Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Excal1bur Leader of Sleepers
Hát ja, bár láttam én már furcsa dolgokat a Franzon... 😊 Szerencsére nem mindenki elvakult fanatikus háború ügyileg... 😊
79 SE/77 BD Naia
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
ImMo összesen 1, azaz egyetlen 1-szer kempelte be a port spotot - miután ti bekempeltétek. Jó lenne ezt nem elfeledni. Én nem fogom, az biztos.
Lehet, hogy szegény Radirt lenyomod, hiszen jó 6-10 szinttel alattad van, és CDL-el fejlõdik, szóval folyamatosan 30% hp alatt van. Csoda lenne ha õ nyerne.
Norb ellen meg amint hallom, leginkább futni, meg Bsoe-zni szoktál, de persze idõnként te is meglepheted õt... És nem értem mi a baj a CP potival. Vegyél te is.
A 4%-os téma pedig az, hogy ment a klánwaros csata, mire de minket vele vágattak le, hogy ne 1, hanem 5%-ot veszítsünk. Tisztára korrekt. Neki még hadat se lehet üzenni, és ha lenyomjuk, akkor mi pirosodunk. Ez ám a korrektség! Nektek klános emberek száltak be a pvp-be, szóval legalább klánwart hirdethettetek ellenük... De látom nem akarod érteni...
79 SE/77 BD Naia
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A 4% os dolog meg teljesen más azért wart inditani hogy ne veszits 4 % ot mint 4% ot adni az ellenségnek amiatt mert kilépsz a klánból
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Ja, a sleepers nem üzent nekünk hadat, csak a szövetségeseitek. És amúgy szerencsétlen Jama elõtte 2 hétig óbégatott körbe, meg írt pm-et boldog-boldogtalannak, többek közt a ti allytoknak és barátaitoknak is. Csak ImMo válaszolt, ti nem, illetve a barátaitok annyival, hogy megfenyegettek bennünket.
A kilép a klánból, hogy adjon 4%-ot miért baj? Mert gennyes dolog, ráadásul épp te panaszkodtál itt, hogy a RM barátai, szövetségesei lepvp-ztek titeket, így 4%-ot vesztettetek. Hogy is van ez?! Ha veletek teszik akkor bunkóság, ha ti csináljátok akkor meg "mi bajod ezzel?" ??!!!
És nem tudom mibõl indulsz ki Giru-ék megítélése terén, hiszen nem beszéltél, chateltél, partyztál velük. Egyáltalán nem ismered õket. Vagy csak az fáj, hogy õk velem ellentétben pvp karaktereket tolnak, és lenyomnak pvp-ben?! Bizony van ilyen...
79 SE/77 BD Naia
Ez lett ezzel a postal a velemenyem rolad....
Rune védelmére mennyien voltak? Csak a Patanegra és allyja, vagy valaki más is? Igazából az ilyen részletek érdekelnének...
79 SE/77 BD Naia
Nem adom fel egykönnyen.. 😊 Ráadásul legalább a többieknek lehetõségük lesz egy picit árnyaltabb képet kapni a szerver klánjainak viszonyairól.. 😊 Tényleg, ott volt valaki Rune-nél? Érdekelne mi volt ott pontosan...
79 SE/77 BD Naia
Ez a tipikus esete annak, hogy elvakitott egy imadat, ami ebben az esetben true kepviseleteben egy tökéletes sleepers és allyja a te fejedben...
Neha kicsit a dolgok moge tudnal nezni maris kicsit mas lenne a helyzet.
Olyanokat irsz neha, és olyanokra vagy büszke, amit sokszor jobb lett volna ha le se irsz...
Érdekes amit írsz. Bár nem tudom, hogy anno a Brotherhood kinek segített pvp-ben... Meg tudnád mondani??!! Mert senkinek. Mégis, szóba se álltatok velünk, amikor szövetséget, vagy ostromon való részvételi lehetõséget kerestünk. A LoD szóba állt velünk. Erre tõletek csak fenyegetõzést, meg war-okat kaptunk. Hát, sok választási lehetõséget nekünk nem hagytatok...
Aztán olyan is megesett, hogy épp partyztam Patanegrásokkal, amikor barátaitok rácsaptatok. Én nem is láttam, hogy mi van, de mint healer, persze gyógyítottam -> lila lettem -> le is lettem vágva. Szerinted nekem akkor jól esett az 5% exp bukás?! Meg amikor klántársaid direkt egy klánon kívüli karakterrel vágattak le engem, a több xp vesztés érdekében?! Mert ezekrõl te sohasem beszélsz...
