Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Excal1bur Leader of Sleepers
Excal1bur Leader of Sleepers
De átveszem a gizda de iszonyat kemény ork szerepét mester. Visszont elvárom, hogy barátilag segits megtanulni használni😊😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Jol állt volna nekem a kard😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
The Life is a Game. Yust play it!
Gondoltam, megpróbálok szépen búcsúzni és egy lángoló kardot hagyni valakire, de az NCsoft nem akarta, hogy a hetedik encsant rámenjen - tudom, hatnál is szépen világított, ez van 😊
Minden jót nektek, emberek/elfek/orkok/törpök.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
FeketeVipera 77 SS
1
Na 16:31 kor othon leszek
ha még valaki nem látta volna
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FeketeVipera 77 SS
Magasszintû akarsz lenni? Beállítod a botprogramot, és pár hét múlva toppon vagy.
Nem létezik olyan cél, amit ne lehetne csalással elérni. A kérdés mindig az, hogy így van-e értelme egyáltalán a játéknak? És félre ne értsetek, nem akarok én itt pampogni, meg szónoklatot tartani a becsületes játékról azért, mert nincs közöm mások játékához, van elég feladat meg cél elõttem ahhoz, hogy ne legyen idõm mások cuccaival, szintjével foglalkozni. Sokaktól hallottam már azt, hogy donate nélkül nem lehet boldogulni, mégis nosztalgiázva gondoltok vissza azokra az idõkre, mikor még ss nélkül ütögettetek... Kicsit ellentmondásos a dolog.<#vigyor4>#vigyor4>
GK hasznalata ritka volt 😄 inkabb setaltam minthogy kiadjak 3k adenat 😄
Nemrég csináltam 40es kasztváltókat egyik kiskarimmal és olyan mennyiségû dimenzió krisóval szórtak meg a küldit adó NPC-k hogy egy fillért nem költöttem gk-ra az egész küldisorozat alatt -sõt még maradt is<#crazya>#crazya><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Régebben ha nem is voltak túl jó cuccok, egyenlõbb esélyek voltak<#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
1. nincsenek már annyian játékban, és mint tudjuk õk abszolút nem folyamodnak semmilyen "3rd party programhoz"
2. folyton elverjük õket frintezzánál xDD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
pedig catalyst szerint tök bénák vagyunk hogy mi csak 4+grp-al tudjuk megölni õk meg 3-4 -el is 😄 Én már rég nem láttam õket Fritensat ölni mellesleg 😄
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
kis kreativitás kérdése az egész. nézd meg hol milyen kveszt van amit érdemes csinálni, csinálj magokat, stb.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
összes kezdõhely zsúfolásig tele emberekkel, irtottad a gombákat meg a zombikat a mocsárban bagóért, farmerekkel verekedtél egy helyért ahol tudsz fejlõdni, nem egy óra alatt hanem napok alatt lettél lvl 10....és körbenyalogatták a talpad ha valahol full BRONZE armorban dzsaltál végig.
a régi szép idõk.... 😄
De sajnálattal látom, hogy nincs d-s fegyoja senkinek...
egyébként 2. karakter, az elsõnél vettem fel a fegyvereket, de már törlõ listán van (még 6 nap) és 2. karakterem 26. szintû, és nem vehetné már fel a fegyvert... ezért kell egy ideiglenes.
És nem tudom mióta van, mert csak egy hete játszok, de a dead penalty nagy szemétség kis karaktereknek! nem elég, hogy nincs pénz semmire, még le is butítják a karaktert... 😞
inkább kezdek mégegy karaktert, azzal is kifarmolok induló kvesztekkel 100k-t, majd indítok mégegyet... amíg nem lesz elég fegyora 😄 (másképp nem tudom hogy gondolták!)
fuck mmo's..i.,
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Lenne pár kérdésem, ha nem probláma.
1) Mennyibe kerül jelenleg, egy 2 hónapos gamecard?
2) Mennyi az Adena - Ft eladási/vételi árfolyama?
Elõre is köszi a segítséget!
Mini Army Commander
A kepen az 1 Dragon's tooth szurka. Nincs a jatekban hivatalosan, csak a textura letezik, mint a shining bow. Free szervereken neha fellelheto.
fuck mmo's..i.,
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mini Army Commander
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Mini Army Commander
úgy mint a Great Sword-ot
btw lehet hogy nem Heaven's D, de nekem annak tûnik...
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *