Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
warcry-er tud CoV-t + cp visszatöltést? vagy az overlord... vagy fordítva, vagy hogy 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
LOL nem vagyok ideges😊😊😊) én ilyen bolondos vagyok😊 de chara ezt te tudod😊

Csak ennyit mond a többi az arról szól, hogy:

jaj itt vagyok a csoda földjén juj ezek az l2 programozoi(jaj bepisilek) juj adalesek a monitorra jaj. STB STB.

És mint azt már LEIRTAM!!!! (de kivételesen nem telyesen feltönõen "faji háborúk olympiák" igen ciklusonként megrendeznek egy tornát és amelyik faj nyer annak szines lesz a neve arany vagy lila meg ilyenek ennyi.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

egy koreai szervernek mennyi lehet a kapacitása és mennyien lehetnek online?
SzemelyiTestor
Gordi nem mondtam hogy semmit sem ér, csak mint ha ott egy kicsivel jóval hosszabban taglalnák a dolgot, de ha elötte te is leírtad hosszabban akkor bocs nem olvastam.

SzemelyiTest0r (Franz)

Sámán
Csak gyõzze kivárni az ember... <#hehe><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

ZsuzS
A fajháborúról én azt hallottam hogy nem állandóan lesz , hanem vagy csak bizonyos területeken, vagy idõszakosaan. (mint pl az olimpia) hogy na most gyertek és ölhetitek egymást is és pontokat kaptok. De majd kiderül ha ideér (ha még itt leszünk akkor)

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
Látod? mondtam hogy jönni fog megint valami event ... 😞

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Sziasztok! 😊

Excal1bur! Köszi! 😊 De melyik három várat tartjátok? Rune-t tudom, Gludio a Russians-é, Dion a Jakudzáé, Giran a RM alt klánjáé, Aden az OGD-é... Szóval maradt még oren, Goddard és Schuttgart...
Egyébbként ti is jöttetek segíteni Dion-nál az Appleseed-nek, de szerencsére tudtuk tartani a frontot, és ezúttal (végre valahára) nem volt köze az RM-nek a sikerhez... 😊 Úgyhogy remélem a szerver lassan többoldalúvá válik.

Az új fajra azért én kiváncsi vagyok. Szóval ha kijön, én mindenképp indítok egy karit, max. hamar törlöm majd... Amúgy ez a lvl 80-as, meg noblesse dolog nekem sántít. Mert ok, nincsen, megcsinálom az új karit - kemény lvl 1 - aztán a rendes karival meg megcsinálomm a noblesses küldit, vagy a lvl 80-at, és akkor mi lesz?
Ha lesznek fajháborúk, az viszont érdekes meglepetés lehet a Lineage2 világában... Nem tudom, a klánok ezt hogy fogják lereagálni...

79 SE/77 BD Naia

ZsuzS
relax 😊

Gordis2k
"ineage2.comon is ott az interju és a forditása a youtubon lévõ videonak ahol a kis páncélos riporter muff megtudja milyen a kamael és a többi cuc...a programozoktol."

Magamtol idéztem... ezt a videot mondtam és youtuben is fent van ird be kamael azt hiszem már angol felirattal is de a blah forumon kamaelre keresve többen is leforditoták keres rá....BÁR HOZÁTESZEM SEMMI ÉRTELME MERT ÉÉÉNNN!! EZT IRTAM LE TEHÁT JÉÉÉ LE VAN MÁR FORDÍTVA LEJJEBB ÖSSZEFOGLALVA!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Azért ebben az "új" fajban nem látok olyan iszonyat sok fantáziát...
Az eddigi fajok tényleg tök mások egymáshoz képest -nem tudom én vagyok-e csak így vele, de nem csak a skillek/classok, a kinézet miatt is lett pár karim...
Ez a kamael szép meg minden, de igazából elf/delf hibrid... Ha azt a fél szárnyat leszámítjuk nem sok egyedi van benne... -bármelyik másik 2 fajt egymás mellé rakjuk... hát... <#crazya>

Új terület (soksok új terület) sem ártana... <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

SzemelyiTestor
Nem elkalandozó fantázia nézd meg a linket amit adtam a kóreai oldalra várj elget és bejön egy video ahol egy kiscsaj csinál interjút az egyik fejlesztõvel sok a zagyva szöveg, de ott vannak ezek a képek is csak más színnel, szal igen így fognak kinézni a Kamael-ek.

