Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én legalább 10 szer haltam meg immo miatt mert bekempelte port spotot , Norb elöl meg soha nem futottam el és 1szer használtam bsoet amikor cp potiont nyomta mint az állat . mind a 2en b gardesek vagyunk és ugyanazon a helyen vagyunk szoval nem hiszem hogy olyan nagy szintkülönbség lenne közöttünk , másrészt radirt meg brigittát ugyis lenyomtam hogy port spotot kempelték mind2en

Excal1bur Leader of Sleepers

Sziasztok! 😊
Hát ja, bár láttam én már furcsa dolgokat a Franzon... 😊 Szerencsére nem mindenki elvakult fanatikus háború ügyileg... 😊

79 SE/77 BD Naia

Giru
😄 abbol se party lett volna...

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Szia!
ImMo összesen 1, azaz egyetlen 1-szer kempelte be a port spotot - miután ti bekempeltétek. Jó lenne ezt nem elfeledni. Én nem fogom, az biztos.
Lehet, hogy szegény Radirt lenyomod, hiszen jó 6-10 szinttel alattad van, és CDL-el fejlõdik, szóval folyamatosan 30% hp alatt van. Csoda lenne ha õ nyerne.
Norb ellen meg amint hallom, leginkább futni, meg Bsoe-zni szoktál, de persze idõnként te is meglepheted õt... És nem értem mi a baj a CP potival. Vegyél te is.
A 4%-os téma pedig az, hogy ment a klánwaros csata, mire de minket vele vágattak le, hogy ne 1, hanem 5%-ot veszítsünk. Tisztára korrekt. Neki még hadat se lehet üzenni, és ha lenyomjuk, akkor mi pirosodunk. Ez ám a korrektség! Nektek klános emberek száltak be a pvp-be, szóval legalább klánwart hirdethettetek ellenük... De látom nem akarod érteni...

79 SE/77 BD Naia

pharao
Megy ám a Franz-os észosztás, Még cseresznye, hogy még nem áltam át a patanegrába, pedig 1 hete még ezt fontolgattam ><. Szép is lett volna 2 war jellel a fejem fölött RM-esekkel party-zni 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

jah általában 3v1 ben bukni szoktam mert immo mindig jön és bekempeli port spotot vagy csak simán addig futtok amig immo teleportál és lelõ 😄 RadIrt eddig mindig megöltem Norb ellen meg hagytam az egészet mert nem volt cp potionom mig õ már a 60ikat használta fel 😄
A 4% os dolog meg teljesen más azért wart inditani hogy ne veszits 4 % ot mint 4% ot adni az ellenségnek amiatt mert kilépsz a klánból

Giru
Amugy minden klanba jutnak "erdekes" felfogasú emberek, és ezalol ti sem vagytok kivetel. Amig ez a jatek nem alapszik semmiféle ismerettségre, csupan a neten ismeritek egymast kivedhetetlen hogy ne keruljon be egy-egy balfék is a klanba, aki adott esetben kepet alkot a teljes közösségrol.

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Szia! 😊
Ja, a sleepers nem üzent nekünk hadat, csak a szövetségeseitek. És amúgy szerencsétlen Jama elõtte 2 hétig óbégatott körbe, meg írt pm-et boldog-boldogtalannak, többek közt a ti allytoknak és barátaitoknak is. Csak ImMo válaszolt, ti nem, illetve a barátaitok annyival, hogy megfenyegettek bennünket.
A kilép a klánból, hogy adjon 4%-ot miért baj? Mert gennyes dolog, ráadásul épp te panaszkodtál itt, hogy a RM barátai, szövetségesei lepvp-ztek titeket, így 4%-ot vesztettetek. Hogy is van ez?! Ha veletek teszik akkor bunkóság, ha ti csináljátok akkor meg "mi bajod ezzel?" ??!!!
És nem tudom mibõl indulsz ki Giru-ék megítélése terén, hiszen nem beszéltél, chateltél, partyztál velük. Egyáltalán nem ismered õket. Vagy csak az fáj, hogy õk velem ellentétben pvp karaktereket tolnak, és lenyomnak pvp-ben?! Bizony van ilyen...

