Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
illetve ha lesummonálnak akkor nem kell annyit sétálnod
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
És c-gradest hord azért erõs😊 segitség nélkül jó ha lesz d-gradje😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
amugy meg csak fejlõdsz fejlõdsz fejlõdsz az idõk végezetéik.
20 as szinten kel elõször kaszt váltot csinálni ahol dönthetsz miként akarsz tovább haladni minden kasztnak/fajnak itt van elõször lehetõsége specializálódni pl: human magebõl 1. human wizard 2. claric
ezek és továb osztodnak 40 es szinten a kasztváltok nehéz és fõleg eszméletlen hosszú(megállás nélkül ha sok a lovéd utazásra 6 ora ha nem 12)
Kérdez ha érdekel valami.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
És üdv. az SHn
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
ps: székesfehérvári vagy ?
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
SOEt meg még nem tudok venni mert nincsen olyan diamondom.
Olyat hol találok ?
Ja és egyépként hogy lehet a strengtemet növelni . 10. szinten vagyok de még nem jöttem rá?
Ha a /loc gludint ir, akkor nyomhatod az SOE-t
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mert vettem jegyet de hajó nincs sehol vártam egy órát és még mindig nem jött.
Akkor most hogy lehet elmenni?
Szép napot mindenkinek. <#integet2>#integet2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Meoh nemsokán küldök képet, csak pihenek még egy kicsit...fárasztó volt a kirándulás <#buck>#buck>
Jah és Fragstar, naon állat az az SA...Mana burn közben mana burn 😄
REAL MADRID
mennyi is kell neki, lvl 78? vagy 79?
ráadásul én vidékröl mentm be ez miat 😄
pl. ma tudtam meg hogy a skilleket lehet +ozni 😄
vagy pl a sub classriol leirast meg hasomnlok
REAL MADRID
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
bejelentkezel vagy nem (MSN-re) lebontalak 😄DDD
nee slackerkedj bszélnünk kell msn nowww😄
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
sztem nincs mediában pécsett legalábbis én nem láttam. Online tod megrendelni BP-rõl.
ui:
WTB: régi hajnali piacolos beszélgetõs NFes idõk szerintem 😛P
Elõre is köszi
FOREVER LINEAGE 2
Nini élek😉
Elõre is köszi
FOREVER LINEAGE 2 HURRAY
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Mire jó a makro és hogy kell használni ?😊Kössz elöre is
PÉCSIEK!:
a romai udvarba van egy fantasy fun bolt na ot lesz 1kis lineage találkozo féle kis beszélgetés M.A.G.U.S-ozás meg jóhangulat Holnap (szombaton) 4töl..