SzemelyiTest0r (Franz)

http://www.fansite.it/index.php?act=Print&client=printer&f=256&t=25931

az oldal közepe táján évõ térkép valós terv lehet vagy csak fantáziált valaki?
Sirch
Én le tudom fordítani arabra. De ahhoz nincs megfelelõ karakterkészlet a billentyûzetemen. <#nyes>

SzemelyiTestor
Sokat adnék ha valakinek van egy kóreai magyar ismerõse 😄 és lefordítaná

SzemelyiTest0r (Franz)

SzemelyiTestor
Ezt nézzétek meg tituskával kitúrtuk a kóreai menük közül 😄 hogy melyik a kamael 😊 http://lineage2.plaync.co.kr/kamael/main.asp

SzemelyiTest0r (Franz)

Én azt nem értem miért nem tudnak már kitalálni végre valami normális droppot..
Mindig csak a scrollok, kicsit egyhangú.

Sámán
Én annyira nem bízom ezekben a levadászós eventekben... Ha egy kupacban jön elõ sok event mob akkor többen kellenek hozzá, ha csak elszórva 1-1 akkor pedig megint egy darabot se fogok találni -nekem pl egy béna húsvéti nyuszit sem sikerült kiszúrnom a nyuszis eventen se <#crazya><#vigyor5>

Az event leírás végén ez különösen bíztató:
"Remember, do not try to take down the Raid Boss by yourself. Gather your friends and fight!"
<#hehe>

FeketeVipera 77 SS

TruBy
Dejóó már tom honnan lesz meg a B-s cuccom <#crazya>

A múltkori giran siege-rõl itt van a Frapsem ha esetleg érdekel valakit. Igazából végig support kari hiányban szenvedtünk, szóval nemvoltunk túlságosan elenegedve buffokkal<#mf1> Ventel mi a rák van az FTP-del? Kénytelen voltam filefrontra feltölteni a videt<#szomoru1>. A lényeg, igazából 2. videm frapsel szóval ha észrevétel, kritika, javaslat....bármi a videl kapcsolatban szivesen veszem elvégre ebbõl tanul az ember<#buck><#buck>. Íme a link:

GIRAN SIEGE

Este EVENT!!!!!!

phalanx
Chryst64
mondjuk én mindig itt vok SH-on

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

MeoH
Gordi ne keltsd a panikot... <#vigyor4> Sok mindent, irtak mar eddig is, es a fele sem lett igaz. Az uj faj behozasa eleg kenyes, mert ugye nem lehet kacknub, viszont tul tap sem. De en bizok a NCben, hogy sikerul beletrafalniuk... Ujabb infok 06.14-en, igy 2-3 honap mulva legfeljebb a koreai ptsen noveszted a szarnyaid. De teny, erdekesek lesznek a terulet novelesek, nehany NA szerver mar most is enyhen ures. De hat nem mi vagyunk a fo piac, hanem a kelet, kisse nagyobb a nepesseg valszeg. (csak Koreaiban van vagy 37 szerver, es kulon Japan es Taiwan szerverek...) Majd minden kiderul idoben.
Ui:Az orkok, sapadtarcu elfek, torpok nem Kamaelekbol lettek, Dark Elfek es emberek meg plana nem...

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Én másoltam be és 2 megkötés volt nem lehet nobéees karid és 80 as karid ugyan azon az accon ahol kamaelt inditasz...

Nethyrrea
höhhhh, szeki ha xpzni mersz velem akkor kettészedlek 😄 (viccolok^^)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nem is tudom ki, de bemásolt még regebben egy kis FAQ-t a Kamaelekrõl, és ott azt mondta a fejlesztõfaszi hogy bárki indíthat Kamael karakter, nincs megkötés.