79 SE/77 BD Naia

Giru
Köszönöm! Igaz, mar csak mint volt LODos teszem ezt.

giru pm re reagálva kijavitom az elõzõ postomat : nem az összes LoD s paraszt csak némelyik

Giru
erre a megnyilvanulasra megkaptad a PMem.
Ez lett ezzel a postal a velemenyem rolad....

Brotherhood soha sem volt war alatt ( sleepers) csak LoD és én kétlem hogy ti megkerestetek volna minket , ezenkivül invincible allyhoz csak késõbb csatlakoztunk azelött warba voltunk velük . Az hogy vki kilép a klánbol hogy 4 % ot adjon azzal mi a baj? True meg nem a bálványom mivel én nem örülök hogy leszedte a warokat , Snyder a leaderem és õ tényleg jo arc. Lehet hogy nem fogom fel de legalább nem vagyok olyan paraszt a játékban mint ti (kivéve biehielle)

Szia! 😊

Rune védelmére mennyien voltak? Csak a Patanegra és allyja, vagy valaki más is? Igazából az ilyen részletek érdekelnének...

79 SE/77 BD Naia

MeoH
Bebonak ad oda a rucit. Estenkent online.

fuck mmo's..i.,

Facek
ja bevettük ennyi aztán húztunk giranba de már nem volt esélyünk annyian voltak meg már kicsit szervezetlenné váltunk
Szia! 😊
Nem adom fel egykönnyen.. 😊 Ráadásul legalább a többieknek lehetõségük lesz egy picit árnyaltabb képet kapni a szerver klánjainak viszonyairól.. 😊 Tényleg, ott volt valaki Rune-nél? Érdekelne mi volt ott pontosan...

79 SE/77 BD Naia

Giru
Bie, szeritem felesleges ezt tovabb nyujtani! Olyan csolatassal, ami Exc-nek van fel se fogja amit irsz neki.... Sorry Exc, de ez van...
Ez a tipikus esete annak, hogy elvakitott egy imadat, ami ebben az esetben true kepviseleteben egy tökéletes sleepers és allyja a te fejedben...
Neha kicsit a dolgok moge tudnal nezni maris kicsit mas lenne a helyzet.
Olyanokat irsz neha, és olyanokra vagy büszke, amit sokszor jobb lett volna ha le se irsz...

Szia! 😊
Érdekes amit írsz. Bár nem tudom, hogy anno a Brotherhood kinek segített pvp-ben... Meg tudnád mondani??!! Mert senkinek. Mégis, szóba se álltatok velünk, amikor szövetséget, vagy ostromon való részvételi lehetõséget kerestünk. A LoD szóba állt velünk. Erre tõletek csak fenyegetõzést, meg war-okat kaptunk. Hát, sok választási lehetõséget nekünk nem hagytatok...
Aztán olyan is megesett, hogy épp partyztam Patanegrásokkal, amikor barátaitok rácsaptatok. Én nem is láttam, hogy mi van, de mint healer, persze gyógyítottam -> lila lettem -> le is lettem vágva. Szerinted nekem akkor jól esett az 5% exp bukás?! Meg amikor klántársaid direkt egy klánon kívüli karakterrel vágattak le engem, a több xp vesztés érdekében?! Mert ezekrõl te sohasem beszélsz...
Rune: az npc-k ellen a PN vette be. Az õ érdemük, hogy a kellõ erõt, támogatót össze bírták szedni. Ott voltam, mégsem az én érdemem. Õk hívtak, tehát az övéké.
Tegnap sajnos nem tudtam játszani, így nem lehettem ott megint, de Rune elvesztése sokat mesél rólatok, meg a kialakult politikai helyzetrõl...

79 SE/77 BD Naia

xt198
xD

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sirch
Remélem mihamarabb viszontlátunk. <#papakacsint>

Gordis2k
EZEN szarrá röhögtem magam köszi😊 amugy megen felriadtam😊

Nagy vagy Sirch😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

_Neo
A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte.

Amúgy azért, mert ha otthon a garázsban akarsz mercédeszt építeni, lehet, hogy nem fog ugyanúgy mûködni, mint az eredeti, hiába néz úgy ki...
Sirch
"A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte."

Nem tudom, melyik része nem világos ennek a szövegnek, illetve azt se értem, miért gondolod, hogy az officalon játszó játékosok bármelyike is ismerné az L2j programkódját, hogy kellõen kimerítõ választ adhasson neked. Éppen ezért én megteszem helyettük:

Az L2PetIstance.JAVA 116-dik programsorában indított kivételkezelésbe ágyazott ciklusok között van a hiba. Remélem ennél többet nem vársz tõlem, hisz ha tudnám a pontos választ, már rég kiküszöböltem volna a bugot a fejlesztõk legnagyobb örömére.

De ez mitõl van?

Facek
na jó de a te bugod csak idegesítõ és egy cseppet idõigényes semmi más
Gordis2k
A számbol vettétek ki😊 d4e az off is bugos ne gyere át....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

akkor azért

aha

phalanx
free szerver?

Mitõl van az h veszek a pet-nek több ezer "zacskó" kaját, mégis hamar befalja? Adagolni kell neki? Mindig csak egy-egy zacsi? A 30-at ugyanolyan gyorsan eszi meg mint at 1500-at.

Van egy eladó L2 accom, ha érdekel valakit, dobjon egy üzit.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Azért waroztunk mindenkivel mert pvpben segitették RM t, nem túl jo dolog mindig 4 %ot kapni emiatt. Rune meg nem patanegra érdeme hanem azoké akik segitettek szoval kivéve mi és RM de már el is vesztették ^^ most már RM érdeme. Mi meg azért nem adunk elsõ esélyt se mert általában elötte már kinyirtak minket, hidd el nem poénból vannak a warok és nem vagyunk azok akik adnak 2.ik esélyt 😄

Üdv Franzon

Akhi
koszi endaer😊 ha megersz szivesen adom az en karim is hogy hero ligy😊

pharao
Üdv Meoh Franz-on! Még mindíg kivácsi vagyok a nevedre!!!!! PM ingame FlashXP vagy MSN! >.<

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sirch
Mivel soha egyetlen szó se volt hivatalos oldalról kariátvitelrõl, ezért szerintem felejtõs...

VipJoco
Jah üdv franz-on majd msn-en keress meg <#buck>

lesz valami a kari átvitelbõl?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

GibboRamone
Bandwagoner!!! <#vigyor2>Üdv Francon!<#vigyor2>

Dota 2

Üdvüzlünk a Franzon! 😊
Keress meg minket, szivesen látunk minden hazánkfiát a szerveren! 😊 Van egy kissebb magyar klán, tök semleges, szerintem oda állj be, amíg el nem döntöd, hogy melyik oldalra állsz... Pm-ezz ránk, ha bent vagyunk, mondunk majd részleteket! 😊

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊
Elõször is: egyik war klán sem fejlõdött békében. Ugyanis mnket is gankeltek, csak nem a RM, hanem ti és szövetségeseitek... A héten naponta átlag 5-ször kaptak el, volt olyan nap, amikor ez közelebb volt a 10-hez... Ez békében fejlõdés??!! Egyszerûen csak a másik oldalon álltunk, és mi ott szívtunk. Nem kell ezt megideologizálni. Egyes klánok az RM-el voltak jó viszonyban, más klánok pedig veletek.
Amúgy: én kétszer jártam ki békét a RM-nél, szóval lehet, hogy Batman normálisabb nálatok?! Mert ugye vele legalább lehetett tárgyalni... Persze ha valaki eleve a RM elszánt ellenségeként határozza meg magát, akkor persze vállalja a következményeit...
Egyébbként RM oldala: legalább annyira volt az a Patanegrá-é is... Nem véletlenül történt az, hogy nekik sikerült, ami a RM-nek nem: Rune
Egyébként megvan hova megyünk, és majd meglátjuk milyen lesz a viszony veletek....

79 SE/77 BD Naia

Endaer
Gordi, sajnalom... viszont remelem, hamarosan megcsinaljak ezeket a szar bugokat, es akkor ha betartod amit mondtal, visszajossz megint aktivan jatszani. En erre jatszom, ezt varom, remelem nem kell sokaig varnom. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
en meg csak 76os vagyok Mystic Musekent, es csak 26%on allok, szoval eleg bena a karim, arrol nem beszelve hogy dc szettem van a fegyom meg Gordi kolcson SOMja. van perpill 4 millam, ebbol herokent az S-grades shotra se nagyon fogja futni... summa summarum, szep dolog a csillivilli hero feny de egy ICA szintu klanban, a klan elvarasainak sem szintben, sem targyban, sem pvp rutinban nem felelek meg. Igy tehat en nem akarok Hero lenni, a hero channel nem eleg vonzo az allando shittalkingert cserebe. Akhi, ha ugy alakul, az olimpian szivesen feedeltetlek a pontjaimmal - mar amennyim van ugyebar. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Sajnálom srácok de a ti döntésetek és tudomásul kell venni....sok szerencsét Franzon és folytonos tudósítást kérünk<#rinya><#rinya><#rinya>
Ui:Meoh a plated setted még nálam van, kinek adjam vagy beloggolsz majd érte????

