Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Bocs Gordi, de még ha csak az lenne az egyetlen hibád, de számomra teljesen értelmetlen az egész, amit írtál. A 3. mondatnak indult betûhalmazból nem jöttem rá, mit akartál írni...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Pedig pont azt vettem észre hogy az utóbbi héten megint feltünedeznek a botok az eldugottabb helyeken, és nem csak "xsyzrth" nevû karik, hanem kivétel nélkül mindenhol 1-2 magyar is!!! <#buck><#csodalk>
Könnyû, gyors xp+vagyon szerzési lehetõség, de mostanság rákapni sem kell nagyon, 99% BAN!!!!!! <#lama>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Nem akarok vészmadárkodni de jobb félni mind sírni!
Minden officialon játszó játékos hadja abba egy idõre a sétáló használatát(ingame).
Jelenség 100%, hogy nagyon jo informátora van a Catalystnak és az elmult két napban Chiqo jaredi hapoom50 Wacko Stormblaze perceket töltöt a walker rangyben és nem csináltak semmit falco50 elöttem futot 1 percig és nem vett észre 400 rangeban majd megoltem. Wacko és a buffere BS ben elfutott melletem úgy, hogy szabad szemmel láttam!!

100% hogy leáltak a sétálo hasnálatával és ez nem véletlen.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Nem, lefelé megy 49 pontja lehet kb. de 2 nap van még feedelni..

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nem felfele megy a kerekites olimpian? Azaz ha 11-et vesztett akkor sztem 51-55 pontja volt, most meg 40-44 pontja van.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Igen minden lépésünkrõl tudnak nevetségesen átlátható, kém van jelen...

Hajrá Gordi, kell még egy magyar szentjánosbogár:)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nethyrrea
a kém miatt nem biztonságos?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
Minden siegeharti noblees segitseget kérném ingamében is fogom de az ICA forum nem biztonságos!!

Tegnap este idrial elbaszta a lépést és gizzie ellen ment kikapot, Gizzinek 78 pontja van é idrialtol kapot 11 pontot!!
ami azt jelenti idrialnak körübelül 55-59 pontja volt nekem jelenleg 55 és még kell 1 mecs tehat valamilyen uton modon kéne nekem préselni egy gyõzelmet.
Idrial nem ment be többet és mátol gizziék campelik az olympiát gyertek ell fõleg diniz és akhi fölösleges pontjai kellenének teront legyõzte gizzie és 16 pontot kapot táhát több mind 80 pontja van...

Gwenyt hozom és még szervezek akit tudok hátha meglesz ebben a hónapban.

Nem, nincs félbehagyva, ez ekkora. A file egy ingame visszajátszás mentés, amit csak az L2 segítségével tudsz lejátszani, ugyanis a file csak a ki, hol, merre, mit és meddig információkat tartalmazza, meg a mivelt. Az összes többi nagy helyet foglaló dolog pedig a Lineage 2 könyvtáradban található meg hozzá.
Tehát a file-t bemásolod a Replays könyvtáradba, ha nincs, akkor a legeygszerûbb ha belépsz a játékba és ott felveszel egy kis videót, ami a könyvtárat is létrehozza hozzá (a parancsikonok között ott van egy kis kamera ikon, azzal tudod megtenni). Ha a file a helyén van, akkor a bejelntkezõ képernyõn van egy Replay gomb, innen érheted el a játékban felvett visszajátszásokat. A listából kiválasztod a megfelelõt és máris nézheted. Szabadon lehet zoomolni, forgatni tetszésed szerint, csak a szövegboxok, buffok nem láthatóak.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)

Egy ingame felvétel a tegnap esti Heine ostromról, fõleg a csatáról a hídon.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

TruBy
Nethy nem jól csinálod!! Én minden este filefrontról töltöm a videókat!! elindítok max3-at, köztük 300+ MB-ostól a 700+MB-osig, ami igaz 10-15-el jön, de reggelre lent van mind a 3-om...délutánra meg megtom õket nézni...^^

Nethyrrea
vagy ez most nemtommiez tulajdonképpen

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ööö.lol? ez egy 3 megás erõsen félbehagyott valami :D

Nem tudom, nekem a filefronttal nagyon ritkán van gondom, általában 200-400k/sec sebességgel jön, nagyon ritka az, amikor csigalassú.

Tessék Nethy <#awink>
Heine ostrom replay
Az ingame felvett videók visszajátszásai nem nagyok szerencsére.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)

Kocce:)

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Saccard
Valamiert nem vagom mi van azt irja ki, hogy nem vok benne a databankban... ?

Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Csakhogy nem találok hozzá mást.....

videókártya driverre tippelek
http://l2.onlinewelten.com/content.php?inc=l2keys
asszem 7 napos
Saccard
Hali megvan a játék de kéne hozzá trial acc. Nem tudtok segíteni, hogy honnan tudnék ehhez kódot leszedni? Vagy már nincs trial? Thx.

Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Hali!

