Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Mindig is õ volt hármójuk közül a legaktívabb. 😊 Amúgy üdvözlöm, ha találkozol vele! 😊 Ja, és szólj neki, hogy ha befejezte végleg a Franzot, akkor a hugimnak visszaadhatná a fegyót...
79 SE/77 BD Naia
A Siegehardt-os játékostársakat kérdezném három volt Franz-os játékosról (nem bírták velünk a hajtást.. 😊 ), a nickeik Cicmic, Mogorva és Violagyu voltak a Franzon. Tudtok róluk valamit?
79 SE/77 BD Naia
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha minden klafol destroyer 1,5 percig
hosszabb távon full buffban ijjász
és a legnagyob dmg mindenképpen a nuker kritikál és adot idön belül bevit dmg is a nuker(varázslo) de hosszutávon nincs manája
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
79 SE/77 BD Naia
Mint az elõttem írók is írták, sajnos a NG-s felszerelést nem lehet exchangelni D-s felszerelésre. Így csak az a két lehetõséged maradt, hogy:
1: eladod a régit, és veszel újat.
2: sikeresen belépsz egy jól menõ klánba, és õk adnak. Azért a jól menõ klánok esetében nézz jól körül, nehogy egy olyan war klánban találd magad, amelyik hadban áll a játékbeli barátaid klánjával.
Amúgy a pecázást lehet, hogy érdemes mégis erõltetni, mert a pecás matikból magasabb szinteken magad is - persze ha megvan a recept - alacsonyabb szinten meg mások segítségével tudsz hasznos potikat készíteni. És már az is segítség ám, ha ezekre nem kell költened...
79 SE/77 BD Naia
Ugy alakult, hogy befizettem az accomat miután bing és airina kijelentették Akhi lehet hero de elõb én ...
Igy megkérem akhi mestert, hogy ha tudja az elkövetkezõ 3-4 napban spsen logoljon ki és Endaer pls te is tedd meg ezt mert pontosan 1 kor már készen kell az olympiára állnunk. Mailka segit nekem ebben ha tud és bing ha kell boxol mindenki mást velem is õ megy be!
Miután én sajnos dolgozom gyakorlatilag megállás nélkül.
A cuccaimat tedjétek pls vissza a karira mindet nagyon szépen köszi skacok.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
pm ingame: mailka megnézzük mi van Ng be 😄
WTS: Draconic light set
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Excal1bur Leader of Sleepers
TDU:Kamarov:HUN
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer