Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Giru
😊
Termeszetesen úgy játszol, ahogy te szeretnel! A jatekmenetet mindenkinek maganak kell megvalasztani! Sok sikert a boldoguláshoz! 😊

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Skynet85
Hmm bele se gondoltam, de iagazd van, de sajna más ötletem nem igazán van nem igazán vagyok oda a játék azon részért hogy szaladj ide szaladj oda és azért sem azértj mert olyan hûûj de bonyolutak lennének a guestek csak hát egyik része itt a másik meg ott gk meg iylen szinten elevene lenyuz... és mivel lejöttem a hardcore korszakomról (napi 10 óra game) már nics idõm naphosszakat a játékkal tölteni most már tényleg csak funolni szeretnék az meg az rb plusz party. És köszi a segítséget tényleg okos amit írtál, de sajna nem tartom be majd lesz ami lesz😄

Giru
Szemely szerint nem javaslom a raidet ilyen kis szinten. Nagy mak kell hozza, hogy megerje. Tobbnyire nem kapsz semmit a dropbol, ha igen, akkor se er valami sokat. Viszont ezen a szinten kapsz vagy 30-60% ot egy bossolasert. Tul gyorsan fogsz fejlodni úgy, hogy nem lesz drop belole. Ez az egyik legrosszabb amit tehetsz, ha nincs penzed....

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Skynet85
igen 20-as szintig még 30% és annyi,de mondom nem érdekes ezért már nem mászok vissza kerítek partyt aztán mek ölni meg rb-ni aztán ha mákom van dobnak is vmi használhatót csak ahhoz is kéne vmi normális armor meg estleg fegyó és itt a léyneg ha meg lesz a d garde onatól mát hawai van addig van csak szvíóka.😄

Skynet85
Hát õ minek nos azért mert szép a játék farmolos rész is, de azért annyira még sem😄 és ha vmit emg lehet oldani fele annyi idõ alatt akkor szokásom meg is oldani😄

Skynet85
Tom kukacoskodás, de 40k-ér vissza menni aztán megint szenvedni a vissza jutásal stb õõ kihagyom megoldom anélkül is ha hamarabb tudom hogy van ez a guest tuti megcsinálom haladni akarok tom tom semmi befektetéssel ne várjak el semmit ezzel is tisztában vagyok, csak gondoltam hátha😄 lvl 20 körüli guestknek utánna járok azért aztán amit érdemes végig csinálgatom még1X thx.

Nem vágom, minek kell a soulshot, 25-30-ig simán lehet anélkül is boldogulni.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Giru
javaslom a newbe GK token hasznalatat... 20as szintig kezdofaluk kozott ingyen teleport. Newbe helpernel kapsz belole parat.
Ha gludinban vagy kezdj el felfele szaladni altar of rites fele, majd SOE hasznalataval DE villagebe jutsz. Ha jol emlekszem a szorosig kell csak felfutni onnan mehet a teleport. /loc hasznos parancs, meg tudod nezni vele, melyik varosba visz a SOE.

newbie tokennel lehet kezdõvárosok között ingyé portolni

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Skynet85
Thx utánna nézek a guestnek, de mivel ejöttem talikngrol oda vissza jutni hmm vagy hajozgatok, és ennyi, gk rablás😄 szal szerintem azt a gueste hanyagolom jelnleg 2k-m van és 819 non ss kimek és farmolok ebbõl adenát amennyit tok aztán meglátom mit tok kezdeni😄

Giru
DE willageben 15oson felveheto a WHban egy quest, el kell futni gludioba, majd gludinba. (22k adena) Elven village (DE kivetelevel csinalhato) egyik guarnal quest (13k adena) Orc villageban felveheto egy quest, EAD-t kapsz cserebe (40-50Kert el lehet adni dionban) Ugyanilyen quest van talking islanden is. Ezen kivul van egy quest 21 en, aminek 40K a rewardja. DE kivetelevel felveheto. Ha DE vagy ne buslakodj, nekik van egy quest ami 100Kt ad. Ezen kivül minden kasztnak van fegyveres kuldetese (15-20K erteku fegyokkal) vagy hasznalhatod a shadow cuccokat is fejlodesre viszonyleg bago erteku felszereles. Es meg van egy jo par quest, amit erdemes csinalni.
Ezt figyelembeveve szerintem siman lehet boldogulni!

