Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Kezdenék játszani de nem tudok 😞
Tud valaki segíteni, miért nem jön be a L2? Katt az ikonra, elkezdett tölteni aztán megállt... kiléptem, reboot, aztán újra L2 de most már nem is tölt... Néztem volna a hivatalos honlapot de sajnos be sem jön, sem a stratic... valami szervergond van vagy az én netem vagy gépem nem ok? Help plíííz!!!
Lol TVnet... csak magyar szerverre/weboldalra tudok felmenni 😄 szoval semmi l2... megyek 1.6 ozni ismeri vmeikötök a stumangolo' szervert?

Excal1bur Leader of Sleepers

Tufa
"a valóságot az MMORPG amúgy igen zárt világával elválasztani nem képes"

(állításod szerint)másfél év, napi akár 10-15-20órás kockulás után én azért nem mondanék ilyet másnak 😉

Legalább mindenki tudja majd, hogy itt zajlik az élet.. 😊^^

79 SE/77 BD Naia

Na meg par ora flame es megint bennleszunk a top10-ben!!!!

GOGOGO!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nem tudok róla, de azt hiszem, nektek most jobb a kapcsolatotok velük, mint nekünk...
De persze nem minden Lineages van itt a fórumon (én is közel 2 év után találtam ide, Giru javaslata alapján...)

79 SE/77 BD Naia

Ez itt már egy hónapok óta forró probléma... És az a vicces, de leginkább szomorú, hogy eredetileg jó volt a viszonyunk egymással...

79 SE/77 BD Naia

Mindig szomorúan hallom, ha egy botos a tisztességtelen elõnyeit kihasználva gyõz le valakit pvp-ben, vagy pk-z le valakit. Akkor is, ha sz áldozat egy ellenséges klán tagja.
Ez nem klánfüggõ. Ez csak a játékról, a tiszta játék igényérõl szól. És nagyon jól tudom, hogy nem csak a ti oldalatokon vannak botosok. De az Illusions nem is a szövetségesünk (legalábbis hétvégén még nem volt-, és remélem most sem az).

79 SE/77 BD Naia

Gordi az KV-zod ami mögöt áll a kocsid ?😊
Suli után majnem mindig ot kávézünk^^
Szerintem sajátmagatokat hergelitek ezekel a szúrkolodásal :S

Tudtok valami magyarrol IA /BH ben? Invincibleben csak én vagyok az tuti.

Szia! 😊

Nem kell mindent támadásnak elkönyvelned. Csak itt te egyedül képviseled az oldaladat, így kinek másnak mondanánk el? És azt hiszem, te is nagyon jól tudod, hogy az általunk felvetett problémák igazak.
Emellett te is tudod, hogy sok botos vegyesen játszik, illetve a játék pvp rendszere kevés lehetõséget ad a magasabb szint/jobb felszerelés ellensúlyozására... És vannak akik a pvp támogatására használják a botot...
Én megértem, hogy szereted a klánodat, hiszen minden probléma ellenére az még jó közösség lehet. Amiképp a miénk is az a mi problémáinkkal együtt.

79 SE/77 BD Naia

Adenavásárlás csak azért húz fel mert az amcsiknak/nyugateurópaiaknak az semmipénz de azért számomra (mint magyar) nem kevés .
Ha már walkerröl beszélünk gondolom ti biztos örültök neki xD tegnap ölöm a szörnyet , jön 1 illusionos ijász , leviszi a HP mat 100 ra és utána stunshot 😊 .Õ persze nem lõtt többet hanem megvárta mig a szörny megöl.Sandro( Hero) is ugyanezt akarta csinálni csak neki nem jött be

Nethyrrea
látom agyatokra ment a meleg. hajrá.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ez van sajnálom én azokat támadásnak könyveltem el 😊
És lufee engem is zavar hogy 90 % a botos. Bár az a jo hogy aki botozik az általában rosszabb pvp ben. De a másik oldalrol meg azt is megértem a botosokban hogy azért csinálják mert nincs idejük játszani( már aki ezért botozik). Ezért általában ha valaki botozik az nem húz fel csak az ha utána azt mondja hogy õ tiszta

