Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chryst64
nincs még zoom? pls pls

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Tüskés
Nem hiszem, hogy ennek kellene a legfontosabb szempontnak lennie, Mr. Gumbo.

Idyll

Chryst64
Már elkezdtem írni egy mondatot, deee aztán láttam a nevem.. Úgykezdõdött volna hogy Te .ci engem kihagyt... szóval nem írtam le

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Gordis2k
Ez igaz a végletek embere vagyok!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Mr. Duplavagysemmi

Gordis2k
A fene ha tudom , hogy ez a jo akkor stilust váltok remélem nem perel be a
jogvédõknél a hasonlóságért: Beszoltál mit tudsz te kis pöcs? Na huzzá a .cibe. Királyal vitázol he?..

Ezért is bocs😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
És a 62685? szerintem az is vicces😊

Akkor ha valakit félrevezettem a vicceimmel sajnálom. Remélem ezért nem szenvedtek nagy kárt azok akik az L2 ben probáltak utat törni. Ellenben nem tudom elképzelni, hogy bárki megprobált minen második háten ha nyert a Dusk az amugy nem létezõ dioni magic guildban a lépcsõn lemenve questet keresni. DE tényleg akit megbántottam bocs. Aki meg nevettet rajta csak irjon és lehet jól érezük magunkat kis tréfákkal amit Akhi, lawman, mailka, meoh és én szoktunk elsütni. Meoh te különösen komolytalan vagy pedig nem vagy már 20... ajaj. Akhi azért én várom a klasz történeteidet a videokról még ha mélyen magamban sejtettem is, hogy nem igaz. Ezentül PM ben vicceljetek mert többen abahadják ez miatt az L2tõt hosszú hónapogig keresik a megoldásokat és megunják.
Mégegyszer végtelenül sajnálom és ez õszinte és komoly mint mindig minden az életembe.

u.i.: Ha nem hiszed kérdezd meg azokat akiket barátaimnak tekinetek immár monthatom Évek óta.: Akhi, Anilee,BlackManta, Baalkain, Chara, Dalie,Detto, Diniz, Drizi, Error, Ephed..Ephadi..Ephedradis..ooo, FeketeVipera(Shámán), Fragstar ,Flesh, Gugger(lol)(Truby),Gweny( 😊 ), Goku, HunCsuzlee, Iluvator(Nixon), Joci, Laths, Lawman, Meoh, Shaere(szeki),
Santantica(sanko), Szösszenet , Spiderhun,SorbonHUN, Ventel, Raziel és még sokan aki ide nagyon nem írnak és fõleg a legjobb barátom mAilka én mindig komoly vagyok😊😊😊 és ha masjd õk szolnak , hogy idegesítõ és túlzás a tréfa akkor de csak akkor átgondolom. Akit kihagytam attól bocs de nem rövid😊

dmx legalább rövid és tömör...

Tüskés
Zárójelben a vitához: Én inkább olvasom Gordis2k ökörködését a sajtos questrõl, mint dmx beszólásait.

Idyll

Ezt nem csak erre az egy esetre értettem, csak már ért bennem ez a dolog, és most kibuggyant.
Na de néhány szösszenet tõled most így hirtelen: #62874 #62729 #62664 #62645
Személyi testõr barátod meg egy másik gyerek aki a petre kérdez rá, azok sztem nem tudják az elõzményeit a "dioni sajtos questnek", mert nem követték elõtte nyomon a fórumon a dolgokat, és ezzel jól megkavartad õket.
És képzeld akár elképzelhetõ hogy berakt vmi idióta sajtos questet. PL SzemélyiTestõr ahogy írta elõtte WoW-ozott, abban vannak ilyen kaliberû questek. Lowlevel szinten még nem ismeri az L2-s questek stílusát simán bedõlhet neked.

U.i: És ha Erotikus pécsi akkor mi van? Nem mondtam meg neki hogy mit hogy vegyen, nem tudom ezt honnan vetted

Üdv: Heiter Kálmán, Pécs/Budapest

Gordis2k
Márhogy kezdõ játékos le akar menni paganba? Igy érted? Mert akkor segarcu jól láthato te vagy az igazi kezdõ😊. És ha nem vicces nem reagálna mindenki nevetve + soha nem olvashattam volna el a valodi sajtos beszélõ questet amit lawman irt. ÉS FÕLEG NEM ÜLNÉK MOST IT KÖNNYESRE RÖHÖGÖT SZEMMEL MIUTÁN VÉGIGOLVASTAM! Ha nem tudsz a sajtos questrõl az azért lehet mert azt hiszed low lvl kezdõ kari bemehet és játszat Paganban. Elárulom NEM.

Te Looooser.
Üdv: Tasi András Pécs

u.i.: Ja erotikus pécsi, és ne te döntsd el, hogy mit vesz komolyan vagy mit vesz bohockodásnak.

Gordi: mi a jó büdös francért kell állandóan faszságokat írogatni? Szerencsétlen kezdõ próbál segítséget kérni te meg faszán átvered. Aki nem ismeri a játékot, az simán el is hiszi, aztán ha nem néz fel újra, akkor meg van lõve, mert próbálja végigcsinálni az idióta útjaidat. Remélem ha te kezdesz bele valami újba, téget is jól átvernek! Most már 20xra egyátalán nem vicces...

Sámán
Itt mindenki annyira poénos... <#crazya><#nyes><#buck>
A WISH POTIS KÜLDI -hez lvl30 kell, de 47 már bõven jó! <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

LoL baium😊 47es vagyok nem valoszinu hogy feljutok az anyaig hogy felebreszem😊
De kosszi^^'

Elõször is Baiummal kell beszélned. Persze ezt csak négyszemközt teheted meg miután felkeltetted (ekkor általában elég morcos és nagyon vigyáznod kell, mivel általában lecsapja azt, aki korábban ébreszti, mint ahogy õ fel szeretne kelni... tipikus). Ha sikerült megtudnod tõle pár fontos információt, akkor kideríthetted, hogy Beast Farmon kell etetned mind a 3 fajta mobból egyet-egyet, míg már nem bírják tovább és kínjukban elkezdenek beszélni veled, hogy most aztán már elég. Ekkorra egy nagy lépéssel közelebb kerültél a végcélod felé, hiszen érteni már érted az állatok nyelvét, de beszélni még nem fogsz tudni velük.
Ha figyeltél arra, amit mondtak, máris tudod a további teendõdet. El kell menned a Rune várában található kazamatákba, ahol ostrom idején megjelenik Benom. Az õ utolsó szavaibõl tudhatod meg azt a titkos varázsigét, amit utána Ivory Towerben a fõzet összekotyvasztása közben el kell mormolnod. A potion elkészülte után keresned kell egy magas pontot, hogy minél inkább ráláss a környezõ területre (ugyanis csak a belátott területen található mobokra hat, de a quest ismételhetõ, szóval semmi gond), majd ott meg kell innod.
Használat elõtt természetesen kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét a mellékhatásokról.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

halIho!!
Letudnatok írni a Wishing potin kuldi menetet hogyha mobokal szeretnek beszelni..Köszi elöre is

Tüskés
Megmondjam, te hol rontottad el a sajtos kvesztet? <#ravasz1>

Idyll

Sámán
Juj, már megint vmi értelmes EVENT!!!! <#nyes><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Áááááá.... Nem szabad helikopter kérníííí!!!! Átverés az egész!!! Csak egy ilyen béna pörgettyût kapsz és cseszheted a kívánságot!!!! <#nyes><#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sirch
Én elakadtam a sajtos questtel. Lehet az a baj, hogy a Wishing potinál helikoptert kértem ahelyett, hogy beszélhessek a mobokkal?

Gordis2k
Hát akkor segitek megint: Pagan ahoz hogy lejus kivételesen nem kell a sajtos quest! Visszint xpt csak akkor kapsz ha megvan. A questet a kapunál álló csávó adja ha náladvan a holtak gyürüje, ezt a Forest of the Deathban tudod megszerezni. Egyszerü el kell menni giranban és a magic guild hid mellet áll egy ork az a neve fogy Tanom tuti ott van én már láttam és nekem õ mondta meg, hogyan jutok le. Ha valami érthetetlen server hiba miatt nincs ott a Tanom nevû ork akkor van másik megoldás. A sajtos quest után ugye tudsz beszélni a mobokkal és IT alján van egy vörös démon szerû nagy bigyo (SEER ROOM) ha vele beszélsz neki van egy hamis gyürüje amivel be tudsz menni 2x. Ezután csak meg kell ölni a kijelölt mobokat FODban és lemehetsz akárhányszor. Nekem 2 hét alatt megvolt nem nagy ügy.

