Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Bizti senki másnak nem kell tollaskalap reci? Még most álmodjátok meg! Aktuálisan kifogyott a készlet mert kilökték a klánból az altkarimat<#bee1>#bee1>mert kellett a hely. Szóval még most szóljatok és akkor 2-3 napon belül beszerzem. Van törpe motoros sapi recept is (azt másik CH termeli de oda is van kontakt)<#vigyor5>#vigyor5>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Köpeny lol.
És a szöveg alapján SZÁRNYAK!!! Ez meg mi ez... csak el ne szúrja ncsux na mentem melo.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
thx
fuck mmo's..i.,
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Mardwollk ... Human Fighter
Excal1bur Leader of Sleepers
fuck mmo's..i.,
KB 30-50 magyar
KB 78/76 a legnagyobb kari de ebõl szerintem van szarásig.
mikor is indult a Franz ?
Mert én ugytudom , hogy körülbelül fél éve <2006.sept>2006.sept>
Thx...
Lenne 1 két kérdeésem ha szabad xD
Franz szervern kb menyi a playerek száma , kb mennyi ebböl a magyar , mekkorák a legnagyobbak ... ienek
elõre is kösz a helpet!
Wert
leendõ Franz player
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
nekem az tetszett amikor osztogatták c4 pts-en a +15 meg +20as s-grade fegyókat stb :D
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Srácok szappan opera többi részét PM vagy e-mail pls KÖFF :D
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
WTB Dark Crystal Breastplate :)
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
A tiszteletrol meg latom mas fogalmaink vannak.
btw az az 1 megjegyzésed is több, mint felesleges volt(azaz 1 mellesleg 4 komment lett, mikor szóltak, hogy ebbõl elég)
(ez az "iqhuszar" meg a "haggyad mar magad" duma megmosolyogtat)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
2. Multkor 4 emebert nyirtatok ki blackscreen alatt (ez a blackscreenes dolog azért hülyeség mert off on nincs erre szabály : én pvt szerverröl jöttem ahol bann járt érte és ezért én csak akkor csinálom ha wartag és látom hogy sokkal erõsebb szoval 1enlõvé teszem :)
3. Nem az én allym tehet róla hogy 90%a a szervernek 1 oldalon áll ellenünk (és ami a legvicesebb hogy az ellenség monta nemrég hogy nem izgalmas a siege amirõl nem mi tehetünk mert csak mi vagyunk támadok szoval ha vhol megjelenünk akkor sietnünk kell mert az öszes klán indul értünk ) multkor megöltük a nobless RB t mert kelett 1 srácnak +megprobáltuk megölni anakimot de nem sikerült ---ez mind siege alatt :)
error: kösz . uccsó 10 percben nyertük meg mert elötte 200ponnttal vezetett dawn :P Jó látni hogy az összes catacomb üres szoval van hely rendesen
Tegnap toi RB nagytakaritást tartottunk : végigmentünk az összes szinten és asszem az összes létezõ toi RB t kinyirtuk , anakim kidobott 1 Dragon slayer Axeot szóval nem volt rossz :P
amúgy mi értelmeset vártatok erre? ejnyebejnye Exc, nem illik ilyet csinálni? l2j ftw
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
jaj sracok... unatkoztok ? tudom hogy maintenance van :) de ertelmesen is hozza lehet szolni... "vegyel jobb gepet".. haggyad mar magad....
fuck mmo's..i.,
és ez a topic a lineage2rõl szól és nem arról, hoyg nehezen viseled, ha kifingatnak
Nem kotozkodni akarok, de sehol nem volt leirva az hogy ebben topicban mit lehet beirni, es mit nem...
De ha az ez a topic azt a temat rejti, hogy lineage news, akkor en kerek elnezest a figyelmetlensegemert.
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
es akkor mar WTB dark crystal breastplate 7kk-ert
Még mingíg WTS +4 dual kesh!!!
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt