Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! 😊

Bocsi, rólatok elfelejdkeztem... 😞
Amúgy, ha warban vagytok a Sleepers-el (excal1bur klánja) akkor velünk biztos nem... 😊
A mostani ostromhétvége után még a Patanegrával való viszonyunk is eléggé megromlott... A srácok onnan mintha elfeledték volna, hogy ki segítette õket egy hónapja (tényleg még csak ennyi ideje??!!) Rune-nél az NPC-k ellen... Remélem az Immortal ally (PN, Lefaps, Incontables) nem szerzett most várat...

79 SE/77 BD Naia

Nethyrrea
ezmiez?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Harmadjára nem rossz... csak tudni kell kiszállni... <#nyes><#hehe><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#vigyor5><#papakacsint>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
az a baj a kvesztekkel hogy leginkább még mindig prelude szintû rewardok vannak. akkoriban emlékszem hûdemennyit ért az a párezer adena 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

pharao
A készítõk nagyívben sz..nak a questekre. Nem képessek valami értelmesset alkotni, csak a legszükségesebbeket rakják bele (kasztváltók pl.) . Az ok, hogy a játék nagyrészt pvp/pve orientált, de azért ne mindíg kockuljon az ember és ne mindíg zergelje az enemy-t. Mondjuk nincs olyan quest, amiért igen nagy reward-ot vagy XP-t kapna az ember (3. class quest-en kívül). A 2. chaotic throne-ra kitalálhatnának pár értelmeset, ami nemcsak az új helyekre meg persze nemcsak 78-as kariknak szól... De sztem felejtõs a dolog.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

mert eddig WoW-oztam (törtön)De meguntam az életem non xar játék és ezt is kiprobálnám már megvan a játék is csak valakinek segíteni kéne hogy játszak törtön mert nem naon akarok fizetni és lehet nem is tetszik 😞
Hellosztok!!

Aki tudja hogy kell tört serveren játszani (ne keljen érte fizetni) nagyon nagyon kérem vegyen fel msn-re pls pls!!!!
msn címem:[email protected]

Elõre is öszönök mindent
Nethyrrea
frankó és izgalmas küldit akarsz akkor sztem menj wowozni 😄 l2-ben mindegyik küldi olyan hogy az életed elunod, vagy a készítõk felmenõi forognak tõle a sírjukban leginkább.

Facek
van más megoldás is rá, van olyan npc ami leszedi, vlmi judge nevû, olvastam töltõképernyõnél 😄
Facek
vaze ez olyan hogy: ha mindenkinek csinálta a videót legalább írjon helyesen ha meg a magyaroknak akkor meg fszer írt angolul ? Meg : will be continued=folytatva, to be continued= folytatás következik... nemtudom miért a will-est használtad. Mellesleg nekem se tetszett a videó, elég rövid volt és semmi nagy cucc nem volt benne.
5e-be került a 2 scroll<#confused>
Viszont ez a megoldás DP orvoslására,köszönöm!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sry. nem "Erotikus" üzenetére akartam válaszolni hanem "Gumbo" üzenetére. 😄

1.A pk a játék része és ettõl lesz izgalmasabb a játék.
2.A cp poti azér van, hogy használd.
3.Nem az angol beszéd beli hibákat kell nézni, nem az a videó lényege 😄
Szerintem egész jó videó lett.

Ja és a legjobb az a "Lets go in WoA" Az Lets go TO WoA

Hát sztem is unalmas és gagyi... Talán 1 rendesebb pvp volt benne. a többi mind olyan hogy buffolatlan íjász, meg többen rámentek 1re, meg devestated castle-nál a 70+ HE vel lelövöd a pihenõket (akik sztem nem voltak nagyobbak 65nél és buff nélkül is voltak)... Viszont nagyon ügyesen tudod spammolni a CP potit!
A legjobb dolog az a gladiator az elején

😊
Lvl 46-on vagyok 😛
Az Wish potion questet felvetem de nem fejeztem be =) fe ara ruhatul kivancsi leszek 😛
Most találtam aneten 1-2 l2 novelát franko tortenetete irnak le ajanlom 😊 pl megtudtam hogy crumaba van a regi elf fa ami kidölt 😛 meg sok mást is megtutam ^^ ajánlom, ajánlom!

Chryst64
Sorbon nekem tetszettek a videoid, varom a folytatast😊

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
még hasznos lehet a magic coin quest ha szeretsz mojolni.. Huntersben lehet felvenni a whban.
Nekem csak egy izgalmas questem volt, a clan lvl 5, mivel paran voltunk csak a klanban es en voltam egyedul 50+ hehe

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Ty😊

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
Õszintén az l2 ben nagyon nincs jó küldi ami viszonylag izgi érdekes és bonyolult az a következõ:
1. Wish potion _Quest Ivory towertõl nyugatra van egy kis folyó a partján egy kis kunyhó ott van a quest.
2. A sub quest 75 ös szint kell hozzá sajna de komolyan mondom iszonyat nehéz mégis jopofa.
3. A nooblesz quest 40 es szinten indul(de a subod legyen 40es😊 ) és igen jópofa de a 3dik része már 65 hoz van kötve(a szubodon.
4. Third class quest ez még egész izgi nem olyan monoton 76 kell hozzá bármelyik részeden main/sub.
5. Akissárki quest még nem rosz a többi many ölj add le kapsz valamit.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Manowar-Warriors of the world

Direkt visszaolvastam és azt írtad, hogy a kenisbe már nincs hely..
De ha van akkor jóóóóó.. <#worship>

Chryst64
de mintha már megbeszéltük volna

Chryst64
G3ry bakker, a Kensibe van hely neked teee

Chryst64
már válaszoltak rá, de igen attól is függ, mert többet ütsz, és gyakrabban jön crit is.

mAilkaEVO3
ha mobtol halsz meg kaphatsz death penalty-t ami a statjaidat csökenti acc,eva stb minden Grocery-shopban kapsz a gradednek megfelelõ Recovery scrollt. annyi kell mindig belõle meakkora death pen. van rajtad szal ha lvl2es akkor 2 scroll kell. megveszed és simán hazsnálod :d

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Death Penalty mit takar pontosan?lvl 2-es a dp-im<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sorb, legkozelebb tegyel tracklistat a vegere^^ Meg az elozo videoban a Manowartol melyik volt az a szam? Csak eloadot mondtal😊

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Helló!
Az lenne a kérdésem hogy sieghardton lenne-e olyan(viszonylag nagy) magyar és/vagy angol klán aki szívesen bevenne egy swordsingert?
Még csak 39 vagyok és bennevagyok a "NewHope" klánba, de ha ott kijártam az academy-t akkor kénytelen vagyok átmenni másik klánba (mert az a klán csak a kiskariknak van fenntartva).
Viszonylag sokat vagyok online. És mivel holnap van az utolsó vizsgám sok idõm lesz játszani..

Gordi (vagy valaki^^) nemtudsz ajánlani valami igazán frankó és izgalmas küldit ? Holnap veszek time cardot és nem akkarok megint uunalmasan katakombátozni😛 kéne 1 kis izgalom 1hét kihagyás után =)

ezer köszi 😊

Looooser
igazán nagyon köszönöm
grat a lvl hez Mailka

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

68

És lenne 1 olyan kérdésem, hogy a Warlock macsekja a Cat Queen hanyas szinten kapja a lvl 3as buffokat?
(nem a macsek hanem a gazdija szintje érdekelne)
Elöre is köszi.

uccso az Red Hot Chili Peppers - Snow asszem 😊

matamm
a vitát lezárva dmx talán tényleg tud pvp-zni...sorbonnak meg van még mit tanulnia senki se születik profinak...idõ kell hozzá...és nem feltétlenül csak off..off elõtt xtem min 1 év free ajánlott....

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Grtz!!!

engem meg az uccsó szám elõadó-cím érdekelne, amúgy gg jó videó 😉

mAilkaEVO3
O.o

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Elnézést nem néztem a privát üzenetet, a szám a következõ: NIGHTWISH--CRIMSON TIDE

Looooser
has választ privbe nem kapok akkor itt meg kérdem mi a vidiben az elsõ szám címe és az elõ adója? thx elõre is

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gordis2k
Engem érdekelne egy indoklás azért csak kiváncsiságból.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
csöpög belõled a kedvesség és a kultúra kisfiam. belédis.

Hûha kérlek taníts!!! Szúrjál be légyszi egy videót tõled, hadd lássuk hogy csinálják a nagyok......<#mf2><#mf2>

mAilkaEVO3
god damn msn ?😄

darkmenx
szerintem hagyd a pvpzest a nagyokra, mert kibaszott nagy faszlama vagy 😞

daemonervosa
😮
k

Trolling is a art.

Gordis2k
Persze minnél többet üt annál hamarab jön be egy kritikál logikus😊

Gordis2k
Te felhuztál egy stridert??? Atya úr isten..respect.