Gordis2k
LOL a jaszt kb 2-3 honap mulva játszható.... az uj kronikáben ez csak egy elrejtet bevezetõ vido.. ti el is olvasétok amit írok??? Mert ha igen akkor tudtátok volna..

idézet kicsit lejebbrõl:

"köv kronika kb 2 honap mulva kamael és a fortresek müködése ez az egy lesz érdekes amelyik klán ugyanis birtokol egy ilyen erõdöt(ezek már a játékban vannak csak üresek) azon a területen(pl: ketra ork) bonusz xpt dropot kap és BÁRKIT!! szabadon megölhet nem csak a warost pk nélkül!!"

http://lineage2.free.fr/spip.php?rubrique59

Sámán
Csak nem fél szárnyuk lesz... Milyen hülyén fognak már úgy kinézni?! <#nevetes1><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

SzemelyiTestor
Igaz 😄😄 nah egyébként azért kérdeztem, mert pl ha úgy tudnék csinálni egy ilyen szárnyas genyot ha végig csinálom a q-t ? Mert ha igen az zsír de ha még szívni kell fél évig az nem poén mert pl bugos stbstb errõl ha valaki tudna valami infot elsõ kézbõl megköszönném

SzemelyiTest0r (Franz)

Sámán
Az ilyen "elõhírek" mindig nagyon hihetõek... És amennyire hihetõek kb annyira is szoktak valóra válni... <#nevetes1><#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Oh Gordi latom te kepbe vagy😊
En azert marhara kivancsi leszek 😛 de szerintem mindenki felszarnyu karival fog rohangalni mostantol 😄
Kivancsi leszel aligvarom a holnapot 😄 remelem addigra letolti 😊
Na jo8-t

Sámán
Pssszt!!! El ne kezdd plíííz ezt a hasonlítgatást!!!!!!!! Mert mndjá jön hogy wow meg anyámkínnya és az ezekhez kapcsolódó flémek, anyázások, és "igenis mindenki ez az überdurvább gém" stb ... <#crazya><#nyes><#ijedt><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

SzemelyiTestor
Most ezt nem értem, azt mondjátok van ez az új faj amit egy q-val lehet unlockolni ? nem ? és az az ilyen angyal szárnyas genyo nem ? vagy az most valami új skill ? mert youtube-t amit néztem az valami hingadinga dargen nyelven volt 😄 és nem nagyon vágtam viszont a l2 honlapon minimális info található

SzemelyiTest0r (Franz)

SzemelyiTestor
Új skill ? nem új választható kaszt ?

SzemelyiTest0r (Franz)

pharao
LOLOLOL Megcsináltam a questet!
Giran, Goddard, Oren, Aden, Sthutgard és Rune, ezek voltak a helyek, ahova el kelett menni egy-egy könyvért, a végén giranban egy taggal beszélsz és eltûnik a kép és mint a moziban levetítenek egy videót a Kamael-rõl... Aztán go back Rune és a végén 159.100 Adena a jutalmad és se híre se hamva annak az új skillnek!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

SzemelyiTestor
ennek a repülõs témának olyan aion szaga van nem ? 😊 vagy csak nekem tûnik úgy ?

SzemelyiTest0r (Franz)

Akarok már 1 frissitést ami a közelharcosoakt tápolja 😄 kamael tul sokat nem számit a ranged kasztoknak mert nekik 900 a range de közelharcos max 1 ijat vehet elõ aminek ugyanaz a range de 10ed annyi p atak ... lol😄
Ncsoft inkább uj skilleket adna ki 50 és 76 között.... 1ébként a legnagyobb hülyeség hogy uj kronika = uj skillek de spt nem kapsz xD mivel én c5 ben kezdtem én nem részesültem ien problémában de elég durvának tûnik ez a hiba

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
valoban de neked kell kinyirni? Ugye ugye és mégegyszer nem pletyka!!! 100% os forrás interjuk a lineage2.comon is ott az interju és a forditása a youtubon lévõ videonak ahol a kis páncélos riporter muff megtudja milyen a kamael és a többi cuc...a programozoktol.

Gordis2k
Akkor már beavatlak titeket az NCsux nagy tervébe..

köv kronika kb 2 honap mulva kamael és a fortresek müködése ez az egy lesz érdekes amelyik klán ugyanis birtokol egy ilyen erõdöt(ezek már a játékban vannak csak üresek) azon a területen(pl: ketra ork) bonusz xpt dropot kap és BÁRKIT!! szabadon megölhet nem csak a warost pk nélkül!!

az azutáni kronika kb 6 hónap mulva elkezdõdik a 3 új szerintük izgi játékforma (majd meglátjuk) tengeri légi csaták és rendszeres faji háborúk olympoiák. Ebben a kronikában egy uj sziget jön valamint a vidámpark és a házaságkötõ(gyönyörü a,ugy) terem.

és utána minden krónika +25% térkép... a végeredmény egy a mostani 4x!!!!! területe (tudjátok koreában játszanak a szervereken) 50-100ezer játékosnak.. és lvl 84 es max lvl. mlg azt hiszem 8 vagy 9 kronika lesz
az élõhlott és az oriás lesz még uj faj nem tudom mit gondoljak majd kiderül.. ezek nem légbõl kapot infok!! 100% os forrás maga az ncsoft videokkal!! a korreai oldalon és warefare oldalán sok info és kép van pl a vidámparkról és az utolsóban a léghajokrol..

Lol ha tud repülni akkor közelharcos kasztok 100% ban bukják ... Íjász a levegöben száll wtf ... Remélem ezek csak pletykák és a fele sem igaz😊 ha meg ien übertáposok akkor gondlom kevés HPjuk lesz

1ébként ha haott testekbõl fejlödnek : ugyanugy ki kell nyirnia szörnyet hogy ott legyena teste xD

Gordis2k
JA igen az interlude cime ugy First Tron ez azért van mert a kamael volt a létezõ ös faj... belõlük lett az ork.. az ember a darkelf.. a törpe... és a többi ezért az elsõ tron...

Gordis2k

Gordis2k
van
belépsz a játékba és megcsinálod az uj questet..az a quest, hogy megmutatja kb 300k adéna az utazás csak városba kell menni.
runa második szinten felveszed onnan oren egy harcos a fõtéren onnan studgád onnan godard orkok onnan aden darkelf onnan giran magic guild és a videot a girani human harcos közpondban adja be de kb 8 kép z egész emberek angyal szárnyal elõször egy 76 on 2

Amugy megy van a neten kép sok.

zoomhacklel senki sem törödik csak néhány emebrke aki ellenség 😄
Arthose(ally tárrs) csinált 1 pvp videot és elvileg votl benn 1 jelenet ami zoomhackre utal ezért Axis( Bloodlust) petiont küldött xD

Akhi
mi?? aki noobles nem csinalhat? hat baszak meg

SzemelyiTestor
van errõl a fajról valami kép ? hogy hogy néz ki ? mert se l2 hiv. oldalán nem találtam se googlbe beírva képekre keresve. 😞

SzemelyiTest0r (Franz)

Sanko
nekem lehetne 😄

a mohának mindig a déli oldala fás

Gordis2k
JJAAAAAAA a legfontosab hányadékot nem is mondtam!!!

Lvl 76 on kinõ a második szárnya és repülni tud akkor a jo édes... ncsux....

Gordis2k
JA azt hittem tudjátok...

Elbasszák mégjobbana játékot

uj faj kamael röviden:

nem xpt kap a hullák lelkét eszi igy fejlödik
nem lehet subolni
undoritoan táp mert egy olyan kétkezes kardot kap aminek fast a speedje a pasi a nõ meg egy olyan szászerijjat ami ugyan 600 as ranglre lõ de faszok very fast atac speed...

Az igazi undorito hányás az egészben akinek van lvl 80 as vagy noblees karakter az accauntján nem csinálhat kamaelt...

Minden értelmes játlkban aki sokat játszik +++ dolgokat kap ebben a hányásban sokat játszol/fizetsz akkor bekaphatod a faszt...

Ezért szépen ki is léptem a klánból és viszlát Lineage....