Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
egy lapos elf csajnak? O.o höhh, dark elf female ftw xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nem csak ide tettem fel a képet :D Másrészt nem gondoltam hogy van aki azon fog megakadni :D

Excal1bur Leader of Sleepers

Igen, Igen! :) Méég! :)

79 SE/77 BD Naia

Szia! :)

Fõleg, hogy a képen azért jól kivehetõ második számjegynek az 5-ös a szintnél... :) Azt pedig tudjuk, hogy barátunk 6x-es...

79 SE/77 BD Naia

Sámán
<#puszi><#vigyor5><#crazya><#buck>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Pdef <#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Nagyon jó segged van, nem tudnak az utvonalra koncentrálni:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nem. Csak mi voltunk. És eléggé egyértelmûen minket keresett... Ugyan vajh kié is lehetett az a botcsorda?! De hát ez van...

79 SE/77 BD Naia

Sámán
Akkor képekkel... <#vigyor5>
Rune felsõ szintjén, ott ahol az erkélyrõl gondolom leugrottál, ott van egy kis lejáró jobbra, rögtön ahogy bemész balra megpillantod azt a csákót, mögötte a zöldesen derengõ átjárót, aminek a végében a padlón egy repedésbe kell beleugrani, és még pár repedésen lefelé ugrálni -és már ott is vagy <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

barret
Remelem vegre jo lesz,megdolgoztal erte:)

Bérbe vehet? reklámfelület...

mabbak
Mindjárt megmurdelok, a beépített windows telepítõ megoldotta a problémát :D. Ez nem emberi :DDD. Viszont most azzal volt gond, hogy telepítés közbe néhány fájlnál crc-hibát jelzett, de ahogy nézem most frissíti magát és azokat a fájlokat is szedegeti le...majd lesz vmi. Köszi mindenkinek mégegyszer.
barret
Hoppa,tevagy a picipuha egyik beepitett embere,neis taagadd...<#nevetes1>

Chryst64
igy már értem. bocsi, csak nem volt világos. de azt fel lehetne tölteni valahova, és külön leszedhetnéd.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Sirch
Nálam is volt ilyen gond, egyetlen tömörítõ se tudta rendesen kicsomagolni. Aztán egyszercsak találtam egy programot, mely megállta a helyét e nehéz feladatban, és ezzel le is mosta az összes konkurenciáját:

A Windows beépített tömörítõje :D

Úgyhogy hajrá, elõ azzal a kis sunyi csomagoló-császárral, majd õ megoldja a problémádat, hiszen vele van az Erõ!

daemonervosa
nem tapostal a lelkembe ,mivel en sem tartom helyesnek ,ebbol adodoan nem is csinaltam soha.

Trolling is a art.

Akhi
na demon orvos hagyuk inkabb latom melyen a lelkedbe tapostam:) talan te is ezt csinaltad:D

daemonervosa
a másik felének meg "legálisan" van 1000, 2000+ pvpje
amugymeg nem a 10-12 eves kis pocsokhoz kell hasonlitani magad.

Trolling is a art.

Akhi
Szerintem ott a fele 10-12 eves kis p..s aki a buffer accjan lvl1 torpivel fel huzta 500+ 1000+ ra, vagy vissza verte a bot torpejet semmire nem jo az a statisztika

xt198
very nice statok BD-nek, de gondolom eléggé beleerõsít a hero státusz :P
bd hero = pvp machine :D

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

mabbak
Ennyit azért értek hozzá :)). Kicsomagolást úgy értem, hogy ugye egy 3 gigás tömörített fájlt szedsz le, és azt kell kicsomagolni, hogy telepíteni tudd, és mikor data2.cab fájlt akarja kicsomagloni (a nagyból), akkor írja h crc hiba van. Érted mit mondok, én nem a data2.cab-ot akarom kicsomgalolni, hanem lineag2interludeclient.rar-t...
daemonervosa
n1 hp, pdef :P

mondjuk erre a pvpstatra blahon nem kapnal 10pontot :)

Trolling is a art.

Chryst64
sztem a data.cab file-t nem kell kicsomagolni. a program felinstallasahoz valok:P

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

FragStaR
Ha nem találod meg, h ki az de mindenképpen akarod fizetni valaki accját akkor szólj nyugodtan és megbeszélhetjük !!

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

Gordis2k
Skacok valakinek még mindig én fizetem az accát pls pm me mert elfelejtette elutalni a zsetont.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
my gimpy staats :) és most már +1 lvl :P lol

más:
csak úgy mert jó emlék :P rolled :P

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Cobra.
Amelyik túlélte a karambolt, az se valószínû, hogy mégegyszer motorra tud ülni (fõleg, hogy megy pár évre a börtönbe)

Phoenix, felesleges kisatírozni a szintedet, abból, hogy amit ütsz mob piros és amennyi CP-d/MP-d van, abból +/-1 szintes pontossággal ki lehet deríteni mekkora vagy :)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mAilkaEVO3
WTB: Stem vagy B.hemp pls :D pst

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3

csak az a baj söndi hoyg ugytünik ömeguszta de aki szembe jött nem :( a helyszínen szörnyethalt:( mert addig lezsarom ha a saját életével jáccik azaz ö baja de mikor máséval ...