Szia! 😊

Engem már az adenavásárlás is zavar, hiszen éppen a játék egyik rejtett egyensúlyozó tényezõjét kapcsolja ki (hiszen az SS-t használó íjászok veszteséggel fejlõdnek, amit jellemzõen adenavásárlással ellensúlyoznak), illetve felverik az árakat ezzel a legit játékosok karaktereit teszik szegényebbé.
A botos viszont pvp-ben olyan elõnyökhöz jut (persze csak ha maga kezeli a karakterét abban a pillanatban) ami egyszerûen esélytelenné teheti az ellenfelét. Hiszen õ pontosan látja a pvp állását, míg a legit játékos csak reménykedhet...
Persze abban igazad van, hogy az NCSoft-nak hatékonyabban kellene fellépnie ezek ellen, azonban az igazi felelõsség mégiscsak azé, aki csal... (merthogy tudtommal senki mögött nem állnak csõre töltött fegyverrel, arra kényszerítve a játékost, hogy botoljon....). Tudod, a szabadság azt jelenti, hogy szabadságunkban áll az általunk szabadon elfogadott játékszabályokat (EULA) betartani...

79 SE/77 BD Naia

Elgondolkodtat amit írtál de sajnos igazat kell hogy adjak neked.
Abszolút igazad van és az NCSoft tehet róla hogy nem lép közbe, pedig kellene.
Csak ne felejtsd el hogy amikor valaki tényleg becsületesen játszik, mert alapvetõen ezt az értéket hozta magával, nehéz feldolgozni hogy egy botter 12 éves gyerek tized annyi idõ alatt felhúzza a kariját és utána pkzik vagy mobbal megölet mert megteheti és ezt még csak hagyjuk, de utána elkezd neked szövegelni minõsíthetetlen hangnemben. Biztos vagytok egy páran akik ezt minden további nélkül eltûritek, én sajnos nem ezt a tábort erõsítem. Márcsak azért sem mert szinte azt az összes szabad idõmet ami a családom után nekem marad, azt erre szánom.
Egyébként Gordinak is igaza van abban hogy ha egy csõlakó vág le 78-as karival akkor ez van. Nem is zavar ha nem tudom hogy a csõlakó nem sétálóval húzta a kariját és nem osztja az észt vég nélkül.

Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)

Giru
Probaltam én lazan venni, de barmi poent fuztem hozza, az tamadasnak lett elkonyvelve. Megnyugtatlak nem kell olvasnod tobbet, mert mint lejjebb irtam, Exc uzeneteit ezentul csak olvasni fogom. Azert irtam, mert igy gondolom, ehez probalom is tartani magam. 😊

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

MeoH
Te banat, kicsit nyugodjunk meg. Ez 1 jatek, ahol esetleg ellenfelek vagyunk, nem ellensegek. Ha vki igy reagal dolgokra, ajanlom neki menjen sorozni dvpvel...
Ex es Giru! Nem ismerem 1ikotoket sem, de kezd unalmas lenni ateallidbotozikdenemishanematied postok. Most lehet hogy bunko vagyok, de baszott unalmas. Es elarulnam a neked a jatekosok 90% hasznal setalot es donal es teljesen mind1 melyik oldalon all. Mert nem valoszinu, hogy 61en topAban virritana vki... Sajnalatos dolog de ez van. Es ez nem a jatekosok hibaja, hanem az NCsucke. Mert nem tesz semmit se a setalo, se az adena-biznisz ellen. Ha ti nem hasznaljatok ki, minden elismeresem, de attol meg kifogja, mert megteheti. 10mp alatt es 2 kattintassal megmondom vkirol, hogy setal, es vannak jo paran. Es igazabol magasrol lesz@rom, addig meg nekem van mob. A zergelesrol meg ne sirjatok, ez 1 olyen jatek, ha nem 1 oldalon alltok ez megesik... Vegyetek kicsit lazabban😛

fuck mmo's..i.,

Miért, le lehet adni Mammonnál?!
Errõl lemararadtam.. 😞 Jó lenne, ha hétköznap is lenne lehetõségem a játékra....

79 SE/77 BD Naia

Giru
Igazad van, viszont valamit elég nehez elkepzelni. Minden szemelyeskedes nelkul, (plane nem Excaliburnak, mert neki nem irok tobbet, mivel tettem egy postot amihez tartani fogom magam ha mar leirtam 😄) nehez elkepzelni azt, ha valaki a jatekban gerinctelenul viselkedik, akkor az a való életben egy egyenes ember. Teljesen mindegy, hogy a való életrõl van szó, vagy sem, az ember tettei tükrözi jellemét. A lineage2 vilagaban is a karakter mogott ott ul egy ember, aki felruhazza a karakterét egy jellemmel, és ez igenis a felhasználót tükrözi. Ha valaki azt mondja hogy a jatekban azert viselkedik így, hogy kielje magat es a valo eletben nem csinal olyanokat mint a jatekban, akkor az menjen oda a szüleihez és köszönje meg a jo neveltetest, mert ez akkor az õ érdemuk, és nem a játékosé. Mert a példa szerint õ igen is az ilyen viselkedés közben érzi jól magát, hiszen azért játszunk, hogy jól érezzük magunkat. Ezzel nincs probléma, de akkor ne mondja, hogy az eletben mas vagyok. De ha az életben mas is, akkor ott mar elegge probléma van, mert ezekszerint a való életben nem meri felvallalni a velemyenyet. Lufee mindissze azt feltetelezte, hogy az ember a sajat ertekrendje szerint viselkedik a jatekban is...

