Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Könnyû, gyors xp+vagyon szerzési lehetõség, de mostanság rákapni sem kell nagyon, 99% BAN!!!!!! <#lama>#lama>
FeketeVipera 77 SS
Minden officialon játszó játékos hadja abba egy idõre a sétáló használatát(ingame).
Jelenség 100%, hogy nagyon jo informátora van a Catalystnak és az elmult két napban Chiqo jaredi hapoom50 Wacko Stormblaze perceket töltöt a walker rangyben és nem csináltak semmit falco50 elöttem futot 1 percig és nem vett észre 400 rangeban majd megoltem. Wacko és a buffere BS ben elfutott melletem úgy, hogy szabad szemmel láttam!!
100% hogy leáltak a sétálo hasnálatával és ez nem véletlen.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tegnap este idrial elbaszta a lépést és gizzie ellen ment kikapot, Gizzinek 78 pontja van é idrialtol kapot 11 pontot!!
ami azt jelenti idrialnak körübelül 55-59 pontja volt nekem jelenleg 55 és még kell 1 mecs tehat valamilyen uton modon kéne nekem préselni egy gyõzelmet.
Idrial nem ment be többet és mátol gizziék campelik az olympiát gyertek ell fõleg diniz és akhi fölösleges pontjai kellenének teront legyõzte gizzie és 16 pontot kapot táhát több mind 80 pontja van...
Gwenyt hozom és még szervezek akit tudok hátha meglesz ebben a hónapban.
Tehát a file-t bemásolod a Replays könyvtáradba, ha nincs, akkor a legeygszerûbb ha belépsz a játékba és ott felveszel egy kis videót, ami a könyvtárat is létrehozza hozzá (a parancsikonok között ott van egy kis kamera ikon, azzal tudod megtenni). Ha a file a helyén van, akkor a bejelntkezõ képernyõn van egy Replay gomb, innen érheted el a játékban felvett visszajátszásokat. A listából kiválasztod a megfelelõt és máris nézheted. Szabadon lehet zoomolni, forgatni tetszésed szerint, csak a szövegboxok, buffok nem láthatóak.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Heine ostrom replay
Az ingame felvett videók visszajátszásai nem nagyok szerencsére.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
asszem 7 napos
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Kellene egy kis segítség:
Feltettem a game-t majd ráment a C5, inditottam majd befrissitette a netrõl.
Aztán indítom tölt egy keveset majd "fekete képernyõ" effektus töltés nélkül.
Valakinek valami ötlete?
Bár nem erõs a gépem, azért vinnie kellene nem?
1,7 celeron, 512 ram, 64MB abit siluro GF4 Ti4200, winxp.
Köcce elõre is
http://www.l2jserver.com/
http://www.l2jdp.com/
Engem nagyon érdekelne a server készítés. Hogy egy jól mûködõ c4-et ki tudjak hozni belõle. Amúgy abszolút nem értem mit kellene csinálnom. Nézelõdtem pár oldalon, de sehogy sem tudtam megérteni mit kellene csinálnom hogy menjen. Ha valakinek van használható információja, leírása, progija, esetleg tudna segiteni MSN-en keresztül vagy Ventrin vagy akármi az szóljon legyen szíves. Bármi féle segítséget elfogadok.
Elõre is köszi
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Mi volt tegnap a siegen?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
fuck mmo's..i.,
hát ez elég szánalmas volt <#buck>#buck> komolyan mondom a C4-es free szerveren sokkal élvezetesebb a pvp mint az offon, kb 7x haltam ezen az aden siege-en abból 3x feart kaptam 3x kaptam physcical silence-t (hero gradu akármicsoda), amikor meg nem kaptam be egybõl a hero debuffokat a 8k-s magic crit végzett velem mielõtt bárkit megüthettem volna
Továbbá köszönet mindenkinek aki eljött ma, a végére egész jól mentek a dolgok, a második boss mondhatni csont nélkül borult meg.
És végül hadd köszönjem meg az NC soft-nak, amiért megalkotta az ork destroyert, imádom:)
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Télleg és Epidemic-nek van már clan hall-ja? Így a raidelésrõl eszembejutott...
Szép kezdet csak igy tovább!
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi