Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Létezik! Bezárás alatt azt értik nem aréna már ha meghalsz 4% és meghalsz! Mert odda teleportál a csapatos duel😊

Gumbo: Enni kell majd máskor megküzdünk férfiasan hogy fer küzdelem legyen te majd nem használsz fegyvert!

Doomist: Akkor ott alapvetõ gondok vannak szvsz reinstall L2.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

sajnos kajára költöttem a pénzem úgyhogy majd legközelebb

Doomista
1. hihi
2. öhh ez érdekes,mert mikor megnyomtam ezt irja ki:
Cannoct create file C:\temp\updates.rar . A rendszer nem találja a megadott elérési utat.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tüskés
Colosseum bezárt állítólag ILben. A partyduell-nél odateleportált minket mondjuk. (na jó, mielõtt még teljesen magam cáfolom meg magamat, inkább kérdezem: Mi lett a colosseum sorsa ILben?)

Idyll

Gordis2k
akkor ez legyen az ORKOK csatája ork sámán vs ork sámán!! Véletlenül nekem is van egy ork sámán subom(na jó már nem sámán de annak születet volna ha nem sub lenne) Akkor szolj ha befizetted és a colosseumban tali!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

elnézést 16os orc mystic és 40+ Bounty Hunter mielõtt belekötsz abba is <#wave>

Gordis2k
1. Aki a voodoo mágiát komolytalannak gondolja ne lepödjön meg ha balszerencse éri!!huhuuuu
2. Az udatenel nyomtál check filet? mert az segithet.

van egy 20as orc Shamanom, meg egy 16os orc shmanom sieghardton. MEg volt egy örökbefogadott 40+ spoilos is. De már vagy 3 éve nem láttam õket 😛

Doomista
ja,de igy sem megy :Q

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
hát nem csinál ujat 😄 nem küldöd át a könyvtárat ? :S

Tüskés
Az update szerverre csatlakozva lépsz be a játékba, ugye? Csak akkor mûködik Gordi javaslata (a kevésbé komolytalan), természetesen.

Idyll

Gordis2k
Ja ez tipikus az esetek nagy részében ha törlöd az l2 bõl a gameguard könyvtárat akkor csinál ujjat és mûködik. Vagy a másik lehetéség ez is be szokot válni: Az L2 könyvtáradat írd ki 10 cdre ha nagyobb akkor tömöritsd ha kissebb akkor többször tegyél fel valami a lényeg, hogy 10 cd legyen! Ezután fogj 10 gyertyát és egy nagy lábost, egy lefejezett csirkét, (frisset) tegyél a földre és rá a lábost a 10 gyertyát készítsd elõ és mindegyikkel égess el egy egy cdt! Utána a csirkét fözd meg edd meg és ezután menni fog!

Gordis2k
Úgy érted zöld a képem? Betegnek nézek ki? Hm. Frag 80 vagy már? Játszol te még?

Doomista

Ez lenne a problémám...Updatelni nem akar,szal akkor nincs mit,tûzfalt kilöttem,meg nem is,más nincs bent,szal nem értem...

GibboRamone
De kafa! Ez a zold sav nagyon megy a kepedhez!<#vigyor2>

Dota 2

Gordis2k
Nem tudom, de két csillagos vip vagyok az meg mi az?

B@lu
Gordi wazzeg neked mennyi az atlagos hozzaszolas/nap mutatod? vagy inkabb atlagos hozzaszolas /topic/perc mutato a helyes kerdes? es ez raadasul pozitiv egesz szam????😊

Gordis2k
Ez itt egy L2 fórum hát akkor legyen L2 hol van karaktered melyik off szerveren?

Let the Flame Begin!

állok elébe! nevezd meg a párbajnemet!

Gordis2k
Minden beírás tartalmazot L2õs elemeket kikérem magamnak hogy offnak hívod
és azonnali hatályal követelem a párbajal történõ rendezését ennek a sértésnek!

Tüskés
Az én hibám, elnézéseteket kérem.

Idyll

gwenhyfall
Ezúton szeretnék sok sikert kívánni a program kivitelezéséhez, a projekt kooperatív megvalósításához. <#gun>

Gwenhyfall lvl78 EE 78 He 52 Sps(sieghard)

angyon offtopic vagy mostanában <#banplz>

Gordis2k
Nagyon helyesen tetted azt hiszem ki is nevezem magam projekt igazgatónak és jogkörömbe helyezem a munkafelvételt és az alkalmazottak kezelését.

Mindenk aki szeretne résztveni az F.U.C.K ban jelezze emailban [email protected] angolnyelvtudás, diploma, programozói tapasztalat nem de a namiség mindenképpen elõnyt jelen nõk jelentkezését váraj cégunk a F.U.C.K. 2000 Kft motónk Több érzelem, szexualitás és kevesebb erõszak az MMORPGKben

Tisztelettel: Tasi András Projektvezetõ

Tüskés
Feladom <#worship><#nevetes1>

Idyll

Gordis2k
Hmm igazán kiválló levezetés akkor azt mondom publikáljuk és védjük le az Artis Juecénél és vérjunk amig elég sokan megcsinálják majd jelencsük fel õket jogtalan használatért. Azt hiszem így mi ketten mindenképpen jól járunk! És abban a tudatban fekudhetunk le, hogy a közös projektünk a F.U.C.K. kiválóan sikerült.

U.I.: legély kedves elkezdeni a programozást nehogy mások is rácsapjanak😊

Tüskés
Nem ismerem a részleteket, de tudtommal te megkapod, ami neked jár.

Idyll

Tüskés
Egyébként is perre mennék azon okból, hogy nem az elkészítés lett volna kifizetve, hanem csakcsupán a lejátszása a kvesztnek (legyen bármily is a neve). Az elkészítésért és kitalálásért tudtommal a büntetõjog is azonos arányban büntet, úgyhogy habár nemdebár 50-50% a legyártásért, még mindig jönnél nekem egy fél arcana robe szettel. <#smile>

Idyll

Gordis2k
Ha nem publikálod nem tudom elfogadni mert nem tudom elenõriztetni a hiteleségét. És ha nem kapnám meg a nekem járo F.U.C.K.-t fel is jelentenélek mert alapvetõen a késõbiekben a hátam mögött mással is létrehozhatnád az F.U.C.K-t és én kimaradnék belõle és egy jó F.U.C.K bol nagyon rossz kimaradni.

Tüskés
Nem publikálnám. Azaz szerzõi jogok kizárva.

Idyll

Gordis2k
Ez egy érdekes kérdés mert hát igen sok meló lenne vele nem kis tapasztalat kellene hozzá akár az L2 vel akár a jáva programozás terén lehet ha feltünne a Fornication Under Consent King quest (az egyszerûség kedvéért a tuvábiakban röviditve F.U.C.K) tehát ha feltünna a F.U.C.K mint quest lehet megérdemelnél egy arcane robe settet, de kérdés vajon nekem kéne e felajánlani hiszen bár te készíted a remek alapötlet mégiscsak tõlem származik. Így joggal álithatom a F.U.C.K nekem jár és azok után bármikor élhetnék vele, velled szemben a szerzõi jogok értelmében, hisz az elkészítés ki lett fizetve. Lehet egy F.U.C.K megér egy arcane robe settet feltéve ha veled kötök üzletet.

Szia! 😊

Sajnos nekem az arcana robe sett nem lenne igazán jó, buffernek jobb a maja... Jé, ez meg már megvan! 😊 (kb. egy hónapja)
Persze, ha lenne egy Spellhowerem... 😊
De majd ha egyszer valami csoda folytán elérem a subot (már "csak" 8 szint) akkor viszont BD leszek...

79 SE/77 BD Naia

Tüskés
Már csak egyetlen kérdésem maradt: Ha készítek egy szervert, amin leprogramozok egy efféle quest-sorozatot, akkor is ideadod a szettedet SHn? <#hehe><#bohoc>

Idyll

Nethyrrea
hát aki a gordi questjeit megtudja csinálni annál biztosvagyok benne hogy oda is tudja adni az arcana szetet az tuti xDDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
Ellenõrzöm a skill bugot és esetleg cancelezek egyet😊

Gordis2k
Persze a quest mint már mondtam 2 részbõl áll, az elsõ rés Dionban van és az egyik õr adja a neve Fantasty Wine ha megvan a 60 éves bor (de csak a 60 éves jó) azzal tudod kikérni a második questet aminek a neve Fornication Under Consent King rövidítve most nem jut eszembe de ne feledjétek a questet leadni csak az Oreni magic guildba lehet.

Nem gond donételek és veszek Franzon egy arcana robe settet.

Szekijoe
Górdíííííí

Figyi! <#integet2>Nem tudsz olyan magas szintû Mystic muse-t aki lecancelelné orkort, utána rálépne a lábára és hanyatlöké? DE olyan kellene aki nem csak 2 hetente logolna be!<#hehe>
(A skill eltünõs bugot állítólag kijavították, legalábbis nekem megmaradnak a skiljeim váltás után)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Tüskés
Pontosan angolul megírnád a quest nevét, gyártok egyet, és beküldöm elfogadásra <#wink>

Idyll

Szia! 😊

Ne szívd mellre! 😊 Nagyon új még a srác, és fogalma sincs se a játékról, se rólad... De majd belejön.. 😊 Amúgy a Franz-on van, úgyhogy megnézném, hogyan adod neki a robe setted.. 😊 ^^

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k
Hát tudod iiigazán nem akartalak megbántani sajnálom. Viszont ha te megcsináltad azokat a questeket amiket leírtam én eskûszöm neked adom az arcane robe settemet😊):😊

Kurvajó😊 komolyan vett látjátok ti meg itt lehülyéztek aztán kiderül nem is viccelek bakker azonnal csináljátok a rábeszélõs questet alkalmatlan bénák.

mAilkaEVO3
omgomgogm uuuu mofos lucky biatch 😄 btw Gratz 😄DDDDD

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nethyrrea
tudodhovamennyé....... 😛 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Na így már mindjárt más<#vigyor1><#vigyor1>

HAHA szupi augment skill, ha mákom van akár 50-et is damage-elhetek<#mf1><#mf1>

g3ry a kari neve..
Én is a vizsgák miatt hagytam ki 1 hónapot 😄(amúgy nálam van 1 clan armor sett, meg asszem egy +8as Elven Long Sword)

GamerAdams007
Mert az csak herb. Vannak olyan potion-ok, amik inventoryba kerülnek, de a herbek mind azonnali hatásúak. A potiokat egyébként tudsz venni boltokban is.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ha gyógyitalt vagy egyéb fiolákat veszek fel akkor miért adja egybõl hozzá a pontjaimhoz?Miért nem megy az inventory-ba?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Chryst64
ha valakinek bármi kínja, kérdése van, és unja Gordi poénjait, írjon ingame mailt nekem😊))

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
amúgy mi a karid neve???

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer