Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ohh, ize.. ez fizetos v. ingyenes? Joonak tunik😊😊

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
LOL sry de láma vagyok....

Youtubeba beirni Robot Chicken

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mit kell beírni?

Tufa
habiszti

Gordis2k
OFF

milyen off vagyok ma lol.

De ezt meg akartam osztani veletek:
CabalOnline varázslo
CabalOnline Archer
És CabalOnline Blader
Pár kari lvl 70-90 en kb 1 hónap játék.

ON

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Próbáltam😊 5x raten lvl 33 13 nap lol lol lol

<#eljen>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
OFF

Irjátok be a www.youtube.com on és sirjatok eszméletlen ász..

ON

Sámán
"annyi új hely van, über xp+potival" Mennyi és hol, ahol te nem tudtál eddig fejlõdni? Már ahol meg lehet maradni pl szóloban, mert gondolom a potizós utalás nem full partyt vagy 2-3 healer/buffer utánfutót jelent... <#crazya><#buck><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
próbáltál volna c1-ben meg c2-ben xpzni <#buck>

Gordis2k
HÁHÁ az ADNDO biztos nagyon jol megy😊): most kaptam 6 hónap ingyen játékot (amiben megjegyzik lehet nem is lesz többet fizetõs) mert az elsõ 10k ban regeltem! Ja és 1,5x xp 15-17ig....

Adventurers, prepare for questing! Our second Return to DDO Weekend invites all former players to return and experience the new challenges and adventures that they’ve missed! In addition, all players will receive:

+50% bonus to earned XP

Special Events!

The bonuses will be in effect from Friday morning, June 15th, through to Monday morning, so plan for the adventure of your life!

Gordis2k
Tudjátok azért siralmas amit nc soft mûvel.. A franz serveren magasabb jobban felszerelt playerek vannak mint pl nálunk az valami über gáz... én közel 2 éve tolom viszonylag magas szintû vagyok ugy hogy 1 évig garantáltan nem volt más életem mint az l2 nem ritkán napi 15-20 órában játékkal. Most meg anyi kedvezmény jár annyi új hely van über xp+potival, hogy röhögve utólérnek és le is hagynak az ujjak...ez azthiszem egy újjab ok amiért ne játszak..

pedig azthittem SP miatt nehéz ... De igy is vicces hogy 80as 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

FragStaR
A 79 80 as skillekben nem az a mûvészet, h meglegyen rá az sp d hanem, h legyen hozzá könyved dinó szigetrõl imotbh ^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Lol ma láttam hogy Naugrim lvl 80as 6-7xes subbal 😄 és már megvan a 79 és a 80 as skillje is ( volt rá sp je)

TruBy
Ugyan, en csak -6 szintet kaptam 😛

Gratz Vipjoco 😄 elég jo Augment 😄
Ssky te meg elég peches vagy azért mert pont tegnap volt az összes war felrakva 😊

Azért linkelte be mert RM mindig mondja hogy õk 100% legitek és az ellenségek persze botoznak. Kicsit idegesitõ tud lenni amikor tudod hogy RMbõl 2 srác bot groupban szintelte magát ( Hellburn , Blow) van róla SS meg minden de õk tovább mondják hogy csak ss nélkül xpzett és hogy photoshoppolt a kép 😊 Van 1 másik aki azt mondja hogy benne volt a bot groupban de csak azért mert meghivták...
A lényeg hogy azért rakta fel allytársam Blahra mert már 1 kicsit elegünk van RMböl és az õ "100%" legit játékábol.Mi nem is mondjuk soha hogy 100% legitek vagyunk mert olyan klán/ally nem létezik 😄
Attol függetlenül hogy SSky RM es tényleg sajnálom :S

Egyébként ez a szánalmas, hogy az idiótája meg büszke is magára és belinkeli Blah-ra, miközben õ szintén használja a walkert.<#szomoru2>

Jaja láttam én is<#szomoru1><#szomoru1>
Az a "szerencse" hogy subon bukta. Ha jól láttam kb 25-30 rep pointot farmoltak. Az az aljas autorez....<#ejnye1><#ejnye1>

VipJoco
Jé kaptam én is Aktiv skill-t <#buck>

B@lu
Dobod a klant?

ha csira vagy akkor bejohet... ha ICA vagy Catalyst, illetve ezek megfeleloi a tobbi serveren, akkor kapod az automatikus pk t mert tudjak mit csinalsz es ugyanugy leolnek mint a szart

24/7 csak a farmerek es a csicskak privilegiuma ha ismert vagy akkor radjarnak mint a jo kutra....

Gordis2k
Mit csinált az észlény? Auto?

Ouch SSky máskor ovatosabban csináld ... most nézem a screenshotokat klánforumon . Remélem nem buktál sokat :S

xt198
ugyan én nem xp-ztem 1x szorzón 70+ szinten, de azért raidbossok ugye dobnak xp-t eléggé

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

MeoH
Te nem benne vagy hanem vad barom!!! Szep munka, gratula, n00b...<#lama><#wilting><#csodalk>

fuck mmo's..i.,

ZsuzS
<#hehe><#taps>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Nethyrrea
1 hónap zarichével és az összes subod 78+ lenne vagy mégtöbb 😄

még emlékszem amikor orkor zarichével lefarmolta az összes nagyobb raidbosst (kivéve a baium szintûeket), egy nap fejlõdött lvl 80-on, mennyi, 12-15%-ot legalább? ha nem többet.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

MeoH
Hmm, 31 nap 73rol 79re? Leirom a receptem erre. Adott 73as kari, persze top cuccban. Dobd a klant. Vegy melle 1BDt, 1swst, es 2 buffert es 1 gyartos torpet. Telepitsd oket a xp helyre. Allitsd be jol a setalot. A supportokat tartsd partin kivul, csak densz es szongra bevenni. Torpevel halom skulot legyartani es termeszetesen autotradet beloni. Ha ez mind meg van, akkor mar csak a megfelolo gombokat kell lenyomnod es 24/7ben futtatni. Naponta parszor rajuk nezel, de ez csak 2-3orankent par perc. Es 31 nap mulva friss es ropogos lv79es karival elvezheted a jatekot, vagy nem....

Megj.: A fent leirtak csak elmelet, amit 1 nagyon csunya csalos bacsi (pfujj, lekopni az ilyet) terjeszt a vilaghalon. Kijelentem, hogy nekem vagy barki masnak, akit ismerek, semmi tapasztalata nincs a leirtakkal kapcsolatban. A benne szereplo nevek kitalaltak, csak a veletlen muve barmifele valos egybeeses.

Egyeb: Gordi, nekem is van rolad. Gimp sapadtarcu voltal avadon robeba. En meg brutal HE bluewolfban😛

fuck mmo's..i.,

Biztos hazudott a srác amikor modta hogy 1% 1 ora alatt....
31 nap ugy hogy amennyit nála volt szoval több idõ 1 kicsit . miután eltünik utána várni kellett 1 kicsit 😄 azt nem számitottam bele az 1 hónapba. Haggyuk ezt a témát légyszi mert mondhatjátok hogy ti tapasztaltak vagytok (amit el is hiszek) de azt meg tudom hogy a klántárs zarichal feltudta vinni szoval mind1

Gordis2k
A zarizhe max 6 napig van elöl gondolom akkor eldopta csodaszerver nem várt min 12 orát és hip hop már nála is volt mindig
+ senki nem probálta elvenni igy folyamat xpzet. A78 az valami félelem azt te nem is tudod még megálmodni sem a 79 az meg a pokol at nincs xp! Nem létezik napokig xpzel és azt veszed észre 1% ék! Napokig! Lehet 76-77 en 1% zarichével pagan legalján de az nem olyan egyszerû!

Nem vitatkozni kell vitázni! És igen azt hiszem tapasztalatbol nincs hiányom ahogy mailkának sancának szekinek és ilunak sem. De még Meoh is tudna mesélni! Meoh van egy képem rolad c-2 nightfall piac talén c3😊

Najo visszaolvastam az egésztem és sztem ti nagyon rosszul értelmeztétek amit irtam. A srác 73 szint után 31 napig szintelte magát zarichal és ugy lett 79 . Senki nem beszél itt arrol hogy normálisan hogy xpzel.

lol najo töbebt nem irok ide... Nem tudom mit nehéz megérteni azon hogy nála volt zariche ... és igen nem tudom hogy mien 76 fölött de ennek tul sok köze nincs ahhoz amit mondok

Tudom mindig ott vagyok amikor kirugunk vkit ><

1. Nem vágom miért kell a véletlenszerûen szövegbe biggysztett lol. lol.
2. Úgy beszélsz a 76+ szinteken való XP-zésrõl mintha naponta azt csinálnád. Gondolom azok, akik itt elsõ kézbõl szerzett tapasztalatok alapján beszélnek, csak jókedvükben b*sztak el kismillió órát lvl76 felett.
3. Mivel nem jutottam el 76 fölé, nem is szólok bele az érdemi vitába, viszont láttam a srácokat, hogy mennyit szívtak vele.
4. Mint mindig, most is csak a hülyeséggel van bajom.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

MeoH
Az...😛

Es a sleepers is botozik Excalibur, es olyan n00b hogy fogadja rezt... Bar teny hogy negyed ora mulva nem volt klanban😛 Es ez ma tortent, ott voltam.
Az, hogy 6 honap alatt vki nobless az siman megoldhato, sok idovel es anyagi hatterrel(top cucc es kulso buffer).

fuck mmo's..i.,

77-en archernek 1% 1 ora, legalabbis C5-ben igy volt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

mAilkaEVO3
79 rõl votl szó nem 73ról 😄
én 1 év 4 v5 hó alatt lettem 77/75

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

probáld ki Zaricheal lol... 1 % az zaricheal . Anélkül meg BH nek van 78 as OL e és már 1 honapja 78as...

Facek
77 en nem kapok 1 % ot óra alatt-lehet hogy túl béna vagyk ?
Facek
LOLLED TELL ME WHERE
8 hónap alatt 73asnak (vagy 70 esnek lenni) az azért nem bot lol.. és zarichal meg 31 nap alatt megvan ... 78nál 1 óra alatt 1 %

mAilkaEVO3
zOMG majd ha 79 leszel megtudod hogy ki botozot és ki nem 😄 76ról 79re nehezebb mint a subot 40-75 re felhuzni

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Zasada 79 vagy 80 as ? mert 1ik allytárs azt mondja 80 de kétlem ....

1 honappal ezelött 73asnak lenni az nem hiszem hogy bot lenne 😄 hisz ugye már január ota vannak heroek nálatok 😉

Facek
asse rossz 😄
nem is 0rol indult .. asszem lvl 70en kapta meg vagy 73 n

Facek
jah bocs nemtom miket irkálok mer semmivel sem birom bizonyítani h botpartyba volt kezdek meghüjülni lol
Facek
1 hónap zarichével én nem 79 es lennék bocsi 😄
Facek
jó derogue-nak van soz(és a többinek is 5x ami nem több pár napnál)