Padidiver
Háth milka jaja így jár aki teljesen bolond...
a szomorú az egészben ha a csávó felépül bár remélhetõleg nem akkor sajna vissza fog ülni a motorra és ugyanezt fogja csinálni amíg bele nem pusztul...
egyébként mecsek pihenõ mindig errõl volt híres, oda most már csak kb az ilyen motorosok járnak

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

B@lu
Es arra nem gondoltok hogy ezek a critek esetleg armor, exer nelkuli sebzesek?

en pl jartam ugy toi ban becca ellen 100 as mdeffel:)

mabbak
Köszi, megpróbáltam, nem ment :)), kezd nagyon idegesíteni...vki másnak nem jelentkezett hasonló probléma? Marha érdekel, hogy mitõl lehet, mert ugye az nem létezik, hogy ténylegesen is hibás a fájl...ill hibás a forrás, vmit az én masinámnak kellett elcsesznie. Még esetleg azt megpróbálom, hogy másik gépre töltöm le és ott próbálom kicsomagolni.

Eddigi legjobb statom:P

ViolAGyulA
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59003/
ezzel próbáld

http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg

FragStaR

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

mAilkaEVO3
mákos nekem az elsõ item a 2. mobból kiesett de a másodikért kb 1,5 órát henteltem ott :S

Nethyrrea
nemfeltétlen, de teljesen random. nekem hálistennek 10 perc töketlenkedés ott és megvolt, volt aki egy óra alatt se szedte össze

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
NEm találom a linket frag vagy Pknight tegyétek mér be(forum topikot)

Sanko
mmo fejlesztõ:

"A cél érdekében több nõi alkalmazottra volt szükség.....Egyszerûen nem tudom elmagyarázni egy 30 éves egyedülálló férfinak, hogy miért szeretik a 10 éves kislányok a lovakat (?), fakadt ki Smedley. Mielõtt nõket hoztak a fedélzetre a dizájner mindenképp valamiféle harcolós-hentelõs motívumot tuszkolt volna a játékba, ám a hölgyek feltûnésével nyilvánvalóvá vált, hogy inkább van szükség kutyulikra és pacikra."

akkor készüljetek :D

a mohának mindig a déli oldala fás

mAilkaEVO3
lehet motorból hüJe vok :D de sztem ott már összelehetkeverni a 2-t:((((

mabbak
Meg volt ez is, ugyanaz a hibaüzi...nem értem, vki egyéb ötlet? Köszi amúgy...
Tufa
suzuki gsxr , yamaha r1-6 stb

mAilkaEVO3

csak erõs idegzetüeknek!!!!!!
Pécs-kolmó közötti baleset :( a Ghost rider majmolásához nem csak egy Suzuki R1 kell ....
video

Hmm érdekes... Nem volt RM a Catacombba?

Eléggé szomorú, hogy valakik ilyen csalásokat használnak a játékban, ha ez igaz... :(
Remélem felnyomták, felnyomtátok az elkövetõket, hátha a gm-ek tesznek valamit ez ellen... (Mondjuk egy jó kis ban...)
Viszont az allytok a HB háza táján is vannak cifra dolgok...
Tegnap lementünk egy picit katakombázni és ott belefutottunk néhány klán nélküli botba. Mivel állandóan rámentek a mi mobjainkra is, így pk-zás lett belõle (a risztó persze megszólalt, úgyhogy oda-vissza). Ami érdekes, erre megjelent a HB-s hero, Jener (vagy mi is pontosan a neve..), hogy megtorolja a botok leverését (egyébbként õt sikerrel elüldöztük... :) ). Jó lenne, ha sikerülne az allytoknak megszabadulni a botos hírnévtõl, de így nehéz lesz...

79 SE/77 BD Naia

barret
Koszi szepen,te mindig segitesz:) Kell a kep,meg fogom nezni. THX.

Sámán
Neeem! <#crazya>
És nem az erkélyrõl kell leugrani, hanem be kell menni egy kis termecskébe, Rune templom felsõ szintjén, olyan helyet kell keresni ahonnan a föld alá tudsz ugrálni! Sajna most mennem kell, de késõbb rakok képet ha addig senki nem teszi <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

barret
En megprobalnam egy masik gepen is kicsomagolni...

pharao
Hááát max az ajtókat nemtod kinyitni, de elég 1 db 73+-os a partyba a bejutáshoz.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

mabbak
3.5rõl frissítettem 3.7re, ez a legújabb ugye? Amúgy a helyzet változatlan, nem vágom miért, és biztos, hogy nálam van a hiba, mert az nem lehet, hogy 3 oldalról szedem le és mindegyiken vmi rossz verzió van fent. Mellesleg köszi a segítséget... :)
barret
Hmm akkor en most be lettem"ugratva"?