküszöm, de csak mert nekem az van <#nyes>
Es tud adni unikornisnak epowert, de pl phantom summonernek valamelyik petje stunnol stb...
Biztos mindegyik sumonak meg van az übertulajdonsága, cicákról sajna semmit se tudok <#ravasz1>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Hát akkor nemtom melyik legyen... Spellsinger volt életem legelsõ L2-es karija, és eléggé a szívemhez nõtt. De ez alapján az infó alapján akkor Elemental Summoner se lehet rossz. Télleg amúgy a 3 közül melyik summoner a legjobb?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

cica, nekem van egy doksim amiben 7777-es port szerepel. ez közel sem biztos hogy valós, de egy próbát megér. az is lehet hogy több port is kellhet, loginszerver, gameszerver stb
az viszont nonszensz hogy neked kell megmondani hogy milyen portot nyissanak.
hogyhogy milyet??? az összeset!!
nem vagy te rab meg kinai lakos hogy korlátozzanak. milyen jogon zárnak le portokat? valszeg egy csapat béna majom és ahelyett hogy jól konfigurálnának, bezárnak mindent.
Sámán
Summonerrel lehet akár cucc nélkül is haladni, de tõled függ mennyi pénzt csiholsz ki belõle! Van pet a farmolásra, csak 1 d-krisóba kerül és 1 óráig gyakhatsz vele, ha jó helyen vagy gyakorlatilag megállás nélkül, de az xp-d 90%át elszívja. Az a pet ami csak 10%ot vesz el c-krisóba kerül és ha ss-t is nyomatsz vele tuti veszteséges, ami 30%ot vesz el xp-bõl d-krisóba kerül, ss nélkül is lehet vele kicsit lassabban haladni, de ss-el annak se jön vissza az ára...
Szóval simán lehet vele farmolni, de ha haladni is akarsz akkor nem árt a kezdõtõke. Persze ha nagyon nincs se cuccod se partyd ideális kari! <#eljen>
Nem tudom változtattak-e rajta valamit, de régen 20tól 40ig nem nagyon lehetett haladni petekkel mert 20percig tartott és marha lassan jött vissza a skill -akkor felváltva vazsi/summoner üzemmódban lehetett tolni -de ha 40 alatt is 1 órás petet lehet idézni lehet hogy addig a skill is visszajön <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Mondjuk egy sumo vs healer pvp-t ha más nem szól bele biztos ki lehet élvezni <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Hmm most gondolkozok, hogy Spellsinger vagy Elemental Summoner karit kezdjek, mert Teonon az Elven Elder karim nem jött be... Nincs party, nincs penz dualra, hogy szólózzak legalább 40ig, nincs semmilyen Ds cucc... Nukerrel még csak-csak megvagyok NG-be de azert egy Healerrel szólózni TOP NG-be... :/ hát nem is tudom. Na mind1 szerintem megnézem mind2ot amelyikkel jobban haladok azt fogom tolni.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sámán
Jah, ezzel az erase-vel nagyon kicsesztek a szumókkal... <#nemtudom>
Pet nélkül a summoner csak egy light armoros skillek nélküli kari, kevés hp-val -kb mintha egy vazsi kapna egy silence-t aztán "na most mutasd meg" -csak mondjuk silence marha ritkán jön be, erase-t még gyakorlatban nem láttam, de ahogy a szavaitokból kiveszem ez a kb50% esély elég durva... <#buck>
Ráadásul ez az "elég gyorsan idéz" is nerfelve lett -marha jó cast speed -és gondolom Baium ring stb- kell hogy az tényleg gyors legyen...
Mezei cumókban azért igencsak necces ha eltûnik a pet és egy szimpla mob ráagrózik.
De azért jó játszani vele -szerintem most szinte az egyetlen olyan kaszt ami totál szólóban, herbákkal, ss-el, úgy halad sárga mobokon hogy közben se a hp-ja se a manája nem rezdül <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Ne agggodj Frag, fogsz te meg vilagitani:) Szoval hajra, csezsegesd a allyt hogy csinaljank herot beloled. En tamogatlak:)

fuck mmo's..i.,

Sziasztok!
Még mindig nem tudok játszani... a netszolgáltató-váltás épp folyamatban van, pár hét és hawaii :))))
Még a rendszertelepítés elõtt játszottam free szerveren, azóta nincs fenn sem másolt játék, sem free szerveren nem játszottam, ugyanis nem tudok... el sem jutok odáig,hogy megpróbáljam...
A netszolgáltatóm egy pici cég, akik maguk sem tudják, milyen portokat kéne kinyitniuk, ezért kéne segítség.
Ha valaki esetleg tudná: mely számú portokat használ a Lineage 2? Ez nagyon fontos lenne, ha valaki konkrét portszámot tudna mondani, hálám örökké üldözni fogja :))
FragStaR
Hú tegnap azt hittem szétvet az ideg.. Maradtam volna MOS ba basszus. Írják h menjek olympiázni mert a catalyst frintezzat öl. Húztam a számat de mondom miért ne végülis. Erre odamegyek feliratkozik tõlünk 6 ember maradék catalyst persze h vesztettem 17 pontot 2 fájt ból GG. Soha többet nem megyek hajnal 1:15 után az ziher! Egyébként kéne mára megint 9 ember majd szal ha tudtok jönni majd pm^^ Beszéltem porthal h a rep bossokat rakja olympia utánra vagy vmi....

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

Szekijoe
van. Most aktuálisan zálogba adtam mert likviditási problémám volt. Az sps pihentetve van az eldernek meg hero fegyója van ezért van csak +0ás homum.

GamerAdams007
Az SPS subod révén nincs egy Acus Miracles-od? Azzal jobban járnál szerintem mint a Homu +ozásával. Max a BSPS ára lehet túl drága esetleg.

Szekijoe
a summonert én is meg tudnám verni ha nem +0ás homuval tolnám az olimpiát<#buck> Csak az gáz benne hogy iszonyat gyorsan summonálja vissza az uj petet de kb 50%os eséllyel lehet elküldeni.