Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idyll
Illetve tudni kell, mikor beszél a másik fél komolyan <#wink>#wink> Majd te is egyszer megtanulod, ok? <#bohoc>#bohoc>
Idyll
Tales of Pirates
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
A Shadow weapon exchange cuponnal (c-grade) mitlehet csinalni? És hollehet beváltani?<#confused>#confused>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
http://files.filefront.com/Aden_Siege5_19_2007avi/;7557672;;/fileinfo.html
stream is van hozzá nézd ott, gyorsabb
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
tudna vki nekem segíteni?
vacxe 5. hó 17-en felvett aden sieges videón az elsõ számnak mi a címe? vagy esetleg megvan vkinek? vagy esetleg megtudjátok tõle kérdezni?
jó lenne 😛 thx
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
De csúcs😊 kár , hogy nincsenek meg a kérdések mert azokat ingame tettem fel😞 Lawman is küldött logot😊
Ja a lógot emailban szavaztuk meg együt😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Idyll
Melyik szerveren játszol?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sajnos ez mind csak tréfa és régen nem szoltam volna de az új szabályok értelmében, nem lehet wyrmed csak ha egy vár tulajdonosa(királya/várura) vagy. És nagyon kevés pénzbõl a következõt javaslom! vegyél 10 darab soét Giranbol északfelé (oren)irányába haladj amig egy hidhoz nem érsz itt nyomhatsz egy soét(scroll of escape) a /loc parancsal elenõrizheted hogy már ott vagy e azon a területen (oren teritory) majd orentõl északkeletre ussz át a folyón és haladj Tower of Insolens felé. Közben mindig nézd a /loccal hol vagy. Ha elértél Aden teritoryra SOE. Majd észak felé haladj aden castle jobb oldalán a Blazing Swamp jobb oldalán lévõ kapuig ha ezen átmentél soe! Igy már godardban vagy! Észra haladva Valley of Saints után Ice labiryntnál SOE= Studgarth innen egy köpés felfele Törp világ ha ügyes vagy ez 40-50 perc alat megvan 2k adenából!
Ha offon játszól és sieghardton belogolok és megtömlek pénzel😊
U.I.:A helyesírási hibákért elnézést kérek és azért is ha megbántottalak és az elõbi wyrmes tréfám miatt nem tudsz telyesíteni az ágyban mert depresziós lettél a keresés alatt.
U.I. 2: Csak az úton közlekedj! Ja és nem tudom mit akarsz a törpöknél de ott szar az xp😊 a reciket meg áruljág a városban.
fuck mmo's..i.,
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Töbieknek: Az jo ha 10-20 perc mulva árulom el az ugy jó???? PLS PLSPLS
Megszereztem a city-k térképeit és valóban nincs Giran-ban Newbie😞
Tehát útra fel!<#wink>#wink>
Lenne 1-2 quick kérdésem😊
Girant akarom épp elhagyni de nem találom a Newbie guide személyt(talán 100-an állnak körülötte vagy nagyon elbújt?).Gatekeeper-el nem akarok teleportálni mert drága és oda nem vinne ahova szeretném.A Dwarf village-be akarok feljutni északra.
2:a harvestert,hogy tudnám használni?
Most néztem egy 2006.01.23. os screenshotot a szerverek listájáról...
2 szerver normál!! Az összes többi heavy omg...több tizezren hagytákabba azóta félelmetes. És ne a szerverek jobbak nem nem abahagyták mert minden tökig van játékososkkal összeállítok egy kis képcsomagot😊
BaKKER NINCS IS IGAZIBOL SAJTOS QUEST??????????????????????????????
JOL RASZEDTEL!!!!
INTEZD EL NEKEM A SAJTOSAT!!!!!
Nem is tudom még a játékhoz is megjött a kedvem. Amúgy elindult a CabalOnline és nagyon jó még egy hét és ingyenesen is játszható lesz kikapcsolódásnak kiválló nem olyan jó mint az L2 de más.
U.I. az elõzõ CabalOnlinés hozzászólásom csak a saját véleményem lehetséges , hogy tudatalati befojásoltság léphet fel! Nem akartam félrevezetni senkit szerintem jó ennyi.
