Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tüskés
Weapon shopban lehet beváltani shadow fegyverre (azt hiszem, megválaszthatod, hogy milyet is szeretnél pontosan), természetesen C grade shadow fegyverre. Valahol itt olvashatsz a shadow fegyverekrõl részletesebben, sajnálatos módon csak angolul. Ha nem értenéd, szólj <#vigyor0> .

Idyll

Tüskés
Senkitõl semmit nem illik számon kérni, de azért vannak a nõk, hogy felrúgják egy kicsit a szabályokat <#vigyor2>, és ezzel felborítsák a mások által létrehozott szabályrendszert. <#smile>

Illetve tudni kell, mikor beszél a másik fél komolyan <#wink> Majd te is egyszer megtanulod, ok? <#bohoc>

Idyll

Gyertek kalózkodni! <#hehe>
Tales of Pirates

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Hy all!
A Shadow weapon exchange cuponnal (c-grade) mitlehet csinalni? És hollehet beváltani?<#confused>

xt198
a 2. az pendulum az biztos, az elsõ is ismerõs, és valszeg az is DnB, de ez nincs meg (pedig szinte az összes pendulum megvan) és a poén hogy vhonnan ismerõs is, már hallottam, csak nem tudom hol...

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

háttõ pontosan nem tudom, de a 2.ból kiindúlva lehet hogy Pendulum

xt198
akarom mondani l2gururol, na megtaláltam:
http://files.filefront.com/Aden_Siege5_19_2007avi/;7557672;;/fileinfo.html
stream is van hozzá nézd ott, gyorsabb

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

xt198
hú hát már nem tudom honnan szedtem le, de megnézem blahot

Ha adsz linket, lehet hogy tudok segíteni.

xt198
ok 😛

tudna vki nekem segíteni?
vacxe 5. hó 17-en felvett aden sieges videón az elsõ számnak mi a címe? vagy esetleg megvan vkinek? vagy esetleg megtudjátok tõle kérdezni?
jó lenne 😛 thx

Imperialt destrora max. ostromra javaslok, amúgy pedig draconic vagy +6 tallum is the way to go.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

xt198
nekem elég egy imperial set 😞

én egy dracbowt kérekszépen 😄😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Amúgy az ilyesmit nem hiszem, hogy illene számon kérni (pont Gordin, aki boldog-boldogtalant támogatott), és fõleg nem nyilvánosan.

Gordis2k
Mert már kinõtél abból a korból mikor találkoztunk! Én több mint 400 millát osztottam szét kiskariknak fõként c -gradeig mikor még aktivan gyültek a magyarok a sieghardton és építetük a RisingSunt😊. Képzeld rendeztem eventeket is nagyon komoly quiz játékokat és logo eventeket amik célja a lineage megismerése volt a legjobb 105-20 quest megtanulása, a legjobb xpzõ helyek megtanulása és az l2 történelmének megtanulása! Fantasztikus móka volt ha jól emléxem Chara és Akhi nyerték a fõdijat és azt hiszem a logo versenyt is Akhi nyerte de meg kéne néznem a leveleket😊

De csúcs😊 kár , hogy nincsenek meg a kérdések mert azokat ingame tettem fel😞 Lawman is küldött logot😊
Ja a lógot emailban szavaztuk meg együt😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

'Cause you're not the One 😊

Tüskés
Nekem ilyesmit miért nem ajánlottál soha? (ti. "Ha offon játszól és sieghardton belogolok és megtömlek pénzel" <#szomoru1><#schmoll2>

Idyll

Franz EU

Gordis2k
Hey ez cseles😊

Melyik szerveren játszol?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Találtam rövidebb utat csak drágábban.Giran-i gatekeeper-el teleport Giran-i kikötõbe,vettem jegyet hajóra ami levitt Talking Islandra,Newbie guide pedig elteleportált a kis emberekhez fel északra tehát megérkeztem ;-)

Gordis2k
Nem kell felnevelni 55-re mert a sajtos questel simán megdumálod az északiakat, hogy repülhes egy kört! Ugyanis a sajtos quest mint azt tudjuk épp a mobokkal valo komunikációra van kihegyezve!

Sajnos ez mind csak tréfa és régen nem szoltam volna de az új szabályok értelmében, nem lehet wyrmed csak ha egy vár tulajdonosa(királya/várura) vagy. És nagyon kevés pénzbõl a következõt javaslom! vegyél 10 darab soét Giranbol északfelé (oren)irányába haladj amig egy hidhoz nem érsz itt nyomhatsz egy soét(scroll of escape) a /loc parancsal elenõrizheted hogy már ott vagy e azon a területen (oren teritory) majd orentõl északkeletre ussz át a folyón és haladj Tower of Insolens felé. Közben mindig nézd a /loccal hol vagy. Ha elértél Aden teritoryra SOE. Majd észak felé haladj aden castle jobb oldalán a Blazing Swamp jobb oldalán lévõ kapuig ha ezen átmentél soe! Igy már godardban vagy! Észra haladva Valley of Saints után Ice labiryntnál SOE= Studgarth innen egy köpés felfele Törp világ ha ügyes vagy ez 40-50 perc alat megvan 2k adenából!
Ha offon játszól és sieghardton belogolok és megtömlek pénzel😊

U.I.:A helyesírási hibákért elnézést kérek és azért is ha megbántottalak és az elõbi wyrmes tréfám miatt nem tudsz telyesíteni az ágyban mert depresziós lettél a keresés alatt.

U.I. 2: Csak az úton közlekedj! Ja és nem tudom mit akarsz a törpöknél de ott szar az xp😊 a reciket meg áruljág a városban.

MeoH
Meg mielott Gordi klanvezert es kastely tulajt csinalna beloled... Ha gyalog akarsz neki vagni, akkor az jo kis seta lesz es nem vagyok biztos benne hogy elve el is ersz odaig. Gk ugy 33k. Giran->Oren->Rune->Schuttgart->Dwarf vill.

fuck mmo's..i.,

Nethyrrea
vagy kimész giranból észak felé, és ott röpködnek, vagy leszel egy klán vezetõje, szerzel magadnak egy kastélyt, és akkor te is röpködhetsz eggyel jó sokért. no persze csak akkor ha felneveltél egy sárkányt 55-re.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Voyager5
Szinte látom szemeim elõtt a "bérelhetõ Wyrm" és a "sajtos quest" kapcsolatát <#idiota>
Olyasmit(fog.sincs mi az a "vyrm")hol találok?thx

Gordis2k
Ugyan ha nincs ló jó a szamár is! Szokták ugye momndani igy ha nincs teleport használj valami nem olyan gyorsat vagy modernet mondjuk béreljél egy vyrmet nem egy teleport de azért gyors.

Töbieknek: Az jo ha 10-20 perc mulva árulom el az ugy jó???? PLS PLSPLS

😊Igen így volt csak idõben észrevettem.
Megszereztem a city-k térképeit és valóban nincs Giran-ban Newbie😞
Tehát útra fel!<#wink>

Akhi
vaaaaaaaa szal Scapolite Giront irt am Giran helyet a hsz be csak vip joga van es javitota!!! szal sry igy mar nem ertelmes az elozo valaszom😞

Akhi
Giront nem ismerem az szerintem egy masik jatek keres ra googleba a gironra hat ha kidobja a jatek cimet es jatek forumat ott tudsz erdeklodni. 😛 Na de szal Giranba nincs Newbie emberke sajnos😞 mert Girant mar a nagyoknak talaltak ki 25+ vagy 40+😄 szal en anno reges regen mikkor meg ûkapáid éltek akkoriban gyalog jartam kelltem a varosokba ha egy normalis ember nem ir valaszt probald meg gyalog 😄

Bonjour!
Lenne 1-2 quick kérdésem😊
Girant akarom épp elhagyni de nem találom a Newbie guide személyt(talán 100-an állnak körülötte vagy nagyon elbújt?).Gatekeeper-el nem akarok teleportálni mert drága és oda nem vinne ahova szeretném.A Dwarf village-be akarok feljutni északra.
2:a harvestert,hogy tudnám használni?

Gordis2k
Tudom Tudom😞😞 hónapokig dolgoztál sajnálom😞

Most néztem egy 2006.01.23. os screenshotot a szerverek listájáról...

2 szerver normál!! Az összes többi heavy omg...több tizezren hagytákabba azóta félelmetes. És ne a szerverek jobbak nem nem abahagyták mert minden tökig van játékososkkal összeállítok egy kis képcsomagot😊

B@lu
GORDI!!!!

BaKKER NINCS IS IGAZIBOL SAJTOS QUEST??????????????????????????????

JOL RASZEDTEL!!!!

INTEZD EL NEKEM A SAJTOSAT!!!!!

Gumbo

Gordis2k
Már kenegetem a lábam és a csuklóm lazitok, mert meg akarom csinálni a kis törpémnek is a(a kovetkezõ szavakat csak erõs idegzetûeknek ajánlom, 16 éven aluliak csak szülõi felügyelettel) sajtos questet! (a sajtos quest valojában fikció nem létezik pusztán egy vitathatatlanul kreatív elme szüleménye, valószínüleg több államban körözik életveszélyes félrevezetésért!)

Nem is tudom még a játékhoz is megjött a kedvem. Amúgy elindult a CabalOnline és nagyon jó még egy hét és ingyenesen is játszható lesz kikapcsolódásnak kiválló nem olyan jó mint az L2 de más.

U.I. az elõzõ CabalOnlinés hozzászólásom csak a saját véleményem lehetséges , hogy tudatalati befojásoltság léphet fel! Nem akartam félrevezetni senkit szerintem jó ennyi.

Mindenért elnézést majd kiderül miért is amúgy.<--Ez az utolsó pont befelyeztem.<--Ez lett az utolsó végülis

Tüskés
Aszpirin rendel. Nyugtatónak inkább a masszázsolajat ajánlom rendeltetésszerû használatra <#wink>

Idyll

Gordis2k
Persze, persze lerí a hozzászólásomról, hogy közben vicsorogtam és ütöttem az asztalt + önkivületben órdibáltam trágár szavakat.

