Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdenék játszani de nem tudok 😞
Tud valaki segíteni, miért nem jön be a L2? Katt az ikonra, elkezdett tölteni aztán megállt... kiléptem, reboot, aztán újra L2 de most már nem is tölt... Néztem volna a hivatalos honlapot de sajnos be sem jön, sem a stratic... valami szervergond van vagy az én netem vagy gépem nem ok? Help plíííz!!!
Excal1bur Leader of Sleepers
(állításod szerint)másfél év, napi akár 10-15-20órás kockulás után én azért nem mondanék ilyet másnak 😉
79 SE/77 BD Naia
GOGOGO!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
De persze nem minden Lineages van itt a fórumon (én is közel 2 év után találtam ide, Giru javaslata alapján...)
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
Ez nem klánfüggõ. Ez csak a játékról, a tiszta játék igényérõl szól. És nagyon jól tudom, hogy nem csak a ti oldalatokon vannak botosok. De az Illusions nem is a szövetségesünk (legalábbis hétvégén még nem volt-, és remélem most sem az).
79 SE/77 BD Naia
Suli után majnem mindig ot kávézünk^^
Szerintem sajátmagatokat hergelitek ezekel a szúrkolodásal :S
Nem kell mindent támadásnak elkönyvelned. Csak itt te egyedül képviseled az oldaladat, így kinek másnak mondanánk el? És azt hiszem, te is nagyon jól tudod, hogy az általunk felvetett problémák igazak.
Emellett te is tudod, hogy sok botos vegyesen játszik, illetve a játék pvp rendszere kevés lehetõséget ad a magasabb szint/jobb felszerelés ellensúlyozására... És vannak akik a pvp támogatására használják a botot...
Én megértem, hogy szereted a klánodat, hiszen minden probléma ellenére az még jó közösség lehet. Amiképp a miénk is az a mi problémáinkkal együtt.
79 SE/77 BD Naia
Ha már walkerröl beszélünk gondolom ti biztos örültök neki xD tegnap ölöm a szörnyet , jön 1 illusionos ijász , leviszi a HP mat 100 ra és utána stunshot 😊 .Õ persze nem lõtt többet hanem megvárta mig a szörny megöl.Sandro( Hero) is ugyanezt akarta csinálni csak neki nem jött be
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
És lufee engem is zavar hogy 90 % a botos. Bár az a jo hogy aki botozik az általában rosszabb pvp ben. De a másik oldalrol meg azt is megértem a botosokban hogy azért csinálják mert nincs idejük játszani( már aki ezért botozik). Ezért általában ha valaki botozik az nem húz fel csak az ha utána azt mondja hogy õ tiszta
Engem már az adenavásárlás is zavar, hiszen éppen a játék egyik rejtett egyensúlyozó tényezõjét kapcsolja ki (hiszen az SS-t használó íjászok veszteséggel fejlõdnek, amit jellemzõen adenavásárlással ellensúlyoznak), illetve felverik az árakat ezzel a legit játékosok karaktereit teszik szegényebbé.
A botos viszont pvp-ben olyan elõnyökhöz jut (persze csak ha maga kezeli a karakterét abban a pillanatban) ami egyszerûen esélytelenné teheti az ellenfelét. Hiszen õ pontosan látja a pvp állását, míg a legit játékos csak reménykedhet...
Persze abban igazad van, hogy az NCSoft-nak hatékonyabban kellene fellépnie ezek ellen, azonban az igazi felelõsség mégiscsak azé, aki csal... (merthogy tudtommal senki mögött nem állnak csõre töltött fegyverrel, arra kényszerítve a játékost, hogy botoljon....). Tudod, a szabadság azt jelenti, hogy szabadságunkban áll az általunk szabadon elfogadott játékszabályokat (EULA) betartani...
79 SE/77 BD Naia
Abszolút igazad van és az NCSoft tehet róla hogy nem lép közbe, pedig kellene.
Csak ne felejtsd el hogy amikor valaki tényleg becsületesen játszik, mert alapvetõen ezt az értéket hozta magával, nehéz feldolgozni hogy egy botter 12 éves gyerek tized annyi idõ alatt felhúzza a kariját és utána pkzik vagy mobbal megölet mert megteheti és ezt még csak hagyjuk, de utána elkezd neked szövegelni minõsíthetetlen hangnemben. Biztos vagytok egy páran akik ezt minden további nélkül eltûritek, én sajnos nem ezt a tábort erõsítem. Márcsak azért sem mert szinte azt az összes szabad idõmet ami a családom után nekem marad, azt erre szánom.
Egyébként Gordinak is igaza van abban hogy ha egy csõlakó vág le 78-as karival akkor ez van. Nem is zavar ha nem tudom hogy a csõlakó nem sétálóval húzta a kariját és nem osztja az észt vég nélkül.
Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Ex es Giru! Nem ismerem 1ikotoket sem, de kezd unalmas lenni ateallidbotozikdenemishanematied postok. Most lehet hogy bunko vagyok, de baszott unalmas. Es elarulnam a neked a jatekosok 90% hasznal setalot es donal es teljesen mind1 melyik oldalon all. Mert nem valoszinu, hogy 61en topAban virritana vki... Sajnalatos dolog de ez van. Es ez nem a jatekosok hibaja, hanem az NCsucke. Mert nem tesz semmit se a setalo, se az adena-biznisz ellen. Ha ti nem hasznaljatok ki, minden elismeresem, de attol meg kifogja, mert megteheti. 10mp alatt es 2 kattintassal megmondom vkirol, hogy setal, es vannak jo paran. Es igazabol magasrol lesz@rom, addig meg nekem van mob. A zergelesrol meg ne sirjatok, ez 1 olyen jatek, ha nem 1 oldalon alltok ez megesik... Vegyetek kicsit lazabban😛
fuck mmo's..i.,
Errõl lemararadtam.. 😞 Jó lenne, ha hétköznap is lenne lehetõségem a játékra....
79 SE/77 BD Naia
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Mert persze SE-ként nem ütök vissza (lehet, hogy nyuszi vagyok, de legalább hülye nem...), különösen nem ha jelentõs túlerõben vagytok...
Viszont honnan tudják, hogy hol kell megállni?! Mert a játék alapban nem közli a CP-m, HP-m állapotát...
Én nem kívánom, hogy elhagyd a klánod, vagy hogy klánjaink békében éljenek. Ha nem, nem. De mivel én nem csalok a játékban, ezért talán joggal várom el, hogy az ellenfelem se tegye...
79 SE/77 BD Naia
Ez a potion event a legrosszabb event a közel két éves L2-es pályafutásom alatt... Pedig annyi jó event lehetõség lenne... Másfél évvel ezelõtt volt egy Raid bossos event, amit ha egy kicsit felturbóznának...
79 SE/77 BD Naia
Mondjuk attól még nem értem, hogy miért is ne lehetne találkozni... Tulajdonképpen az internetes fórumoknak és a MMORPG-k lényege (szigorúan SZVSZ!) a közösség. Emellett egyes problémák személyesen, egy kávé (tea, sör stb.) mellett jobban megoldhatóak. Legalábbis eleddigi tapasztalataim szerint...
És mivel a játék, amíg csináljuk életünk része (hiszen abból idõt áldozunk rá), így a játékbeli problémák IRL civilizált megoldása illetve annak megkísérlése egy baráti beszélgetés mellett tulajdonképpen ésszerû lehet...
Merthogy az egész arról szólna, hogy jól érezzük magunkat, vagy nem??!!
79 SE/77 BD Naia
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Iskoláimhoz meg semmi közöd szvsz.
u.i: A kávét függõséget okoz ami agresziót szül, lehet le kéne szoknia és többet gépelni.
Továbra is önre vonatkozó megjegyzések nélkül. Remélem ezuttal az esetleges válaszban is megúszom , hogy sértegessen.
Nem baj az ha van off én imádom szerintem sokat tanulhat belõle az ember az L2 változatos társadálmáról.
U.I.2.: A tapi mint tanár? Ez klasz):
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az ajánlatom Önnek is áll. Várom egy kávéra a Duna Plázába Budapesten.
Mert bár olvasni tud az már tisztán látszik, értelmezve olvasni még nem biztos. Egyrészt nem Önnek címeztem üzenetem de ha már volt olyan kedves és reagált - amit persze megtehet mert bár nem ismerem Ön szerint az internet lényegét - azt még én is tudom hogy ha nem akarom hogy más beleszóljon akkor privátban írok. Mint ahogyan azt elõzõleg is jeleztem, pusztán azért ajánlottam fel ezt a lehetõséget mert írni kevésbé szeretek. Ha visszanézi elõzõ üzeneteimet ez tisztán bizonyított. Semmilyen agresszió nem lakozik bennem, ha kell még angyalkás képet is linkelek magamról. Nekem ugyan kávézóm nincs, csak simán egy bankban dolgozom így napközbeni lehetõségeim majdnem olyan korlátozottak mint Ön.
Elnézést de én meg ilyen vagyok. Csak olyat írok, amit komolyan is gondolok.
Mielõtt oly modon reagálna, hogy gyáva vagyok vállalni önmagam és a virtuális valóság mögé bújok.
Tasi András
Pécs
Informatikai vállalkozó
Kvzó tulajdonos
A Nokia magyarországi gyáránál IT technikus
Pécsen születtem 1980.02.05
Imádom a jó csajokat, a gyors autókat. Hobim az autóversenyzés.
Ezt ezzel a kocsival üztem (ez lenne) amiért saját magam dolgoztam meg hosszú évek alat erre büszke vagyok.
Kitünõen beszélek angolul és anyanyelvi szinten horvátúl.
ÉS HA VAN IDÕM ÉS KEDVEM HELYESEN IS TUDOK ÍRNI!!
DE mindez ki az isten érdekel mikor a karakteremmel szétrugom a seggét akor is ha csólakó vagyok.
Nem kell itt a keménykedés, lehet fórumozni nyugottan barátságosan és a Lineage2 EGY JÁTÉK! ++ évesen felfoghatná akülömbséget.
u.i. Ha bárkit megbántottam vagy megsértettem elnézést ilyen vagyok! Nekem elég ha a barátaim szeretnek és a caládom.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Erdekes dolgokat tudtunk meg a KABALL online-rol.
Veletlen nem tudjatok este milyen idonk lessz?<#vigyor2>#vigyor2>
Dota 2
Pedig azt hittem hogy te nem egy ilyen internet mögé bújó gerinctelen féreg vagy, aki csak a "biztonságos" odújából meri osztani az észt. Belátom tévedtem. Vadidegen? Te a vadidegenekkel tegezõdsz és osztod nekik az észt épphogy csak az Tudományos Akadémia tagja nem vagy. Az hogy te otthon a képernyõd elõtt single player módban bármelyik játékban mit csinálsz az a lõtéri kutyát búvárpalackkal a hátán sem érdekli. Onnantól hogy ezt a neten mûveled és sértegeted a másikat már teljesen más kérdés. Fõleg akkor amikor például olyannal akasztod össze a bajuszodat aki egyébként 33 éves, családja van, gyereke és biztos hogy egy 12 éves gyereknél több esze van. És ezt be is bizonyítom neked, merthogy itt befejeztem mondókámat, írsz amit akarsz. Egyébként menj fel az ally-nk honlapjára és nézd meg hogy a többség vállalja a nevét, korát, foglalkozását, pofáját, személyiségét ...
Jah most megnézve az adatlapod nincs min csodálkozni. Te egy senki vagy! De legalább gyönyörû!:-))
Kedves S! Ez egy nyilvános fórum, ami a lineage2 official-rõl szól. Én itt nem látok semmi más speciális dolgot, például hírek és érdekességek a játékról, stb. HA NEM VAGY RÁ KÍVÁNCSI NE OLVASD EL!!!!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Szeretettel várunk Budapesten a Váci úti TESCO-ba egy kávéra. Vagy ha jobb a Duna Pláza azt is elfogadjuk. Vendégünk vagy, gyere fejtsd ki a véleményed! Vállald az arcod, a személyiséged, ülj le velem és beszélgessünk. Ha ez nem jó, mondj te egy helyet! Ha akarod hozhatod az ally-dat is. Ezt csak azért ajánlottam fel mert írogatni nem szeretek, beszélgetni inkább.
Azt tanácsolom inkább csak olvasd Exc üzijeit, az is sok idõt elvisz, de legalább szórakoztató. Reagálni nem érdemes mert Excal1bur-ral vitatkozni kb. olyan mint koldusszarból vitamint kinyerni, röviden lehetetlen.
U.i.: Eljön még az az idõ amikor nem fog érdekelni ki és hol játszik Svájcot.