Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! 😊
A két klienses védelmet szerintem üzleti okokból nem csinálják: nagyon sok játékosnak van 2 accountja vagy piacozásra, vagy utánfutó buffernek (hála a bufferek állandó nerfelésének).
Viszont a botok elleni védelmet tényleg beletehetnék... Már nagyon elegem van a botokból, a szerverek szétcseszésébõl és az adenavásárlás miatt elszállt piaci árakból. Ezek az árak igazából már bénítják a kereskedelmet, hiszen a tapasztaltabb legit játékosok ilyen viszonyok mellett nem adják el a fölösleges materialokat, hiszen késõbb, amikor szükségük van rá, nem biztos, hogy meg tudnák venni...
Egyébbként van a free servereken egy pár jó ötlet, jó lenne, ha az NCSOFT végre átvenné õket..

79 SE/77 BD Naia

mondjuk az érdekes hogy a nagyobb free servereken meg tudták csinálni a teljes bot védelmet, sõt az 1 géprõl 2 kliens futtatást is. Elég volt annyit megcsinálni, hogy a kliensbe beleírták azt, ha fut mellettte egy walker/hlapex/még egy l2/autocliker/stb, akkor egyszerûen bezárja magát a klines, el se indul. ennyi. Ezt az NCsoft is simán megcsinálhatná nem ilyen gagyi gameguardokkal szórakozna.

(jó, tudom hogy itt aki a free serverrõl beszél az le lesz ugatva. Most nem azt mondom hogy a freek jobbak, vagy valami, és nem kell elkezdeni flamelni. Köszönöm)

Giru
Nem csodalkoztunk, mar megszoktuk 😄DDDDD

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Szia! 😊
Ez tulajdonképpen csak látszólag igaz. Ugyanis egy ideig a WoW is hasonló problémákkal küzdött, azonban ott a Blizzard rendet tett. Azóta a WoW-nak gyakorlatilag behozhatatlan az elõnye a játékosok számában...
Mert az a baj, hogy a sok bot befixálja a játékosok számát. Egy csomó ember jön a free trialok idején kipróbálni a játékot, azonban körülöttük csak botokat látnak, partyzni nem tudnak. Így nagyobb részük végül nem fizet elõ a játékra, hiszen egyedül eléggé unalmas tud lenni... És emellett a túlterhelt szerverek laggolnak, kifagynak, vagy lehal az npc szerver. Ez elrisztja az új játékosokat, és nem biztosak benne, hogy a trial végén jobb lesz-e...
Emellett elmegy Giranba, és szétnéz a piacon, és dob egy hátast az áraktól. Egy legit játékos - mint amilyen én is vagyok - gyakorlatilag vért izzad, mire összeszedi a cuccokat, és így is folyamatos lemaradásban lesz. Különösen ha kezdõ, és még kísérleteznie is kell... Vagy folyamatos SS használatára kényszerül...
Szóval a botok tulajdonképpen nekik is ártanak, csak egyszerûen tesznek az egészre...

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊
Tulajdonképpen megéri, ha találsz olyan csapatot, akik mindannyian a boss 3 szintjén belül vannak. Ugyanis az élmény és a potenciális drop mellett megtanulhatsz jobban együttmûködni másokkal. Márpedig pvp-ben a puszta szinten túl ez a döntõ...
Viszont csak akkor kezdj bele, ha van valami hely, ahol partyban vagy egyedül jól tudsz pénzt szerezni, mert egy bossolás nem olcsó mulatság, és nem biztos, hogy jut neked is a drop-ból.

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊
Ne szívd mellre szerintem.. 😊 Csak egy kicsit csipkelõdünk.. 😊 ^^
Abban viszont igazad van, hogy az RM-nél hatalmas elõny a szervezettség... Nagyon sok klán egyzsreûen képtelen szervezetten harcolni - különösen pvp-ben. Más klánok már szervezettebbek, de az RM egyszerûen hatékony.
A szervezetlenségre jó példa, az ami tegnap volt, amíg TOI 14-re kísértünk fel egy SH-t a sub classos küldihez. Egyszerûen totállis káosz uralkodott. Volt olyan, hogy a teremben a csapat egyik fele erre, a másik arra ment. Mikor sztán egyesült a két csapat 4 ember meg is halt, annyi mob lett húzva ( a két teljes partyra 2 healer volt, a másik egy OL..). Emellett nem várták be a healer buffolását, vagy dueleztek közben...
Giruék azt hiszem csodálkoztak is, hogy mennyire ki voltam akadva, amikor végül elmentem velük AL-be...

79 SE/77 BD Naia

SzemelyiTestor
Lvl hányas szintûek ezek ?

SzemelyiTest0r (Franz)

Sámán
Azért érdemes ilyen event gólemeket keresgélni, s az sem árt ha tök üres inventoryval megy az ember... -csak a kupac közepén a boss-t nem kell piszkálni <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
zOMG 1 max 2 commentbe PLS kkthx ;>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
O.o Bishop?

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

SzemelyiTestor
Kis szinten érdemes raid bossolni egyébként ?

SzemelyiTest0r (Franz)

SzemelyiTestor
Napi 3 szintett farmolok ki eddig 😄 állítom hamarabb leszek C-grades mint hogy D-grades fegyom legyen 😄

SzemelyiTest0r (Franz)

SzemelyiTestor
Istenem én még csak most craftolgatom a d-grades cuccomat és farmolom hozzá a matit gondoltam megnézem mennyi lenne ha össze vásárolnék pár cuccot aztán besírtam amikor megláttam hogy fél giran soulbow-t árul 😄 wazeee :S

SzemelyiTest0r (Franz)

SzemelyiTestor
Letöltöttem nem rossz video 😄 mondjuk a zene kicsit fura volt 😄 én valami fenköltett raktam volna alá, de így legalább nem aludtam el 😄

SzemelyiTest0r (Franz)

VipJoco
Kamael küldi végén ez a képsor jelenik meg! (kb 1nap mulva törlödik, szerintem)

Elsõ elkészült videom nem nagyon kell leoltani érte <#ejnye1><#buck>

B@lu
Bameg

Sosem csipaztam azt a tagot

Szeki reszvetem ezt te nem erdemelted meg😞((((((((((((((((((((((((((((((

Looooser
biztos hogy nem igaz, mert a Lineage 1 ben nézett ki haszonlóan az Aden terület (maga a teljes map igy nézett ki) és hozzá rajzolta a az ujdonságoat amit fantáziált

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

target esszkáj high lvl bishop xD 1ébként vicces volt a server leállás 5 percel siege elött....

Excal1bur Leader of Sleepers

Facek
jah téélleg eccer megvolt 😄
pharao
Sztem biztosak voltak a dolgukban mivel az inmortal duo eggyikét Runébe a másikat Aden várához küldték... Sztem csak azért sikerült bevenni runét, mert meglehet, hogy ssky idõközben kifagyott !!!! ÁÁÁÁÁÁ Sky jeletsd fel a netszolgáltatóid!!!! <#boxer><#boxer><#boxer><#banplz>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

"Azért lássuk be az 1edül voltunk szépen hangzik" ..hát számomra ez kötözködésnek tünik ez van ....

Giru
Asszom kicsit paranoid vagy. En csak megjegyeztem, hogy az egyedult inkabb az RM mondhatna. Teny, hogy az hogy hogyan vegi az RM a varat az o dolga, senki se beszelt ilyesmirol. Ha kötözködni akarnék az nem igy nezne ki, meg vigyorokat is rajzoltam... Szerintem te élvezed célontnak kepzelni magadat. Lehet ezert lettel tank? 😄 (na mostmar nyugodtan ird hogy mostmar sertegetlek is! KB az jon)

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Facek
csak siege elõtti képet tudnék mutatni de volt egy kis segítõnk is (avagy gátlónk) Bernon rúne hõs védõje 😄
Igen szépen hangzik és kész lol ... gondoltam hogy vmibe belekötsz ...
AZ hogy RM hogy védi az nem az én gondom xD én csak annyit montam hogy 1edül voltunk ott mint ally (szoval 2 clan) nemtom ebbe mért kellett belekötni mivel sztem még igy is kevesebben voltunk mint aden mert ott gondoloom behappy +IA volt

ssky 1ébként azért tudtatok olyan kevés partyval védeni mert jol szervezettek vagytok (én azt hittem többen voltatok 😊 )

phalanx
a bot accountok havidíja többet hoz a konyhára mint az a "pár" ember aki emiatt abbahagyja a játékot, ilyen egyszerû

Sziasztok! 😊
Sajnos a L2 két leggyengébb pontja épp a gm support és a botszûrés. 😞 Egyszerûen siralmas a helyzet. Pedig épp ezeken veszítik el szerintem a potenciális elõfizetõk felét - kétharmadát, nem is számolva a játékot abbahagyó elõfizetõket...
De a NCSOFT nem , nem és akkor sem tanul a WoW tapasztalataiból...

79 SE/77 BD Naia

xt198
ja kb.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Nethyrrea
bakker, olvasom blahot.....hát ez már nemkispálya. és persze a GM petícióknál ottvan hogy jószándékkal odaadott itemek miatti scamet el se kezdenek vizsgálni. hiába nyúltak le mennyi? lassan már kéttucat boss éxert?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szlasztok!
Új faj és egyébb változások: mint már említettem én örülök, hogy lesznek változások, bõvítések. És egyúttal remélem, hogy a folyamatos nerfelési hullám is egyszer végeszakad... Mert már egy kicsit unalmas minden egyes újabb krónikánál megtapasztalni, hogy már megint a buffert nerfelik....

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊
És abban az 1-1,5 órában támadott egyáltalán valaki?
És azért azt se feledd, hogy az RM köré szervezõdött szövetségi rendszer széthullásával erõsen felétek billent a mérleg nyelve... De azt se, hogy a mostani helyzet messze nem egyensúlyi, így lehet számítani még egy-két meglepetésre

79 SE/77 BD Naia

xt198
:S

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Giru
Azert lassuk be ez az egyedul voltunk szepen hangzik, de igazandibol az RM volt aki egyedul volt 😊 Mégiscsak 1 klan VS 1 Allyrol beszelunk 😄

phalanx
nem, õket egy korábbi dolog miatt említette meg, egyébként keghawk volt (nem elõsször csinálta)

xt198
"The truth is, there will always be Altoids, Keghawks, Razeths or Dylans on Sieghardt. People who can brush years of effort and trust by one simple excuse: It is just a game. It helps me realise that us, the real IC are just relics from an age past, and it might just be time for us to fade away."
- ezt allehandra írta.
Ezekszerint Keghawks, Razeths(nemtudom hogy õ ki soha nem láttam) és Dylan (lol el sem hiszem...) lopott?
hát ez gáz....

xt198
wtf.... gondolom blah-on megint irtak rola egy jo "kis" topicot :S
ezúttal kit?

phalanx
hmm folytatodik a scammelés IC megint vesztett pár milliárd adenát, páran megint tuti abbahagyják a játékot <#shakehead>

Facek
hehe 😄 amúgy az elsõ 30 percben 2 party védte aztán jött venta groupja és kalap, mikor már majdnem elfoglaltátok akkor mondta Bat hogy 1 party menjen Rune-be de aztán azokat is visszahívta 😛
GamerAdams007
sorry igazad van, én basztam el, DC helyett Dominatort akartam írni...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

cov 78as doomcryer skill, c4 óta van.

egyébként szevasztok : )

Szászke

Jah Invincible ally ... segitség csak a védésnél érkezett

tényleg annyiszor hallottam ventrillon hogy target essszkáj 😄 he is high lvl bishop xD

Facek
Az "egyedül voltatok" alatt azt érted hogy a sleepers meg az allytok ?
Gordis2k
Sorbon fasza a videjo nagyon😊)😊 fõleg a zenék😊 meg detto mûsora jól tolja a gimp sr😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Schutgart Oren Rune 😛 Rune nál kb 1 -1,5 oráig 1edül voltunk és elfoglaltuk a várat aztán jött GF IA BeHappy segiteni megtartani 😊

xt198
c5ös skillek vannak, és biztos hogy van mert már buffoltak vele :S

GamerAdams007
ott még DC-nek nincs is... cask interlude óta van ha jól tom lv79-tõl

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

xt198
igen, de tudod.... sajnos még egyelõre ratyi freen játszok, és ott c4 van, szal gondolom ott WC-nek van elöbb (asszem 78on) CoV-ja.

Gordis2k
hát az OL tud cpt tolteni de tulajdonképpen mindketõnek van COVja ha elég magas szintû vagy!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Jah ok 😊
De holkell felveni😊ezrt kivancsi vagyok..

GamerAdams007
úgytudom ez a quest csak bemutatja a Kamaelt, nem lesz olyan karid csak a kövi kiegben

overlord tudd cp-t tolteni!!
Szoval csak 1 kuldit kel megcsinalnom es lesz 1 kamael-om ? hol kel felveni a kuldit ?😊 ez olyasmi mint a sub ? szoval viszavalthatom majd at eredeti fajra magamat ? 😄 vagy én értelmeztem fére és hulye kerdes 😄