Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A két klienses védelmet szerintem üzleti okokból nem csinálják: nagyon sok játékosnak van 2 accountja vagy piacozásra, vagy utánfutó buffernek (hála a bufferek állandó nerfelésének).
Viszont a botok elleni védelmet tényleg beletehetnék... Már nagyon elegem van a botokból, a szerverek szétcseszésébõl és az adenavásárlás miatt elszállt piaci árakból. Ezek az árak igazából már bénítják a kereskedelmet, hiszen a tapasztaltabb legit játékosok ilyen viszonyok mellett nem adják el a fölösleges materialokat, hiszen késõbb, amikor szükségük van rá, nem biztos, hogy meg tudnák venni...
Egyébbként van a free servereken egy pár jó ötlet, jó lenne, ha az NCSOFT végre átvenné õket..
79 SE/77 BD Naia
(jó, tudom hogy itt aki a free serverrõl beszél az le lesz ugatva. Most nem azt mondom hogy a freek jobbak, vagy valami, és nem kell elkezdeni flamelni. Köszönöm)
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Ez tulajdonképpen csak látszólag igaz. Ugyanis egy ideig a WoW is hasonló problémákkal küzdött, azonban ott a Blizzard rendet tett. Azóta a WoW-nak gyakorlatilag behozhatatlan az elõnye a játékosok számában...
Mert az a baj, hogy a sok bot befixálja a játékosok számát. Egy csomó ember jön a free trialok idején kipróbálni a játékot, azonban körülöttük csak botokat látnak, partyzni nem tudnak. Így nagyobb részük végül nem fizet elõ a játékra, hiszen egyedül eléggé unalmas tud lenni... És emellett a túlterhelt szerverek laggolnak, kifagynak, vagy lehal az npc szerver. Ez elrisztja az új játékosokat, és nem biztosak benne, hogy a trial végén jobb lesz-e...
Emellett elmegy Giranba, és szétnéz a piacon, és dob egy hátast az áraktól. Egy legit játékos - mint amilyen én is vagyok - gyakorlatilag vért izzad, mire összeszedi a cuccokat, és így is folyamatos lemaradásban lesz. Különösen ha kezdõ, és még kísérleteznie is kell... Vagy folyamatos SS használatára kényszerül...
Szóval a botok tulajdonképpen nekik is ártanak, csak egyszerûen tesznek az egészre...
79 SE/77 BD Naia
Tulajdonképpen megéri, ha találsz olyan csapatot, akik mindannyian a boss 3 szintjén belül vannak. Ugyanis az élmény és a potenciális drop mellett megtanulhatsz jobban együttmûködni másokkal. Márpedig pvp-ben a puszta szinten túl ez a döntõ...
Viszont csak akkor kezdj bele, ha van valami hely, ahol partyban vagy egyedül jól tudsz pénzt szerezni, mert egy bossolás nem olcsó mulatság, és nem biztos, hogy jut neked is a drop-ból.
79 SE/77 BD Naia
Ne szívd mellre szerintem.. 😊 Csak egy kicsit csipkelõdünk.. 😊 ^^
Abban viszont igazad van, hogy az RM-nél hatalmas elõny a szervezettség... Nagyon sok klán egyzsreûen képtelen szervezetten harcolni - különösen pvp-ben. Más klánok már szervezettebbek, de az RM egyszerûen hatékony.
A szervezetlenségre jó példa, az ami tegnap volt, amíg TOI 14-re kísértünk fel egy SH-t a sub classos küldihez. Egyszerûen totállis káosz uralkodott. Volt olyan, hogy a teremben a csapat egyik fele erre, a másik arra ment. Mikor sztán egyesült a két csapat 4 ember meg is halt, annyi mob lett húzva ( a két teljes partyra 2 healer volt, a másik egy OL..). Emellett nem várták be a healer buffolását, vagy dueleztek közben...
Giruék azt hiszem csodálkoztak is, hogy mennyire ki voltam akadva, amikor végül elmentem velük AL-be...
79 SE/77 BD Naia
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
SzemelyiTest0r (Franz)
SzemelyiTest0r (Franz)
SzemelyiTest0r (Franz)
Elsõ elkészült videom nem nagyon kell leoltani érte <#ejnye1>#ejnye1><#buck>#buck>
Sosem csipaztam azt a tagot
Szeki reszvetem ezt te nem erdemelted meg😞((((((((((((((((((((((((((((((
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Excal1bur Leader of Sleepers
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
AZ hogy RM hogy védi az nem az én gondom xD én csak annyit montam hogy 1edül voltunk ott mint ally (szoval 2 clan) nemtom ebbe mért kellett belekötni mivel sztem még igy is kevesebben voltunk mint aden mert ott gondoloom behappy +IA volt
ssky 1ébként azért tudtatok olyan kevés partyval védeni mert jol szervezettek vagytok (én azt hittem többen voltatok 😊 )
Sajnos a L2 két leggyengébb pontja épp a gm support és a botszûrés. 😞 Egyszerûen siralmas a helyzet. Pedig épp ezeken veszítik el szerintem a potenciális elõfizetõk felét - kétharmadát, nem is számolva a játékot abbahagyó elõfizetõket...
De a NCSOFT nem , nem és akkor sem tanul a WoW tapasztalataiból...
79 SE/77 BD Naia
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Új faj és egyébb változások: mint már említettem én örülök, hogy lesznek változások, bõvítések. És egyúttal remélem, hogy a folyamatos nerfelési hullám is egyszer végeszakad... Mert már egy kicsit unalmas minden egyes újabb krónikánál megtapasztalni, hogy már megint a buffert nerfelik....
79 SE/77 BD Naia
És abban az 1-1,5 órában támadott egyáltalán valaki?
És azért azt se feledd, hogy az RM köré szervezõdött szövetségi rendszer széthullásával erõsen felétek billent a mérleg nyelve... De azt se, hogy a mostani helyzet messze nem egyensúlyi, így lehet számítani még egy-két meglepetésre
79 SE/77 BD Naia
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
- ezt allehandra írta.
Ezekszerint Keghawks, Razeths(nemtudom hogy õ ki soha nem láttam) és Dylan (lol el sem hiszem...) lopott?
hát ez gáz....
ezúttal kit?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
egyébként szevasztok : )
Szászke
tényleg annyiszor hallottam ventrillon hogy target essszkáj 😄 he is high lvl bishop xD
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
De holkell felveni😊ezrt kivancsi vagyok..
Szoval csak 1 kuldit kel megcsinalnom es lesz 1 kamael-om ? hol kel felveni a kuldit ?😊 ez olyasmi mint a sub ? szoval viszavalthatom majd at eredeti fajra magamat ? 😄 vagy én értelmeztem fére és hulye kerdes 😄