Kellene egy kis segítség:
Feltettem a game-t majd ráment a C5, inditottam majd befrissitette a netrõl.
Aztán indítom tölt egy keveset majd "fekete képernyõ" effektus töltés nélkül.
Valakinek valami ötlete?
Bár nem erõs a gépem, azért vinnie kellene nem?
1,7 celeron, 512 ram, 64MB abit siluro GF4 Ti4200, winxp.
Köcce elõre is

ha L2J:
http://www.l2jserver.com/
http://www.l2jdp.com/
Nethyrrea
az a baj hogy én már letettem arról hogy bármit is leszedjek filefrontról, fõleg az ilyen többszáz megás múvikat. valamiért a letöltés onnan sose mászik 5-6k fölé. rohadjanak el. elõfizetni meg nemfogok fast passra ezért

Heinét. Van fenn egy replay L2gurun az ostromról, a csata a hídon nagyon jó :)

Nethyrrea
tegnap? jeruzsálemi népfrontot játszottunk adennál, így a FIRST el tudta szedni a várat (nemtommelyiket így hirtelen) a noblehouse-tól.

Cobra.
Nem könnyû még (elfogadható) L2j-s szervert se csinálni, ha nem értesz legalább alapfokon az SQL-hez meg egyéb programozáshoz, akkor ne erõlködj.

Sziaztok.
Engem nagyon érdekelne a server készítés. Hogy egy jól mûködõ c4-et ki tudjak hozni belõle. Amúgy abszolút nem értem mit kellene csinálnom. Nézelõdtem pár oldalon, de sehogy sem tudtam megérteni mit kellene csinálnom hogy menjen. Ha valakinek van használható információja, leírása, progija, esetleg tudna segiteni MSN-en keresztül vagy Ventrin vagy akármi az szóljon legyen szíves. Bármi féle segítséget elfogadok.
Elõre is köszi
Cobra.
Azért ne molyan rózsás a helyzet a C5-ös free szerverekkel, kb olyanok, mint a C3-ra moddolt C1-ek, csak ugye a C4-es dolgok mûködnek. Geobug van bõven (még régi területen is), pár C5 skill még nincs megoldva.

Szekijoe
Rengeteg rush Adennál. Az MM-eddel arattál volna. (igaz sokat haltál volna De tuti sokat kinyírsz) Csak hogy elképzelésed legyen 3k+ spirit orem ment el és 13scrollal volt kevesebb nálam a végén igaz párat szétosztottam<#hehe>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gordis2k
Gyors válasz: NEM.

Mi volt tegnap a siegen?

GamerAdams007
már nagyon sok free-n C5 van, és meglepõ módon a laggot, meg 1-2 bugot leszámítva 95%-osan jól mûködnek a c5ös freek...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gyors kérdés: a Necro forget skillje megy playerre?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
Igen sajna ez van de elõb utób a free is c5 lesz + a donéterek és az elvakult idiota istentjátszo GMek.

Nethyrrea
inkább az a szánalmas hogy ilyen sehonnai akárkik vannak catalystben akik kitudja honnan de herok lettek, pedig én c3-ig hírüket se láttam. sõt, lehet hogy c4 közepén jöttek be.

MeoH
Aham. Frag, de korai vagy. Vagy csak most fekszel:P

fuck mmo's..i.,

FragStaR
Akkor ezért nem voltál 1 hétig^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

MeoH
Hat errol sirok c5 kezdete ota. Ahol feltunik 1 hero ott xartak a pvpnek. 5let: Menjunk at mind freere, azt pownolunk:P Vagy irany Franz, az meg heromentes ovezet... Jelentem osszeallt az uj vas, szoval delutan ujra csatasorba allok.

fuck mmo's..i.,

gPROject
ugye mondtam, ha nem vagyok van raid :PP

phalanx
lol official lol
hát ez elég szánalmas volt <#buck> komolyan mondom a C4-es free szerveren sokkal élvezetesebb a pvp mint az offon, kb 7x haltam ezen az aden siege-en abból 3x feart kaptam 3x kaptam physcical silence-t (hero gradu akármicsoda), amikor meg nem kaptam be egybõl a hero debuffokat a 8k-s magic crit végzett velem mielõtt bárkit megüthettem volna

Nethyrrea
hát, mitmondjak, az utsó 30 perc kevésbé volt unalmas mint a többi :D ez a hero fear tényleg egy überxar skill, remélem kiveszik elõbbutóbb.

Pénteken:D

Nincs, csütörtökön nem jött össze:(

Én meg hadd köszönjem meg neked a buffokat, fõleg a noblesse-t, hozott nekem egy bosst :)

Továbbá köszönet mindenkinek aki eljött ma, a végére egész jól mentek a dolgok, a második boss mondhatni csont nélkül borult meg.

És végül hadd köszönjem meg az NC soft-nak, amiért megalkotta az ork destroyert, imádom:)

Ogrus
gratú a szép szintekhez és a sikerekhez <#integet2>

Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

TruBy
Lol gratu!
Télleg és Epidemic-nek van már clan hall-ja? Így a raidelésrõl eszembejutott...

Gordis2k
Had gratulaljak elsõként az epidemicnek a sikeres raidekhez.
Szép kezdet csak igy tovább!

ZsuzS
Pmben a lelõhely

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
Én megvettem a heti betevõ qhpmet porthiostól.Ott voltam a Rune Bossnál akinek sikerült elkapnia.Valamiért nem szereti a buffereket meg a healereket a dög.Pedig én nem bántottam.Aztán lementmem még 1 órát MoSba.Ezután 3tól szorítottam álmomban nektek hogy nyerjetek :D szval én sem vittem túlzásba

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi