Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi, rólatok elfelejdkeztem... 😞
Amúgy, ha warban vagytok a Sleepers-el (excal1bur klánja) akkor velünk biztos nem... 😊
A mostani ostromhétvége után még a Patanegrával való viszonyunk is eléggé megromlott... A srácok onnan mintha elfeledték volna, hogy ki segítette õket egy hónapja (tényleg még csak ennyi ideje??!!) Rune-nél az NPC-k ellen... Remélem az Immortal ally (PN, Lefaps, Incontables) nem szerzett most várat...
79 SE/77 BD Naia
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Aki tudja hogy kell tört serveren játszani (ne keljen érte fizetni) nagyon nagyon kérem vegyen fel msn-re pls pls!!!!
msn címem:[email protected]
Elõre is öszönök mindent
Viszont ez a megoldás DP orvoslására,köszönöm!
★ 汤姆 李
2.A cp poti azér van, hogy használd.
3.Nem az angol beszéd beli hibákat kell nézni, nem az a videó lényege 😄
Szerintem egész jó videó lett.
A legjobb dolog az a gladiator az elején
Lvl 46-on vagyok 😛
Az Wish potion questet felvetem de nem fejeztem be =) fe ara ruhatul kivancsi leszek 😛
Most találtam aneten 1-2 l2 novelát franko tortenetete irnak le ajanlom 😊 pl megtudtam hogy crumaba van a regi elf fa ami kidölt 😛 meg sok mást is megtutam ^^ ajánlom, ajánlom!
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Nekem csak egy izgalmas questem volt, a clan lvl 5, mivel paran voltunk csak a klanban es en voltam egyedul 50+ hehe
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
1. Wish potion _Quest Ivory towertõl nyugatra van egy kis folyó a partján egy kis kunyhó ott van a quest.
2. A sub quest 75 ös szint kell hozzá sajna de komolyan mondom iszonyat nehéz mégis jopofa.
3. A nooblesz quest 40 es szinten indul(de a subod legyen 40es😊 ) és igen jópofa de a 3dik része már 65 hoz van kötve(a szubodon.
4. Third class quest ez még egész izgi nem olyan monoton 76 kell hozzá bármelyik részeden main/sub.
5. Akissárki quest még nem rosz a többi many ölj add le kapsz valamit.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
De ha van akkor jóóóóó.. <#worship>#worship>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
★ 汤姆 李
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Az lenne a kérdésem hogy sieghardton lenne-e olyan(viszonylag nagy) magyar és/vagy angol klán aki szívesen bevenne egy swordsingert?
Még csak 39 vagyok és bennevagyok a "NewHope" klánba, de ha ott kijártam az academy-t akkor kénytelen vagyok átmenni másik klánba (mert az a klán csak a kiskariknak van fenntartva).
Viszonylag sokat vagyok online. És mivel holnap van az utolsó vizsgám sok idõm lesz játszani..
grat a lvl hez Mailka
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
(nem a macsek hanem a gazdija szintje érdekelne)
Elöre is köszi.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)