Padidiver
Háth én nagyon sajnálom srácok:<
Gordi ezt a skillbaros dolgot elég könnyen meg lehet oldani ha pl subon másik skillbarokat használsz ez nem fog bekövetkezni és nem halsz meg miatta,tudom hogy ez nem segít hogy meggondold:/
Meoh neked meg sok cseresznyét meg pévépét!
ja és gordi mi lesz a sok cuccal az accomon ami téged illet, át kellene pakolni õket....!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

MeoH
Hmm… Ugy latszik ez a nap a bucsuk napja  Szoval: Kedves Barataim! Ma en is meghoztam a vegso dontest, amit mar honapok ota erleltem magamban, elhagyom a Sieghardtot. Jo ideje mar csak a tarsasag miatt osztottam a buffokat, de ugy erzem itt a vege. Nem erzem hogy lenne ertelme, hogy tovabb itt jatszak. Sajna nekem sok az a 7ora idoeltolodas. Ostromokra, pvpezni alig tudtam menni ez miatt. Es igy ertelmetlen grindolas, meg ha „konnyu xp” is volt neha😛 En nem tudom es nem is akarom atvenni az ejjeli bagoly szerepet… Nem titok a Franzon folytatom tovabb, az elmult par napban nagyon elveztem ott, kap 1 eselyt. Ha pedig nem, akko tenyleg ennyi volt az 1xrate…
Respekt Fragstarnak a necrofill papnak es csapatkapitanynak, es Dettonak, a gimp eSeRnek, sokat koszonhetek nektek. Udv Gordi, Mailka, Drizz, Endaer, SzekiBa, Csuzli, Spidi, Razi, Santa, Sorbon, Ventel, es meg nagyon sok nev, akik kozul mar sokan nem is jatszanak velunk de nem felejtettem oket... Szoval pusszantas mindenkinek!!!
Ui: Remelem nem lett tul csepegos…
Ui2: A saskaknak: nem adok oda semmi cuccot …
Ui3: Nem haltam meg, az accom aktiv, miutan allva elenekeltettek a himnuszt, itt, msnen siman elertek, es talan neha ventrin is, de most meg nem megyek, mert meg konnyen visszacsabulnek…😛

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Ez a kisebik rosz!!

Ha subot váltasz elvesznek a skillek... telyesen ures a skill bar ahány sub anyi bukás..
és elegem van ma meghaltam mert belogoltam rosz helyen és ránkagroztak a mobok a skillbáron nem volt hp poti elixir bsoe és chant of life

3-4ora xp 1% és meghalok ez miatt a fos miat bukok 3% ot a kurva anyát azt...
Akkor mehetek freere is ha szopni akarok...

Akhi
Gordi milyen Bug? es mi ez hogy dobjunk ki?😊 endaer beszeljuk meg😛

Sámán
Köszi -ááá, nem olvasok én olyanokat hogy honlap... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Békében fejlödhettetek míg mi szivtunk és Patanegrat se az én klánom sem Heartbreakers nem akarta csak hát Lefaps ugy döntött hogy megcsinálja azt az Immortal allyt emiatt vagyunk békében és amint látom van eredménye ( tegnapi siege) 1ébként meg True monta nekünk hogy nem lesz több ien hogy RM oldalrol átáll 1 klán a mienkre . 1esével mint nem LoD tagok persze hogy tudtok csatlakozni a másik oldalhoz de mint LoD az egész klán azt soha 😊
Az összes klán maradt waron akik eddig voltak bár jo sok klán könyörgött truenak a békéért. LoD meg azért marad mert szimplán utáljuk immot és a klánt

Sirch
A fejlesztõk által ismert hiba, amire figyelmeztetik is a játékosokat a honlapon. Párszor megnyomod a TAB gombot, és az ékszerek ikonjai ismét láthatóvá válnak.