Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Elnezest ha nemtetszest nyilvanitott ki beloled, de ezt nem tudtam magamban tartani...
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Amugy visszatértem uh hi all!😊(thx to Fang)
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
Grat a klanodhoz!!!! SLEEPERS 4 EVER!!!!!
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Excal1bur Leader of Sleepers
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.)
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
A legszebb az egészben hogy kockulok és pénzt is adnak érte,a vicc a dologba hogy az L2-vel volt protrkcióm!<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
de ezzel a pts client-el csak 8.-tól tudsz játszani, addig meg csak c5-el lehet felmenni
Con nected to update server
Download LineageII.new file
utana megjelenik normálisan az l2 START elindul de még midig cak a ratz szerver tom elinditani gondolom nem volt jo a konvertalas PTS-rol full-ra :S van melle 1 TXT file de nemotk angolul valaki letöltené és plz leírna hog yhogyan kell megtcsinálni.Jóéjt
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3059 MHz with 511MB RAM
Video: ABIT RX300 SE-PCIE (6451)
Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'
History: UGameEngine::Init <- InitEngine
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
NEM TUDOM MIT TEGYEK LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!
Elõre is köszi.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Semmi sétáló ...1etlen érdemem l2be hogy 100% legit vagyok xD semmi ebay vagy walker
The Life is a Game. Yust play it!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Lenne 1 kérdésem : ha partyba vagyok és estére bekapcsolva hagyom a gépet (1 helybe ülök míg az amcsi partytársak ugye mind játszanak) az ugye semmiben nem szegi meg az EULA t ? szoval egész este 1 helyben ülök mig klántársak partyznak és én meg alszom 😄 Lehet hogy hülye kérdés de ncsoft elégnagy barmoságok maitt is szokott bannolni
Úgyhogy hajrá ventel keress egy grp-ot saintsbe aztán meg se álj 78 ig😊
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
REAL MADRID
oránként egy emberre tudja tenni.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
a PTSnél van az hogy csak a bartz megy <#nemtudom>#nemtudom>
illetve ha elõtte játszottál freen és bent felejtetted az IP-t a host fileban.akkor azt a szervert hozza be
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Bárkire rárakhatom és megjelenik rajta mint buff :
Majd ha meghalt AKÁRMITÕL akkor megjelenik az ablak magától h fel szeretne e éledni :
Majd láss csodát visszakapod a full xpdet (100% rez) és buffjaid :
Jó CP d meg HP d nem tölti fel maxra 😞
ne te legyél a következõ. lordbelialnak is sikerült 😊
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi