Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
(Vagy az nem az??)
Soe sa kira -hasznosabb mint amilyen vackokat szoktak ezek a life stone-ok adni -nem is értem mi olyan marha drága bennük a piacon -persze gondolom akinek van pénze kisérletezik ezerrel, hátha valami übert kap <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
The Life is a Game. Yust play it!
azt mondják jelen pillanatban wc erõsebb mint ppr olympián de kitudja.
egyébként múltkor pvp ztünk kicsit és nolám engem jól lerout-oltak ami nem volt gond addig amíg ki nem futottak range-bõl utána szívtam,úgyhogy annyira nem is rossz egy buffer/healer fõleg! pvp ben
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Hide and fear, Cobra Commander is here !
<#hehe>#hehe>
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
#wtb IMBA gomb
<#email>#email>
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Az odáig ok, hogy mondjuk egy kis mázlival le tudom trancelni, nagyon kis mázlival rootolni (bár azt meg minek), valamint ha van summonja, azt az erase elintézi. Ezen kívül a manáját tudom elégetni, ami Interlude óta már trancebõl is feléleszti, ráadásul mondjuk nem 2-3 manaburn kell ahhoz, hogy üres legyen az ellenfélnek a manabarja (tehát 3 lövést lazán belémnyom addig), ok, tudom healelni magam, és ha jól csinálom lehet neki fogy el elõbb a manája (kivéve, ha kapok egy magic critet). Szóval amíg van manám, addig meg tudom védeni magam, sõt még nagy nehézségek áran, kb fél órás csatában 1v1-ben talán le is gyõzhetem (persze, csak ha van egy jó kis fegyverem bonuszba, lehetõleg íj). Így ha kifogyott a manából, akkor válthatok light páncélra és íjra, lövöldözhetünk egy picit, közben meg talán még healelhetem magam. És ekkor még kihagytam a számításból azt a temérdek potit (HP, CP, Mana) amit elihat az ellenfél is, és a végén úgyis elsoézik, ha már nincs más választása, mert ugye egy bishoptól kikapni... úgysem hiszi el senki <#dumcsi>#dumcsi>.
Bár lehet az is, hogy csak én nem látom a lehetõséget és túl defenzíven használom a karakterem.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ravenstormrage elemental summoner és necro a szubja -nekró az nekró.. csak úgy van <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
Olyt meséltek nekem, mit nehezen hittem, hogy egy adott szint után a két(vagy több) sub skilljei összeolvadnak. Ilyen lehetséges?
(Ui. nem a DN szerverekrõl beszélek hanem offról)
Igen Guggy, neked szantam!!!
fuck mmo's..i.,
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
ami a subclass megkötéseket illeti:
ennenséges fajt nemválaszthatsz. ez ha jólemlékszem csak elf/darkelf esetén van: ha DE vagy, nem választhatsz elfeknél lévõ kasztot és vice versa.ha nuker volt a fõclassod akkor másik nukert ha jóltudom nemválaszthatsz, ugyanez az azonos osztályba tartozó többik kaszttal is ígyvan (tõrös, íjász).
2 kaszt van amit semmiképp nem választhatsz subclassnak: a warsmith és az overlord.
ha megszerzed a subclasst, akkor a lvl 40-es skillekkel együtt minden alapból meg lesz tanulva addig neked, csak utána kell folytatni.
AC2: Lvl75-öt kell elérned és megcsinálnod a questeket, utána át tudsz váltani egy tetszõlegesen választott (kisebb megkötésekkel) másik 2nd classra (tehát lesz egy ugyanolyan nevû és kinézetû másmilyen karaktered). B-s felszerelést NPC-tõl nem tudsz venni, csak questtel szerezni (Ivory Tower-ben van a quest, sok-sok mobot kell ölni ToI-ban és a questitemeket be tudod váltani B-s darabokra vagy akár egész cipõ/kesztyûre meg talán ékszerre is).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És lehet-e venni B-s cuccokat hivatalos árusoknál? ha igen hol?
elõre is thx
mindenhova eza unded van irva 😄 hat hasznalni nem tudtam DDD (igen free server de mukodnak csak en vok bena 😄DDD)
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Nehéz eldönteni (én inkább a sötétbõrû hosszúfülût választottam... 😊
A prophet elõnye, hogy gyakorlatilag minden party szivesen látja. Emellett tud nehézvértet viselni, így miután lement a buffolás, végülis beszállhatsz te is a buliba.. 😊
A bishop az elsõ számú pvp healer, így ha pvp-zni is szeretnél, akkor jó választás. Viszont Bishop-al nem szálhatsz bele a buliba, azzal folyamatosan a parytagok állapotát kell figyelned. Viszont a gyors sleepje révén igen hasznos karakter tud lenni...
Én a helyedben nem tudom mit választanék, tulajdonképpen annak alapján dönts, hogyan játszol. Ha szeretsz beszállni a buliba, akkor Prophet, míg ha inkább felelõsséget akarsz vállalni, akkor Bishop.
79 SE/77 BD Naia
A prophet, mint írtam is, buffer. Az elven elder és a shilien hosszúfülû tud manát tölteni.
Amúgy a bishop partiban (ahol nincs VR buff) sokkal "játszhatóbb" karakter, mint a prophet, amivel minden 20 percben elnyomod a makrót.
mondjuk nem azt akarom hogy egy partyba csak allok es nezek meg healalok 😄DD
de a bishop skilleket is elnezve talaltam olyat amivel magamat meg tudom vedeni
REAL MADRID
bishop = healer
kérdésem hogy bishop vagy prophet?
mert nemtok valasztani 😊 skilleket nezve a bishop csak healer lenne?
mig a prophet inkabb lefogja a mobokat
vagy tévedek?
REAL MADRID
A játékosok lehetnek lovagok, akik feltartják az ellenséget, dicsõ harcosok akik szemtõl szembeni küzdelemben, íjászok akik távolból, tõrösök, akik meglepetésbõl támadva, varázslók akik magiájukkal harcolnak az ellenséggel, avagy papok, akik áldásokat osztanak és gyógyítják a sebesülteket....
Remélem kezdésnek elég lesz..
79 SE/77 BD Naia
ui: talaltal mar kepet?
fuck mmo's..i.,
a Lineage jelentesevel en is tisztaba vagyok, csak honlapot kell szerkeztenem suliba, és kellene egy kis leírás
atomra fontos lenne...
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
79 SE/77 BD Naia
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Nem tudja véletlen vki, hogy mikor járnak le a trial accok?
Nem a 2 hét érdekel, hanem hogy meddig lehet aktiválni.
Most néztem, hogy regelni már nem lehet 😞
egy kis leírás kellene magyarul...nem tok valami jól fogalmazni 😊
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Csökken a mana reged meg az evasionod, cserébe nõ a cast speeded, meg még valamid... (amennyit én hs-be járok...) <#buck>#buck><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
79 SE/77 BD Naia