Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
a többit összeszedtem
Trolling is a art.
ez inkább csak vész esetére jó, ha pl raiden fogyóban van a healer vagy tank manaja stb
annyi tuti, hogy 18k adena alatt nem jön ki
asszem 1 b crystal kellett hozzá és valamennyi spirit ore
vki írja le/ adjon linket az elixirek mukodeset/rol !
Igazabol az érdekelne hogy mennyit toltenek, MINDEN gradeben külön !
elore is koszonom !
Trolling is a art.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Mini Army Commander
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Excal1bur Leader of Sleepers
Még az esti vagy késõbb?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
FeketeVipera 77 SS
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mini Army Commander
fuck mmo's..i.,
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
The Life is a Game. Yust play it!
A mai raiden (a tegnapi tapasztalatokra építve) új taktikát próbáltunk ki - raid boss hagyományos tank nélkül. Mivel tegnap is tapadt rám a dög, gondoltuk teszünk egy próbát úgy, hogy én a sword singerünk befut kezdésnél, hate+UD, és utána én megpróbálom átvenni tõle az egészet. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta: kb. 3-4 másodperc kellett ahhoz, hogy átvegyem az aggrot, és utána végig rajtam maradt a boss és a csicskásai is. Mivel már az elején leütöttek alacsony HP-ra, ezért a kb. 5-6 perces harc alatt kétszer nyomtam el a frenzyt, tehát 3 percig ebben a módban voltam. Kicsit késõn jutott eszembe képet lopni (itt halt meg a boss, és ekkor fogyott el a manám a viscious stancetõl, addig 2800 körül ütöttem, BD táncok nélkül):
Ha jól emlékszem, a bossnak úgy 500 ezer HP-ja van, így gyors számolgatás alapján csak a critekkel leütöttem vagy 120k-t belõle (<3 song of hunter és focusos fegyó), összesen pedig talán 160-200 ezret, azaz úgy 30%-ot - egyedül. Nem tudok mit hozzátenni:)
Köszönet Pyrosnak a fantasztikus gyógyításért, és a többieknek gratula az újabb sikeres raidért, kezd összerázódni a kis csapat! Szerdán megyünk még egy kört!
1. Párunkat elérte a ban kalapács
2. olyan klánban vagyunk, ahol benne van a szabályzatban, hogy bot= kick a klánból...
3. Ha belépsz játékba, egybõl jön a party invite ^^
4. Sok az enemy...
De szerencsére mi is látunk MAGYAR botosokat Franzon...khm khm Brotherhood vezere Jama, és a többiek <#beka3>#beka3>
Jah és Gordy! LEGYÉL HERO!!! mert ha nem....baj lesz<#buck>#buck><#boxer>#boxer>
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
De a walker az elég nagy szivás ha ellened használják és neked nincs :(
De szerintem Franzon játszó magyarok is tudnának mit mesélni a "nembanolásról"... <#buck>#buck>
Nem tudom mi alapján banolnak -egyáltalán nem számít hogy kit hányszor nyomnak fel petíciókban, inkább ilyen propagandaszerûen 1-2x kivágnak több emberkét, aztán aki pont kimaradt a szórásból vígan botozik tovább. A GM haverok is vígan botoznak tovább -bár ezt tagadják mindenhol.
Elcseszett egy játék L2 -de hát van aki cigizik, van aki kábszerezik, van aki játszik... <#crazya>#crazya><#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Nekem ezt az egy fáljt tölti vagy másfél órát...
Mini Army Commander
Mini Army Commander
Hide and fear, Cobra Commander is here !