Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Termeszetesen úgy játszol, ahogy te szeretnel! A jatekmenetet mindenkinek maganak kell megvalasztani! Sok sikert a boldoguláshoz! 😊
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Ha gludinban vagy kezdj el felfele szaladni altar of rites fele, majd SOE hasznalataval DE villagebe jutsz. Ha jol emlekszem a szorosig kell csak felfutni onnan mehet a teleport. /loc hasznos parancs, meg tudod nezni vele, melyik varosba visz a SOE.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Ezt figyelembeveve szerintem siman lehet boldogulni!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Szóval nem is köntörfalazok koldulni jöttem, van egy lvl 19-es fighterem már kész a kaszt váltó küldi, de lassan arra sincs pénzem, hogy ss-t vegyek 2 napja kezdtem a karit eddig minden szép, és jó volt most már kezd kiszaladni a lábam alol a talaj.
Elfogadnék bármi nemû támogatást bármi koloncot ami nektek nem kell estleg d-s armort vagy fegyot de már pár k adena is sokat dobna rajtam.
Karim : AkidnaKndr server : Sieghardt

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
1. 2006. augusztusában kezdtem el, a legjobb barátom csábított az L2 világába, neki akkor már volt egy 53-as gladiátora, de mivel én destroyert kezdtem, bevárta kis alt, lvl20 körüli bishopjával, és onnantól kezdve duóztunk.
2. Az akkori eventbõl szerzett 20 millió adenát, tehát ennyi kezdõtõkével vágtunk neki, úgy, hogy tudtuk, mindig 2 karaktert kell felszerelnünk párhuzamosan.
3. Amikor elértük a 40-et, már mindkettõnknek megvolt a top c-grade páncélja és fegyvere, ékszerre nem volt érdemes pazarolni b-gradeig.
4. 52-re mindkét karin top B, valamint teljes black ore ékszerszett.
5. 62-re a destroyer tallum heavyben, dragonslayerrel mászkált, a bishop maja robe szettben, acumenes A grade fegyóval.
Aktuális helyzet (3 napja ez volt, akkor hagytam abba, mert nincs idõm játszani):
Mindketten 68-asok, a destron +6-os, focusos Infernal Master, amit eladva simán tudnék már most S gradet venni magamnak (csak kardot, de az S grade armor úgy szar titannak ahogy van). 45 millió adena kp, emellett legalább ugyanennyi áll a WH-ban scrollok, receptek, alapanyagok, könyvek és egyéb dolgok formájában, amit csak pénzzé kéne tenni pár nap alatt.
Emellett non-gradetõl A gradeig több szettnyi(elven,briga,FP,divine,BW,avadon) páncél (a mi cuccainkban nõtt fel az új játékosok fele), fegyver, ékszerszettek.
Egy idõközben felhúzott 53-as warsmith, FP szettben, BO ékszerekkel, +6 Yaksa Mace-el.
Nincs kedvem tovább sorolni. Az elmúlt 8-9 hónap alatt 20 millióból (ha mindent beleszámolok, a sok betört A-grade craftot, a legalább ugyanennyi elbukott OE fegyót is amit tovább akartunk húzni), szóval 20 millióból nagyjából 800-900 millió lett. Mindez igen "casualnak" felfogható játékidõvel, és kereken 0 forintnyi adenavétellel. Emelett simán lehetnék 76+, mindössze nem játszottam annyit vele, mert nem volt kedvem/idõm/játékmackóm rá. Annyi pénz hever a girani piacokon amennyit nem szégyellsz felszedni - pedig a Sieghardti az elmúlt 1 évben szar volt, az utóbbi 4-5 hónapban sikerült fossá hígulnia.
Nincs nekem veled semmi bajom, de utálom a korlátoltságot és a szûklátókörûséget.
Amugy az allaspontodra csak annyit, hogy nagyon ugy nez ki, hogy a kovetkezo gradet elerve ha minden jol megy meglesznek a cuccaim, ugyanis a clanom segit kiutogetni meg lecraftolni oket.... ENNYI
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Nem tudom te hogy vagy vele de én olyan típus vagyok hogyha elkezdek játszani akkor szeretném ha az élvonalba lenne a karakterem és nem csak elvegetál a serveren, jelen esetben siegre menni PvP-ben nem a földön feküdni.... Azt hiszem ezek normális elvárások és javarészt ezért játszanak az emberek. Tehát az mind szép és jó hogy te nem botozol,donátolsz de ha a többi 10000 ember igen akkor te mindig ezek az emberek mögött fogsz kullogni. Ráadásul amiket ide belinkelnek Scrshotokat az mind mese! 76+ szinten még mindig az A-s cuccokat fogod farmolni és egy lvl 61es kari röhögve fog kinyírni a szarráenchantolt cuccaival amit frissen vett mert elérte az A-grade szintet. ennyi
fuck mmo's..i.,
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
nagyon tetszik a nagyapas hasonlat 😊
Masik meg szerintem eleg nagy a map ahoz hogy ne valjon teljesen monotonna es unalmassa a fejlodes... neked is 1x meg kene nezned az officalt....
Tudod ahol nincs 5-1000x XP szorzó, ott eléggé unalmas a fejlõdés, a felszerelés farmolásról nem is beszélve.
Persze csalás ez is, de szinte szükséges a használata a botnak, ha nem akar 2 hónappal a kezdés után is topNG-ben lvl30-on lenni az ember.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
En ehhez meg annyit tennek hozza, hogy az ilyen emberek minek veszik meg egyaltalan a jetekot. Mert hogy nem jatszani az is biztos 😊 Ez a tipikus vettem a gepemnek egy jatekot, had jatszon hamar en nem teszem. Az egytlen lehetseges opcio erre, ha valaki csak verni akarja a mellet a 7xes karijara.... Akar Lineage2 Light is lehetne a neve! Maximum szint No hozzáadott érték!
Az OG-t valahogy logolják, az IG-t peticiók és megfigyelések alapján szûrik. Ha ez a kütyü jól mûködik, az elsõ veszély nem fenyeget, de a második alapján ugyanúgy simán kitiltanak. Úgyhogy marhára mindegy, hogy most egy ingyen letöltött programmal csalsz, vagy pénzt fizetsz a tamagochiért.