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

mar mind1 mert vege 😊

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Had jegyezzek meg valamit. A furcsa nem is a lepk-zás. Ok, nem szereti a klánod az arcomat és a klánomat, és lenyom. Tegye. De az azért igen érdekes, amikor csak a CP-t veri le, vagy úgy sebez le, hogy valahonnan tudja, nem nyomhat belém még egyet...
Mert persze SE-ként nem ütök vissza (lehet, hogy nyuszi vagyok, de legalább hülye nem...), különösen nem ha jelentõs túlerõben vagytok...
Viszont honnan tudják, hogy hol kell megállni?! Mert a játék alapban nem közli a CP-m, HP-m állapotát...
Én nem kívánom, hogy elhagyd a klánod, vagy hogy klánjaink békében éljenek. Ha nem, nem. De mivel én nem csalok a játékban, ezért talán joggal várom el, hogy az ellenfelem se tegye...

79 SE/77 BD Naia

de azt tudni egyaltalan hogy mit kapsz ha leadod a sok potit annal a mammonal?

2 x xp event lenne jó ( persze 2x adena /SP vel)

Szia! 😊

Ez a potion event a legrosszabb event a közel két éves L2-es pályafutásom alatt... Pedig annyi jó event lehetõség lenne... Másfél évvel ezelõtt volt egy Raid bossos event, amit ha egy kicsit felturbóznának...

79 SE/77 BD Naia

Sziasztok! 😊

Mondjuk attól még nem értem, hogy miért is ne lehetne találkozni... Tulajdonképpen az internetes fórumoknak és a MMORPG-k lényege (szigorúan SZVSZ!) a közösség. Emellett egyes problémák személyesen, egy kávé (tea, sör stb.) mellett jobban megoldhatóak. Legalábbis eleddigi tapasztalataim szerint...
És mivel a játék, amíg csináljuk életünk része (hiszen abból idõt áldozunk rá), így a játékbeli problémák IRL civilizált megoldása illetve annak megkísérlése egy baráti beszélgetés mellett tulajdonképpen ésszerû lehet...
Merthogy az egész arról szólna, hogy jól érezzük magunkat, vagy nem??!!

79 SE/77 BD Naia

ugy legyen.. ha olvasod ott van hogy sztem nem lehet...

Taptarap
közben kaptam tõle prívit ami még jobban a kijelentésemet igazolta. Ennyi, látod 4 kommentbõl is meglehet ismerni az ilyet.😄

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
aki ilyen provokálja a másikat, hogy gerinctelen ember meg senki?? Bocs se vadidegennek se ismerõsnek nem írok ilyet.
Iskoláimhoz meg semmi közöd szvsz.

Gordis2k
Értem! Ezekszerint az ön szótárában a "gerinctelen féreg" kifelyezés összeegyeztethetõ az agyalkás képpel és nem agresszív mgnyilvánulás? Ezenkívül én semmilyen módon nem sértegettem csak véleményt nyílvánitottam õn mégis korlátoltnak nevezett. Azt hiszem ha valóban fejlõdõ elmékkel foglalkozik lassan meg tudom érteni miért ilyen agressziv a világ.

u.i: A kávét függõséget okoz ami agresziót szül, lehet le kéne szoknia és többet gépelni.
Továbra is önre vonatkozó megjegyzések nélkül. Remélem ezuttal az esetleges válaszban is megúszom , hogy sértegessen.

Nem baj az ha van off én imádom szerintem sokat tanulhat belõle az ember az L2 változatos társadálmáról.

U.I.2.: A tapi mint tanár? Ez klasz):

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mert neked vmi nem sikerult nem jelenti hogy masnak sem.... de 4 kommentbol ijet leszurni sztem nem lehet.... bocs

daemonervosa
Forumwarriorok elõnyben 😊
---
gordi +1 😊

Trolling is a art.

Kedves Gordi alias Tasi András!

Az ajánlatom Önnek is áll. Várom egy kávéra a Duna Plázába Budapesten.
Mert bár olvasni tud az már tisztán látszik, értelmezve olvasni még nem biztos. Egyrészt nem Önnek címeztem üzenetem de ha már volt olyan kedves és reagált - amit persze megtehet mert bár nem ismerem Ön szerint az internet lényegét - azt még én is tudom hogy ha nem akarom hogy más beleszóljon akkor privátban írok. Mint ahogyan azt elõzõleg is jeleztem, pusztán azért ajánlottam fel ezt a lehetõséget mert írni kevésbé szeretek. Ha visszanézi elõzõ üzeneteimet ez tisztán bizonyított. Semmilyen agresszió nem lakozik bennem, ha kell még angyalkás képet is linkelek magamról. Nekem ugyan kávézóm nincs, csak simán egy bankban dolgozom így napközbeni lehetõségeim majdnem olyan korlátozottak mint Ön.

Elnézést de én meg ilyen vagyok. Csak olyat írok, amit komolyan is gondolok.

Taptarap
tanár létedre ha egyáltalán befejezted ritka primitiv egy ember vagy.

Gordis2k
33 évesen eljutottál arra a pontra ,hogy nem csak,hogy nem érted az internet és az MMORPGk lényegét de még okitani is akarsz. Nem ismerem önt uram így ezentul nem fogom tegezni bár valójában ez egy elfogadott komunikációs forma fórumokon, de miután maga ezt nem tudja megérteni mert a valóságot az MMORPG amúgy igen zárt világával elválasztani nem képes. Így úgy érzem nekem jogom nincs , hogy magának meg próbáljam akár csak elmagyarázni, hogy itt egy virtuális világban egy tolokocsis süketnéme és lehet erõsebb egy bokszoló világbajnoknál. Ha arra vagyák biztos talál olyat aki leköpi vagy magábarug, de itt nem szokás csak és kizárolag a virtuális szópárbaj. Amenyiben ezt nem tudja megérteni a továbbiakban az én szememben ön nem kívánatos. Én örülök , hogy létezik egy világ ahol a gonoszság és gyilkosság bezárva marad és nem kell megsérülnie senkinek egy egy bunkó miatt.

Mielõtt oly modon reagálna, hogy gyáva vagyok vállalni önmagam és a virtuális valóság mögé bújok.
Tasi András
Pécs
Informatikai vállalkozó
Kvzó tulajdonos
A Nokia magyarországi gyáránál IT technikus

Pécsen születtem 1980.02.05
Imádom a jó csajokat, a gyors autókat. Hobim az autóversenyzés.
Ezt ezzel a kocsival üztem (ez lenne) amiért saját magam dolgoztam meg hosszú évek alat erre büszke vagyok.
Kitünõen beszélek angolul és anyanyelvi szinten horvátúl.

ÉS HA VAN IDÕM ÉS KEDVEM HELYESEN IS TUDOK ÍRNI!!

DE mindez ki az isten érdekel mikor a karakteremmel szétrugom a seggét akor is ha csólakó vagyok.
Nem kell itt a keménykedés, lehet fórumozni nyugottan barátságosan és a Lineage2 EGY JÁTÉK! ++ évesen felfoghatná akülömbséget.

u.i. Ha bárkit megbántottam vagy megsértettem elnézést ilyen vagyok! Nekem elég ha a barátaim szeretnek és a caládom.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ahogy nézem napsütéses és meleg idõ 😊 Azért nehéz l2röl beszélni mert nagyon nem történik benne semmi. Most irhatnánk hosszu novellákat erröl a nagyszerû potion eventrõl 😊

GibboRamone
Hat ja igaz, ennek a forumnak mostanaban ugy sincs sok koze az l2-hoz, latom partneredre talaltal a "bulihoz" is.
Erdekes dolgokat tudtunk meg a KABALL online-rol.
Veletlen nem tudjatok este milyen idonk lessz?<#vigyor2>

Dota 2

A saját allymnál nekem is ott van a képem nevem stb...😄 Elhiszem hogy 33 évesen igy beszélsz de ott komoly probléma van ha a játékbeli flameket a valós életben akarod megoldani . Miért kéne neked tudnod hogy én hol lakom, hogy nézek ki és mi a nevem? 1szerüen nem tartozik rád és bocs, de én ugy gondolom hogy csak azzal osztom meg ezeket az informáciokat akiket ismerek.

Gordis2k
IGEN nevetséges... de nem is kevés..

Hehe!

