Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
Mármint a haste tol fugg a critical ?

Trolling is a art.

LoL Frag fasza,jót röhögtem<#mf1><#mf1><#vigyor2>

Chryst64
Fontos, hogy a Wind mindig kapjon buffokat, fõleg Haste buffot, mert a gyorsaság fél egeszség, és /sztem/ a Crit ettõl nagyban függ.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
A sárkány szintjenek megfelelõ mobokat öless vele. Hogy hol, az attól is függ, milyen fajta kissarid van, és valamennyire attól is, milyen kasztú vagy. Ha van servitor heal skilled, akkor egyedül is jól tud ölni, és könnyen tudsz rá vigyázni is. Nekem Wind sarim van, 35 ön Wastelandban húztma gólemeken, 40tõl Ivory Craterben szintén golemeken, 45 tõl Pavel Ruinsban megintcsak golemeken😊55-tõl Strider lett, a törpémmel együtt ölnek mindig, ha lehet. Már 62es a kicsike

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

FragStaR

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Csak a summonoknak van tudtommal.. a peteknek nincs. de lehet h rosszul tudom
Amúgy hálistennek nekem holnap van az utolsó vizsgám.. és én is visszamegyek l2zni <#crazya>

sZEVa!
Nem emlékszek pontosan ezért megkérdem 😊 a buffolo-nak van MP-töltési skille? hasznos lenne gyártáshoz ^^
Elöre is köszi😊 Ja és csütörtökön lesz az utolso vizsgám azt jövök kockulni újra. L2 van ps2-re ?

ja izé félreolvastalak 😊

nem nem. Az SSt a te inventorydba kell rakni, és a te hotbarodba behúzni (mint a saját SSed) és úgy jobbkatt rajta. Mintha a CSS-t raknád autora, csak a PETSS is villogjon így e:

Mondtam a hiba az en keszulekemben van, ruhat vettem neki es nem fegyot😊
Szio! vettem neki fegyot be raktam az o inventoryaba bal eger gomb aktivalva BS vettem neki es BBS is😊 de nem csinal semmit 1 damage az utese. ez a sari csak enni tud es aludni, tisztara mint garfield. Meg orulok tole. Tudom hogy en cseszem el csak azt nem tudom hol😊
SS-t úgy hsználja, ha behúzot a pet SS-t a quickbaron vhova és rajta jobbkatt. Szóval a te inventory-dban kell lennie, ne ma sárkányéban. Úgy is tudod nevelgetni, ha te ölöd a mobot, és azt is ráküldöd melletted. Nem kap túl sok XP-t, de több mint a semmi 😊. A sebzését úgy tudod tuningolni, hogy feszel neki fegyvert az egyik Pet Managernél.

Hellosztok! Kaptam egy kis sarkanyt es ezzel kapcsolatosan lenne kerdesem. Ha a sarkany lvl35 en meg lvl 44 milyen mobra menjek, mert probaltam 28-44lvl mobra menni de 1 damege volt a leg nagyobb utés amit tudott. Vettem neki fegyot es SS hozza, de nem igazan hasznalta. Tudom hogy rosszul csinalom de akkor hol kezdjem el (csak azt ne mondjatok adjam el😊 ). Elore is koszi a segitseget.
xt198
Tudom, nem fizetõsön van meg semmi, de ez azért vicces (nem, semmi enchant rate változtatás nincs a szerveren, full normális, eredetirõl lopott c4-es szerver.)
enchant

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Tüskés
A Baby buffalo/cougar/kookaburra állítólag majd egyszer valamikor meg tud nõni. A farkas pedig mindig is felnõtt állat volt.

Idyll

Chryst64
addig amig a Gordi féle quest sikerül, lvl 55 ön vidd el a hatchlinget HVbe, ott tudod felvenni a questet angol nyelvû leírás itt. sok sikert!

Nethyrrea
na ha gordi módszere nem jön be akkor elmondom hogy 50-es szinten nõ meg nagyra, ha megcsinálsz egy questet. bár ez kizárólag a sárkányra vonatkozik, többi asszem "nem tud megnõni" ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
nem tom mi baja a hangkartyaval...

en eddig nem veltem osszefuggest felfedezni a hibauzenetek es a valosag kozott....

B@lu
vedd vissza a TUNINGOT vagy restartold a gepedet es probalkozz soxor valtoztass felbontst ilyenek

pharao
Már írták, hogy meglehet a hangkártyadrivert kellene frissítened...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Hát bizony az immortal duo is Franz-on játszik(szerény sezmélyem és Ssky)!
De mi meglehet enemy-k vagyunk a thousandsons-al, legalábbis excal1bur klánjával biztos...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

ult1mate
#62866 pls vki help! =(

Ha a DA-ra gondolsz õt csak ingereltem hátha betámad õ is és van egy + pvp pont....hihetõ!<#buck><#buck><#buck><#buck>

MeoH
Nem rossz Sorbon. De van benne 1 nagyon csunya felre targetelesed<#wow1><#bee1><#nevetes1><#kuss><#banplz>

