Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"viszont ez nem free serverrol van,hanem tort serverrol"

XD

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Doomista
aha,értem mr. dr. oki doki urfi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gordis2k
free- angol szó jelentése ingyenes
Free server- angol kifeLYezés jelentése ingyenesen játszható szerver.

Minden szerver ami ingyenesen játszható az FREE és minden szerver ami ingyenesen játszható az TÖRT!

Nem létezik ingyenes official szerver.

FREE=TÖRT!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Doomista
ez nem en vagyok nyugi 😄😄
csak talaltam ezt a linket,viszont ez nem free serverrol van,hanem tort serverrol...gigalol 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Giru
LoL

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

grat😊) látom frissen jott a gmshopbol 😊))))

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Giru
Isten Éltessen!

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Gordis2k
IGEN? Mit kell nézni? Nekem egy semmit nem érõ semit nem tudó karakter jött be egy semit nem érõ kamu freeserver fegyóval. Sajna azt nem látom ami neked höhö.....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

happpibörzdéj

Giru
Mi csak azt irtuk Bievel, hogy nalunk igen is nem botozik senki, mig ratok ezt nem lehet mondani. A lenyeg csak annyi volt, hogy igen is, nem csak botos klanok vannak. A HB leader postjabol kiderul, hogy a ti oldalatokon szarnak ra ki botozik ki nem.
Arra a postodra meg hogy nalatok is ki van rugva minden botos ha rajtakapjatok, a sajat postjaidat tudom felhozni ellened. Elõször is, még régen (ha van kedved keress vissza, mind te irtad) írtuk, hogy koszi a repu pontokat, amikor ImMo huzott egy kis repupontot Smokyn. Erre mondtad, hogy csak 10-15 mert epp online voltatok, és intezkedtetek. Hogyan lehet huzni valakin repu pontot, ha õ játszik és nem a bot?
"Intézkedés": egyaltalan nem arrol volt szó, kogy kiraktatok botozasert, hanem mentetek bevedeni a gyereket. Megint csak a sajat postod: multkor irtam, hogy ugy hallottam Smokyt bannoltak botozasert. Erre a te valaszod, te ugy lattad a klanchatben, hogy csak elköszönt és abbahagyja a jatekot. Ergo ezzel bebizonyitottad, hogy kurvara nem lett kirugva a klanbol azrert mert botozott. Es ez csak töredéke annak amit ide beirogattál, szal egyik postoddal vagod agyon a masikat. Vagy kurvara csukottszemmel jatszol, és batmit amit mondanak elhiszel, vagy legalabb probald meg kicsit átgondoltabban ferditeni a valosagot.
"semlegesek vagyunk": abban igazad van, hogy az ally klan (Jakudza) RM parti es ha PVPre kerul a sor, akkor arra az oldalra allnak. A Thousandsons viszont kimarad a PVPkbol, ergo nem teszunk rosszat egyik oldalnak se. Multkor pl. Lufee direkt leult VoSban a mass PVP kozepedte, jelezven ezzel, õ nem fog beleavatkozni, ott is Ti mentetek oda hozzá és lePKztatok. A semlegesseg egyaltalan nem azt jeleni hogy szeretunk e titeket vagy sem, mert reszemrol egyertelmu, hogy NEM, hanem azt jelenti, hogy a klantagok egyetlen olyan megnyilvanulast nem tesznek a jatekban, amivel barmelyik oldalnak artanank, esetleg segitenenk. Ugy latom nalad azert van nemi fogalmi zavar. (Politikusnak egyaltalan nem vagy valo) Azert mert valaki azt mondja hogy huzz melegebb övezetre miutan levagtatok már RM párti? Nálam ez emberi reakció függetlenül attól, hogy milyen klanba tartozik, úgyanis neki kell szopni, hogy visszaszedje azt az XPt amit ti elszedtetek tole. Ha ezek utan se vagy kepes felfogni azt hogy mi a lenyeg ebben a postban, akkor inkabb hanyagoljuk a temat, mert keptelen vagy gondolkodni.

Doomista

xt198
kösz

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

TruBy
BSZ XT <#wow1>

my zupadupa augment

http://img361.imageshack.us/my.php?image=shot003782fq8.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=shot003792ia4.jpg

erosen a lol kategoriak lettek 😄 😄 😄 😄 😄

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!

Excal1bur Leader of Sleepers

xt198
és egy évvel idõsebb lettem a mai napon :<

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

bocs a 2 hozzászolás miatt :S

Ha visszaolvasol akkor irtam hogy mi nem vagyunk 100% tiszták és hogy nincs olyan ally ami az.Szoval nem nagyon értem mit akarsz ezzel mutatni

Túl sok köze nincs ahhoz amit irtam ... és igen nem szoktam nekimenni 1 azonos szintü SH nak ha nincs war ... Bár msot hogy van Carn bowom igy már van 1 kis esélyem.

Szoval magyarázd el hogy hogy jön össze a "semlegesek vagyunk" szöveg és az hogy segitetek RM nek megölni. És légyszi most ne engem szidj mert nem ez a lényeg...

Giru
Nem is en veszem veresen komolyan az egeszet 😄

roviden sztem mindenki ugy jaccik ahogy neki teccik... bottal v botnelkul... ebayel vagy anelkul... ez jatek semmi mas 😊

Giru
Én nem sirok, viszont nem bírom, a nagy mellenyeded! Egyedul sose vagy kepes semmire, mindig hivod a haverjaidat. És ne mondjad erre, hogy tank igy meg ugy, persze hogy egyedul nem mesz neki senkinek, az én CLem is tank és siman nekimegy a magusnak, sõt képes nyerni is. Szal....
Ha meg mar ott tartunk, hogy amit a Jakudza csinal az olyan mint ha mi csinalnank egy idezet a te csodalatos allyd egyig CL-jetol:

That's what TrueLies leader of HB says

Guys, the SOLE purpose of this thread was to dispel a rumour that Invincible was leaving Franz.

Apparently Ping is a guy who has been hurt by our ally and wishes to takes this opportunity to spam. If it matters at all...I am 100% certain that there are players who bot and ebay in my ally. I am also 100% certain there are players who bot and ebay in each of the major allies on the server. I don't bother to name them because....IT DOESN'T MATTER! I don't bother to fraps, screenshot or anything else because....IT DOESNT MATTER.

There are ppl who PLAY L2, and then there are the forum warriors. The ppl who actually PLAY L2 KNOW who bots, who ebays, etc. On forums all u get is bs accusations. I can go to the effort of making a fraps 100% PROVING players in clans who claim to be legit are botting....but what's the point? You guys hf with your forum wars, I'll just play thx.

--------------------
True, HeartBreakers
Invin4Life

ENNYI, úh nem kell nekem itt az ész osztas....

Eddig ha jol tudom minden embert kidobtunk akit rajtakaptak botozáson.

Heresy ally/Thousandsons: Abbahagynátok a sirást /káromkodást amit felém intéztek azügyben hogy a klán/allytársaim megölnek titeket? Semlegesnek mondjátok magatok de RM el együtt Gankeltek és a klántársaimat is szivatjátok ( train LOA ban és még más dolgok..). Ha Jakudza csinál valamit az olyan mintha ti is csináltatok volna. Ugyanez igaz arra is hogy ha 1 ember a klánból segit RM nek akkor még szép hogy az egész klánt vesszük ellenségnek.

heh Gordi latom toboroztal embereket l2-bol 😊 nem is baj akkor mar lessetek meg ezt a cimet 😉

http://cabalonline.extra.hu/

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Tüskés
/OFF
A mondat, amit most olvasol, hamis.
/ON

Idyll

ZsuzS
<#vigyor2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Gordis2k
Van amit nem lehet megveni pénzért, minden másra ott a MasterKárd!

<#nyes><#nyes><#nyes>

mAilkaEVO3
Egy Tokio Hotel jegy ára: 15000 Ft.
Egy kg paradicsom: 300 Ft.
Megdobálni vele õket:FELBECSÜLHETETLEN <#mf1><#mf2><#boxer><#hehe><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Gordis2k
A fene én akartam leosztani😊😊😊

GOOODDIIII megmondta jun 20 tol full ingyenes😊

#63503 "INGYENES! jun 20 tol" 😊
szoval full nem értem mi a rák van hogy ugyebár többhelyen is írják hogy frí az oldalon közben meg ottvan ez is....

hooppsz szoval ez.... lol /me noob...

Gooooordíííí most én vagyok full hülye vagy
ez mi??

Hát igen...
Míg a Jenner, a Heartbreakers-es hero pedig jött megtorolni a botcsordán esett sérelmet... Persze, végül is nem õ botol... Õ csak BSOE-zott... 😊

79 SE/77 BD Naia

Giru
1Ksons-ban is volt egy srac, 3an szoltunk a CLnek, és masnap mar nem volt benne a klanban, ilyen valoban elofordul mindenhol, a kulonbseg csak az, hogy ha mi talalunk egy ilyen embert az repul, nalatok meg egyaltalan nem.

Szia!

Létezik, sõt több is. A LoD például 100% legit volt. Az egyetlen botos egy emberke volt akit megvett a lefaps és a repu pont átjátszásra botolt. Én rúgtam ki...
Az 1ksons is tiszta, legalábbis tudtommal. Ha valaki botol, az repül. Szóval csak ne állítsunk olyat, hogy nincs tiszta klán...

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Persze, gyere nyugodtan, a többiek vannak, csak én vagyok offline hétköznap.

79 SE/77 BD Naia

Hm en szerintem megnezem ezt a CabalOnline-t 😊
Gordi holtok jatszani ?

A siege legjobb része a Hero fear+ úszás 😄 Franzon semmi nem volt siegen.
Aden és Giran maradt RM kezén , mi is megtartottuk a várakat mert RM nem tudott támadni . 1etlen dolog ami történt hogy átadtuk Schutgartot Onslaughtnak

Nem veszik el ott se

Nethyrrea
jaja, jóvolt, bár azért adenben unatkoztam a siege nagyrészén. viszont a vége kárpótolt érte xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

xt198
gz
tegnap este 11kor kezdõdött nekünk is oren... hát undorító milyen erõsek ezek a herok... :S
de azért bevettük 😄

Gordis2k
Ha nem upgrad hanem csere megmarad offon persze sok freen elveszik😊

GRATZ a sieghez elég jo moka volt😊 ICA+1 ADEN GF

Megmarad.

A GSAP/GMHP potikat mennyire veszik meg?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

udv!

Ha mammonnal cserelek enchantolt c-s fegyot masikra, megmarad az enchant vagy lemegy?

help pls.
Gordis2k
Igen full free lesz nagyon ász és én az elsõ chanelen asszem mercur de majd megnézem😊

MauChao
Gordi!Ha jol olvastam,most beta van,jun.20-ig,és onnantol lehet regisztrálni a játékra?Tényleg full free,ingyenes lessz?

Ty😊 Melyik serveren/channelen vagy?

Nethyrrea
emlékszem open beta alatt (1 hét késéssel kezdtem) lvl 29-ig vittem el, klán meg hasonlók nélkül, 2 haveromon kívül akik beinvitáltak a játékba, csak a végefelé ismertem meg pár más magyart 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
INGYENES! jun 20 tol