Sámán
Hehe,ááá, csak a doom robe... <#nyes><#puszi>
Amúgy beszélni is kell a csákóval... ez lemaradt -csak küldivel tudsz bemenni <#nemtudom><#vigyor5>
(Vagy nem tudom hol a fenébe máshol lehetne felvenni -nekem kb minden karimnak meg van oda a küldi... csak 1x kell dumálni, asszem azzal a muksóval -de írjon nyugodtan vmi tp-abb emberke is -kb 3x ha voltam Paganban -csak 1x éltem túl...) <#buck><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Minen városban van raktárad amit csak te látsz személyes oda berakhatsz rengeteg dolgot!

mAilkának nem ennyi a pvp sztatja csak ugy 50et pl nálam tart. Egy IT pvp utan monda nekem Homey "Shanway u r the best PVP kser ever" 2 forduloban zergeltünk 2 groupot 7 es csapattal 14 pvp pontom lett kb 17 halotból ugyanis homeyra asistoltam ö nyitot 1 crittel 3,5-4k én meg befejeztem vortexel vagy ami jött😊

Gordis2k
Ugyann már meoh ne legyél peszimista ezek + statot adnak örökre pls +2 int perma bonusz😊 meg crit növelõ ital is lesz.

<#heureka>
tényleg...<#vigyor5>

MeoH
Uj EVENT, ami sztem loturo ismet, de legalabb van es ujdonsag. Szoval hullamozunk...

fuck mmo's..i.,

Nethyrrea
talán a raktárat ismered? hasznos dolog. (private warehouse)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nekem semmi baja a netnek es nekem is Tv-Net van.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

TVneted van ? mert nekem az van és mostanába nagyon durván laggolok

Excal1bur Leader of Sleepers

Mi a helyzet akkor ha kapok figyelmeztetést quest felvételnél arra hivatkozva,hogy 80 percent-el túlléptem az inventory weight határát.
Azért fordul elõ ez a dolog mert magasabb szintü karimról átküldtem ua serveren lévõ alacsonyabb lvl-en lévõ karakteremnek item-eket.Egyszerûen adjak el dolgokat,hogy csökkentsem jelenlegi wight adataimat?

érdekes a free serverek 99%án meg van csinálva ez is<#levele><#hehe>

GibboRamone
GRAT!<#vigyor2>

Dota 2

xt198
ja a valor dobja csak meg, de az nagyon 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

barret
Koszi hogy segitettel😊 Sajnos nemtudok atmenni a kuszobon.Itt mar nezelodtem...
UI (nagyon jo feneked van valoban) <#vigyor2>

Bérbe vehet? reklámfelület...

mAilkaEVO3
hehe 😛 pvp-hez csak anynit már 2x ennyi és BDvel elég nehéz "frag"et szerezni és az esetek 90%ában BDvok pvpnél:S naon ritka mikor archeren. hüle DD-k kilövik a népet de jó ez igy a lényeg hogy gyözzünk 😄 😛

Titus: csak a Valor dobja meg más nem 😊

ui. sztem mai napot kihagyon netem oránként 2-4 percet müxik 😞 GFG

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

MEgprobáltam 😄 épp XP közepén voltam 😄

Gordis2k
Átírtad?? Engem csõbe húztál azt hittem 75 vagy a fene..

Chryst64
igen igen igen
ty ty ty

V.ki pls toltse fel megint a system mappat a zoommal majd ha lesz^^ Ty

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Sámán
Graaat!!! Alakul CHC!!!! <#wave><#taps><#eljen>

FeketeVipera 77 SS

Vazz irtam hogy nem csak erre a forumra raktam fel a képet... Igen itt ki van irva hogy 6x de nem mindenhol. Másrészt 1 75 t probáltam odarajzolni xD Biehielle amugyis tidja mivel sztem nemrég montam neki ingame :p

Gordis2k
GRAT!!😊)

Csak igy tovább lassan S-grade.

Nethyrrea
jólenne ha érteném hogy hova nem tud írni filet ez az updater mert a system elõtt csak valami hülye krikszkraksz olvasható

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szia! 😊
Na igen, erre írtam, hogy tudjuk, hogy 6x-es... 😊 Aki pedig a Franzon játszik, az meg amúgy is tudja...

79 SE/77 BD Naia

Akhi
<#wow1><#eljen><#taps><#integet2><#circling>EZAZ HAJRA CHC !!! GRAT

nemtom, én pl baromi jót röhögtem rajta, hogy át van írva. az aláírásában is bennevan, hoyg hol tart

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Hehe.. 😊 Képet! 😊 ^^

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊
Tudod, szerintem teljesen felesleges takargatni a szintedet. Igazából senki meg nem nézte volna, ha nem próbálod kitakarni... 😊 És nincs szégyenkeznivalód sem miatta... A tank egy lassan fejlõdõ kaszttípus.., 😞

79 SE/77 BD Naia

Gratu! 😊

79 SE/77 BD Naia

Törölt felhasználó
Nekem nincs olyan jó seggem mint Vipinek, de lvl 75<#nyes><#nevetes1>