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
LVL80 és A már sokat említet sajtos quest kell hozzá mert azzal tudod elkezdeni a pet gyökér questet amit a beast farmont tudsz felvenni a keritésan belül a házba! Nem olyan nehéz nekem 2 hónap alatt megvolt!.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

sziasztok azt szeretném kéárdezni hogy a pet hanyas szinten nõ meg nagyra ? vagy mit kell vele csinalni ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Szia! 😊

Nos, mint már kiderült, minden szerveren vannak magyarok, de a legtöbb - szerverenként legalább 30-30 ember - a Sigehardt (2.) és a Franz (10.) szervereken található.
Az 1-8 szerverek Amerikai középidõ szerint mennek, ez tapasztalatom szerint csak ostromoknál számít.
A 9-10 szerverek hazai idõ szerint mennek. Viszont ezek a legleterheltebb szerverek is.
Giru, Dita, Szemelyitest0r, Phoneixknight (Excal1bur) és én (a zeljesség igénye nélkül) a Franz-on vagyunk. A Franzról tudni kell, hogy a magyarok nem egy magyar, hanem több - jellemzõen külföldi - klánban vannak szétszóródva. Ezt számítsd mindenképp bele. Bár a Thousandsonsban eléggé sokan vagyunk magyarok...

79 SE/77 BD Naia

Akkor nem tudom, nekem legutolsó frissítés után ugyan ezt a hibaüzenetet dobta ki, és nekem akkor az segített.
<#eljen>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ult1mate
nem igazan nyert :/

Frissítsd a hangkártyadrivert
ult1mate
hi!
Erre a hibara hivatkozik. valaki nem tud megoldast?

2007.6.2 09:37:43
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2214 MHz with 1023MB RAM
Video : Radeon X1900 Series (6677)

General protection fault!

History: alcOpenDevice <- UALAudioSubsystem::Init <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

xt198
lol altoid is hero lett... gg pf

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

mAilkaEVO3
zomg jaja :/

ui: majd du/este msn ? jó8 vagy mivan 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Gordis2k
Az olympia meg szar, ahogy minden az undoritó keg+altoid dolog óta...
Nem akarok vészmadárkodni de súlyosabb sebet ejtett az a klánon mint hiszik. Nem beszélve a sagit heron.....Alt0id

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Dehogy csak egyszerüen nem volt idõm rá és mivel nekik is megvan az 5 MM már csak ugy lehet olympiázni ha tényleg ott vagy és az eggyetlenn activ játékos caterineenvy. Igy õ mindig feliratkozot és szétrugot pár segget és mikor a catalist feladta átfideltük a pontokat.

mAilkaEVO3
nem ica-s még mindig 😊
én csak annyit mondtam, hogy az elsõ napot nagyon elbasztuk 😞 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Akhi
CatherineEnvy (1) - Mystic Muse ??? miva Godi? nem te vagy a hero? Mintha ugy halotam volna hogy a Cata att vette MM be a herosagot, es ez miatt le is mondhatok hogy egyszer ebbe a nyomorult eletbe legyek hero. Vagy Catherina Catalystos lett?<#conf>

Már a teonon is kialakulóban van egy szín magyar klán, ami már 14 fõt számlál. Persze még csak lvl4-es a klán, és a karakterek is kicsik, de majd megnövünk 😊
Szóval nemcsak a franzon és a sh-on vannak magyarok, csak ennyit szerettem volna. És ha valaki esetleg szeretne a teonra jönni, szeretettel várjuk.

Nethyrrea
hát az a scamhadjárat amit keghawk meg altoid folytatott IC ellen eléggé aláásta az alapmorált kicsit....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mAilkaEVO3
yah ahogy nézem ez most vhgy nem jött össze nekünk :S

B@lu
na mi van ujra erore kap a Catalyst?

Chryst64
Kinek nem inge, nem veszi magára😄

Giru
Hali,
Kulturalt ember nem letezik, honfitarsak meg a siegehart es franz szerveren talalhatók többségben.

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Valen
Üdv mindnekinek

Most akarom kipróbálni, csak nem tudom mely szervert javasoljátok.

Melyiken vannak a kulturáltabb emberek, s egyben segítõkész honfitársak?

Választ elõre is köszi.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

xt198
GZ szeki

dartonita
<#eljen>
Korrekt.Tenyleg Gludio.Fos egy quest,sokaig tart es szopas,de erdemes!

Az ng pecabotquest-et Gludioban lehet felvenni, Guard Babenco-nál. Azt hiszem Red-Eyed Invaders a quest címe.
Valóban, kezdõ szinten kötelezõek a quest-ek, a seed, aztán jöhet a horgászat és így már lehet top garde cuccokban is flangálni. Meg kell érte dolgozni, nem csak xp-zéssel szórekozni. 😊
Volt amikor két hétig egyfolytában csak pecáztam, de meg tudtam szerezni 40-es szinten a Ful Plate heavy-m, meg Spirit*Raid dualom.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Tüskés
Elnézést a(zok)tól, akik esetleg ingame számítottak rám ma reggel, nem tudtam felmenni.

Idyll