Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Youtubeba beirni Robot Chicken
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
milyen off vagyok ma lol.
De ezt meg akartam osztani veletek:
CabalOnline varázslo
CabalOnline Archer
És CabalOnline Blader
Pár kari lvl 70-90 en kb 1 hónap játék.
ON
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Irjátok be a www.youtube.com on és sirjatok eszméletlen ász..
ON
FeketeVipera 77 SS
Adventurers, prepare for questing! Our second Return to DDO Weekend invites all former players to return and experience the new challenges and adventures that they’ve missed! In addition, all players will receive:
+50% bonus to earned XP
Special Events!
The bonuses will be in effect from Friday morning, June 15th, through to Monday morning, so plan for the adventure of your life!
Excal1bur Leader of Sleepers
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ssky te meg elég peches vagy azért mert pont tegnap volt az összes war felrakva 😊
A lényeg hogy azért rakta fel allytársam Blahra mert már 1 kicsit elegünk van RMböl és az õ "100%" legit játékábol.Mi nem is mondjuk soha hogy 100% legitek vagyunk mert olyan klán/ally nem létezik 😄
Attol függetlenül hogy SSky RM es tényleg sajnálom :S
Az a "szerencse" hogy subon bukta. Ha jól láttam kb 25-30 rep pointot farmoltak. Az az aljas autorez....<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
ha csira vagy akkor bejohet... ha ICA vagy Catalyst, illetve ezek megfeleloi a tobbi serveren, akkor kapod az automatikus pk t mert tudjak mit csinalsz es ugyanugy leolnek mint a szart
24/7 csak a farmerek es a csicskak privilegiuma ha ismert vagy akkor radjarnak mint a jo kutra....
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
fuck mmo's..i.,
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
még emlékszem amikor orkor zarichével lefarmolta az összes nagyobb raidbosst (kivéve a baium szintûeket), egy nap fejlõdött lvl 80-on, mennyi, 12-15%-ot legalább? ha nem többet.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Megj.: A fent leirtak csak elmelet, amit 1 nagyon csunya csalos bacsi (pfujj, lekopni az ilyet) terjeszt a vilaghalon. Kijelentem, hogy nekem vagy barki masnak, akit ismerek, semmi tapasztalata nincs a leirtakkal kapcsolatban. A benne szereplo nevek kitalaltak, csak a veletlen muve barmifele valos egybeeses.
Egyeb: Gordi, nekem is van rolad. Gimp sapadtarcu voltal avadon robeba. En meg brutal HE bluewolfban😛
fuck mmo's..i.,
31 nap ugy hogy amennyit nála volt szoval több idõ 1 kicsit . miután eltünik utána várni kellett 1 kicsit 😄 azt nem számitottam bele az 1 hónapba. Haggyuk ezt a témát légyszi mert mondhatjátok hogy ti tapasztaltak vagytok (amit el is hiszek) de azt meg tudom hogy a klántárs zarichal feltudta vinni szoval mind1
+ senki nem probálta elvenni igy folyamat xpzet. A78 az valami félelem azt te nem is tudod még megálmodni sem a 79 az meg a pokol at nincs xp! Nem létezik napokig xpzel és azt veszed észre 1% ék! Napokig! Lehet 76-77 en 1% zarichével pagan legalján de az nem olyan egyszerû!
Nem vitatkozni kell vitázni! És igen azt hiszem tapasztalatbol nincs hiányom ahogy mailkának sancának szekinek és ilunak sem. De még Meoh is tudna mesélni! Meoh van egy képem rolad c-2 nightfall piac talén c3😊
2. Úgy beszélsz a 76+ szinteken való XP-zésrõl mintha naponta azt csinálnád. Gondolom azok, akik itt elsõ kézbõl szerzett tapasztalatok alapján beszélnek, csak jókedvükben b*sztak el kismillió órát lvl76 felett.
3. Mivel nem jutottam el 76 fölé, nem is szólok bele az érdemi vitába, viszont láttam a srácokat, hogy mennyit szívtak vele.
4. Mint mindig, most is csak a hülyeséggel van bajom.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Es a sleepers is botozik Excalibur, es olyan n00b hogy fogadja rezt... Bar teny hogy negyed ora mulva nem volt klanban😛 Es ez ma tortent, ott voltam.
Az, hogy 6 honap alatt vki nobless az siman megoldhato, sok idovel es anyagi hatterrel(top cucc es kulso buffer).
fuck mmo's..i.,
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
én 1 év 4 v5 hó alatt lettem 77/75
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!