Rune: az npc-k ellen a PN vette be. Az õ érdemük, hogy a kellõ erõt, támogatót össze bírták szedni. Ott voltam, mégsem az én érdemem. Õk hívtak, tehát az övéké.
Tegnap sajnos nem tudtam játszani, így nem lehettem ott megint, de Rune elvesztése sokat mesél rólatok, meg a kialakult politikai helyzetrõl...
79 SE/77 BD Naia
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Nagy vagy Sirch😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Amúgy azért, mert ha otthon a garázsban akarsz mercédeszt építeni, lehet, hogy nem fog ugyanúgy mûködni, mint az eredeti, hiába néz úgy ki...
Nem tudom, melyik része nem világos ennek a szövegnek, illetve azt se értem, miért gondolod, hogy az officalon játszó játékosok bármelyike is ismerné az L2j programkódját, hogy kellõen kimerítõ választ adhasson neked. Éppen ezért én megteszem helyettük:
Az L2PetIstance.JAVA 116-dik programsorában indított kivételkezelésbe ágyazott ciklusok között van a hiba. Remélem ennél többet nem vársz tõlem, hisz ha tudnám a pontos választ, már rég kiküszöböltem volna a bugot a fejlesztõk legnagyobb örömére.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Üdv Franzon
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Keress meg minket, szivesen látunk minden hazánkfiát a szerveren! 😊 Van egy kissebb magyar klán, tök semleges, szerintem oda állj be, amíg el nem döntöd, hogy melyik oldalra állsz... Pm-ezz ránk, ha bent vagyunk, mondunk majd részleteket! 😊
79 SE/77 BD Naia
Elõször is: egyik war klán sem fejlõdött békében. Ugyanis mnket is gankeltek, csak nem a RM, hanem ti és szövetségeseitek... A héten naponta átlag 5-ször kaptak el, volt olyan nap, amikor ez közelebb volt a 10-hez... Ez békében fejlõdés??!! Egyszerûen csak a másik oldalon álltunk, és mi ott szívtunk. Nem kell ezt megideologizálni. Egyes klánok az RM-el voltak jó viszonyban, más klánok pedig veletek.
Amúgy: én kétszer jártam ki békét a RM-nél, szóval lehet, hogy Batman normálisabb nálatok?! Mert ugye vele legalább lehetett tárgyalni... Persze ha valaki eleve a RM elszánt ellenségeként határozza meg magát, akkor persze vállalja a következményeit...
Egyébbként RM oldala: legalább annyira volt az a Patanegrá-é is... Nem véletlenül történt az, hogy nekik sikerült, ami a RM-nek nem: Rune
Egyébként megvan hova megyünk, és majd meglátjuk milyen lesz a viszony veletek....
79 SE/77 BD Naia
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Ui:Meoh a plated setted még nálam van, kinek adjam vagy beloggolsz majd érte????
Gordi ezt a skillbaros dolgot elég könnyen meg lehet oldani ha pl subon másik skillbarokat használsz ez nem fog bekövetkezni és nem halsz meg miatta,tudom hogy ez nem segít hogy meggondold:/
Meoh neked meg sok cseresznyét meg pévépét!
ja és gordi mi lesz a sok cuccal az accomon ami téged illet, át kellene pakolni õket....!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Respekt Fragstarnak a necrofill papnak es csapatkapitanynak, es Dettonak, a gimp eSeRnek, sokat koszonhetek nektek. Udv Gordi, Mailka, Drizz, Endaer, SzekiBa, Csuzli, Spidi, Razi, Santa, Sorbon, Ventel, es meg nagyon sok nev, akik kozul mar sokan nem is jatszanak velunk de nem felejtettem oket... Szoval pusszantas mindenkinek!!!
Ui: Remelem nem lett tul csepegos…
Ui2: A saskaknak: nem adok oda semmi cuccot …
Ui3: Nem haltam meg, az accom aktiv, miutan allva elenekeltettek a himnuszt, itt, msnen siman elertek, es talan neha ventrin is, de most meg nem megyek, mert meg konnyen visszacsabulnek…😛
fuck mmo's..i.,
Ha subot váltasz elvesznek a skillek... telyesen ures a skill bar ahány sub anyi bukás..
és elegem van ma meghaltam mert belogoltam rosz helyen és ránkagroztak a mobok a skillbáron nem volt hp poti elixir bsoe és chant of life
3-4ora xp 1% és meghalok ez miatt a fos miat bukok 3% ot a kurva anyát azt...
Akkor mehetek freere is ha szopni akarok...
Az összes klán maradt waron akik eddig voltak bár jo sok klán könyörgött truenak a békéért. LoD meg azért marad mert szimplán utáljuk immot és a klánt