csináld meg a fegyverkvesztet

Nem tudom, mi ellen véd, C5-tõl a paralysis, fear, sleep, root stb. debuffot okozó spellek elleni védelmi módosító a MEN és nem a WIT, azt pedig fighter kasztok nem tudnak felrakni. Valszeg az Entangle miatt van neki😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Skynet85
Hmm értem én mire célzól és csinálgatttam is jó párat hidd el de alacsony szinten a guest haszna az hogy a még ölöm a guest mobot dobja az adenat lásd kapok egy roundshildet ami okés is lenne mert 3.5k a boltba de csak egyszer lehet megcsinálni... a többi guest rewards meg hogy is mondjam inkább mókás mint hasznos persze jó dolog csak a vele eltöltött idõ és a reward nem áll egészen arányban.. de köszi a segítséget utánna fogok nézni jobban mien guest mit ad.

van egy rakat kveszt, miért nem csinálod õket?

Skynet85
Sziasztok lehet nem ez a legmefelelõbb hely arra hogy elsírjam a bánatom, de megteszem ha valamilyen forum szabályzatot sért ugy is törlitek ez esetben bocsánat.

Szóval nem is köntörfalazok koldulni jöttem, van egy lvl 19-es fighterem már kész a kaszt váltó küldi, de lassan arra sincs pénzem, hogy ss-t vegyek 2 napja kezdtem a karit eddig minden szép, és jó volt most már kezd kiszaladni a lábam alol a talaj.

Elfogadnék bármi nemû támogatást bármi koloncot ami nektek nem kell estleg d-s armort vagy fegyot de már pár k adena is sokat dobna rajtam.

Karim : AkidnaKndr server : Sieghardt

VipJoco
Valószínüleg az Entagle vagy mi a szösz kasztolási idõ miatt van fent neki! <#hehe>

minden szar ellen véd 😄

Akhi
Sanca Az ms-n +4wit-4int lecci lecci ezt magyarazd meg kocci😊)

Giru
Grat az ekszer szetthez 😊))))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ZsuzS
szerintem mindenkinek ez szúrt szemet ..."Ha te nem donatolsz vagy botolsz akkor kb értelmetlen officialon játszanod."

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Giru
Sry a felreertesert, de elegge ezt sugalltad. Dallie-nek meg teljesen igaza van, ez mind megvalosithato a jatekban...

ZsuzS
Ehhez már én is irnék pár sort... Én sem vettem soha adenát,nem volt még rá szükségem. eventekbõl és kisebb segitségekbõl össze tudtam szedni magamnak annyit hogy meglegyenek a cuccaim.és mégis van egy 78as karakterem.Aki mellesleg kõkemény kockulással lett ekkora nem 2hónap alatt lett felbotolva 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Dallie grat 1 sikeres pályafutásod van akkor. Tisztességes játékkal nem gondoltam volna hogy létezik ilyen 😊 Giru én 1 szóval nem mondtam hogy az a követendõ példa! Nem botozok nem donátolok egyszerûen félreértettél.
Néhány megjegyzés, csak, hogy tudd, mit és mit nem lehet elérni egy elég keveset játszó embernek. Tehát, menjünk szépen sorban.
1. 2006. augusztusában kezdtem el, a legjobb barátom csábított az L2 világába, neki akkor már volt egy 53-as gladiátora, de mivel én destroyert kezdtem, bevárta kis alt, lvl20 körüli bishopjával, és onnantól kezdve duóztunk.
2. Az akkori eventbõl szerzett 20 millió adenát, tehát ennyi kezdõtõkével vágtunk neki, úgy, hogy tudtuk, mindig 2 karaktert kell felszerelnünk párhuzamosan.
3. Amikor elértük a 40-et, már mindkettõnknek megvolt a top c-grade páncélja és fegyvere, ékszerre nem volt érdemes pazarolni b-gradeig.
4. 52-re mindkét karin top B, valamint teljes black ore ékszerszett.
5. 62-re a destroyer tallum heavyben, dragonslayerrel mászkált, a bishop maja robe szettben, acumenes A grade fegyóval.

Aktuális helyzet (3 napja ez volt, akkor hagytam abba, mert nincs idõm játszani):
Mindketten 68-asok, a destron +6-os, focusos Infernal Master, amit eladva simán tudnék már most S gradet venni magamnak (csak kardot, de az S grade armor úgy szar titannak ahogy van). 45 millió adena kp, emellett legalább ugyanennyi áll a WH-ban scrollok, receptek, alapanyagok, könyvek és egyéb dolgok formájában, amit csak pénzzé kéne tenni pár nap alatt.
Emellett non-gradetõl A gradeig több szettnyi(elven,briga,FP,divine,BW,avadon) páncél (a mi cuccainkban nõtt fel az új játékosok fele), fegyver, ékszerszettek.
Egy idõközben felhúzott 53-as warsmith, FP szettben, BO ékszerekkel, +6 Yaksa Mace-el.
Nincs kedvem tovább sorolni. Az elmúlt 8-9 hónap alatt 20 millióból (ha mindent beleszámolok, a sok betört A-grade craftot, a legalább ugyanennyi elbukott OE fegyót is amit tovább akartunk húzni), szóval 20 millióból nagyjából 800-900 millió lett. Mindez igen "casualnak" felfogható játékidõvel, és kereken 0 forintnyi adenavétellel. Emelett simán lehetnék 76+, mindössze nem játszottam annyit vele, mert nem volt kedvem/idõm/játékmackóm rá. Annyi pénz hever a girani piacokon amennyit nem szégyellsz felszedni - pedig a Sieghardti az elmúlt 1 évben szar volt, az utóbbi 4-5 hónapban sikerült fossá hígulnia.
Nincs nekem veled semmi bajom, de utálom a korlátoltságot és a szûklátókörûséget.

Giru
Ezzel azt mondod, hogy az a normalis hogy az ember botolja szet az agyat, hogy PvPben õ legyen a fasza gyerek? Szép felfogás. Olyan magyaros.... Ha en nem a szomszed se, ha neki van nekem is legyen... Sokat elmondtal ezzel a postal szerintem....
Amugy az allaspontodra csak annyit, hogy nagyon ugy nez ki, hogy a kovetkezo gradet elerve ha minden jol megy meglesznek a cuccaim, ugyanis a clanom segit kiutogetni meg lecraftolni oket.... ENNYI

wolf ezzel csak 1 baj van.... te meg mindig 1 emberes jatekban gondolkodsz... ez pedig nem az. Ez barmennyire is meglepo csapatjatek ezert lehet benne klanokat alkotni... akik mondjuk ugy hogy jobb esetben segitik egymast.... de ez megint nezopont kerdese.

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Giru ezzel csak 1 gond van! !SZvSZ! Ha te nem donatolsz vagy botolsz akkor kb értelmetlen officialon játszanod.
Nem tudom te hogy vagy vele de én olyan típus vagyok hogyha elkezdek játszani akkor szeretném ha az élvonalba lenne a karakterem és nem csak elvegetál a serveren, jelen esetben siegre menni PvP-ben nem a földön feküdni.... Azt hiszem ezek normális elvárások és javarészt ezért játszanak az emberek. Tehát az mind szép és jó hogy te nem botozol,donátolsz de ha a többi 10000 ember igen akkor te mindig ezek az emberek mögött fogsz kullogni. Ráadásul amiket ide belinkelnek Scrshotokat az mind mese! 76+ szinten még mindig az A-s cuccokat fogod farmolni és egy lvl 61es kari röhögve fog kinyírni a szarráenchantolt cuccaival amit frissen vett mert elérte az A-grade szintet. ennyi
FragStaR
Rombol a videó !

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

MeoH
Kamael infopage, persze kor-e-a-i-u-l

fuck mmo's..i.,

Endaer

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

meszitibi
Sajnálom hogy elmész Dallie <#rinya>, bizom benne hogy visszatérsz majd elöbb utobb...

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

mikor nyúlták le az acc-od, és hogy?

Strahd_
😊 igen 2 szer pedig tudod hanyas lennek mar ha nem nyuljak le az acom? 😛 es nem olsz le 2 szer? 😄

Giru
LoL
nagyon tetszik a nagyapas hasonlat 😊

Sirch
Ha emlékeim nem csalnak, Cobra régi motoros offon. Csak azért provokáltam, mert felesleges beadni azt a maszlagot itt mindenkinek, hogy csak bottal lehet boldogulni az életben. Ez a nagyapám szájából hitelesen hangzott, az L2 játékosokéból viszont nem.

Giru
Ebben igazad van, nem is firtatom, de en a jatekelmenyert jatszom, es szeritem ez kene hogy legyen a normal szemlelet.

Giru
Cobra, igen en offon jatszom, de a hozzaszolasodat figyelembevéve, nagyon remélem, hogy te nem 😄

masik meg a cucc farmolas meg a botolas ... egyaltalan nincs rajuk szukseg amennyiben 1 normalis clanba vagy, ahol segitik is egymast a tagok es nem csak a sajat fejlodesuket nezik az emberek.....

osztanam Sirch kérdését.... elmondanam lvl25ig tokeletes a topNG cucc. Az pedig konnyeden osszehozhato akar lvl17-lvl18 kornyekere ... fuggoen attol hogy mijen questeket csinalsz.
Masik meg szerintem eleg nagy a map ahoz hogy ne valjon teljesen monotonna es unalmassa a fejlodes... neked is 1x meg kene nezned az officalt....

Sirch
És te játszottál már offon? <#nyes>

Cobra.
Giru te már játszottál offon?
Tudod ahol nincs 5-1000x XP szorzó, ott eléggé unalmas a fejlõdés, a felszerelés farmolásról nem is beszélve.
Persze csalás ez is, de szinte szükséges a használata a botnak, ha nem akar 2 hónappal a kezdés után is topNG-ben lvl30-on lenni az ember.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
ha pénzt akarsz csinálni, akkor arra az l2 nagyon is alkalmas botozással. persze a kockázat ottvan hogy banolják a cuccaidat és akkor buktad. de rengetegen gazdagodtak már meg ebbõl, lásd farmerek is, és jópár "normál" játékos.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Giru
Ez halalosan igaz, ez egy hardware-es Bot 😊
En ehhez meg annyit tennek hozza, hogy az ilyen emberek minek veszik meg egyaltalan a jetekot. Mert hogy nem jatszani az is biztos 😊 Ez a tipikus vettem a gepemnek egy jatekot, had jatszon hamar en nem teszem. Az egytlen lehetseges opcio erre, ha valaki csak verni akarja a mellet a 7xes karijara.... Akar Lineage2 Light is lehetne a neve! Maximum szint No hozzáadott érték!

Sirch
Ugyanúgy kivágnak érte a szerverrõl, ha rádbizonyítják.

Az OG-t valahogy logolják, az IG-t peticiók és megfigyelések alapján szûrik. Ha ez a kütyü jól mûködik, az elsõ veszély nem fenyeget, de a második alapján ugyanúgy simán kitiltanak. Úgyhogy marhára mindegy, hogy most egy ingyen letöltött programmal csalsz, vagy pénzt fizetsz a tamagochiért.

Giru
Ezekszerint ha a gameguard nem eszleli akkor legit??? Érdekes felfogás 😊

ol én arra emlékszem egy hónappal ezelöttrõl hogy a legközelebbi belogolásodnál összeszeded rampm-ezel és odaadod😛 Cucc meg csak a recit szedte ki mivel spoilos
Cucclee
...és még mindig spoilos vagyok!<#duhos2><#nevetes2>

Hát 648 millioszor voltam már minden hunfele erre arra amara már a Gemet meg az atya uristen is megvettem ami kellet hoza,egyebkent nem cuccnal lett kraftolva? 😊