Nem, nem sajna még mindig csak viccel ez a gazember....javíthatatlan.

Gumbó Idyll csak tréfál hiába kapaszkodsz a kommentjébe, hogy találj egy társt aki segitene nem fog menni, kivállóan menedzselem magam.

És igen bárkinek a véleményét de a témával kapcsolatban😊 keverj nekem egy aszpirint és egy nyugtatot mert kicsit sok már a stressz😊 nehogy BaalKaint keljen megkérnem😊 még kinyir.

Szabad másnak is, csak nekünk a vérünkben van a "flame".

Tüskés
Azt írta, bárkinek a hozzászólását, véleményét szívesen olvassa <#bohoc>
Ennyi kötözködnivalót találtam csak és kizárólag benne, inkább lenne büszke rá <#wink>

És igen, gonoszkodtam, és? Nekem már nem is szabad, csak a pécsieknek? <#ravasz1>

Tisztelt Gordis2k úr, üdvözlöm <#smile> <#bohoc>

Idyll

És a kezdõket "beavatni" az nem naplopás? Inkább írnál helyesen, hátha abból többet tanul.<#integet2>

xt198
ez kész 😄DD

Gordis2k
Tiszteletem magyartanár NÉNI!!

Alapvetõen megvan a véleményem arról aki helyesírást javít egy fórumon! Biztos rengeteg ideje van ezt naplopásnak hívják nekem nincs és mint, hogy pasi vagyok számomra koncentrációt kiván a helyes írás és igen idõt. Visszont nekem nincs idõm és koncentrálni is csak nehezen tudok fáradtan.

Ne javits ki írj valami izgi hozzászólást.

dartonita
meg az 'elterjeDt' is

naes?ertheto a mondanivaloja 😊
gonosz vagy ssssssszato<#ravasz1>

Facek
a fene se gondolta h ilyenekre gondolsz
Tüskés
meghallgatok

ez is lemaradt 😞

Idyll

ViolAGyulA
És igen, van még aki ilyenre is emlékszik 😄
Ipariban fogalmam sincs mi volt a neve, de ott is volt ilyen. <#eplus2>

http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg

Tüskés
próféta

intelligenciátokra; bízva; megkérem

Gólya

minden

hiszem

A vesszõk hiányára, és helytelen használatára nem tértem ki.

Uff,
Idyll <#bohoc>

Idyll

Gordis2k
Csönd legyen proféta nem vagy a listán😊(😊😊 lehagytalak lol😊

Figyi elmondok valamit és jó lenne ha más is hozzászolna.

Minden fejlõdésre buzditó dolog kezdetén hagyomány az ugratás szivatás!! Ez nem véletlen! Ez olyan fontos része az életnek mint minden más hagyomány. Az amit csinálok nem csak vicc de ugratás is ha valóban bárkinek gondja lenne belõle akkor az inteligenciátokra bizve megkérdem gondolkodjunk el a következõ dolgokon:
Szecskaavató (bevezetés a szakközépiskolába)
Kolesz avatás (benne van a nevében)
Golya tábor (fõiskolai egyetemi ugratás)
Kadét beavatás (katona szokás a hadseregben)
Vizpróba (nálunk nem olyan elterjett de tengerész beavatás)
Legénybúcsú (nem olyan népszerû már mint régen hisz mamár a tök lerészegedés a divat, de valójában az ifjú férjjelöltet szokás megviccelni, meglepni)

Valószínûleg nem írtam le minde BEAVATÁSi szokást de az ujoncok szivatása és ugratása társadalmunk része csak úgy látom hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy az egykor szörnyûnek tünõ emlékekre ma már milyen vicces is visszaemlékezni. Nem lehet , hogy kiválóan fognak mulatni ha megtanulják és rájönnek mennyire abszurd is volt a story? De, ahogy ma nevetünk az egykori ugratásokon mi is mikor egy osztálytalin vagy csak egy beszélgetés során szóbajönnek.

Nem hisszem, hogy a dolog további magyarázatra szorul nem csak tréfákat de, szép vicces emlékeket is adhatunk.
Ez az én véleményem. Szivesen meghalgatok másokat is.

Facek
Haszudnék ha azt mondanám nem nevettem volna gordi baromságain de akkor legalább hozzátette volna h bocsi de ez nem volt igaz vagy valami, mert aki tényleg elhiszi amit mondassz késõbb nagyot csalódik. (vagy valami ilyesmi..)
TruBy

Ejnye még ABC sorrendben is vannak...még ilyet <#wow1>
Egyébként csak ennyi barátod van? Mi lesz a szomszéd 60 éves mamikával?
Kisírja szegény a szemét este, mert nem írtad ide a nevét <#buck>
Meoh kapitány téged meg már 2 napja kereslek, kérlek válaszolj a házilag gyártott levélbombáimra <#eplus2>

Nah minden jót.

Van, mukodik ami eddig volt, csak nalam ki kellett torolni 1-2 fajlt es utana patchelni.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.