Pedig azt hittem hogy te nem egy ilyen internet mögé bújó gerinctelen féreg vagy, aki csak a "biztonságos" odújából meri osztani az észt. Belátom tévedtem. Vadidegen? Te a vadidegenekkel tegezõdsz és osztod nekik az észt épphogy csak az Tudományos Akadémia tagja nem vagy. Az hogy te otthon a képernyõd elõtt single player módban bármelyik játékban mit csinálsz az a lõtéri kutyát búvárpalackkal a hátán sem érdekli. Onnantól hogy ezt a neten mûveled és sértegeted a másikat már teljesen más kérdés. Fõleg akkor amikor például olyannal akasztod össze a bajuszodat aki egyébként 33 éves, családja van, gyereke és biztos hogy egy 12 éves gyereknél több esze van. És ezt be is bizonyítom neked, merthogy itt befejeztem mondókámat, írsz amit akarsz. Egyébként menj fel az ally-nk honlapjára és nézd meg hogy a többség vállalja a nevét, korát, foglalkozását, pofáját, személyiségét ...

Jah most megnézve az adatlapod nincs min csodálkozni. Te egy senki vagy! De legalább gyönyörû!:-))

Kedves S! Ez egy nyilvános fórum, ami a lineage2 official-rõl szól. Én itt nem látok semmi más speciális dolgot, például hírek és érdekességek a játékról, stb. HA NEM VAGY RÁ KÍVÁNCSI NE OLVASD EL!!!!

Tüskés
Létezik tört, de nem ingyenes szerver?

Idyll

Giru
Megfogadom 😄 Legalabbis megprobalom 😄

Megy a halál .vadidegenekkel nem szokásom találkozni föleg nem 1 játékbeli ellenféllel 😄 Ez ien DVP style ... Játékban nagy az arcom és irtam hogy azért mert van mert erõs allyba vagyok. Ha a valós életet összekevered a játékkal az már rég rossz.Miért kéne vállalnom a személyiségemet? Ez 1 videojáték és nem tvshow ezt ne felejtsd el Ha valakivel joba leszek akkor azzal majd találkozom ... Másrészt nem vagyok abba a korba ieneket kéne csinálnom

GibboRamone
Ez mar telleg pm tema... Erre itt senki NEM KIVANCSI!

Dota 2

omgomg excalibur gyere le, 10 perc séta nekem, megnézem azt a beszélgetést, ahogy vörös fejjel próbálják bizonygatni kinek van igaza 😄 (úgyis meccshiányom van 😄)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Excal1bur!

Szeretettel várunk Budapesten a Váci úti TESCO-ba egy kávéra. Vagy ha jobb a Duna Pláza azt is elfogadjuk. Vendégünk vagy, gyere fejtsd ki a véleményed! Vállald az arcod, a személyiséged, ülj le velem és beszélgessünk. Ha ez nem jó, mondj te egy helyet! Ha akarod hozhatod az ally-dat is. Ezt csak azért ajánlottam fel mert írogatni nem szeretek, beszélgetni inkább.

SDzar leeht 4 % ot vesziteni elhiszem ... az a jo hogy játékban van /block igy tegnap letudtalak tiltani 😊

Haha 😄 smokeyt sohasem rezzeltétek ... Az disintegrator volt és õ ki lett rugva. Majd mindjárt megkeresem azt a blah topicot . Smok3yt 1szer nem láttam botozni.Politikusnak meg háát nem is akarok az lenni de ha 1 allianceba vagytok akkor az olyan mint ha 1 klán lennétek ...másrészt lehet hogy nálad is némi zavar van mivel nem érted meg hogy a te klántársad segitett RM nek leölni minket ( nem Jakudza ! Thousansons) de el tudom képzelni hogy csak csokit akart adni nekünk lol... Na nekem ezzel ennyi ebböl a hülyeségböl. tanuljátok meg hogy mi a semlegesség és csak utána mondjátok. ÉS igaz tényleg nagy a mellényem mert 1 erõs alliance van a hátam mögött.Fölös a vitát folytatni mert én 1edül képviselem az oldalam ti meg vagy 4-5 en.

Giru!

Azt tanácsolom inkább csak olvasd Exc üzijeit, az is sok idõt elvisz, de legalább szórakoztató. Reagálni nem érdemes mert Excal1bur-ral vitatkozni kb. olyan mint koldusszarból vitamint kinyerni, röviden lehetetlen.

U.i.: Eljön még az az idõ amikor nem fog érdekelni ki és hol játszik Svájcot.

Doomista
xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.