Mindenért elnézést majd kiderül miért is amúgy.<--Ez az utolsó pont befelyeztem.<--Ez lett az utolsó végülis
Idyll
Nem, nem sajna még mindig csak viccel ez a gazember....javíthatatlan.
Gumbó Idyll csak tréfál hiába kapaszkodsz a kommentjébe, hogy találj egy társt aki segitene nem fog menni, kivállóan menedzselem magam.
És igen bárkinek a véleményét de a témával kapcsolatban😊 keverj nekem egy aszpirint és egy nyugtatot mert kicsit sok már a stressz😊 nehogy BaalKaint keljen megkérnem😊 még kinyir.
Ennyi kötözködnivalót találtam csak és kizárólag benne, inkább lenne büszke rá <#wink>#wink>
És igen, gonoszkodtam, és? Nekem már nem is szabad, csak a pécsieknek? <#ravasz1>#ravasz1>
Tisztelt Gordis2k úr, üdvözlöm <#smile>#smile> <#bohoc>#bohoc>
Idyll
Alapvetõen megvan a véleményem arról aki helyesírást javít egy fórumon! Biztos rengeteg ideje van ezt naplopásnak hívják nekem nincs és mint, hogy pasi vagyok számomra koncentrációt kiván a helyes írás és igen idõt. Visszont nekem nincs idõm és koncentrálni is csak nehezen tudok fáradtan.
Ne javits ki írj valami izgi hozzászólást.
naes?ertheto a mondanivaloja 😊
gonosz vagy ssssssszato<#ravasz1>#ravasz1>
Ipariban fogalmam sincs mi volt a neve, de ott is volt ilyen. <#eplus2>#eplus2>
http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg
intelligenciátokra; bízva; megkérem
Gólya
minden
hiszem
A vesszõk hiányára, és helytelen használatára nem tértem ki.
Uff,
Idyll <#bohoc>#bohoc>
Idyll
Figyi elmondok valamit és jó lenne ha más is hozzászolna.
Minden fejlõdésre buzditó dolog kezdetén hagyomány az ugratás szivatás!! Ez nem véletlen! Ez olyan fontos része az életnek mint minden más hagyomány. Az amit csinálok nem csak vicc de ugratás is ha valóban bárkinek gondja lenne belõle akkor az inteligenciátokra bizve megkérdem gondolkodjunk el a következõ dolgokon:
Szecskaavató (bevezetés a szakközépiskolába)
Kolesz avatás (benne van a nevében)
Golya tábor (fõiskolai egyetemi ugratás)
Kadét beavatás (katona szokás a hadseregben)
Vizpróba (nálunk nem olyan elterjett de tengerész beavatás)
Legénybúcsú (nem olyan népszerû már mint régen hisz mamár a tök lerészegedés a divat, de valójában az ifjú férjjelöltet szokás megviccelni, meglepni)
Valószínûleg nem írtam le minde BEAVATÁSi szokást de az ujoncok szivatása és ugratása társadalmunk része csak úgy látom hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy az egykor szörnyûnek tünõ emlékekre ma már milyen vicces is visszaemlékezni. Nem lehet , hogy kiválóan fognak mulatni ha megtanulják és rájönnek mennyire abszurd is volt a story? De, ahogy ma nevetünk az egykori ugratásokon mi is mikor egy osztálytalin vagy csak egy beszélgetés során szóbajönnek.
Nem hisszem, hogy a dolog további magyarázatra szorul nem csak tréfákat de, szép vicces emlékeket is adhatunk.
Ez az én véleményem. Szivesen meghalgatok másokat is.
Ejnye még ABC sorrendben is vannak...még ilyet <#wow1>#wow1>
Egyébként csak ennyi barátod van? Mi lesz a szomszéd 60 éves mamikával?
Kisírja szegény a szemét este, mert nem írtad ide a nevét <#buck>#buck>
Meoh kapitány téged meg már 2 napja kereslek, kérlek válaszolj a házilag gyártott levélbombáimra <#eplus2>#eplus2>
Nah minden jót.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.